רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
מתוך eyoya
האתר הפולני "ורשה ספורט" דיווח היום כי לגיה ורשה ירדה מאופציית צירופו של מאור מליקסון, בין היתר בגלל חילוקי דיעות עם סוכנו דודו דהאן. לפיכך, על-פי הערכות שונות, מתקרבת חזרתו של מליקסון להפועל באר-שבע.
האתר הפולני "ורשה ספורט" דיווח היום כי לגיה ורשה ירדה מאופציית צירופו של מאור מליקסון, בין היתר בגלל חילוקי דיעות עם סוכנו דודו דהאן. לפיכך, על-פי הערכות שונות, מתקרבת חזרתו של מליקסון להפועל באר-שבע.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אגב על פי אוהד שטוען שהוא מקורב לדודו דהאן שחקן שמשחק על התפקיד של מאור סיכם בלגיה ורשה מה שסולל את דרכו אלינו או להצעה שתטרוף את בקלפים בדקה ה90!maor20094 כתב:מתוך eyoya
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- המשוגע האדום
להגיד לכם את האמת אני כבר לא יודע מה לחשובדר אדום בנשמה כתב:אגב על פי אוהד שטוען שהוא מקורב לדודו דהאן שחקן שמשחק על התפקיד של מאור סיכם בלגיה ורשה מה שסולל את דרכו אלינו או להצעה שתטרוף את בקלפים בדקה ה90!
מצד אחד במהלך ה24 שעות האחרונות אני קורא תגובות וכתבות שמראות כמה מאור קרוב ואז מגיע המידע שקיבלתי שפוצץ לי הכל
יכול להיות שפשוט שומרים על זה בסוד ממש אז משקרים אבל המידע שלי זה ממקורבים למערכת
- דר אדום בנשמה
מה אמרו לך בעצם?המשוגע האדום כתב:
להגיד לכם את האמת אני כבר לא יודע מה לחשוב
מצד אחד במהלך ה24 שעות האחרונות אני קורא תגובות וכתבות שמראות כמה מאור קרוב ואז מגיע המידע שקיבלתי שפוצץ לי הכל
יכול להיות שפשוט שומרים על זה בסוד ממש אז משקרים אבל המידע שלי זה ממקורבים למערכת
כלומר אמרו שמאור לא יגיע בוודאות גמורה, או שיש פערים כלשהם?
- המשוגע האדום
סיכויים גבוהים שלא יגיעדר אדום בנשמה כתב:מה אמרו לך בעצם?
כלומר אמרו שמאור לא יגיע בוודאות גמורה, או שיש פערים כלשהם?
לא יודע אם להאמין לזה או לא כי יכול להיות ששומרים דברים ממש בסוד..
- דר אדום בנשמה
נשמע מוזר, למה הסיכוים גבוהים שהוא לא יגיע?המשוגע האדום כתב:
סיכויים גבוהים שלא יגיע
לא יודע אם להאמין לזה או לא כי יכול להיות ששומרים דברים ממש בסוד..
הוא שלל את הקבוצה?
כי מצד שני יש פרסומים שהוא כבר סיכם.
הגורם הזה ממש מעורב בקבוצה או שיכול להיות שהוא גם טועה?
כי מרוב מקורבים כבר יש לי סחרחורת...
כל אחד אומר שיש לו מקורבים בקבוצה וכל אחד מהם מספר סיפורים שונים ומשונים...
- המשוגע האדום
שמע אני יהיה איתך הכי כנהדר אדום בנשמה כתב:נשמע מוזר, למה הסיכוים גבוהים שהוא לא יגיע?
הוא שלל את הקבוצה?
כי מצד שני יש פרסומים שהוא כבר סיכם.
הגורם הזה ממש מעורב בקבוצה או שיכול להיות שהוא גם טועה?
כי מרוב מקורבים כבר יש לי סחרחורת...
כל אחד אומר שיש לו מקורבים בקבוצה וכל אחד מהם מספר סיפורים שונים ומשונים...
עד היום שמעתי שמועות מאנשים שדיברו איתי(חברים) שאומרים שהם מכירים מישהו שמכיר מישהו שאמר ככה וככה
אתמול זה היה הפעם הראשונה שדיברתי ישירות עם אותו גורם.מבלי ששמעתי מאחרים או משהו כזה
הגורם הזה הוא מעורב בקבוצה אני יכול להגיד
אבל עוד פעם יש מצב שבגלל שהוא מעורב בקבוצה אז קיבלו הוראה להגיד לא לכל אחד ששואל...
כי אני בטוח שאת השאלה ששאלתי שאלו את אותו גורם אולי מיליון וחצי פעם בחודשיים האחרונים...
חלאס אין דבר כזה מקורבים, מי שאומר לכם שx במו"מ מתקדם או y על סף סיכום 99.9% שהם משקרים.
- המשוגע האדום
תאמין לי גיא הלוואי שמי שאמר לי שיקר לי ואני יאכל את הכובע בסוףגיא חניה כתב:חלאס אין דבר כזה מקורבים, מי שאומר לכם שx במו"מ מתקדם או y על סף סיכום 99.9% שהם משקרים.
מאמין שהשבוע הקרוב יביא סוף לסאגה הארוכה הזאת בין אם מאור יחתום או לא
שישחק איפה שישחק. במכבי, בחיפה, בורשה, בבירחסוט או בעכו- רק שיגיד כבר מה הוא רוצה, לא מה הסוכן, לא מה תלוי מול הקבוצה שלו ולא נעליים.
איפה אתה, מאור מליקסון, רוצה לשחק???
ואני נוטה להאמין לאלונה- זה הוא שלא יודע
איפה אתה, מאור מליקסון, רוצה לשחק???
ואני נוטה להאמין לאלונה- זה הוא שלא יודע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
איך שהוא הגיעה גם אליהם שמועה שמליקסון סגר אצלנו ,קחו ציטוטים מהפורום שלהם. "איך שחקן מעדיף לשחק ברמת חובב מאשר לשחק במכבי ת"א?שחקן מפגר." זה החלק השחצני ויש את החלק שמשקר לעצמו "טוב מאוד שמליקסון לא יגיע אוברייטד גדול, שחקן טוב לקבוצות קטנות ומיכה יותר טוב". כנסו לפורום השחקן ה12 ותראו, מאחל להם שהקנדי והקרןיף שלהם יעזבו והם יחזרו להיות ***,קבוצה עם אוהדים מסריחים שחצנים שחיים בסרט שהם ריאל מדריד.Totti כתב:אגב, אוהדי מכבי משוכנעים שהוא סגור אצלם, אבל ממש משוכנעים
- המשוגע האדום
סליחה על הדאבל
אם בא לכם לדעת שמעתי עוד שמועה,הפעם מחבר
יש דיבור על זה שביקשו לחפש למאור מליקסון דירה בלהבים
אל תתעצבנו אני בסה"כ מעדכן,אפילו שזה שונה ממה שעדכנתי אתמול
עדכון מוואלה!!!
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2759308" onclick="window.open(this.href);return false;
אני בדיוק רושם ורואה את הכתבה
מאור מליקסון יפגש עם ההנהלה כאשר הוא ינחת
הכל במטרה שיעלה על המטוס למחנה אימונים עם הקבוצה
אם בא לכם לדעת שמעתי עוד שמועה,הפעם מחבר
יש דיבור על זה שביקשו לחפש למאור מליקסון דירה בלהבים
אל תתעצבנו אני בסה"כ מעדכן,אפילו שזה שונה ממה שעדכנתי אתמול
עדכון מוואלה!!!
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2759308" onclick="window.open(this.href);return false;
אני בדיוק רושם ורואה את הכתבה
מאור מליקסון יפגש עם ההנהלה כאשר הוא ינחת
הכל במטרה שיעלה על המטוס למחנה אימונים עם הקבוצה
לפי דעתי אם היו מבררים את הנחיתה שלו ואיזה 50 אוהדים יעשו לו קצת רעש זה יכול להיות קטע גדול
לפי וואלה פגישה מכרעת מחר. אני במקומם לא מפרסם איפה ומתי, אחרת נראה שם כמה אלפי אוהדים 

- המשוגע האדום
לדעתי לפחות אין דבר יותר מושלם מפגישה עם אלונהCrazyRed7 כתב:לפי וואלה פגישה מכרעת מחר. אני במקומם לא מפרסם איפה ומתי, אחרת נראה שם כמה אלפי אוהדים
לא רואה סיכוי שמאור אומר לא,בטח אם יחכו לו בנתבג או בוסרמיל כמות של אוהדים