אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות
Re: אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות
לדעתי חדשות מעולות, אני מאוד תופס ממנו וכשמתעוררים מהפנטזיה שז'וס יגיע הוא צריך להיות השחקן לבנות עליו.
מה שכן, צריך לעשות אקזיט על ספר מיותר להחזיק את שניהם.
מה שכן, צריך לעשות אקזיט על ספר מיותר להחזיק את שניהם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא אותה עמדה .
ספר כנף ( עם קיניונס ) ועומאר 10 .
ספר לדעתי מעוניין לחזור לרומניה אז שיביא הצעה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לא חושב שבמועדון יוותרו על ספר לפני השלבים המוקדמים באירופה. אי אפשר להגיע למשחקים על כל כך הרבה כסף עם הרכב חדש לגמרי.
שוחרר. ביי ביי.
המועדון הגיע להבנות עם אימראן אולאד עומאר על התרת חוזהו. אנו מאחלים לאימראן בהצלחה בהמשך 
חבל אבל לא אבכה עליו, גם כשכביכול התחיל להתניע זה עדיין לא היה מספיק, נקווה לשדרוג בעמדה הזו.
חבל אבל לא אבכה עליו, גם כשכביכול התחיל להתניע זה עדיין לא היה מספיק, נקווה לשדרוג בעמדה הזו.
בעונה מלאה בכושר של סוף העונה הוא היה יכול להגיע ל16-20 גולים/בישולים לדעתי.
ועדיין, הזרים שחזרו אחרי המלחמה/איראן קיבלו הבטחות מהמועדון שיתחשבו בהם בסוף העונה ועכשיו זה בא לרעתנו.
הדיבור בימים האחרונים שהוא רוצה להישאר לא היה ברור לי מלכתחילה. מדובר עלשחקן שמפחד להעלות סטורי עם שייכות כלשהי לקבוצה ולמדינה, איך יעביר עוד שנה ככה?
אם גם יוספי לא נשאר אז חבל שלא הלכנו על מאור לוי ביחד עם זר נוסף שעוד יגיע. יותר מעניין מאליאל פרץ.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
ביי.
מוטב עכשיו מאשר אין ספור בעיות בזמן העונה.
מוטב עכשיו מאשר אין ספור בעיות בזמן העונה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפועלעולה כתב: ↑27 יוני 2024, 10:01בעונה מלאה בכושר של סוף העונה הוא היה יכול להגיע ל16-20 גולים/בישולים לדעתי.
ועדיין, הזרים שחזרו אחרי המלחמה/איראן קיבלו הבטחות מהמועדון שיתחשבו בהם בסוף העונה ועכשיו זה בא לרעתנו.
הדיבור בימים האחרונים שהוא רוצה להישאר לא היה ברור לי מלכתחילה. מדובר עלשחקן שמפחד להעלות סטורי עם שייכות כלשהי לקבוצה ולמדינה, איך יעביר עוד שנה ככה?
אם גם יוספי לא נשאר אז חבל שלא הלכנו על מאור לוי ביחד עם זר נוסף שעוד יגיע. יותר מעניין מאליאל פרץ.
מי שמכיר יודע שהוא מאז התקרית האחרונה עם האוהדים לחץ לעזוב.
אצלנו דרשו שיביא קבוצה שתפצה, מניח שבימים האחרונים הבינו שזה לא יקרה ולכן פשוט התירו את החוזה שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בעיניי רק הוא ודיינר ידעו להחזיק כדור, פוטנציאל לייצר משהו יש מאין גם כשדברים תקועים ולא עובדים, וככה היה רוב הזמן משחק ההתקפה שלנו.
נשארנו עם דיינר לבדו. צריך קודם כל לייצר משחק התקפה יותר שיטתי, ועדיין להביא במינימום עוד אחד כזה.
לא כזה ברור שנצליח להביא, לכן קצת חבל לי שזה לא הסתדר עם עומאר.
נשארנו עם דיינר לבדו. צריך קודם כל לייצר משחק התקפה יותר שיטתי, ועדיין להביא במינימום עוד אחד כזה.
לא כזה ברור שנצליח להביא, לכן קצת חבל לי שזה לא הסתדר עם עומאר.
- ForeverRed
לא אבידה גדולה.
השאלה מי יהיה המחליף.
השאלה מי יהיה המחליף.
די נו עם התקרית הזאת. גם אחרי הטיל שנפל ליד הבית שלו הוא רצה לעזוב.Sir Alex Ferguson כתב: ↑27 יוני 2024, 10:10מי שמכיר יודע שהוא מאז התקרית האחרונה עם האוהדים לחץ לעזוב.
אצלנו דרשו שיביא קבוצה שתפצה, מניח שבימים האחרונים הבינו שזה לא יקרה ולכן פשוט התירו את החוזה שלו.
במשך עונה שלמה הוא מפחד לעלות משהו ברשתות החברתיות שלא קשור למכה ואללה. הוא ידע שהוא עוזב הרבה לפני.
הוא בכלל היה יכול לחתום בקבוצה אחרת עם העניין של קבוצה שלישית?
כבר שיחק בטביליסי בתחילת העונה אבל הליגה שם "הפוכה" משאר הליגות באירופה.
תחושת החמצה עם הבחור הזה.
הייתי מנסה את גנאח במרכז המגרש במקומו.
אין לנו שחקנים אחרים שיודעים לשמור על הכדור ויהיה קשה להביא מישהו.
מקווה שהשיחרור הזה משחרר גם כסף להחתמה משמעותית שכבר נמצאת בקנה.
הייתי מנסה את גנאח במרכז המגרש במקומו.
אין לנו שחקנים אחרים שיודעים לשמור על הכדור ויהיה קשה להביא מישהו.
מקווה שהשיחרור הזה משחרר גם כסף להחתמה משמעותית שכבר נמצאת בקנה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחרי התקרית עם אישתו שקיללו אותם הוא החליט לעזוב, אחרי הגמר ששוב הייתה תקרית ואמרו לו מחבל הודיע לקבוצה שהוא לא רוצה להישאר סופית. תוסיף לזה את המלחמה ברקע ותקבל שחקן שהיה ברור שהוא יעזוב, ניסו אצלנו להוציא כספים מקבוצה אחרת וזה בסדר, ברגע שזה לא קרה נתנו לו את השחרור.הפועלעולה כתב: ↑27 יוני 2024, 10:18די נו עם התקרית הזאת. גם אחרי הטיל שנפל ליד הבית שלו הוא רצה לעזוב.
במשך עונה שלמה הוא מפחד לעלות משהו ברשתות החברתיות שלא קשור למכה ואללה. הוא ידע שהוא עוזב הרבה לפני.
הוא בכלל היה יכול לחתום בקבוצה אחרת עם העניין של קבוצה שלישית?
כבר שיחק בטביליסי בתחילת העונה אבל הליגה שם "הפוכה" משאר הליגות באירופה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!