ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי RedHell »

זה שי ! כתב:חלש להחריד גם העידוד וגם אפיק
צריך להגיד תאמת אין מה לעשות הבנאדם זה לא זה
אני מדבר עם לקוחות שלי שיושבים בדרומי אומרים שאיך שהוא מדבר לא בא להם לשיר הוא מקלל ומדבר בצורה לא יפה שוב זה לא אני אומר זה אנשים שאני שומע.
נוסיף לזה בחירת שירים לא רעה אלא גרועה מאוד
מה הבעייה להכין רשימת שירים אני לא מבין שבכל דקה יודעים בערך מה לשיר.
למה להחזיר את כל השירים הישנים האלה שלא תןרמים כלום
יש רגעים של בליץ אז תשחרר 2 3 שירים מקפיצים ברצף
זה שי !
רק בוא תיהיה עם גילוי נאות ותספר בו כמה אתה לא מהחובבים של אנשי הארגון בגלל דברים מהעבר וכמה זה נוח לך להתנגח כרגע באפיק כי הוא על המוקד, מה גם שיפה להעביר ביקורת מהמערבי...

אפיק איש גדר מעולה, נותן את כל מה שיש לו בכל רגע וההשוואה לעידן היא פשוט לא נכונה.
הם שני סוגי אנשים שונים כל אחד טוב במשהו אחר יותר, זו גם הסיבה שהיציע כששניהם ביחד על הבמה הרבה יותר מקשיב ומקל עליהם לשלוט בו.

לחברים שטוענים שיש בושה לעודד לבד?
תעשו טובה- בואו רדו לאיזור הגוש, עזרו לנו להגדיל אותו, גוש חזק ואיכותי שמעודד סוחף את כל הדרומי ואחריו את שאר טרנר..
אתם כבר רגילים למקום שלכם? תסחפו משם, אל תפסיקו לעודד, שלא תעיזו להתבייש לרגע זו החובה של כל חייל וחייל שנמצא בדרומי, תשתגעו,תתפרעו ותעיפו סטירה לחבר ששותק במידה וצריך.

לעודד זה התפקיד של כולנו, ושאנחנו נראים עייפים, שבעים ושקטים כל כך אין לי מושג מאיפה הכוחות אחריי זה לבוא ולבקר מקצועית את השחקנים- את התפקיד שלנו אנחנו לא עושים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

גם מוריניו הגדול פחד להכנס לנעלים של פרגוסון וסירב למנצ’סטר בזמנו.
להכנס לנעלים גדולות זה לא קל!

אין מה לעשות חברים, במקום לשחוט תתנו ביקורת בונה לשיפור ויעול, לוקח זמן לבנות את הקהל בדרך שאתה רוצה שזה יראה.

באמת שגונאם היה אדיר באיכות שלו ולא ירד לרמה של ״מושפעות״.

האיש גדר כרגע טיפה הרבה ״מושפע״ (ואני סולד מזה) ואולי זה נובע מהרצון לרצות חלק מהאנשים באירגון.

ההצעת יעול הכי טובה שיש לי רלוונטית לזמן הזה זה ALL IN
לא לחפש לרצות אנשים (כי אי אפשר)
לא לפחד על הכיסא שמתנדנד.
לתת בראש ולא לספור אף אחד (במיוחד לא את הפרצופים כשלא נראה למישהו משהו)

מבחן אופי חשוב מאוד שחייב לעבור..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מי ישמע עידן נולד כזה.
גם לעידן לקח כמה שנים של ניסיון להפוך למה שהוא היום בשביל האוהדים.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

RedHell כתב:
רק בוא תיהיה עם גילוי נאות ותספר בו כמה אתה לא מהחובבים של אנשי הארגון בגלל דברים מהעבר וכמה זה נוח לך להתנגח כרגע באפיק כי הוא על המוקד, מה גם שיפה להעביר ביקורת מהמערבי...

אפיק איש גדר מעולה, נותן את כל מה שיש לו בכל רגע וההשוואה לעידן היא פשוט לא נכונה.
הם שני סוגי אנשים שונים כל אחד טוב במשהו אחר יותר, זו גם הסיבה שהיציע כששניהם ביחד על הבמה הרבה יותר מקשיב ומקל עליהם לשלוט בו.

תעשו טובה- בואו רדו לאיזור הגוש, עזרו לנו להגדיל אותו, גוש חזק ואיכותי שמעודד סוחף את כל הדרומי ואחריו את שאר טרנר..
אתם כבר רגילים למקום שלכם? תסחפו משם, אל תפסיקו לעודד, שלא תעיזו להתבייש לרגע זו החובה של כל חייל וחייל שנמצא בדרומי, תשתגעו,תתפרעו ותעיפו סטירה לחבר ששותק במידה וצריך.

לעודד זה התפקיד של כולנו, ושאנחנו נראים עייפים, שבעים ושקטים כל כך אין לי מושג מאיפה הכוחות אחריי זה לבוא ולבקר מקצועית את השחקנים- את התפקיד שלנו אנחנו לא עושים.
מסכים שעדיף שכל מי שמעוניין לעודד, עדיף שיתרכז בגוש, אבל בפועל זה לא אפשרי, אם מבחינת נוחות צפייה או נה שיותר קריטי, אנשים ששומרים 47 מקומות.
אני כן חושב שפיזור קבוצות של אנשים מהארגון שלא שותקים לרגע יכול מאוד לעזור לעידוד הרחב של היציע

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

https://m.one.co.il/Mobile/Article/17-1 ... 84683.html" onclick="window.open(this.href);return false;

https://m.one.co.il/Mobile/Article/17-1 ... 31562.html" onclick="window.open(this.href);return false;

https://m.ynet.co.il/Articles/4148310" onclick="window.open(this.href);return false;

https://m.one.co.il/Mobile/Article/14-1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;

לא יודע למה אנשים לוקחים אותו קשה, אנחנו בסה״כ עוד חוליה בשרשרת. עוד שנה תקראו על המאבק החדש של יעקב נגד חיפה. ככה זה אצלם. חבל שלתקשורת יש זיכרון קצר.

עריכה: אופס זה היה אמור להיות בנושא של הקארמה. מנהלים תעבירו בבקשה או שקללת בוזגלו תהיה על ראשכם
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

RedHell כתב:

לא יודע על מה אתנ מדבר מעולם לא ההית באף אירגון אוהדים
אני קודם כל אוהד הקבוצה וחשוב שתהיה אווירה טובה ביציע
במשחקי החוץ אני יושב בגוש המעודד תמיד
מה לעשות שאני יושב במערבי כי עשינו כמה חברים ומשפחה מנוי ביחד.
צריך לשיים תקלפים על השולחן עידן היה יותר כריזמטי עידן דיבר ללב של הקהל היה אנושי יותר..
לא מכיר את אפיק אבל מאז שעידן לא על הבמה הקהל ירד ב80 אחוז ביכולת העידוד שלו
שזה המון
קבלת ההחלטות בשירים גרועה ביותר
יש בליץ יש גול במקום להרים תמגרש באוויר שר שירים מתים בוא נחזור לבאר שבע באר שבע עדיף
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זה שי ! כתב:
לא יודע על מה אתנ מדבר מעולם לא ההית באף אירגון אוהדים
אני קודם כל אוהד הקבוצה וחשוב שתהיה אווירה טובה ביציע
במשחקי החוץ אני יושב בגוש המעודד תמיד
מה לעשות שאני יושב במערבי כי עשינו כמה חברים ומשפחה מנוי ביחד.
צריך לשיים תקלפים על השולחן עידן היה יותר כריזמטי עידן דיבר ללב של הקהל היה אנושי יותר..
לא מכיר את אפיק אבל מאז שעידן לא על הבמה הקהל ירד ב80 אחוז ביכולת העידוד שלו
שזה המון
קבלת ההחלטות בשירים גרועה ביותר
יש בליץ יש גול במקום להרים תמגרש באוויר שר שירים מתים בוא נחזור לבאר שבע באר שבע עדיף
זה שי !
להאשים את אפיק בשובע של הקהל זה הזיה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: להאשים את אפיק בשובע של הקהל זה הזיה
לגמריי. גם כשעידן היה על הגדר במשחקים הראשונים העונה, העידוד היה חלש. צריך להודות בזה שהקהל הרחב כבר לא מתרגש. אין יותר מדיי מה לעשות עם זה.

כמו שמישהו זרק כאן במהלך הדיון - רק טריגר כזה או אחר, שלאו דווקא קשור לקבוצה (שחקן יריב מתגרה, מכות במגרש, שופט מעצבן, אנשים יובל נעים וערן לוי סטייל) מעיר את הקהל. כשאני כותב קהל אני מתכוון גם לדרומי וגם למזרחי/מערבי.

סמל אישי של משתמש
SuperHBS

שליחה על ידי SuperHBS »

CrazyRed7 כתב:מי ישמע עידן נולד כזה.
גם לעידן לקח כמה שנים של ניסיון להפוך למה שהוא היום בשביל האוהדים.
מדוייק.
ישר מחפשים אשמים, במקום לפתוח את הפה ולשיר גם אם השיר לא נראה לכם.
אי אפשר לרצות את כולם, לאט לאט ייבנה פה משהו אבל יש דרך. תכניסו לראש שעידן ירד מהסיבות שלו ולא יחזור.
כרגע יש לכם איש גדר שמנסה ומשתדל, תעשו טובה במקום לבקר אותו תתנו לו גב ואל תנסו לקטול.

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

מה עם הבנאדם שעזר לאפיק ?
אם כבר אני חושב מי שהכי ראוי ויכול להוביל את הקהל זה ג.ש מהפרימה של הקאמלס.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

LIAV00S כתב:מה עם הבנאדם שעזר לאפיק ?
ומה עם מ.י.ק.י ?
גם איש יקר

סמל אישי של משתמש
SuperHBS

שליחה על ידי SuperHBS »

LIAV00S כתב:מה עם הבנאדם שעזר לאפיק ?
ממזמן לא בפירמה הזאת. הוא מוביל היום את האולטרא סאות בכל מה שקשור לתפאורות והמסביב.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

הדרך הכי טובה לתרום היא בלהיות חייל טוב ולא להפסיק לשיר גם עם אף אחד מסביב לא עושה כלום. יש מספחק יועצים ומפקדים. צריך גם חיילים. מה שאפיק בוחר אני שר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הדרך הכי טובה זה לשיר שירים מקפיצים וקצביים גם אם זה אומר לחרוש עליהם.
כי צריך את הדחף והטירוף.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:הדרך הכי טובה זה לשיר שירים מקפיצים וקצביים גם אם זה אומר לחרוש עליהם.
כי צריך את הדחף והטירוף.
הדרך הכי טובה היא שאנשים יפתחו את הפה שלהם ויתחילו לעודד (אומר את זה בתור אחד שגם נשאב לזה לפעמים)

שלח תגובה