משמעותי בלעדיו במגרש בדוחא
שאפי סוליימאנוב
- ForeverRed
Re: שאפי סוליימאנוב
קצת עובר מתחת לרדאר אבל האופציה עליו לא זולה בכלל, לפי הסוכן שהביא אותו מעל למיליון יורו. ביכולת של החודשים האחרונים אני בכלל לא בטוח שאלונה מממשת.
ממה שזכור לי מהאתרים זה מיליון יורו אבל שילמנו 200 אלף על ההשאלה אז האופציה היא 800K אבל בכל מקרה צריך לחשוב על זה במאי, 14 מחזורים זה לא מעט.ForeverRed כתב: ↑11 פברואר 2023, 23:48קצת עובר מתחת לרדאר אבל האופציה עליו לא זולה בכלל, לפי הסוכן שהביא אותו מעל למיליון יורו. ביכולת של החודשים האחרונים אני בכלל לא בטוח שאלונה מממשת.
מעניין אם יהיה אפשר לבקש להאריך את ההשאלה על אותה אופציה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
בהמשך לתגןבה שלי אליך בנושא אחר, אם יש שחקן אחד בסגל שיש לו את הפוטנציאל להפוך להיות קילר זה שאפי.ForeverRed כתב: ↑11 פברואר 2023, 23:48קצת עובר מתחת לרדאר אבל האופציה עליו לא זולה בכלל, לפי הסוכן שהביא אותו מעל למיליון יורו. ביכולת של החודשים האחרונים אני בכלל לא בטוח שאלונה מממשת.
נכון שהמחיר לא זול אבל צריכים לחשוב טוב לפני שמוותרים על אופציה על שחקן עם כישרון מולד כמו שלו.
אם המוח יעבוד טוב ועוד קצת הסתגלות, עונה שנייה בליגה ועם שחקנים שתהיה לו סינרגיה טובה אותם זה יכול לעבןד.
אני בעדו.
+1.oranu כתב: ↑12 פברואר 2023, 00:10בהמשך לתגןבה שלי אליך בנושא אחר, אם יש שחקן אחד בסגל שיש לו את הפוטנציאל להפוך להיות קילר זה שאפי.
נכון שהמחיר לא זול אבל צריכים לחשוב טוב לפני שמוותרים על אופציה על שחקן עם כישרון מולד כמו שלו.
אם המוח יעבוד טוב ועוד קצת הסתגלות, עונה שנייה בליגה ועם שחקנים שתהיה לו סינרגיה טובה אותם זה יכול לעבןד.
אני בעדו.
בנוסף קשה לי להאמין ששווי השוק שלו ירד יותר מדי מתחת למליון יורו גם אם לא ילך לו פה.
הוא צעיר ויש לו ים כדורגל ברגליים.
- ForeverRed
למדנו על בשרנו בשנים האחרונות שכישרון לבדו לא מספיק.oranu כתב: ↑12 פברואר 2023, 00:10בהמשך לתגןבה שלי אליך בנושא אחר, אם יש שחקן אחד בסגל שיש לו את הפוטנציאל להפוך להיות קילר זה שאפי.
אני בעדו.
שחקן כדורגל צריך להיות אפקטיבי, אחרת יעילים יותר ומוכשרים פחות יקחו לו את המקום.
אצל שאפי אני לא מזהה גרף התקדמות מתחילת העונה.
הוא משחק עם הראש בתוך הדשא, לא מכניס מספיק כדורים מסוכנים ולא מאיים על השער.
לא הייתי מקל ראש בפרמטרים האלה שבכלל לא פשוט לשפר אותם.
הגיל והפוטנציאל כנראה יספיקו למימוש האופציה אבל אין לי ספק שציפו להרבה יותר כשהביאו אותו בקיץ.
שיעבדו איתו כמו שעובדים עם חטואל זה חייב לעבוד
הייתי שוקל לשחק איתו מתחת לחלוץ. הוא הרבה פחות צפוי משם ויהיה לו יותר קל גם לאיים על השער.
למרות שיש לו בעיטה מצויינת הוא בקושי מסכן את השער. באגף למרות שהוא מצליח בהרבה דריבלים כי יש לו צעד ראשון מאוד מהיר, הוא די צפוי ומשחק הרבה פעמים רחוק מהשער. חבל שנפספס אותו, הוא משמעותית הכי איכותי בקבוצה.
למרות שיש לו בעיטה מצויינת הוא בקושי מסכן את השער. באגף למרות שהוא מצליח בהרבה דריבלים כי יש לו צעד ראשון מאוד מהיר, הוא די צפוי ומשחק הרבה פעמים רחוק מהשער. חבל שנפספס אותו, הוא משמעותית הכי איכותי בקבוצה.
המשחק נגד נס ציונה היה קלאסי כדי שזה יקרה. משחק חוץ בו היריבה לא יודעת לפתח משחק אז אפשר לחכות עם 2 קשרי אמצע ולצאת למתפרצת עם רביעיה התקפית.Marin כתב: ↑12 פברואר 2023, 16:28הייתי שוקל לשחק איתו מתחת לחלוץ. הוא הרבה פחות צפוי משם ויהיה לו יותר קל גם לאיים על השער.
רק צריך לוודא שיישאר לנו מי ישחק בכנפיים (מיכה,חטואל,פאון) כרגע במצבה הזמינה, ושזה יהיה משחק בו 2 קשרי אמצע יספיק להחזיק את האמצע (כמו אתמול, הפ. ירושלים היו מאוד פיזיים)
אולי גם בשמאל יהיה לשאפי קל יותר להוציא יותר כדורים מסוכנים ולהגיע עד הקו כשהקו מגן עליו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
בכל עמדה הוא יהיה צפוי כי הוא תמיד ילך שמאלה עד שלא ישנה את זה יסגרו אותו בקלותMarin כתב: ↑12 פברואר 2023, 16:28הייתי שוקל לשחק איתו מתחת לחלוץ. הוא הרבה פחות צפוי משם ויהיה לו יותר קל גם לאיים על השער.
אני מסכים שזה לא מאסט באיי והיכולת שלו לא הביאה למצב שאין בכלל מה לחשוב ומהר לממש.ForeverRed כתב: ↑12 פברואר 2023, 13:16למדנו על בשרנו בשנים האחרונות שכישרון לבדו לא מספיק.
שחקן כדורגל צריך להיות אפקטיבי, אחרת יעילים יותר ומוכשרים פחות יקחו לו את המקום.
אצל שאפי אני לא מזהה גרף התקדמות מתחילת העונה.
הוא משחק עם הראש בתוך הדשא, לא מכניס מספיק כדורים מסוכנים ולא מאיים על השער.
לא הייתי מקל ראש בפרמטרים האלה שבכלל לא פשוט לשפר אותם.
הגיל והפוטנציאל כנראה יספיקו למימוש האופציה אבל אין לי ספק שציפו להרבה יותר כשהביאו אותו בקיץ.
יחד עם זאת בהתחשב בכלל הנסיבות, אם זה באמת מיליון יורו הייתי מממש ולוקח את ההימור עליו.
עונה שנייה הוא יכול להתפוצץ, זה תלוי בהרבה גורמים וגם בסגנון משחק ובצוות שלידך, מאמין בו.
הוא משחק רחוק מהשער, נכנס תמיד לאמצע, מדרבל בלי סוף בלי תאכלס.
הוא חייב להתחיל מהלכים קרוב ככל הניתן לרחבת היריב, ואם תשאלו אותי הוא בכלל צריך להיות מתופקד כחלוץ שני ולסיים מהלכים או מתחת לחלוץ ולהסתנן מאחור. יש אחלה דריבל, אחלה מסירות ואחלה בעיטה. שחקן כזה צריך להיות קרוב כמה שאפשר לרחבה ולא להתחיל מהלכים מבוזבזים מאמצע המגרש
הוא חייב להתחיל מהלכים קרוב ככל הניתן לרחבת היריב, ואם תשאלו אותי הוא בכלל צריך להיות מתופקד כחלוץ שני ולסיים מהלכים או מתחת לחלוץ ולהסתנן מאחור. יש אחלה דריבל, אחלה מסירות ואחלה בעיטה. שחקן כזה צריך להיות קרוב כמה שאפשר לרחבה ולא להתחיל מהלכים מבוזבזים מאמצע המגרש
חייב לומר שהוא מאכזב.
לא הלך באף פרמטר קדימה, לא אפקטיבי, לא מהווה איום מרחוק או בכלל.
יש לו כישרון, אבל לא הולכים עם זה למכולת.
הלוואי ובשאר העונה הוא יעשה צעד קדימה.
לא הלך באף פרמטר קדימה, לא אפקטיבי, לא מהווה איום מרחוק או בכלל.
יש לו כישרון, אבל לא הולכים עם זה למכולת.
הלוואי ובשאר העונה הוא יעשה צעד קדימה.
חשוב לזכור כמה דברים:
1. הגיל שלו. אם הוא היה ישראלי היינו קוראים לו "צעיר" עדיין.
2. מגיע אחרי שנה+ לא טובות כשלא קיבל יותר מדי הזדמנויות.
3. הוא סה"כ מספר חודשים בודדים במדינה זרה, בגילו, אחרי סחרור לא קטן בקריירה. יכול להיות שהוא לא יתרומם מזה ויכול להיות שזאת הרצפה שלו ומכאן הוא עשוי לטוס למעלה.
השארנו כאן שחקנים הרבה פחות טובים, שלא מתקרבים לגילו הצעיר ולא הציגו פוטנציאל זהה. אין שום סיבה שלא ישאר.
זה צריך להיות פרויקט סבלני. אנחנו יכולים לקטוף ואחד פרי בסופו.
1. הגיל שלו. אם הוא היה ישראלי היינו קוראים לו "צעיר" עדיין.
2. מגיע אחרי שנה+ לא טובות כשלא קיבל יותר מדי הזדמנויות.
3. הוא סה"כ מספר חודשים בודדים במדינה זרה, בגילו, אחרי סחרור לא קטן בקריירה. יכול להיות שהוא לא יתרומם מזה ויכול להיות שזאת הרצפה שלו ומכאן הוא עשוי לטוס למעלה.
השארנו כאן שחקנים הרבה פחות טובים, שלא מתקרבים לגילו הצעיר ולא הציגו פוטנציאל זהה. אין שום סיבה שלא ישאר.
זה צריך להיות פרויקט סבלני. אנחנו יכולים לקטוף ואחד פרי בסופו.
יש לו 8 שערים/בישולים ב-18 משחקים. זה בטח לא רע והמאזן הכי טוב שלו מאז גיל 18/19.
הוא נחלש מאז החזרה לפגרה, עכשיו צריך לקבל רצף בהרכב כדי שיחזור לעצמו.
הייתי מציע להיות פחות נחרץ בנוגע אליו, לטוב ולרע. בניגוד לפאון יש לו קריירה לא ברורה ועדיין צריך לראות מה הפוטנציאל האמיתי שלו. יש עד מאי להתרשם.
הוא נחלש מאז החזרה לפגרה, עכשיו צריך לקבל רצף בהרכב כדי שיחזור לעצמו.
הייתי מציע להיות פחות נחרץ בנוגע אליו, לטוב ולרע. בניגוד לפאון יש לו קריירה לא ברורה ועדיין צריך לראות מה הפוטנציאל האמיתי שלו. יש עד מאי להתרשם.