מרגשסתיו אלימלך כתב:במשחקי חוץ,כשאין כרטיסים, במהלך השנים, אני מסתנן לפעמים ליציעים עויינים ( מכבי תל אביב, מכבי חיפה).
כבר פעמיים גורשתי מהיציע כי בשיר של מליקסון לא יכולתי להתאפק ושרתי עם הקהל שלנו,
עד שהסדרנים באו והעיפו אותי ליציע האדום( מה רע?).
השחקן הזה יחד עם ברדה, מסמל בשבילי את מה שהספורט צריך להיות.
מאור מליקסון
- yanivnew91
Re: מאור מליקסון
- ForeverRed
לשמוע מאדם מאופק ודיפלומט כמו ברק בכר את הדברים שהוא אמר על מליקסון במסיבות העיתונאים היום זה לא פחות ממדהים.
תבינו לבד מה זה אומר.
תבינו לבד מה זה אומר.
״מליקסון השחקן הכי משמעותי ב3 השנים האחרונות״Totti כתב:מה אמר?
- ForeverRed
"מאור מייצג את הפועל באר שבע בצניעות שלו, השחקן הכי משמעותי בקבוצה אולי אבל הוא לא מייחצן את עצמו ופועל בשקט ובצניעות. היכולת אולי לא באה לידי ביטוי במספרים, אבל הוא מביא את המנהיגות בצורה אחרת ושקטה והוא השחקן הכי משמעותי של הקבוצה אולי אפילו בשלוש השנים האחרונות".
אין מילים , שחקן מרגש ואישיות עוד יותר מרגשת.
פשוט מלך! דוגמא ומופת לאיך ספורטאי צריך להתנהל. מקצוען ובנאדם.
שוקל לקעקע mm
פשוט מלך! דוגמא ומופת לאיך ספורטאי צריך להתנהל. מקצוען ובנאדם.
שוקל לקעקע mm
זמן טוב להעביר הילוך ולהצביע לו לשחקן העונה בוואן מגיע לו והוא במקום השלישי עכשיו.
בעיה. הקולות שלנו מתחלקים בין מליקסון לממן.אריק כתב:זמן טוב להעביר הילוך ולהצביע לו לשחקן העונה בוואן מגיע לו והוא במקום השלישי עכשיו.
את מליקסון אנחנו אוהבים אבל הסיכוי של ממן, גם עם קולות העיתונאים, גדול יותר. צריך לבחור בממן או שייבחר סבע.
תצביע מהמחשב ממן ומהסמארטפון מליקסוןCrazyRed7 כתב: בעיה. הקולות שלנו מתחלקים בין מליקסון לממן.

יש גם הצבעות לשחקן הזר של העונה ולמאמן העונה, טוני ובכר מחכים לכם.אריק כתב:זמן טוב להעביר הילוך ולהצביע לו לשחקן העונה בוואן מגיע לו והוא במקום השלישי עכשיו.
עלה עם 'צדק' מקדימה.
פשוט מלך העולם. אין אישיות כזאת.
פשוט מלך העולם. אין אישיות כזאת.
יוסיפוביץ' בטור מדויק מכתיר אותו לשחקן העונות. השחקן של הטרילוגיה.
הציטוט שאני לוקח משם: "אם יש משהו שאני מתחרט עליו היום, זה שעזבתי את באר שבע", הוא מספר. "מצחיק, הא? זכיתי בתארים אישיים וקבוצתיים באירופה, השגתי דברים יפים, והנה אני מתחרט על זה שבשנים הכי יפות שלי לא הייתי במקום שאני הכי אוהב. שתבין - חשוב לי להצליח פה, דווקא פה".
הציטוט שאני לוקח משם: "אם יש משהו שאני מתחרט עליו היום, זה שעזבתי את באר שבע", הוא מספר. "מצחיק, הא? זכיתי בתארים אישיים וקבוצתיים באירופה, השגתי דברים יפים, והנה אני מתחרט על זה שבשנים הכי יפות שלי לא הייתי במקום שאני הכי אוהב. שתבין - חשוב לי להצליח פה, דווקא פה".
לקרוא את הראיון הזה עם דמעות בעייניםyossi כתב:יוסיפוביץ' בטור מדויק מכתיר אותו לשחקן העונות. השחקן של הטרילוגיה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לחשוב שהוא כבר בן 34 תכףyossi כתב:יוסיפוביץ' בטור מדויק מכתיר אותו לשחקן העונות. השחקן של הטרילוגיה.

ספק אם יהיה אחד כזה שוב אי פעם, המועדף עליי ללא ספק