להגיד את האמת אני שמעתי שמועות בכיוון ההפוך...sumsum כתב:השמועות מדברות על חתימה ביום ראשון, מישהו יכול לאמת?
רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
- המשוגע האדום
Re: מליקסון..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איזה שמועות?המשוגע האדום כתב:
להגיד את האמת אני שמעתי שמועות בכיוון ההפוך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- המשוגע האדום
שסיכויים גבוהים שמאור לא יגיעדר אדום בנשמה כתב: איזה שמועות?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז לאן הוא יגיע אם ככה?המשוגע האדום כתב:
שסיכויים גבוהים שמאור לא יגיע
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- המשוגע האדום
אין לי מושג זה מה ששמעתידר אדום בנשמה כתב:אז לאן הוא יגיע אם ככה?
אם למישהו יש פה עוד מידע(אולי יותר אמין משלי ) שיודע אז שיתכתוב
sumsum איפה קראת על חתימה בראשון?
- ForeverRed
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 20,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הכל יקום וייפול על דודו דהן, תכניסו לעצמכם טוב טוב לראש מטוא בעיניו זה ההיי לייט שלו והוא אמר את זה יותר מפעם אחת.
לדעתי אם אופציית לגיה ירדה הוא מנסה לשדך אותו לבלגיה אולי אפילו ללוזון, אל תתפלאו אם זה יקרה.
אלה אם כן מאור יגדל עמוד שדרה ויגיד מה הוא רוצה
לדעתי אם אופציית לגיה ירדה הוא מנסה לשדך אותו לבלגיה אולי אפילו ללוזון, אל תתפלאו אם זה יקרה.
אלה אם כן מאור יגדל עמוד שדרה ויגיד מה הוא רוצה
לגיה ורשה הציעה למליקסון 250 אלף יורו לעונה. דודו דהאן לא הסכים לחוזה הזה בגלל העמלה הנמוכה שיקבל ביחס לרמה של מליקסון. זה היה כתוב בכל אמצעי תקשורת בפולין שאך נקב במפורש כי העמלה הנמוכה של הסוכן של מליקסון היא מהווה מכשול.
הכל תלוי במר דהאן, במיוחד אחרי מה שאלונה אמרה במסע״ת שאת התשובה צריך לשאול ׳מליקסונה׳.
הכל תלוי במר דהאן, במיוחד אחרי מה שאלונה אמרה במסע״ת שאת התשובה צריך לשאול ׳מליקסונה׳.
לפי מה שאני מצליח להבין - אלונה הציעה 300 אלף יורו לעונה למליקסון,אם יקרה משהו בלתי צפוי - מאור מליקסון ישחק בעונה הבאה בב"ש.
- dardasmiley
בכל מו"מ ארוך, מגיע הרגע שלצד אחד נמאס והוא אומר "זוהי ההצעה הכי טובה שלי, או תיקחו או נגמר". לדעתי גם המו"מ הזה הגיע לנקודה הזו. להציג למאור מליקסון והנחש את ההצעה האחרונה שלנו ולתת דד ליין, ראשון/שני/שלישי. וזהו! ירצה יהיה אדום אדום, לא ירצה שלום שלום...
אי אפשר למתוח את זה עוד.
אני מאמין שחלק ניכר מהרכש הנוסף מתבסס על התשובה של מאור. יחתום ישאר אחוז מסוים מהתקציב, לא יחתום ישאר אחוז אחר.
גדול ככל שיהיה ולא יהיה שמח ממני אם מאור יחזור, הגיע הזמן להעמיד אותו במקומו ולדרוש תשובה!
אי אפשר למתוח את זה עוד.
אני מאמין שחלק ניכר מהרכש הנוסף מתבסס על התשובה של מאור. יחתום ישאר אחוז מסוים מהתקציב, לא יחתום ישאר אחוז אחר.
גדול ככל שיהיה ולא יהיה שמח ממני אם מאור יחזור, הגיע הזמן להעמיד אותו במקומו ולדרוש תשובה!
מי שרצה קישור
https://www.getfootballnewsfrance.com/2 ... a-by-dncg/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.getfootballnewsfrance.com/2 ... a-by-dncg/" onclick="window.open(this.href);return false;

זו הרמה להנחתה. מהלך כזה יסלול את דרכו למכבי ת"א.dardasmiley כתב:בכל מו"מ ארוך, מגיע הרגע שלצד אחד נמאס והוא אומר "זוהי ההצעה הכי טובה שלי, או תיקחו או נגמר". לדעתי גם המו"מ הזה הגיע לנקודה הזו. להציג למאור מליקסון והנחש את ההצעה האחרונה שלנו ולתת דד ליין, ראשון/שני/שלישי. וזהו! ירצה יהיה אדום אדום, לא ירצה שלום שלום...
אי אפשר למתוח את זה עוד.
באמת זה קשה. עוד שלושה שבועות יש משחק באירופה חייבים לקבל ממנו תשובה כמה שיותר מהר. כל העונה עלולה להידפק בגלל זה.
אני מקווה שעד יום ראשון בערב מאור יחזיר תשובה חיובית. חייבים להתחיל להריץ את ההרכב כדי לבוא מוכנים לקרואטים או לארמנים.
אני מקווה שעד יום ראשון בערב מאור יחזיר תשובה חיובית. חייבים להתחיל להריץ את ההרכב כדי לבוא מוכנים לקרואטים או לארמנים.
השוער החדש גם מיוצג של דודו דהאן. אולי נסגר שם דיל??