ForeverRed כתב:
שחקן יכול להיות לא מקצוען גם מבלי לעבור על החוק היבש.
יש התנהלות שמצופה משחקנים בקבוצה גדולה.
זריהן לכאורה לא עומד בה.
מה אני אגיד לך?
שנהינגולן יושב עם סיגריה במסיבה עם הח'ברה זו התנהגות ללא דופי.
שג'ון טרי מזיין את אשתו של החבר שלו זה התנהגות לעילה ולעילה.
כשווין רוני נתפס שיכור עם הפילגש זה בכלל דוגמא אישית.
אולי בכלל שילמד מבוזגלו לעשות 10 שכיבות שמיכה ולעלות לאינסטוש תחת הכותרת "מחכה בקוצר רוח".
עזוב שטויות,החלטתם להתלבש עליו.
קצת כואב לי להודות בזה.
נתפסו עליו פה בהתחלה על סמך כלום ושום דבר אבל לצערי הוא הוכיח שצדקו, לא אפרט פה יותר מדי רק יכול להגיד שהוא לא הצדיק את הקרדיט שקיבל ממני פה בלשון המעטה.
בסוף הכל מסתכם בכמה אתם "סומכים" על המערכת המקצועית של המועדון. ככה פשוט
אני ישן בשקט כל עוד מי שעומד בראשה ימשיך לעשות זאת נאמנה, ונכון לפעם האחרונה שבדקתי זה המצב והוא לא השתנה וסביר להניח שגם לא ישתנה בעתיד הנראה לעין.
ואז הכל מקבל משנה תוקף של אי רלוונטיות
קוואנקה זריהן שוער זר קורהוט או כל סוגיה אחרת שעולה... יו ניים איט
יש אלף סיבות אפשריות ואלף תסריטים לכל דבר, כל עוד אנשים ימשיכו לנחש אז הכל בסדר רק שיזכירו לעצמם מעת לעת, שזה הכל בגדר ניחושים וספקולציות ולא אמת סדורה
אם זריהן לא מספיק מחוייב לעצמו ולמקצוע אני יוצא מנק' הנחה שמי שצריך להיות מודע לעניין, אכן מודע לעניין
RedBend כתב:בסוף הכל מסתכם בכמה אתם "סומכים" על המערכת המקצועית של המועדון. ככה פשוט
אני ישן בשקט כל עוד מי שעומד בראשה ימשיך לעשות זאת נאמנה, ונכון לפעם האחרונה שבדקתי זה המצב והוא לא השתנה וסביר להניח שגם לא ישתנה בעתיד הנראה לעין.
ואז הכל מקבל משנה תוקף של אי רלוונטיות
קוואנקה זריהן שוער זר קורהוט או כל סוגיה אחרת שעולה... יו ניים איט
יש אלף סיבות אפשריות ואלף תסריטים לכל דבר, כל עוד אנשים ימשיכו לנחש אז הכל בסדר רק שיזכירו לעצמם מעת לעת, שזה הכל בגדר ניחושים וספקולציות ולא אמת סדורה
אם זריהן לא מספיק מחוייב לעצמו ולמקצוע אני יוצא מנק' הנחה שמי שצריך להיות מודע לעניין, אכן מודע לעניין
נאמר זאת כך. אני חושב שאם היינו בעונה בה הכל היה שקט ודופק כמו בעונות האליפות שעברו עלינו לטובה - הנושא היה תופס יותר מקום. לדעתי יש שקט כי מנסים לייצר שקט - ובאופן אישי אני סבבה עם זה כל עוד רושמים בצד ומחכים ליום הנכון לפעול.
לכאורה.
ForeverRed כתב:ג'פניקה או לא, זה פחות מעניין.
אם מסתכלים על התכלס אז בדקות ששיחק זריהן היה רחוק מלהרשים. ניצוצות פה ושם זה לא מספיק.
על הפציעות והשמועות על התנהלות לא מספיק מקצוענית (ולא בגלל שהוא אוהב סושי) אני כבר לא מדבר.
כרגע מדובר באחת העקיצות הגדולות שנראו פה.
אני הייתי מחפש דרך לחתוך במינימום נזקים ולהביא מחליף טוב יותר. אבל זה רק אני.
עונה הבאה הייתי מחזיר אל אלקרנאווי במקום הפצוע האנגלי הזה.
oranu כתב:קצת כואב לי להודות בזה.
נתפסו עליו פה בהתחלה על סמך כלום ושום דבר אבל לצערי הוא הוכיח שצדקו, לא אפרט פה יותר מדי רק יכול להגיד שהוא לא הצדיק את הקרדיט שקיבל ממני פה בלשון המעטה.
מקווה שיתאפס על עצמו ובמהרה כי יש לו ימבה כדורגל.
איתך לגמרי.
כל יומיים וחצי אני מקבל עליו עדכונים מסריחים שהם בושה לבן אדם רגיל, על אחת כמה לספורטאי מקצוען
חבל על הילד. שיתרכז בכדורגל למה לא רחוק היום שמה שקורה איתו מחוץ לדשא יגיע לקהל הרחב ואז הוא יהיה שרוף