רסמי.ns75 כתב:
בכל מקום, כולל בערוץ הספורט קוראים לזה דרבי
אבל עד כמה שאני יודע, יובה זה טורינו ואינטר זה מילנו אז איך זה דרבי?
גם אני לא הבנתי
רסמי.ns75 כתב:
אולי כמו סופר קלאסיקו כזהns75 כתב:
עומר כתב:בשורות טובות להפועל ב"ש, אינטר כנראה תגיע למשחק מול ב"ש עם הפרימוורה מחוזקת בשחקני ההרכב השני. פרימוורה = קבוצת נוער. למה? מאחר והמשחק של אינטר מול ב"ש בטרנר נופל על אמצע של שלושה משחקים שיכולים להיות מאוד קריטים לאינטר: דרבי מול מילאן, משחק חוץ מול נאפולי ומשחק ביתי מול פיורנטינה. הזדמנות אדירה לחבר'ה של ברק בכר לרשום דאבל על אינטר. סיכוי טוב אפילו שאינטר תפתח עם הרכב עוד יותר חלש ממה שפתח במשחק בסאן סירו. אם דה בור יחליט בכל זאת להעלות את הכוכבים שלו למשחק זה יהיה מאוד מפתיע.
לא הגיוני מבחינת נושא הרישום של השחקנים.Sir Alex Ferguson כתב:משחק הגומלין עוד רחוק, ועדין, חדשות טובות -
אפשר לשחק עם שחקני נוער ששיחקו מעל לשנתיים במועדון.yanivnew91 כתב: לא הגיוני מבחינת נושא הרישום של השחקנים.
מאוד יכול להיות שיעלו בהרכב מאוד חלש אבל לא שחקני נוער
צודק, בדקתי את זה ויש איזה סעיף על זה בתקנון.דר אדום בנשמה כתב: אפשר לשחק עם שחקני נוער ששיחקו מעל לשנתיים במועדון.
גם אנחנו יכולים לעלות עם חלק לא קטן מהנוער שלנו...
תיקון קטו: השער הראשון של ויטור התחיל בבעיטת עונשין ממרחק 40 מטר.ניב כתב:נבחר לאחד מ70 הרגעים הגדולים של הספורט הישראלי בערוץ הספורט:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 72&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע מדהימה את אינטר בסן סירו, 15.09.16
"בוזגלו. מאור בוזגלו. בסן סירו!". הזעקה של יהונתן כהן מעמדת השידור, מעידה עד כמה הרגע הזה גדול. אחרי המהפכה של אלונה ברקת והזכייה באליפות אחרי 40 שנה במדבר, היה עדיין תקרת זכוכית אחת שהקבוצה מבירת הנגב לא ניפצה: שמה בזירה האירופית. יום חמישי ההוא בספטמבר שינה את התמונה. שער של מיגל ויטור אחרי תרגיל גאוני בכדור קרן ועוד בעיטה חופשית מסובבת של מאור בוזגלו השאירו את הסן סירו בהלם ושמו חותמת סופית. הפועל ב"ש היא לא קוריוז, אלא חלון הראווה שמייצג את הכדורגל שלנו בכבוד. סן-סנציה.
ייתכן שזה סובייקטיביאוהד הצלחות כתב:
תיקון קטו: השער הראשון של ויטור התחיל בבעיטת עונשין ממרחק 40 מטר.
עדיין הניצחון על אינטר בטרנר ריגש אותי הרבה יותר. כי זה יצא ביום ההולדת שלי. וכמובן כי הייתי שם, עם הבת שלי, שאמרה לי: מזל טוב אבא, תראה איזה מתנה קיבלת.
דמעות.