בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: שורה תחתונה, איביץ בישראל מאז שהגיע עושה עבודה מצוינת בליגה הישראלית, ברק באותה תקופה עושה עבודת אימון ברמה של אלישע (כל עונה שעברה, וכל משחקי החוץ העונה).
אני מאוד אוהב את ברק, אבל מאז שנה שעברה הוא טועה והמון, למעט סמי עופר בכל משחקי החוץ יצאתי בהרגשה שהוא אשם באיבוד הנקודות, וזה מעלה תהיות.
אוהב את ברק, מעריך אותו מאוד, אבל מאכזב שאנחנו נופלים כבר שנה שנייה באותם נקודות.
נחזור לנזילות.
גם ברק עשה 4 שנים מדהימות לפני שהגיעה הירידה.
אנחנו לא יודעים מה יקרה עם איביץ בעוד כמה חודשים או בעוד שנתיים ולכן זה גם לא יהיה נכון לשפוט כרגע.
בינתיים הוא נהנה מהמערכת החזקה בארץ, מהתקציב הגבוה בארץ ומהסגל האיכותי בארץ.
ברק עדיין מחפש את הדרך חזרה. לפעמים זה לוקח זמן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גם אני ציינתי שאיביץ רק בתחילת הדרך, פשוט לדעתי הוא דוגמא למאמן שמוציא (לפחות בליגה הישראלית, באירופה זה סיפור אחר), תמקסימום מהסגל שיש לו.
ברק כבר שנה וחצי לא מוציא את המקסימום, גם בשנת בנייה כמו השנה, אין סיבה שנפקיר את הקישור ונשחק משחק מרחבה לרחבה עם אשדוד ואין סיבה לא ללחוץ את נס ציונה ולשחק בלי אינטנסיביות ובהליכה ואין גם סיבה לאבד את האמצע לקריית שמונה שבמשבר בטרנר.
וכמעט שכחתי, לא בטוח שאנחנו עדין בשנת בנייה, הזר שיגיע בינואר די בוודאות יגיע במקום מארין שיושאל או יהפוך לזר שישי, כשגם זוסואה בא על חשבון קלטינס/ספורי שהיו אמורים להיות חלק מהבנייה של שלד ישראלי לעתיד.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 10 נובמבר 2019, 21:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: נחזור לנזילות.
גם ברק עשה 4 שנים מדהימות לפני שהגיעה הירידה.
אנחנו לא יודעים מה יקרה עם איביץ בעוד כמה חודשים או בעוד שנתיים ולכן זה גם לא יהיה נכון לשפוט כרגע.
בינתיים הוא נהנה מהמערכת החזקה בארץ, מהתקציב הגבוה בארץ ומהסגל האיכותי בארץ.
ברק עדיין מחפש את הדרך חזרה. לפעמים זה לוקח זמן.
ונכשל פעמיים באירופה, בואו לא נשכח. (איביץ)

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אפשר לדבר עד מחר על תהליך ובסופו של דבר הפסדנו לנס ציונה. קבוצה שרוב קבוצות הליגה הצליחו להתעלות עליה. אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלנו מתחילה בגישה של המאמן. אני מאחורי ברק וגם במשך כל העונה שעברה הייתי מאחוריו אבל בפרספקטיבה של שנה פלוס הוא פשוט לא אותו מאמן. אתה משחק מול נס ציונה, רואה שזה לא עובד ההרכב שעלית איתו, רבאק תעשה חילוף דקה 30-35 תעשה במחצית. תשדר לקבוצה שלך שמכאן יוצאים עם 3 נקודות. זה דברים שפעם הוא היה עושה, ומשהו קרה שם בדרך. אני באמת חושב שגם עכשיו הסיפור לא סגור, אם אנחנו נדע לייצר לעצמנו רצפים ארוכים של נצחונות לאורך זמן זה ישפיע על היריבות וגם הן יאבדו נקודות. אבל כדי שזה יקרה הקבוצה צריכה לדעת שהיא באה לכל משחק ולכל מגרש כדי לאסוף עוד 3 נקודות. בלי פרות קדושות, בלי פוליטיקה פנימית, בלי לדפוק חשבון לתקשורת או לקהל. אמנם זה מבאס וכולנו היינו רוצים שכבר מחר יהיה משחק, אבל אני חושב שהפגרה באה בול בזמן כדי לאסוף את עצמנו ולצאת בכוחות מחודשים.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

red ultras כתב:אפשר לדבר עד מחר על תהליך ובסופו של דבר הפסדנו לנס ציונה. קבוצה שרוב קבוצות הליגה הצליחו להתעלות עליה. אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלנו מתחילה בגישה של המאמן. אני מאחורי ברק וגם במשך כל העונה שעברה הייתי מאחוריו אבל בפרספקטיבה של שנה פלוס הוא פשוט לא אותו מאמן. אתה משחק מול נס ציונה, רואה שזה לא עובד ההרכב שעלית איתו, רבאק תעשה חילוף דקה 30-35 תעשה במחצית. תשדר לקבוצה שלך שמכאן יוצאים עם 3 נקודות. זה דברים שפעם הוא היה עושה, ומשהו קרה שם בדרך. אני באמת חושב שגם עכשיו הסיפור לא סגור, אם אנחנו נדע לייצר לעצמנו רצפים ארוכים של נצחונות לאורך זמן זה ישפיע על היריבות וגם הן יאבדו נקודות. אבל כדי שזה יקרה הקבוצה צריכה לדעת שהיא באה לכל משחק ולכל מגרש כדי לאסוף עוד 3 נקודות. בלי פרות קדושות, בלי פוליטיקה פנימית, בלי לדפוק חשבון לתקשורת או לקהל. אמנם זה מבאס וכולנו היינו רוצים שכבר מחר יהיה משחק, אבל אני חושב שהפגרה באה בול בזמן כדי לאסוף את עצמנו ולצאת בכוחות מחודשים.
כל מילה מדויקת.

סמל אישי של משתמש
TN9
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי TN9 »

בכר לא משפיע, אבל איפה אלונה בסיפור הזה, כשמשדרים עונה כלכלית תחת הסיסמא "שחקנים רעבים" והמתחרות על התואר מתחמשות בשחקנים מוכחים,הסיכוי לנפילות כאלו כמו מול נס ציונה הוא ממשי , בקיצור מאני טוקס.. אם לא בא לברקתיים( וזה נראה כך )להשקיע שישימו את הקבוצה על המדף, אני בטוח שיהיו קונים, מגיע לקהל הגדול של הקבוצה הזו יותר מזה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

TN9 כתב:אם לא בא לברקתיים( וזה נראה כך )להשקיע שישימו את הקבוצה על המדף, אני בטוח שיהיו קונים, מגיע לקהל הגדול של הקבוצה הזו יותר מזה
ברור, יעידו על כך כל קבוצות ליגת על עם הבעלים המדהימים שלהם.
טביב וז'ינו עומדים בתור, אבל אולי הניסנובים יפתיעו

רק אנשים שלא בא להם להשקיע קונים שחקנים בכמה מיליונים כל שנה ומחתימים אותם על חוזים ל4 ו5 שנים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

TN9 כתב:בכר לא משפיע, אבל איפה אלונה בסיפור הזה, כשמשדרים עונה כלכלית תחת הסיסמא "שחקנים רעבים" והמתחרות על התואר מתחמשות בשחקנים מוכחים,הסיכוי לנפילות כאלו כמו מול נס ציונה הוא ממשי , בקיצור מאני טוקס.. אם לא בא לברקתיים( וזה נראה כך )להשקיע שישימו את הקבוצה על המדף, אני בטוח שיהיו קונים, מגיע לקהל הגדול של הקבוצה הזו יותר מזה
לא בא להם להשקיע? זה למה הם הוציאו מיליונים על שחקני חיזוק גם העונה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לא מבין למה דנים על זה בכלל... אבל רק לשים את הדברים על דיוקם...
ברקתיים שלא בא להם להשקיע עדיין משקיעים יותר מכל הבעלים שהיו אי פעם להפועל באר שבע, ביחד.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
TN9
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי TN9 »

איפה היינו היום עם עלי מוחמד ולוי גרסיה שהיו זמינים, אני אגיד לכם, היינו במאבק עד הסוף עם מכבי וחיפה, במצב הנוכחי אם נהיה בתמונה עוד חודשיים זה יהיה נס

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא חייב רק את מוחמד, גם אשכנזי וחזיזה יכל להיות רכש מצויין
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הראל כתב:לא חייב רק את מוחמד, גם אשכנזי וחזיזה יכל להיות רכש מצויין
תן לי את חזיזה במקום מרין וקשר אחורי יחד עם פאוליניו בינואר.
הלוואי.
אבל זה חלומות באספמיה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.
אבל בסוף יום אחד תבינו שזה הכל מאמן.
ברק שלפני 3 שנים הופך את הקבוצה הזאת לבלתי ניתנת להכנעה לא חזיזה,אשכנזי וזיבי.
קודם כל הוא וזה כבר הופך להיות תקליט שבור צריך לחזור לעצמו.
הקבוצה ששיחקה אתמול נראתה כמו קבוצה של ניסן יחזקאל לא ברק בכר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב:תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.
אבל בסוף יום אחד תבינו שזה הכל מאמן.
ברק שלפני 3 שנים הופך את הקבוצה הזאת לבלתי ניתנת להכנעה לא חזיזה,אשכנזי וזיבי.
קודם כל הוא וזה כבר הופך להיות תקליט שבור צריך לחזור לעצמו.
הקבוצה ששיחקה אתמול נראתה כמו קבוצה של ניסן יחזקאל לא ברק בכר.
כמו קבוצה של אלישע לוי אם כבר.
אבל מסכים איתך.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ברק בכר לא משחק על הדשא הוא עושה את המיטב ודורש מהקווים ולא תמיד מקשייבים לו.

לא צריך להיות פה יותר מדי כדורגלן גדול, צריך פה כושר משחק כמו בימים הגדולים שלנו שהיינו לוחצים בחצי של היריב חוטפים כדור 30 מטר מהשער שלהם ואז תוקפים גלים גלים.
משנה לשנה משחק הלחץ שלנו ירד הכושר הגופני ניהיה רע מאוד ואולי צריך לעשות חושבים וחילופים עם החבר'ה שאחראים על הכושר הגופני לפני שעושים שינויים בשחקנים.
תמונה

שלח תגובה