כנל מכיר אנשים שפשוט רצו להיות באזור עידוד וקנו לשער הכסףdor69 כתב: ↑19 מאי 2022, 09:08די כבר עם השער כסף הזה זה חרטא של העולמות. רוב מי שקנה לשער כסף אלו אנשים שמספיק חשוב להם לעודד עם הארגון והיה להם המזל הרע להישאר רק עם אופציה של 280 שקל למזרחי, אני מכיר לפחות חמש כאלה בעצמי. לא סתם בהתאחדות נזכרו להגיד שאין עידוד במזרחי רק כשאזלו הכרטיסים לשם.
במקום לזרום עם ההגדרה המטומטמת הזאת של שער כסף תקראו לזה איך שזה באמת - שוד לאור יום
גביע המדינה 2021/22
- red and white
- Title: Almog
Re: גביע המדינה 2021/22
גוף ההתאחדות כחלק ממוסדות ממשלתיים בלי שום אינטרס/שאיפה להתקדם הוא גוף מנופח תקציבית, מיושן ומעכב את התקדמות הכדורגל הישראלי.
נבחרות, בית הדין לכדורגל, איגוד השופטים. הכל זה באחריותם ו0 עשייה. העיקר מדברים על האקדמיה של ילה חוס ובוני.
נבחרות, בית הדין לכדורגל, איגוד השופטים. הכל זה באחריותם ו0 עשייה. העיקר מדברים על האקדמיה של ילה חוס ובוני.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מהיום שהאצטדיון הזה הוקם המזרחי הוא יציע עידוד.nitsande כתב: ↑18 מאי 2022, 18:46כן תאשר מה? יציע אולטראס מעל לתא הכסף שלהם?
יציע של אוהדים שרופים שעומדים צועקים וקופצים כל המשחק ומפריעים לכל החליפות?
שלא מסתכלים על המספר כיסא ועומדים איפה שבא להם?
יציע של אוהדים שכנראה יפרסו דגלים על כל היציע ויפריעו להם כל המשחק?
אוהדים שבסבירות לא נמוכה יעשו גם מופע פירו?
ביציע אולטראס מלא כל זה לגיטימי בערך...
ביציע מעורב עם יציע כסף זה לא יעבור.
המלחמה הזאת לא חכמה בלשון המעטה.
וכנראה שאין לה סוף טוב. לשני הצדדים
אין שם שום יציע כסף. הכבוד והכסף והזהב וכל השקושים נמצאים במערבי.
אותם כיסאות, אותן כניסות, אותם שירותים ואותו קיוסק.
סתם ניסיון להרוויח פי 2 כסף על הטריבונה המרכזית ביציע.
האמת גם בטרנר זה אותם כיסאות, אותן כניסות, אותם שירותים ואותו קיוסק ויש הבדל במחיר בין אמצע היציע לקצוות.
מסכים שהפרש במחיר במשחק הזה מוגזם במיוחד שאין מצב שיכפו מקומות ישיבה
רק כרטיסים ליציע הכסף, 280 שקל לכרטיס.
ההתאחדות מספסרת בנו.
והכי גרוע, אתה רואה את המשחק בטלוויזיה אבל יושב באיצטדיון
ההתאחדות מספסרת בנו.
והכי גרוע, אתה רואה את המשחק בטלוויזיה אבל יושב באיצטדיון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני רוצה להבין דבר אחד.
לי יש שני מנויים תחת אותו שם משתמש,כמובן שבאתר המטומטם של שפע אפשר להזמין רק כרטיס אחד וכמובן שהם גם לא עונים לטלפונים.
אם הקצו 12500 כרטיסים ולקבוצה יש 11000 מנויים אז איך לעזאזל אני לא יכול להזמין עוד אחד?
שוקל תביעה בעניין,זאת חוצפה ממדרגה ראשונה.
מילא היו פותחים את המכירה לכולם בתואנה שלא כל המנויים קנו כרטיסים אבל גם זה לא קרה!!
לי יש שני מנויים תחת אותו שם משתמש,כמובן שבאתר המטומטם של שפע אפשר להזמין רק כרטיס אחד וכמובן שהם גם לא עונים לטלפונים.
אם הקצו 12500 כרטיסים ולקבוצה יש 11000 מנויים אז איך לעזאזל אני לא יכול להזמין עוד אחד?
מילא היו פותחים את המכירה לכולם בתואנה שלא כל המנויים קנו כרטיסים אבל גם זה לא קרה!!
גם לי זה קרה. את השני קניתי בקופות בטרנר(וגם שם עשו לי בעיות ונתנו לי כרטיס ליציע אחר לגמרי). נאלצתי להגיע עד לשם ולחכות שעה בתור לחינם.Red Tiger כתב: ↑19 מאי 2022, 17:41אני רוצה להבין דבר אחד.
טמטום מוחלט.
הצלחתי לקנות 2 כרטיסים (2 המנויים בבעלות אבא שלי) ולא הייתה לי בעיה
חבל שאוהדים נותנים יד להתאחדות וקונים כרטיס ב280 שקל גנבים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם אני שוקל.
צריך כרטיס אחד לצפוני לילד, אם לא תהיה ברירה נקנה לכסף ונסתדר במגרש…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יש לי 4 מנויים תחת אותו שם משתמש ואין שום בעיה.Red Tiger כתב: ↑19 מאי 2022, 17:41אני רוצה להבין דבר אחד.
כמדומני הייתה בעיה בעבר והם סידרו את זה.
דבר איתם כשיהיה פחות לחץ, לפחות תפתור את זה לעתיד.
לאוהדים של חיפה זה יותר זול?
אוהדים יקרים,
המכירה המוקדמת למנויים למשחק גמר גביע המדינה הסתיימה. כלל הכרטיסים ליציעים הצפוני וליציע המזרחי העליון נמכרו. נותרו כרטיסים אחרונים ביציע הכסף במזרחי. המכירה מתאפשרת לכל אוהד שלנו בעל היסטוריית רכישה באתר שפע הפקות. לרכישה: https://bit.ly/3LpqHJ3
תודה לכולכם! נפגש ביום שבת במשחק סיום העונה וביום שלישי נרעיד יחד את טדי
לא הבנתי למה רק צפוני ומזרחי עליון,ומה עם מזרחי תחתון?
המכירה המוקדמת למנויים למשחק גמר גביע המדינה הסתיימה. כלל הכרטיסים ליציעים הצפוני וליציע המזרחי העליון נמכרו. נותרו כרטיסים אחרונים ביציע הכסף במזרחי. המכירה מתאפשרת לכל אוהד שלנו בעל היסטוריית רכישה באתר שפע הפקות. לרכישה: https://bit.ly/3LpqHJ3
תודה לכולכם! נפגש ביום שבת במשחק סיום העונה וביום שלישי נרעיד יחד את טדי
לא הבנתי למה רק צפוני ומזרחי עליון,ומה עם מזרחי תחתון?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חחח... אוהדים גם משקיעים פי שלוש ויותר בקניה מספסרים
מן הסתם שלא.
dor69 כתב: ↑19 מאי 2022, 09:08די כבר עם השער כסף הזה זה חרטא של העולמות. רוב מי שקנה לשער כסף אלו אנשים שמספיק חשוב להם לעודד עם הארגון והיה להם המזל הרע להישאר רק עם אופציה של 280 שקל למזרחי, אני מכיר לפחות חמש כאלה בעצמי. לא סתם בהתאחדות נזכרו להגיד שאין עידוד במזרחי רק כשאזלו הכרטיסים לשם.
במקום לזרום עם ההגדרה המטומטמת הזאת של שער כסף תקראו לזה איך שזה באמת - שוד לאור יום
בול.
ספסרות בחסות החוק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בבקשה לפתוח נושא למשחק מחר.
מה הזלזול הזה? לא רוצים מקום שני? לא חשוב להראות טוב לפני הגמר? לא חשוב שהקהל יכניס את השחקנים לדריכות?
לא חשוב להודות על עונה מפתיעה לכל הדעות?
מה הזלזול הזה? לא רוצים מקום שני? לא חשוב להראות טוב לפני הגמר? לא חשוב שהקהל יכניס את השחקנים לדריכות?
לא חשוב להודות על עונה מפתיעה לכל הדעות?