רק בוא תיהיה עם גילוי נאות ותספר בו כמה אתה לא מהחובבים של אנשי הארגון בגלל דברים מהעבר וכמה זה נוח לך להתנגח כרגע באפיק כי הוא על המוקד, מה גם שיפה להעביר ביקורת מהמערבי...זה שי ! כתב:חלש להחריד גם העידוד וגם אפיק
צריך להגיד תאמת אין מה לעשות הבנאדם זה לא זה
אני מדבר עם לקוחות שלי שיושבים בדרומי אומרים שאיך שהוא מדבר לא בא להם לשיר הוא מקלל ומדבר בצורה לא יפה שוב זה לא אני אומר זה אנשים שאני שומע.
נוסיף לזה בחירת שירים לא רעה אלא גרועה מאוד
מה הבעייה להכין רשימת שירים אני לא מבין שבכל דקה יודעים בערך מה לשיר.
למה להחזיר את כל השירים הישנים האלה שלא תןרמים כלום
יש רגעים של בליץ אז תשחרר 2 3 שירים מקפיצים ברצף
זה שי !
אפיק איש גדר מעולה, נותן את כל מה שיש לו בכל רגע וההשוואה לעידן היא פשוט לא נכונה.
הם שני סוגי אנשים שונים כל אחד טוב במשהו אחר יותר, זו גם הסיבה שהיציע כששניהם ביחד על הבמה הרבה יותר מקשיב ומקל עליהם לשלוט בו.
לחברים שטוענים שיש בושה לעודד לבד?
תעשו טובה- בואו רדו לאיזור הגוש, עזרו לנו להגדיל אותו, גוש חזק ואיכותי שמעודד סוחף את כל הדרומי ואחריו את שאר טרנר..
אתם כבר רגילים למקום שלכם? תסחפו משם, אל תפסיקו לעודד, שלא תעיזו להתבייש לרגע זו החובה של כל חייל וחייל שנמצא בדרומי, תשתגעו,תתפרעו ותעיפו סטירה לחבר ששותק במידה וצריך.
לעודד זה התפקיד של כולנו, ושאנחנו נראים עייפים, שבעים ושקטים כל כך אין לי מושג מאיפה הכוחות אחריי זה לבוא ולבקר מקצועית את השחקנים- את התפקיד שלנו אנחנו לא עושים.