בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: איביץ עושה עבודה מצויינת אבל צריך גם לתת קרדיט למערכת שם שגם בשנים הפחות טובות עם מאמנים ליצנים לא באמת התפרקו.
לפגוע במאמן זר זה לא דבר פשוט,עובדתית היחידים שהצליחו הם:סוזה,גרסיה ואיביץ שהמשותף לכולם שהם אימנו במכבי וזאת לא מקריות.
באמת מדהים איך הצליחו לא להתפרק בתקציבי עתק ובסגלים חזקים מאוד לליגה.
מגיע לאיביץ קרדיט על מה שהוא עושה בליגה אבל בוא..יש לו יתרון מכריע בסגל(וזה לא מוריד ממנו) ובאיכות.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

CrazyRed7 כתב: באמת מדהים איך הצליחו לא להתפרק בתקציבי עתק ובסגלים חזקים מאוד לליגה.
מגיע לאיביץ קרדיט על מה שהוא עושה בליגה אבל בוא..יש לו יתרון מכריע בסגל(וזה לא מוריד ממנו) ובאיכות.
הישראלים שהיו שם לפי (מישהו אמר נמני?) הצליחו להתפרק גם בתנאים האלה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: אז או שהתסכול מאתמול מדבר מגרונך, או שאתה בסך הכל עוד אוהד שקצת איבד את זה.
הקבוצה נמצאת כרגע במיקום הריאלי שלה.
המסקנה שלי היא לא סופית, אבל בהחלט יש מחשבות בכיוון.
אתה באמת חושב שהסגל של מכבי בשנה שעברה שווה 34 נקודות יותר משלנו? לא היו פערים גדולים גם בין ברק לאיביץ'?
מכבי עלתה מולנו במשחק האחרון עם הרכב שכולל שחקנים כמו טננבאום, טיבי, ברסקי וחוזז, שחקנים סופר בינונים, ובלי שום שחקן רוצח או שובר שיווין בהרכב.
למכבי יש יתרון תקציבי גדול, ולכן אני לא קובע נחרצות כלום, אבל חייב להגיד שאני לא נופל מהרגליים מהסגל של מכבי, ושזה מרגיש לי שהיא קבוצה הרבה יותר מאומנת משלנו כבר שנתיים.
לא רואה מצב שזריהן כזה מרשה לעצמו לשחק אצל איביץ כמו שהוא משחק אצלנו אחרת הוא היה מבלה המון ביציע, בטח לא פותח בהרכב עם אוויר ל-60 דקות.
לא רואה מצב שקבוצה של איביץ', גם עם הסגל שלנו, לא לוחצת ולא מחויבת מול קבוצה עלובה כמו נס ציונה לאורך 90 דקות.
ברק שנה שעברה עשה עבודה רעה בכל פרמטר, השנה העבודה הרעה היא בעיקר במשחקי החוץ (למרות שהחילופים שלו כמעט עלו לנו גם במשחק הבית מול קריית שמונה), ההרכבה של קאריו כחלוץ בודד בטדי (כששהר עלה כמחליף סוף סוף איימנו על השער בהתקפה), המערך וסגנון המשחק מול אשדוד (ותודה ל-VAR אחרת אנחנו מפסידים גם שם), סגנון המשחק מול מכבי, סגנון המשחק וניהול המשחק אתמול, גם בסמי עופר שניצחנו את הפועל חיפה היינו לנו הרבה מזל וגם שם ה-VAR עזר מאוד אחרת המשחק היה יכול ללכת לכיוונים אחרים.
מכבי פשוט ממושעים ויעילים ברמה שלקבוצות בישראל קשה להתמודד איתם, כמעט ואין דריבלים, המון מסירות, מפעילים נפלא את האגפים, מאוד סבלנים, לקבוצות יוצאות המיץ עד שמגיעים מולם למצבים, הם לוחצים כמו שאנחנו לחצנו פעם, נכון שחסר להם ברק, חסר להם שוברי שיווין וזה התבטא מאוד באירופה, אבל מבחינת רמת אימון, מרגיש לי שהפערים בין איביץ' לברק בשנתיים האחרונות, נכון לכרגע, גדולים מאוד (לא אומר בהכרח שאיביץ' טוב מברק, צריך לזכור שאיביץ' נלחם מול ברק אחרי הרבה הצלחות, יכול להיות שגם ברק פחות רעב או עבר שינוי מסוים אחרי האליפויות).
לא בטוח בכלל שבשנתיים האחרונות ברק מוציא 100% מהסגל שלנו, בטח בליגה ברמה כל כך חלשה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 10 נובמבר 2019, 19:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yedidel כתב:
הישראלים שהיו שם לפי (מישהו אמר נמני?) הצליחו להתפרק גם בתנאים האלה
עזוב השכונה שהייתה שם לפני קרויף זה לא דוגמא לכלום. היה של ריקבון אחד גדול.
מהבחינה הזו מגיע לקרויף ולכל המאמנים שהגיעו הרבה קרדיט.

אגב, הם גם לא נהנו משום יתרון איכות. תמיד היו קבוצות חזקות יותר.
מה שאני מנסה להגיד שה״לא התפרקו״ הזה, בתקציב ובסגל ובשחקנים שהיו להם בזכיות שלנו(להוציא את הראשונה), זה ״התפרקו״ וכשלו אחושרמוטה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: באמת מדהים איך הצליחו לא להתפרק בתקציבי עתק ובסגלים חזקים מאוד לליגה.
לא חושב שיש יתרון מכריע בסגל.
מכבי חיפה עם תקציב לא כזה רחוק ממכבי התפרקה לגמרי מכבי לא,תמיד הייתה בסביבה.
ועדיין איביץ לא היה מצליח לעשות מה שהוא עושה אם לא הייתה למכבי מערכת חזקה ויציבה ואני חושב שבזה אנחנו מפגרים מהם מאוד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: המסקנה שלי היא לא סופית, אבל בהחלט יש מחשבות בכיוון.
אתה באמת חושב שהסגל של מכבי בשנה שעברה שווה 34 נקודות יותר משלנו? לא היו פערים גדולים גם בין ברק לאיביץ'?
מכבי עלתה מולנו במשחק האחרון עם הרכב שכולל שחקנים כמו טננבאום, טיבי, ברסקי וחוזז, שחקנים סופר בינונים, ובלי שום שחקן רוצח או שובר שיווין בהרכב.
למכבי יש יתרון תקציבי גדול, ולכן אני לא קובע נחרצות כלום, אבל חייב להגיד שאני לא נופל מהרגליים מהסגל של מכבי, ושזה מרגיש לי שהיא קבוצה הרבה יותר מאומנת משלנו כבר שנתיים.
לא רואה מצב שזריהן כזה מרשה לעצמו לשחק אצל איביץ כמו שהוא משחק אצלנו אחרת הוא היה מבלה המון ביציע, בטח לא פותח בהרכב עם אוויר ל-60 דקות.
לא רואה מצב שקבוצה של איביץ', גם עם הסגל שלנו, לא לוחצת ולא מחויבת מול קבוצה עלובה כמו נס ציונה לאורך 90 דקות.
ברק שנה שעברה עשה עבודה רעה בכל פרמטר, השנה העבודה הרעה היא בעיקר במשחקי החוץ (למרות שהחילופים שלו כמעט עלו לנו גם במשחק הבית מול קריית שמונה), ההרכבה של קאריו כחלוץ בודד בטדי (כששהר עלה כמחליף סוף סוף איימנו על השער בהתקפה), המערך וסגנון המשחק מול אשדוד (ותודה ל-VAR אחרת אנחנו מפסידים גם שם), סגנון המשחק מול מכבי, סגנון המשחק וניהול המשחק אתמול, גם בסמי עופר שניצחנו את הפועל חיפה היינו לנו הרבה מזל וגם שם ה-VAR עזר מאוד אחרת המשחק היה יכול ללכת לכיוונים אחרים.
מכבי פשוט ממושעים ויעילים ברמה שלקבוצות בישראל קשה להתמודד איתם, כמעט ואין דריבלים, המון מסירות, מפעילים נפלא את האגפים, מאוד סבלנים, לקבוצות יוצאות המיץ עד שמגיעים מולם למצבים, הם לוחצים כמו שאנחנו לחצנו פעם, נכון שחסר להם ברק, חסר להם שוברי שיווין וזה התבטא מאוד באירופה, אבל מבחינת רמת אימון, מרגיש לי שהפערים בין איביץ' לברק בשנתיים האחרונות, נכון לכרגע, גדולים מאוד (לא אומר בהכרח שאיביץ' טוב מברק, צריך לזכור שאיביץ' נלחם מול ברק אחרי הרבה הצלחות, יכול להיות שגם ברק פחות רעב או עבר שינוי מסוים אחרי האליפויות).
לא בטוח בכלל שבשנתיים האחרונות ברק מוציא 100% מהסגל שלנו, בטח בליגה ברמה כל כך חלשה.
נתת הרבה נימוקים ולכן לא אתייחס באופן ספציפי. בגדול הדברים תלויים בזווית שממנה בוחרים להסתכל עליהם.
אותו איביץ כמעט איבד את הקבוצה שלו בתחילת העונה. הליגה העלובה שלנו החזירה לו את השליטה. במידה וזה היה מתפתח אחרת היו נשמעים גם קולות אחרים. הכדורגל הוא עד כדי כך נזיל.

אני יודע דבר אחד, המאניה דיפרסיה הזאת בקרב הקהל שלנו חייבת להיפסק. אני באופן אישי מתחיל להרגיש מובך להיות חלק מזה.
הפסד אחד ושורפים את המועדון, שני ניצחונות רצופים ויאללה אליפות ומחזירים את השושלת.
יש לי חברים אוהדי מכבי חיפה וזה מתחיל להרגיש דומה באופן מדאיג.
תיכנסו לפרופורציות.
תפסיקו להעמיס ציפיות על הגב של נאור סבג, עדן שמיר ובן שהר.
למרות שנוח לחשוב שהם ברמה של מכבי או אפילו של חיפה, הם לא.
תמשיכו להעמיס ונמשיך לקבל בראש בנס ציונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: נתת הרבה נימוקים ולכן לא אתייחס באופן ספציפי. בגדול הדברים תלויים בזווית שממנה בוחרים להסתכל עליהם.
אותו איביץ כמעט איבד את הקבוצה שלו בתחילת העונה. הליגה העלובה שלנו החזירה לו את השליטה. במידה וזה היה מתפתח אחרת היו נשמעים גם קולות אחרים. הכדורגל הוא עד כדי כך נזיל.

אני יודע דבר אחד, המאניה דיפרסיה הזאת בקרב הקהל שלנו חייבת להיפסק. אני באופן אישי מתחיל להרגיש מובך להיות חלק מזה.
הפסד אחד ושורפים את המועדון, שני ניצחונות רצופים ויאללה אליפות ומחזירים את השושלת.
תיכנסו לפרופורציות.
בוא נעצור כאן.
אני אוהד ומותר לי לפנטז על מה שבא לי,כמוני יש אלפים ועשרות אלפים מותר להם.
ואתה יודע למה מותר לנו? כי לא אני ולא אף אחד מאותם אלפים יצרנו את הציפיות,מי שיצר אותם זאת המערכת שנקראת הפועל בש.
אותה מערכת שלפני שבועיים דאגה לפמפם לפני מכבי שאנחנו באים להחזיר את מה ששלנו.
אותה מערכת שדאגה אחרי נתניה להגיד "למכבי לא יהיה קל",הם יצרו את הציפיות לא אני.
הם החתימו את זוסוואה ופאוליניו "כי השנה אפשר לעשות את זה" וכשהם עשו את זה מי אני בכלל שאגיד להם "די,אתם לא נורמליים",אני זורם,אני אוהד.
כל משפט כזה שבא מהמערכת נותן לי את התקווה והציפייה אז על מה הטרוניה לאוהדים לא הבנתי?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אנחנו התפרקנו בתקציב שיא של 90 מיליון ש"ח. לא רחוק ממכבי.
הם מועדון הרבה יותר חזק ויציב מאיתנו לצערי.

לא קונה את זה שציפיות זה מה שהורס.
גם לליברפול יש סגל נחות משל סיטי, זה לא מונע מהם להאמין ולחפות על כך בעבודת אימון מדהימה.
אותו דבר היה בעונת האליפות הראשונה. מי שלא מאמין שהוא יכול לתת פייט זאת זכותו, אני לא שותף לזה.
מילא היו פה באמת קבוצות חזקות, ההרכב של מכבי שבעיטה מסכנה למסגרת לא הצלחנו לתת לו הוא בינוני לחלוטין.
לא ביקשתי אליפות, כולה להיות בתמונה.
הביזיון שהיה אתמול, בי"א, ההתפרקות בבלומפילד והיכולת בכל משחק חוץ לא קשורה לשום ציפיות כאלה ואחרות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

הציפיות לא הורסות באופן ישיר, באופן עקיף בהחלט כן.
אני רואה מערכת שהלכה לתהליך טבעי ונכון של בנייה והחליטה לדלג עליו לטובת קיצורי דרך מלאכותיים.
אני רואה שחקנים שלא מתפקדים כי הם לא מספיק טובים כדי לייצר יציבות, אבל אולי גם בגלל שהכניסו להם לראש שהם אמורים לרוץ לאליפות והם לא מספיק בשלים עדיין להתמודד עם הסיטואציה.

ההרכב של מכבי שהופיע מולנו היה אולי אפור, אבל זה היה משחק נקודתי בלבד של מועדון שמגיע ממקום של חיבור עוצמה וביטחון אל מול חבורה חדשה של שחקנים שמחפשת עדיין את הדרך.

אני לא חושב שהכל שחור כפי שמנסים לצייר כאן.
לקבוצה הזאת יש עוד דרך לעבור וזה יקח זמן.
תסתכלו על השמות שהגיעו לכאן הקיץ ותבינו לבד שאנחנו לא חייבים להיות בתמונה של שום דבר. לא העונה.
אם זה יקרה זה יהיה הרבה מעבר לציפיות שלי.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

את הסוויץ' עשה המועדון, פחות הקהל.
כשאתה מביא זר בן 33 בינואר, אחרי שהבאת את ז'סוואה, עוד אחד שאמור להביא כאן ועכשיו, היעד ברור.

אני כן יכול להסכים שנראה שבכר עדיין לא יודע בדיוק מה הוא רוצה מהקבוצה ולא מקנה לה שום סגנון.
קבוצת פוזשן, קבוצה שמעדיפה מעברים, או אחת שמדלגת על הקישור ויוצרת משחק של רחבה לרחבה. אני באמת לא יודע איזה קבוצה אנחנו. אני בספק אם גם הוא.

אני גם מסתכל על ההרכב של אתמול, לאיזה שחקן שם יש בדיוק אופק לעתיד טוב יותר?
מילא זה היה הרכב עם מרין, ספורי, שמיר וקלטינס. רק אחד שיחק מהרשימה. וכל החבורה הזו בני 24, לא עלו אתמול מהנוער.
זריהן לעולם לא יהיה שחקן הרכב וזה נכתב פה המון פעמים. השדרוג שלו צריך לבוא בדמות מחליף טוב שמדי פעם עולה בהרכב, לא יותר מזה.

אין בעיה עם חוסר יציבות, אבל גם אין לנו שחקנים בני 19 בהרכב. גם ביום רע צריך להיות ליבה של קבוצה עם יסודות בסיסיים, זה לא קיים אצלנו באף משחק חוץ.
הקלות שבא אנחנו יוצאים מאיזון היא לא רצינית.

במועדון גדול לעולם יהיו ציפיות. בכר לא מקבל תקציב של למעלה מ60 מיליון כדי להתחרות עם קבוצה גנרית על מקום 4.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 10 נובמבר 2019, 20:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:הציפיות לא הורסות באופן ישיר, באופן עקיף בהחלט כן.
אני רואה מערכת שהלכה לתהליך טבעי ונכון של בנייה והחליטה לדלג עליו לטובת קיצורי דרך מלאכותיים.
אני רואה שחקנים שלא מתפקדים כי הם לא מספיק טובים כדי לייצר יציבות, אבל אולי גם בגלל שהכניסו להם לראש שהם אמורים לרוץ לאליפות והם לא מספיק בשלים עדיין להתמודד עם הסיטואציה.

ההרכב של מכבי שהופיע מולנו היה אולי אפור, אבל זה היה משחק נקודתי בלבד של מועדון שמגיע ממקום של חיבור עוצמה וביטחון אל מול חבורה חדשה של שחקנים שמחפשת עדיין את הדרך.

אני לא חושב שהכל שחור כפי שמנסים לצייר כאן.
לקבוצה הזאת יש עוד דרך לעבור וזה יקח זמן.
תסתכלו על השמות שהגיעו לכאן הקיץ ותבינו לבד שאנחנו לא חייבים להיות בתמונה של שום דבר. לא העונה.
אם זה יקרה זה יהיה הרבה מעבר לציפיות שלי.
אני לא מצליח להבין אותך.
היום בכר לא מוציא 60% מהסגל הזה מסכים?
הטענה הזאת ש"הפילו" על השחקנים מאבק אליפות הוא טיעון שלא מחזיק מים.
קלנטיס,שמיר,מארין,שטקוס לא הגיעו לכאן להישאר בליגה,הם הגיעו לכאן מתוך ידיעה שהם הולכים להיאבק חזק בצמרת.
אליהם תוסיף את טהאה,ממן,ביטון,ביטון,ויטור,שהר שחקנים שברזומה שלהם יש אליפות ותקבל סגל די מאוזן מהבחינה הזאת.
לצד חדשים יש גם ותיקים שחוו אליפות.
אני אמשיך להתעקש שהסגל הזה לא פחות טוב מזה של מכבי וחיפה ולא מצליחים כרגע להוציא ממנו אפילו 60%.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אדום זקן כתב: אני לא מצליח להבין אותך.
היום בכר לא מוציא 60% מהסגל הזה מסכים?
הטענה הזאת ש"הפילו" על השחקנים מאבק אליפות הוא טיעון שלא מחזיק מים.
קלנטיס,שמיר,מארין,שטקוס לא הגיעו לכאן להישאר בליגה,הם הגיעו לכאן מתוך ידיעה שהם הולכים להיאבק חזק בצמרת.
אליהם תוסיף את טהאה,ממן,ביטון,ביטון,ויטור,שהר שחקנים שברזומה שלהם יש אליפות ותקבל סגל די מאוזן מהבחינה הזאת.
לצד חדשים יש גם ותיקים שחוו אליפות.
אני אמשיך להתעקש שהסגל הזה לא פחות טוב מזה של מכבי וחיפה ולא מצליחים כרגע להוציא ממנו אפילו 60%.
מבחינת תוצאות באירופה וקצב צבירת נקודות בליגה אנחנו בסדר גמור לדעתי.
היכולת עדיין לא שם וטבעי שזה יקרה כשאתה בונה תוך כדי תנועה והזהרתי מזה עוד לפני שהתחילה העונה.
לא לחינם הקבוצה הזאת עדיין לא יודעת מה היא רוצה מעצמה ופה אני מתחבר לנקודה של יוסי.

הרשימה שנתת פה נחמדה.
לא רוצה להישמע בוטה, אבל לא מחזיק מהשמות האלה כמוך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: מבחינת תוצאות באירופה וקצב צבירת נקודות בליגה אנחנו בסדר גמור לדעתי.
היכולת עדיין לא שם וטבעי שזה יקרה כשאתה בונה תוך כדי תנועה והזהרתי מזה עוד לפני שהתחילה העונה.
לא לחינם הקבוצה הזאת עדיין לא יודעת מה היא רוצה מעצמה ופה אני מתחבר לנקודה של יוסי.

הרשימה שנתת פה נחמדה.
לא רוצה להישמע בוטה, אבל לא מחזיק מהשמות האלה כמוך.
היא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה כי כרגע המאמן שלה לא יודע מה הוא רוצה.
לא צריך לנקות את בכר בכל מחיר,הוא האשם,הוא האחראי והוא יצטרך לסדר את הבאלגן של עצמו.
להפיל את זה על השחקנים זה לתת הנחות למאמן ולא מגיע לו הנחות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אדום זקן כתב: היא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה כי כרגע המאמן שלה לא יודע מה הוא רוצה.
לא צריך לנקות את בכר בכל מחיר,הוא האשם,הוא האחראי והוא יצטרך לסדר את הבאלגן של עצמו.
להפיל את זה על השחקנים זה לתת הנחות למאמן ולא מגיע לו הנחות.
אין שום הנחות למאמן.
הקבוצה צריכה להיראות טוב יותר, נקודה.
הויכוח שלנו הוא על הפער שבין פוטנציאל למימוש.
אני לא חושב שהסגל הזה שווה את המקומות שאתם מפנטזים עליהם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: נתת הרבה נימוקים ולכן לא אתייחס באופן ספציפי. בגדול הדברים תלויים בזווית שממנה בוחרים להסתכל עליהם.

תיכנסו לפרופורציות.
שורה תחתונה, איביץ בישראל מאז שהגיע עושה עבודה מצוינת בליגה הישראלית, ברק באותה תקופה עושה עבודת אימון ברמה של אלישע (כל עונה שעברה, וכל משחקי החוץ העונה).
אני מאוד אוהב את ברק, אבל מאז שנה שעברה הוא טועה והמון, למעט סמי עופר בכל משחקי החוץ יצאתי בהרגשה שהוא אשם באיבוד הנקודות, וזה מעלה תהיות.
אוהב את ברק, מעריך אותו מאוד, אבל מאכזב שאנחנו נופלים כבר שנה שנייה באותם נקודות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה