אין בעיה אבל מה נעשה עם זריהןyarinboker כתב: ולהביא זר במקומו
לוסיו
Re: לוסיו
זריהן שחקן מוכשר, אבל הבעיה שהשחקנים הצעירים האלה פחות יציבים מגילי ארגוב.
אנחנו היום נמצאים במקום אחר, אין לנו את האופציה להיכנס ל"תהליך" סטייל מכבי חיפה.
אנחנו היום נמצאים במקום אחר, אין לנו את האופציה להיכנס ל"תהליך" סטייל מכבי חיפה.
מפנים מקום לבלם זר.
- yanivnew91
בדיוקCrazyRed7 כתב:מפנים מקום לבלם זר.
יותר שקוף מזה אין
- ForeverRed
זה לא אומר דבר על מצבו של ויטור, רק שחוסר הוודאות נמשך ובקבוצה מתחילים להכין אלטרנטיבות למקרה שהשיקום ייכשל ויהיה מאוחר מדי להקפיא אותו ולהביא בלם זר במקומו.
לוסיו הוא החלוץ השני באיכותו בקבוצה נכון להיום. גם אם המהלך נועד לפנות מקום לבלם זר זמני, אתה לא יכול לתלות תקווה בברדה בגילו המתקדם שבינתיים אין לנו מושג עד כמה ישפיע בהמשך ובגאדיר שהוא סימן שאלה גדול. וכל זה כשעומר דמארי היה על המדף והולך לקבוצה שעד לפני כמה רגעים הקשר היחיד בינו לבינה היה הז*ן שעשה לאוהדים שלה.
דיברו על הקושי שיהיה לבכר מבחינת חלוקת דקות כשברדה יחזור להיות כשיר, אני מקווה שזה לא קשור לזה.
דיברו על הקושי שיהיה לבכר מבחינת חלוקת דקות כשברדה יחזור להיות כשיר, אני מקווה שזה לא קשור לזה.
במקום כל העסקאות הסיבוביות הללו, הייתי מעדיף להביא את דנינו.
שם חבילה עכשיו שהעתיד שלו יהיה מוצלח יותר משל זריהן שמהמעט שראיתי אותו הייתי רחוק מלהתרשם.
לא אוהב את המחשבה שהחוד שלנו יהיה מורכב משהר, ברדה, גאדיר וזריהן.
שם חבילה עכשיו שהעתיד שלו יהיה מוצלח יותר משל זריהן שמהמעט שראיתי אותו הייתי רחוק מלהתרשם.
לא אוהב את המחשבה שהחוד שלנו יהיה מורכב משהר, ברדה, גאדיר וזריהן.
מה הבעיה להקפיא את וויטור למה לשחרר חלוץ
טוב עכשיו אחרי שטיפה נרגעתי.
לזריהן יש טונה פוטנציאל. הוא בנוי סבבה ועם דריבל נהדר, עושה רושם שגם הסיומת שלו סבבה.
הבעיות- אגואיסט וערס.
אם בכר יצליח ליישר אותו אז יהיה כאן חלוץ ממש טוב.
השאלה אם שווה לוותר על לוסיו, שאומנם לא מפציץ במספרים אבל כן יעיל ונהדר למשחק הקבוצתי, בשביל פוטנציאל כמוהו ואם אנחנו לא מחלישים את עצמנו.
לזריהן יש טונה פוטנציאל. הוא בנוי סבבה ועם דריבל נהדר, עושה רושם שגם הסיומת שלו סבבה.
הבעיות- אגואיסט וערס.
אם בכר יצליח ליישר אותו אז יהיה כאן חלוץ ממש טוב.
השאלה אם שווה לוותר על לוסיו, שאומנם לא מפציץ במספרים אבל כן יעיל ונהדר למשחק הקבוצתי, בשביל פוטנציאל כמוהו ואם אנחנו לא מחלישים את עצמנו.
מאותה הסיבה שהוא לא מנותח ומעדיפים לנסות לשקם אותו בתקווה שיחזור כבר העונה.hb7 כתב:מה הבעיה להקפיא את וויטור
לטווח הקרוב, אין לי ספק שאנחנו מחלישים את עצמינו. זריהן רחוק מלהיות מוצר מוכן.הפועלעולה כתב:השאלה אם שווה לוותר על לוסיו, שאומנם לא מפציץ במספרים אבל כן יעיל ונהדר למשחק הקבוצתי, בשביל פוטנציאל כמוהו ואם אנחנו לא מחלישים את עצמנו.
- dardasmiley
שוב קונספירציות, אני מעריך שהולכים פה על מהלך, להשאיל את לוסיו, לפנות מקום לזר ולמשוך את החלון כמה שאפשר, להבין בדווק מה קוקה בגזרת ויטור ובוזגלו ואז להחליט איפה לחזק בזר.
מסכים. מקווה שזה לא יהיה קריטי.Eelect כתב: מאותה הסיבה שהוא לא מנותח ומעדיפים לנסות לשקם אותו בתקווה שיחזור כבר העונה.
לטווח הקרוב, אין לי ספק שאנחנו מחלישים את עצמינו. זריהן רחוק מלהיות מוצר מוכן.
כנראה בכר מחזיק מברדה ומצפה ממנו לקחת את המקום של לוסיו ברוטציה.
הולך לנחות פה זר זר בקרוב מאוד
אלונה חמה על הצ׳מפיונס
אלונה חמה על הצ׳מפיונס
- yanivnew91
מה בפרק הבא?dardasmiley כתב:שוב קונספירציות, אני מעריך שהולכים פה על מהלך, להשאיל את לוסיו, לפנות מקום לזר ולמשוך את החלון כמה שאפשר, להבין בדווק מה קוקה בגזרת ויטור ובוזגלו ואז להחליט איפה לחזק בזר.
אני כבר במתח
אבל למה את חן ה-זרע?
רקק אלטמן
רקק אלטמן