רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
https://www.va-fc.com/fr/saison/breves/ ... nique.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הנה המידע שסופק על ידי DNCG בValenciennes:
החלטה: אישור על היקף הורדה לחלוקה נמוכה יותר.
הנה המידע שסופק על ידי DNCG בValenciennes:
החלטה: אישור על היקף הורדה לחלוקה נמוכה יותר.
זהו ולנסיין לא משנה באיזה ליגה (כרגע בשלישית) תשחק נכנסה להליך של פשיטת רגל ותמכור את כל השחקנים שלה בטח התותחים
לפי מה שאני מצליח להבין - מאור מאוד רוצה להגיע לכאן, אלישע ואלונה דיברו איתו,ויש דיבורים על החוזה, אך עדין מחכים לקבוצה שלו לאיזה כיוון הם הולכים..
בכל אופן הוא לוקח אותנו כראשונים לכל הצעה, מאוד רוצה להגיע לכאן.
בכל אופן הוא לוקח אותנו כראשונים לכל הצעה, מאוד רוצה להגיע לכאן.
כתבה מהשעתיים האחרונות בעיתון גדול בפולין של הבירה ורשה :
"מאור מליקסון לא ישחק בלגיה ורשה"
בנוסף הרבה ציוצים בטוויטר של פולנים שאומרים שהוא לא יגיע ללגיה וורשה בסוף .
בכתבה רשום שהמאמן של לגיה לא מעוניין בשחק אחרי שיחה עם הבעלים של הקבוצה ושהוחלט לא לצרף שחקנים יותר לקבוצה !!
כתוב גם שהעמלה שרוצה לעצמו הסוכן של מליקסון דודו דהאן גבוהה וזו גם אחת מהסיבות שהוא לא חותם .
מקרב אותו מאוד לב"ש , תוסיפו את הירידה של ולנסיין לליגה השלישית מה שאומר שב"ש תשלם על העברה סכום נמוך או לא תשלם בכלל ובכך תגדיל כנראה את הסכום למליקסון עצמו .
לינק לכתבה :
https://www.warszawa.sport.pl/sport-war ... egii_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כמו שזה נראה , דודו דהאן מנסה לחלוב את הקבוצות וזה מה שמעכב מעבר של מליקסון לאחת הקבוצות , הוא יודע שב"ש לא תתן לו הרבה ומנסה בחו"ל
"מאור מליקסון לא ישחק בלגיה ורשה"
בנוסף הרבה ציוצים בטוויטר של פולנים שאומרים שהוא לא יגיע ללגיה וורשה בסוף .
בכתבה רשום שהמאמן של לגיה לא מעוניין בשחק אחרי שיחה עם הבעלים של הקבוצה ושהוחלט לא לצרף שחקנים יותר לקבוצה !!
כתוב גם שהעמלה שרוצה לעצמו הסוכן של מליקסון דודו דהאן גבוהה וזו גם אחת מהסיבות שהוא לא חותם .
מקרב אותו מאוד לב"ש , תוסיפו את הירידה של ולנסיין לליגה השלישית מה שאומר שב"ש תשלם על העברה סכום נמוך או לא תשלם בכלל ובכך תגדיל כנראה את הסכום למליקסון עצמו .
לינק לכתבה :
https://www.warszawa.sport.pl/sport-war ... egii_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כמו שזה נראה , דודו דהאן מנסה לחלוב את הקבוצות וזה מה שמעכב מעבר של מליקסון לאחת הקבוצות , הוא יודע שב"ש לא תתן לו הרבה ומנסה בחו"ל
נערך לאחרונה על ידי ran ב 27 יוני 2014, 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה אי אפשר כבר לחכות לראות אותו שוב באדום.
אני מעולם לא קניתי מנוי , משלם לכרטיס ונכנס.
אבל כיום יש הרגשה מדהימה לגביי הפועל באר שבע
במיוחד שיש סיכוי לא קטן שמליקסון יחזור דבר שיבוא לעוד כמות גדולה של מנויים.
אבל כיום יש הרגשה מדהימה לגביי הפועל באר שבע
במיוחד שיש סיכוי לא קטן שמליקסון יחזור דבר שיבוא לעוד כמות גדולה של מנויים.
עוד כתבה :
https://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,tit ... aid=112fb4" onclick="window.open(this.href);return false;
Maor Melikson will not be player of the Legion - reports servicelegia.net. Consent to the transfer had not expressed Henning Berg, who was not convinced the Israeli midfielder.
https://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,tit ... aid=112fb4" onclick="window.open(this.href);return false;
Maor Melikson will not be player of the Legion - reports servicelegia.net. Consent to the transfer had not expressed Henning Berg, who was not convinced the Israeli midfielder.

- המשוגע האדום
קשה לי להאמין למה שהולך בתקשורת שמה
כל יום משנים את הדעה שלהם ורושמים משהו חדש
רק התגובה של המועדון היא הקובעת
כל יום משנים את הדעה שלהם ורושמים משהו חדש
רק התגובה של המועדון היא הקובעת
- ForeverRed
גם על ברדה אמרו שלא ישחק בבאר שבע, ועל בניון במכבי חיפה.
הכל עוד פתוח עד שלא יוצאת הודעה רשמית מטעם המועדון.
ההבדל הוא שמליקסון ממילא מעדיף אותנוForeverRed כתב:גם על ברדה אמרו שלא ישחק בבאר שבע, ועל בניון במכבי חיפה.
- המשוגע האדום
אז זהו שאתה לא יודע...dor69 כתב: ההבדל הוא שמליקסון ממילא מעדיף אותנו
אני לא ראיתי כתבה או הודעה שבה הוא אומר שהעדיפות שלו זה לחזור אלינו והוא מוותר סופית על אירופה.
תאמין לי שהודעה כזאת היתה מרגיעה את כולם
- dardasmiley
כי מבחינתו הצהרה כזו היא התאבדות.המשוגע האדום כתב:
אז זהו שאתה לא יודע...
אני לא ראיתי כתבה או הודעה שבה הוא אומר שהעדיפות שלו זה לחזור אלינו והוא מוותר סופית על אירופה.
תאמין לי שהודעה כזאת היתה מרגיעה את כולם
א. היא חוסמת קבוצות אחרות באירופה ששוקלות להציע לו ועדיין לא הציעו.
ב. היא מעמידה אותו בעמדת נחיתות מול המועדון למו"מ.
ג. כי הוא עדיין תחת חוזה בולנסיין וכל עוד לא קיבל אישור לנהל מו"מ עם קבוצה אחרת, אסור לו לנהל מו"מ עם קבוצה אחרת!!!
גם אם ברור לכל הצדדים שלא ישחק בעונה הבאה בולנסיין!! זה לא כמו החאפריות הישראלית שמכבי יכולה להרשות לעצמה לנהל מו"מ עם איזה שחקן שבא לה, בלי קשר לחןזה עליו הוא חתום!!!! או שברקו מודיע למכבי על גבי התקשורת שלא ינהלו מו"מ עם דמארי!
תבינו, המצב של ולנסיין סופר רגיש. צריך לחכות בסבלנות ולתת לאנשי המקצוע לפעול מתחת לפני השטח להחתמתו...
השמועות מדברות על חתימה ביום ראשון, מישהו יכול לאמת?