חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
בתור שחקן הוא שחקן הגנה נהדר ורב גוני שיכול לסתום לנו פינות בכל עמדות ההגנה וגם בקישור כמו שעשה העונה אבל מבחינה מנטלית זה שחקן שאי אפשר לסמוך עליו אם יקום ביום רע חרבו דרבו
מקווה שאם הוא נשאר יעשה סוויץ בראש כי הוא סוגר לנו יופי חורים בסגל ואולי זה אומר שנראה פה גם את כיאל
מקווה שאם הוא נשאר יעשה סוויץ בראש כי הוא סוגר לנו יופי חורים בסגל ואולי זה אומר שנראה פה גם את כיאל
- ForeverRed
אני תמיד סקפטי בכל מה שקשור לבחור הזה.
הוא בשנת חוזה, ירצה להוכיח את עצמו. אולי יביא את כיאל יחד איתו. במצב השוק זה שווה הזדמנות בתנאי שהוא מתכוון לדברים שהוא מוציא מהפה.
הוא בשנת חוזה, ירצה להוכיח את עצמו. אולי יביא את כיאל יחד איתו. במצב השוק זה שווה הזדמנות בתנאי שהוא מתכוון לדברים שהוא מוציא מהפה.
בעונה שעברה הוא הבהיר שקשה לו ורע לו מיד אחרי הגמר.
הייתה כמות אדירה של פייק ניוז כי אלחמיד והמועדון לא מדברים עם התקשורת ואפילו התגנבה שמועה שבכר שכנע אותו להגיע לחיפה עד שהוציאו לתקשורת שלאמא שלו יש סרטן כדי להרגיע את כולם.
גם הוא הצליח להעיק על הסיטואציה עם ההתחנפויות באינסטגרם אבל אני חושב שמבחינת אלונה וברדה הנושא הרבה יותר ברור ומובן מאשר לקהל שבעיקר ניזון מספקולוציות.
אם הוא 100% איתנו אז נרוויח שחקן מחויב ואיכותי, צריך לתת לזה צ'אנס ולא למהר לחתוך. אחרי הרוש אני לא פוסל אף שחקן מבחינת אופי.
הייתה כמות אדירה של פייק ניוז כי אלחמיד והמועדון לא מדברים עם התקשורת ואפילו התגנבה שמועה שבכר שכנע אותו להגיע לחיפה עד שהוציאו לתקשורת שלאמא שלו יש סרטן כדי להרגיע את כולם.
גם הוא הצליח להעיק על הסיטואציה עם ההתחנפויות באינסטגרם אבל אני חושב שמבחינת אלונה וברדה הנושא הרבה יותר ברור ומובן מאשר לקהל שבעיקר ניזון מספקולוציות.
אם הוא 100% איתנו אז נרוויח שחקן מחויב ואיכותי, צריך לתת לזה צ'אנס ולא למהר לחתוך. אחרי הרוש אני לא פוסל אף שחקן מבחינת אופי.
הוא גם צריך לבוא מוכן למעמד חדש. יש שני בלמים לפניו שדי השכיחו את חסרונו שנה שעברה
- ForeverRed
נניח והדברים נכונים, כלפי הרי אמר אחד לאחד את מה שחאתם פרסם בפוסט הזה. למה לא מתקשרים את זה החוצה? הנפיצות של העניין ברורה לכולם.הפועלעולה כתב: ↑25 יוני 2023, 19:49בעונה שעברה הוא הבהיר שקשה לו ורע לו מיד אחרי הגמר.
עושה לנו טיזינג
קשה להאמין לו
קשה להאמין לו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני מאמין לו.
מקצועית הוא גם בקלות יכול לפתוח לפני אבועביד שעדיין לוקה מאוד במסירה. גם הנטייה של אלחמיד לעלות למעלה תפעיל מכבש התקפי יותר משנה שעברה.
גם ברוטציה על העמדה של לופז כבלם שמאלי הוא בול שם, למרות שבפועל יהיה בלם ימני.
ואם זה ימשוך את בירם (למרות שמוזר, על מה נשים את הזר ה6?) מבורך.
זה סולל את הדרך של טיבי החוצה וצריך להודות לו בנפרד.
מקצועית הוא גם בקלות יכול לפתוח לפני אבועביד שעדיין לוקה מאוד במסירה. גם הנטייה של אלחמיד לעלות למעלה תפעיל מכבש התקפי יותר משנה שעברה.
גם ברוטציה על העמדה של לופז כבלם שמאלי הוא בול שם, למרות שבפועל יהיה בלם ימני.
ואם זה ימשוך את בירם (למרות שמוזר, על מה נשים את הזר ה6?) מבורך.
זה סולל את הדרך של טיבי החוצה וצריך להודות לו בנפרד.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אם הוא הוציא הודעה כזאת אני חושב שצריך לתת לו צ'אנס להוכיח את דבריו.
אלחמיד הוא בדיוק הבלם המשלים שחסר לנו במרכז ההגנה. גם אם הוא לא נשאר צריך לחפש בלם עם פרופיל כמו שלו.
לגבי עביד, מתקשה לחשוב על סיטואציה שאעדיף אותו בהרכב על פני אלחמיד. הוא יחזור להתחרות על המקום שלו בהרכב וטוב שכך.
הם בדעה שברגע שהם יגיבו על משהו אחד אז ברגע שלא יכחישו שמועה אחרת אז יחשבו שהיא אמיתית וזה כדור שלג שלא ייפסק.
בכללי נעשו המון טעויות בקיץ שעבר ובין היתר גם של הצוות המקצועי שנתן לאלחמיד למשוך את הסיפור עד המחזור השני-שלישי בליגה למרות שהיה ברור שזה הולך לכיוון שלילי. הפעם עם הלחץ של ברדה לסגור הכל מוקדם אני מאמין שזה כבר לא יקרה.
כמו שכולם רשמו כאן, חובת ההוכחה אך ורק עליו.
לגבי עביד, מתקשה לחשוב על סיטואציה שאעדיף אותו בהרכב על פני אלחמיד. הוא יחזור להתחרות על המקום שלו בהרכב וטוב שכך.
באופן מסורתי במועדון יש קו של לא להגיב לספקולציות של כתבים וברשתות חברתיות.ForeverRed כתב: ↑25 יוני 2023, 19:58נניח והדברים נכונים, כלפי הרי אמר אחד לאחד את מה שחאתם פרסם בפוסט הזה. למה לא מתקשרים את זה החוצה? הנפיצות של העניין ברורה לכולם.
הם בדעה שברגע שהם יגיבו על משהו אחד אז ברגע שלא יכחישו שמועה אחרת אז יחשבו שהיא אמיתית וזה כדור שלג שלא ייפסק.
בכללי נעשו המון טעויות בקיץ שעבר ובין היתר גם של הצוות המקצועי שנתן לאלחמיד למשוך את הסיפור עד המחזור השני-שלישי בליגה למרות שהיה ברור שזה הולך לכיוון שלילי. הפעם עם הלחץ של ברדה לסגור הכל מוקדם אני מאמין שזה כבר לא יקרה.
כמו שכולם רשמו כאן, חובת ההוכחה אך ורק עליו.
ביקש לא לשחק במשחק קריטי מול לאצ'י באלבניה כי "הראש שלו במחשבות על סלטיק"
עשה שביתה איטלקית כי לא מוכן לשחק מגן ימני
עקב הקשיים בסלטיק אלונה השכיבה עליו 900,000 יורו העברה פלוס שכר מכובד והחזירה אותו לארץ .
הבחור לא מסוגל להיות 100% איתנו .
עם כל הצער של הסיפור האישי , ברור לי שהתקרית הבאה בדרך .
אני לא נגדו , וברור לי שמקצועית העליונות שלו ברורה ( גם על זה יש שיחלקו ). אבל מה זה שווה כשהוא לא 100% פה ?
עשה שביתה איטלקית כי לא מוכן לשחק מגן ימני
עקב הקשיים בסלטיק אלונה השכיבה עליו 900,000 יורו העברה פלוס שכר מכובד והחזירה אותו לארץ .
הבחור לא מסוגל להיות 100% איתנו .
עם כל הצער של הסיפור האישי , ברור לי שהתקרית הבאה בדרך .
אני לא נגדו , וברור לי שמקצועית העליונות שלו ברורה ( גם על זה יש שיחלקו ). אבל מה זה שווה כשהוא לא 100% פה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
יאללה קשר זר
- red and white
- Title: Almog
מאמין לו. אם אלונה משאירה אותו אז מבחינתי הוא קיבל צ׳אנס.
מבחינת יכולת הוא אחלה מבחינת ראש בעיה
אם הישארות שלו תביא קשר זר אני בעד גם אם יתפלק לו אחר כך שהוא רוצה ללכת....המאץטרה מקדשת את האמצעים
אם הישארות שלו תביא קשר זר אני בעד גם אם יתפלק לו אחר כך שהוא רוצה ללכת....המאץטרה מקדשת את האמצעים