ForeverRed כתב:
אז או שהתסכול מאתמול מדבר מגרונך, או שאתה בסך הכל עוד אוהד שקצת איבד את זה.
הקבוצה נמצאת כרגע במיקום הריאלי שלה.
המסקנה שלי היא לא סופית, אבל בהחלט יש מחשבות בכיוון.
אתה באמת חושב שהסגל של מכבי בשנה שעברה שווה 34 נקודות יותר משלנו? לא היו פערים גדולים גם בין ברק לאיביץ'?
מכבי עלתה מולנו במשחק האחרון עם הרכב שכולל שחקנים כמו טננבאום, טיבי, ברסקי וחוזז, שחקנים סופר בינונים, ובלי שום שחקן רוצח או שובר שיווין בהרכב.
למכבי יש יתרון תקציבי גדול, ולכן אני לא קובע נחרצות כלום, אבל חייב להגיד שאני לא נופל מהרגליים מהסגל של מכבי, ושזה מרגיש לי שהיא קבוצה הרבה יותר מאומנת משלנו כבר שנתיים.
לא רואה מצב שזריהן כזה מרשה לעצמו לשחק אצל איביץ כמו שהוא משחק אצלנו אחרת הוא היה מבלה המון ביציע, בטח לא פותח בהרכב עם אוויר ל-60 דקות.
לא רואה מצב שקבוצה של איביץ', גם עם הסגל שלנו, לא לוחצת ולא מחויבת מול קבוצה עלובה כמו נס ציונה לאורך 90 דקות.
ברק שנה שעברה עשה עבודה רעה בכל פרמטר, השנה העבודה הרעה היא בעיקר במשחקי החוץ (למרות שהחילופים שלו כמעט עלו לנו גם במשחק הבית מול קריית שמונה), ההרכבה של קאריו כחלוץ בודד בטדי (כששהר עלה כמחליף סוף סוף איימנו על השער בהתקפה), המערך וסגנון המשחק מול אשדוד (ותודה ל-VAR אחרת אנחנו מפסידים גם שם), סגנון המשחק מול מכבי, סגנון המשחק וניהול המשחק אתמול, גם בסמי עופר שניצחנו את הפועל חיפה היינו לנו הרבה מזל וגם שם ה-VAR עזר מאוד אחרת המשחק היה יכול ללכת לכיוונים אחרים.
מכבי פשוט ממושעים ויעילים ברמה שלקבוצות בישראל קשה להתמודד איתם, כמעט ואין דריבלים, המון מסירות, מפעילים נפלא את האגפים, מאוד סבלנים, לקבוצות יוצאות המיץ עד שמגיעים מולם למצבים, הם לוחצים כמו שאנחנו לחצנו פעם, נכון שחסר להם ברק, חסר להם שוברי שיווין וזה התבטא מאוד באירופה, אבל מבחינת רמת אימון, מרגיש לי שהפערים בין איביץ' לברק בשנתיים האחרונות, נכון לכרגע, גדולים מאוד (לא אומר בהכרח שאיביץ' טוב מברק, צריך לזכור שאיביץ' נלחם מול ברק אחרי הרבה הצלחות, יכול להיות שגם ברק פחות רעב או עבר שינוי מסוים אחרי האליפויות).
לא בטוח בכלל שבשנתיים האחרונות ברק מוציא 100% מהסגל שלנו, בטח בליגה ברמה כל כך חלשה.