אנדרה פוקו חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: אנדרה פוקו חתם לשנתיים

שליחה על ידי dardasmiley »

לא מבין דבר אחד. אם אני לא מגיע לעבודה שבועיים ומתנתק מהם לגמרי יחכה לי מכתב על השולחן ברגע שאחזור שגם שולל ממני כל זכות לפיצויים בגלל שזה הפרת יוזה. למה פה זה שונה?

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

dardasmiley כתב:
19 יולי 2024, 08:35
לא מבין דבר אחד. אם אני לא מגיע לעבודה שבועיים ומתנתק מהם לגמרי יחכה לי מכתב על השולחן ברגע שאחזור שגם שולל ממני כל זכות לפיצויים בגלל שזה הפרת יוזה. למה פה זה שונה?
לא מדויק.
צריכים לעשות לך שימוע לפני פיטורים.

וזה שונה כי פה יש חוזה. לא העסקה לא מוגבלת בזמן.
קצת מוזר לי שאין סעיף בחוזה שמתייחס לזה. אפשרות לשחרור חד צדדי כששחקן מתנהל בצורה כזאת.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ReDo כתב:
19 יולי 2024, 07:57
על מה שהוא עשה מגיע לו הקנס המשוגע הזה.
יש גבול לבית זונות.
להזכירך המשכורת שלו עדיין דופקת גם בתקופה שנעלם מהרדאר.
אני לא בטוח שקנס כזה חוקי בכלל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Melikson24 כתב:
19 יולי 2024, 08:55
לא מדויק.
צריכים לעשות לך שימוע לפני פיטורים.
מאידך אם היו מטפלים בזה בזמן (כשלא היגיע למחנה האימונים) זה היה יכול להיחשב כהתפטרות ולא פיטורין.
סייג לדברי - איני יודע אם יש לפוקו נימוק מוצדק ואיני יודע אם כתוב משהו אחר בחוזה בין הצדדים, הנכתב להלן הוא על סמך הפרסומים בתקשורת בלבד, אך ככל ואין משהו יוצא דופן בחוזהו הרי כשעובד נעדר חד צדדית מעבודתו היה על המועדון לשלוח לו לאחר ימים ספורים הודעה עפ"י דרך ההתקשרות בין הצדדים כפי שהוגדרה בחוזה (קיים בכל חוזה) שעליו להתייצב מיידית בעבודתו וככל שלא יעשה זאת יראו בו כמי שנטש את מקום עבודתו והתפטר ואם ממשיכים לא לשמוע ממנו אחרי X ימים להוציא לו הודעה נוספת באותה הדרך שבה מציינים כי עקב היעדרותו המתמשכת ממקום עבודתו רואים בו כמי שהתפטר. לא ניתן לעשות שימוע לעובד שנעלם מהעבודה ולא יוצר קשר.
מניח שזה לא היה עובר חלק לגמרי אך במקרה כזה למיטב הבנתי מצבו של המועדון היה טוב יותר מאשר כעת כאשר מדובר על שחרור + פיצוי. על מה ולמה פיצוי? הוא זה שנטש את עבודתו...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

delta7 כתב:
19 יולי 2024, 09:23
מאידך אם היו מטפלים בזה בזמן (כשלא היגיע למחנה האימונים) זה היה יכול להיחשב כהתפטרות ולא פיטורין.
סייג לדברי - איני יודע אם יש לפוקו נימוק מוצדק ואיני יודע אם כתוב משהו אחר בחוזה בין הצדדים, הנכתב להלן הוא על סמך הפרסומים בתקשורת בלבד, אך ככל ואין משהו יוצא דופן בחוזהו הרי כשעובד נעדר חד צדדית מעבודתו היה על המועדון לשלוח לו לאחר ימים ספורים הודעה עפ"י דרך ההתקשרות בין הצדדים כפי שהוגדרה בחוזה (קיים בכל חוזה) שעליו להתייצב מיידית בעבודתו וככל שלא יעשה זאת יראו בו כמי שנטש את מקום עבודתו והתפטר ואם ממשיכים לא לשמוע ממנו אחרי X ימים להוציא לו הודעה נוספת באותה הדרך שבה מציינים כי עקב היעדרותו המתמשכת ממקום עבודתו רואים בו כמי שהתפטר. לא ניתן לעשות שימוע לעובד שנעלם מהעבודה ולא יוצר קשר.
מניח שזה לא היה עובר חלק לגמרי אך במקרה כזה למיטב הבנתי מצבו של המועדון היה טוב יותר מאשר כעת כאשר מדובר על שחרור + פיצוי. על מה ולמה פיצוי? הוא זה שנטש את עבודתו...
זה!!!!

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

delta7 כתב:
19 יולי 2024, 09:23
במועדון פחדו ללכת איתו לתביעות כי באופא יכל לטעון שפחד ממצב המלחמה בארץ ו99 אחוז שזה היה מתקבל בגלל זה העדיפו לסגור את זה ככה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dudu9998 כתב:
19 יולי 2024, 10:25
במועדון פחדו ללכת איתו לתביעות כי באופא יכל לטעון שפחד ממצב המלחמה בארץ ו99 אחוז שזה היה מתקבל בגלל זה העדיפו לסגור את זה ככה
לכל דבר יש דרך, אתה מפחד מהמלחמה? OK, תגיע למחנה (בחו"ל, לא בישראל המפחידה), שב עם מי שצריך, דבר ואני בטוח שלא יעמדו בדרכך.
כשאתה נעלם אתה גורם נזק למועדון שלא יודע אם אתה איתו או לא, שמתחיל לחפש מחליף ראוי מאוחר יותר (ואולי אופציות נסגרות)...

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כמו שאמרתי מלכתחילה קנס גבוה מאוד ולהשאיר אותו , מקווה שהוא באמת ישאר .
למרות שהשעייה הזו רק לתסכל אותו כדי למצוא קבוצה או להסכים על איזה התרת חוזה עם פיצוי נמוך .
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

yossi כתב:
21 יולי 2024, 20:46
יותר טוב מפוקו לא כזה קשה להביא. יש כמה בתוך הליגה.
צריך להתקדם משחקנים שלא מסוגלים לתת פס.
ספר שחקן שבקבוצה שהיא מכונה עובדת יכול להיות בורג משלים טוב, לצערו ולצערנו זה לא המצב וצריך שחקנים בעמדות אחרות.

בלם, קשר אמצע, קשר אגף שמאל וחלוץ.
4 שחקנים שבפרופיל הנכון יכולים להוסיף המון.
בלם - דגש על מהירות ויכולת לתקוף את היריב גבוה.
קשר אמצע - בעיניי צריך מישהו דינאמי, שידע לכסות שטחים וגם לא יהיה נגר עם הכדור. לא צריך איזה אובר טכניקה, אחד שידע לתת פסים קצרים וטובים עם דגש על מהר.
שחקן אגף שמאל - דגש על אחד שמחפש את השער.
חלוץ - בעיניי צריך שחקן עובד, מהיר שיודע גם לעשות תנועה לשטח שמעבר לקו ההגנה.

ברור שהמאמן צריך לרדת לרזולוציות נמוכות יותר, אבל זה בעיניי בגדול בגדול.
לא צריך כוכבי על, צריך שחקנים טובים שיהפכו את השלם לגדול וחזק יותר.
כתבתי לך בטופיק של פוקו כי מרגיש יותר רלוונטי אליו.
מהדברים שהסכמתי איתם במלואם סימנתי בבולד.
מהדברים שלא הסכמתי איתם וגם כאלה שמעלה בעצמי:
א. פוקו לא יודע לתת פס - הניסיון עליו אתה נשען, רובו כמגן ימני/בלם 3 אצל ברדה. מדובר במאמן אחר, ושוב זו דעתי - ברדה מאוד הגביל טקטית את השחקנים אצלנו מלעשות תנועה קדמית ורצה עקרונות ברורים. במשחקים הבודדים של פוקו כ8 זכור לי שבא ופרץ קדימה ועם הזמן נהיה יותר ויותר הגנתי. לא ברור למה, אפשר לשער ולנחש.
ב. לדעתי, דבר מדאיג בפוקו - הוא לא מרוכז בהגנה, עושה גליצ'ים מסוכנים וחסרי,אחריות, והכי גרוע - הוא לא סוגר ושומר עד הרחבה ועוצר ב16.
ג. לא ניסו אותו כ6 בודד עם 2 לפניו בשיטה של קוזוק, אגב אליאס יכול להיות רק המחליף שלו - ומאוד מוגבל התקפית כ8 מה שיכול להשפיע מאוד על התוצאה ביחד עם פוקו.
תתקנו אותי אם כן אני רוצה לחזור למשחק הזה כדי לשנות את הדעה.
ד. מאוד הכעיס אותי השכונה שלו והקנס הולם. אם יישאר אני מכשיר את הקרקע בשביל זה.
ה. חיפשנו כל כך הרבה זרי 8 לאמצע - כמה מהם הצליחו מאז חובאן? אז מהפרופילים שהיו - פליימייקר אחורי כדוגמת מרטינש וסימאו - רכים, איטיים ולא מתאימים. שחקנים דינמיים כדוגמת מלי הוכחו כנגריים מדי. צריך להגיד מה אנחנו מחפשים בפרופיל, ולהיות ריאליים. לדעתי שחקן עם פיזיות של פוקו שהיא מעל הליגה, או שחקן כדוגמתו - יכולה לשחרר את גורדנה, פרץ, יוספי קדימה, ורק אז אפשר לדבר על 10 שיבוא במקום.

רושם את כל זה כדי להכיל את המצב הזה כי יש מקומות הרבה יותר חשובים בעדיפות להתחזק:
שחקן התקפה זר מהיר חזק דריבליסט שיודע ליצור מהרגל שלו ואוהב לקבל לרגל.
בלם מהיר וחזק.
הייתי מחפש ממוצא אפריקאי/מהגרי פורטוגל/וכו'. לא שחקנים אירופאים, הם גם לא מתאימים לתרבות וגם לא הצליחו. שחקנים דרום אמריקאיים, זה אהבה.
הייתי מחפש מגן ימני זר, גם מהיר וחזק לפני שהייתי מביא קשר 10 בשביל קבוצה יותר מאוזנת. זה גם פחות קריטי.

אגב אם לא פוקו מי כן - בוריס אינו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

סימאו היה טוב מאוד.
עשינו טעות כשלא המשכנו איתו.

בוריס אינו בדרך לmls.

סמל אישי של משתמש
MELI
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MELI »

ראיתי אותו היום במספרה אמר שנשאר.
מצטער לבאס חלק מכם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

MELI כתב:
23 יולי 2024, 19:00
מצטער לבאס חלק מכם.

אם יישאר, עונש ההרחקה הוא עוד החלטה חובבנית, למה למנוע מאיתנו לעשות שימוש בשחקן שאמור להיות חלק מהקבוצה בעונה הקרובה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

MELI כתב:
23 יולי 2024, 19:00
מצטער לבאס חלק מכם.
חבל שלא צילמת.
עשה החלקה? פרמננט? סלסול?

סמל אישי של משתמש
MELI
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MELI »

Sir Alex Ferguson כתב:
23 יולי 2024, 19:48
אם יישאר, עונש ההרחקה הוא עוד החלטה חובבנית, למה למנוע מאיתנו לעשות שימוש בשחקן שאמור להיות חלק מהקבוצה בעונה הקרובה?
תשמע משה זה לטענתו
יכול להיות שבקבוצה ישחררו בסוף
הוא אמר שהוא נשאר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

MELI כתב:
23 יולי 2024, 21:36
תשמע משה זה לטענתו
יכול להיות שבקבוצה ישחררו בסוף
הוא אמר שהוא נשאר

בגלל זה הוספתי את מילת התנאי.
כמובן שאם ישוחרר אז הסיפור אחר לגמרי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה