אדריאן פאון חתם בהשאלה לעונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: אדריאן פאון חתם בהשאלה לעונה

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
15 יוני 2024, 08:57
אני לא חולק עליך ויש לי גם המון ביקורת,אבל היא תמיד תאמר בכבוד רב תוך הכרת הטוב שנעשה כאן.
יש כאן משתמשים שאיבדו את זה, מספיק לשים לב לניואנסים הקטנים כדי להבין שביקורת זה לא,אלה הרבה יותר ואז הם מאבדים אותי.
גם אם מחר בבוקר אלונה תחליט שלא בא לה יותר,תמכור ותלך עדיין אזכור לה את הטוב,זה אני.
הכי מדויק שנכתב פה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Red Tiger כתב:
14 יוני 2024, 22:05
תגיד אתה באמת דיברת עכשיו על גנבי דעת?
אז יאללה בוא נתחיל לדבר.
מה ההבדל היום בין מיץ,אלונה ושחר בגזרת הזרים?
שניהם יחד עם תקציב כפול משלך מביאים זרים בכפול כסף ובסוף מתוך 12 זרים יש רק מילסון,פיירו שהם רמה אחת מעל,12 זרים!!
היתרון של שניהם זה ביכולת שלהם לשלם לישראלי 500,000 יורו לעונה.
ובהנחה שהמאמן שלך יודע את זה כל בחירה שלו בזר צריכה להיות בפינצטה ואם הוא לא צריך שלא יביא,זאת הביקורת שלי על אליניב.
אתם מתייחסים אליו כמו איזה למלמ במועדון,אחד כזה שהיו מנחיתים עליו שחקנים בלי לשאול,שהוא מבקש משהו אומרים לו אין,סוג של סמרטוט רצפה שבפועל תפקד מס 2 במועדון ובמעמד אחרי אלונה.
ועד שלא תהיה הגון ותעביר את הביקורת בצורה רצינית ולא מתוך פוזיציה מהולה בשנאה כל מה שתגיד יהיה לא רלוונטי ולא יקבל התייחסות עיניינית.
באופן כללי הפכת למבקר המדינה בשנים האחרונות שאני מזכיר לך שגם שהביאו את טוני וגוסוואה היו לך טענות,שתחרר ותחזור להיות FR מלפני כמה שנים,עינייני ורציני.
אתה טועה ומטעה.
הזרים של מכבי חיפה הביאו לה 3 אליפויות והשתתפות בליגת האלופות.
מכבי תל אביב השנה הצליחה לאבד יתרון דו ספרתי כשמילסון היה באליפות אפריקה ובסוף הוא היה ההבדל בין אליפות לסגנות.
נכון, יש להם גם ישראלים איכותיים, אבל בואו לא נאנוס את המציאות כי שתי הקבוצות הביאו בשנים האחרונות זרים שוברי שיווין מה שאצלנו כבר שנים לא קרה (אולי כי אצלם אין מגבלת שכר קשוחה, סתם ניחוש כזה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
15 יוני 2024, 10:07
אז ברדה אשם שיש מגבלת תקציב קשוחה (הייתה גם בקיץ כשבנו קבוצה במהירות) ושהחליטו להביא זר בדקה האחרונה של החלון בינואר ולכן הביאו זר בהמלצת סוכן (ארתור).
אז אם ברדה לא כאן, אנחנו צפויים השנה לפגוע בזרים שיגיעו, כי אין קשר למגבלת התקציב לעומת רמת הציפיות, ולתזמון שהזרים הגיעו בינואר להחלטה של אלונה מתי כן לשחרר כספים לזרים.
הבעיה היא פרסנולית ולא מערכתית, אז אני מצפה לראות את הזרים שיגיעו הקיץ כשני שהיה הבעיה כבר לא כאן…
נכון ברדה לא אשם בכלום.
הוא לא אשם בסלאמני, זה הבן של אלונה הביא,
הוא לא אשם בפאון, זה הובאן המליץ,
הוא לא אשם בגיא בדש, זה ברגמן בחר,
הוא לא אשם במרמנטיני, זה בן בודה בחר,
הוא לא אשם בשושנאצ'ב, זה אופיר בן שטרית חתם עליו,
הוא לא אשם בקבוצה חסרת האיזון שנבנית פה כבר 4-3 שנים כשהוא האיש החזק במערכת בצד המקצועי, זה מליקסון אשם.
הלוואי על כל מאמן בליגה את "מגבלות התקציב" שהיו לאליה. גם שושנאצ'ב אגב הגיע בהעברה של מליון שקל.

וכל מה שהעלת פה על איך המחליף שלו יתפקד, טענות שלא קשורות לדיון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ReDo כתב:
15 יוני 2024, 10:18
נכון ברדה לא אשם בכלום.
הוא לא אשם בסלאמני, זה הבן של אלונה הביא,
הוא לא אשם בפאון, זה הובאן המליץ,
הוא לא אשם בגיא בדש, זה ברגמן בחר,
הוא לא אשם במרמנטיני, זה בן בודה בחר,
הוא לא אשם בשושנאצ'ב, זה אופיר בן שטרית חתם עליו,
הוא לא אשם בקבוצה חסרת האיזון שנבנית פה כבר 4-3 שנים כשהוא האיש החזק במערכת בצד המקצועי, זה מליקסון אשם.
הלוואי על כל מאמן בליגה את "מגבלות התקציב" שהיו לאליה. גם שושנאצ'ב אגב הגיע בהעברה של מליון שקל.

וכל מה שהעלת פה על איך המחליף שלו יתפקד, טענות שלא קשורות לדיון.
ברדה עשה טעויות, אבל אני חושב שבתקציב הקיים ובעיקר בהגבלת השכר הקיימת ובחופש הפעולה שנתנו לו (בינואר למשל היו חלוצים זרים באותה עלות של ארתור, אבל איכותיים יותר ומתאימים יותר לפרופיל שהוא רצה ודיבר עליו, מהירים שעושים תנועה לעומק, בשלבים מוקדמים יותר של החלון שהיו זמינים שלא הגיעו כי ההנהלה באותו שלב לא הסכימה להחתים חיזוק) הוא בתקופה שלו כאן עשה עבודה טובה מאוד.
אבל שוב, אולי אני טועה ומה שמנע מאיתנו למקסמם את עצמנו הוא ברדה ולא ההתנהלות, בגלל זה כתבתי שאני מצפה המון מהמחליף שלו השנה…

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
15 יוני 2024, 10:27
ברדה עשה טעויות, אבל אני חושב שבתקציב הקיים ובעיקר בהגבלת השכר הקיימת ובחופש הפעולה שנתנו לו (בינואר למשל היו חלוצים זרים באותה עלות של ארתור, אבל איכותיים יותר ומתאימים יותר לפרופיל שהוא רצה ודיבר עליו, מהירים שעושים תנועה לעומק, בשלבים מוקדמים יותר של החלון שהיו זמינים שלא הגיעו כי ההנהלה באותו שלב לא הסכימה להחתים חיזוק) הוא בתקופה שלו כאן עשה עבודה טובה מאוד.
אבל שוב, אולי אני טועה ומה שמנע מאיתנו למקסמם את עצמנו הוא ברדה ולא ההתנהלות, בגלל זה כתבתי שאני מצפה המון מהמחליף שלו השנה…
ברור שברדה היה רוצה יותר משאבים ותקציב, מי לא?
ועדיין עם המשאבים הקיימים, אתה מצפה ליותר פגיעות ברכש לבניה של קבוצה יותר מאוזנת.
לא סתם כל המאמנים בליגה מתים לעבוד פה. כנראה שהתנאים לא כאלה גרועים כמו שאתם אוהבים לתאר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ReDo כתב:
15 יוני 2024, 10:36
ברור שברדה היה רוצה יותר משאבים ותקציב, מי לא?
ועדיין עם המשאבים הקיימים, אתה מצפה ליותר פגיעות ברכש לבניה של קבוצה יותר מאוזנת.
לא סתם כל המאמנים בליגה מתים לעבוד פה. כנראה שהתנאים לא כאלה גרועים כמו שאתם אוהבים לתאר.
רוצים לעבוד כאן כי אתה עם התקציב השלישי בגודלו בליגה.
אבל שוב, אולי ברדה באמת היה הבעיה, אני מחכה לראות את הישראלים והזרים שיגיעו לכאן כשברדה כבר לא איתנו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

4 לב אדום כתב:
15 יוני 2024, 00:41
לחצתי על הלינק .. :מתגלגל מצחוק:
הדומיין מוצע למכירה !!
חחח, ביקשתי הצעת מחיר.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
15 יוני 2024, 09:57
המתנתי לראות מתי זה יקרה, מתי לא תוכלו להתמודד עם הטענות ותעברו לטענה שהיא תרמה המון אז לא משנה מה תעשה מעכשיו חמישים שנה קדימה היא לא טועה וגם אם כן אסור להעביר עליה ביקורת בונה.
המתנתי גם לראות מתי תגיב כי בדרכ על ראש הגנב בוער הכובע.
אתה מבחינתי מוביל קו מסוכן של אוהד שפגעו לו בציפור נפשו ויכול בדבריו להדליק שדה קוצים שבעקבותיו ישרף כל השדה בשל סגידה לבן אדם בשר ודם.
א י ן ש ו ם ביקורת בדבריך,אלה הסתה מתמשכת ושבסופה נמצאת המטרה הגדולה והיא..
אתה איש חכם מדי בשביל לכתוב דברים שאין מאחוריהם כוונת מכוון ואתה יודע למה יגרמו.
אלונה טועה וטעתה והיא הבעלים,תתמודד ואם יש לך מישהו אחר שיגיע וייקח וימנה אותך למנכל וFR למנהל מקצועי,בטוח שהכל יראה מעולה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
15 יוני 2024, 00:31
״מסע היחצ שלך לגברת״, רק המשפט הזה מסגיר את כמות התיעוב שלך.
א. מה לי ולה שאני צריך ליחצן אותה.
ב. לולא הגברת היית נשאר אוהד קבוצה בינונית במקרה הטוב ופושטת רגל במקרה הגרוע.
ג. לולא הגברת כנראה שהפורום הזה היה מונה 6 משתמשים וחתול.
ד. אתה אדם שגם לו היה אוהד מכבי או חיפה היה לך ים של ביקורת כי הציפיות שלך לא תואמות את המציאות,אחד כמוך בפורום של חיפה בתקופה הרעה זורק את יענקלה לפח הזבל ואת מיץ שולח לארוז בסופר שלו בקנדה על העובדה שעם התקציב הגדול ביותר בליגה הוא לא שולט בה ברמה של באיירן מינכן מה שבתאכלס צריך לקרות.
ה. לולא הגברת לא היית יודע מה זה דשא ירוק שאתה כל כך אוהב.
ו. לולא הגברת כנראה שגם לא היה נפתח נושא על ברדה למה זה היה נשאר אי שם בזכרונות שהוא שיחק כאן בגיל 19.
בגדול יש הרבה מין הביקורת שהיא מוצדקת על אלונה, אבל מה שאתה עושה לא קשור לביקורת מזמן.
שמחתי לסייע, להסברים נוספים יש לפנות לאתר www.alona.com
אני מעביר שם תדרוך חינם.
את מה שאלונה עשתה אף אחד לא יקח לה.
זה בעבר.
אני לא אכתוב פה רשימה של טיעוני נגד מפאת חוסר זמן, רק אגיד שההווה והעתיד שהם החשובים באמת לא מוזכרים בהודעה שלך, ולא בכדי.
זה אומר הכל.

רוצים להמשיך להתרפק? תפדאלו. תתרפקו.
ועל הדרך גם תתפרקו.
בינתיים אותה גברת שהכדורגל הישראלי היה בכף ידה ממשיכה להעלים את כל ההישגים שלה בשיטתיות, עונה אחרי עונה. יש לה את הגב שלכם.
אפרופו סגידה לאדם בשר ודם..

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

לא צריך להיות סוגד כדי לדעת שעם כל החסרונות של אלונה, "ההתפרקות" עליה אתה מדבר היא קבוצה במקום 3.
אם אלונה עוזבת מחר בבוקר, הרצפה של עכשיו תהפוך מהר מאוד לתקרה שגם אליה נגיע לעיתים רחוקות.

זאת המציאות של הכדורגל שלנו לצערי. קשקושים על זה שאלונה קיבלה בחזרה על מה שהשקיעה זה שטויות, אם בעלות על קבוצה הייתה משהו כדאי, היו פה עוד כמה שפויים חוץ מאותה שלישייה שנמצאת פה כבר עשור +.
זה לא קורה ולא סתם. כל מי שמצטרף מחוץ למעגל של השלישייה אלה אנשים שלא שמים מעבר לסכום פעוט במקרה הטוב, ועבריינים נוכלים בחליפה במקרה הרע.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ForeverRed כתב:
15 יוני 2024, 11:58
זה בעבר.
אני לא אכתוב פה רשימה של טיעוני נגד מפאת חוסר זמן, רק אגיד שההווה והעתיד שהם החשובים באמת לא מוזכרים בהודעה שלך, ולא בכדי.
זה אומר הכל.

ועל הדרך גם תתפרקו.
בינתיים אותה גברת שהכדורגל הישראלי היה בכף ידה ממשיכה להעלים את כל ההישגים שלה בשיטתיות, עונה אחרי עונה. יש לה את הגב שלכם.
אף אחד לא מתרפק ואני לא רואה שמשהו במועדון מתפרק .
אלונה עדיין כאן בהווה ותהיה בעתיד ותמשיך לשים את ה-20 מיליון מהכיס כל עונה עד שיבוא מישהו אחר שמוכן לשים לפחות את מה שהיא שמה . היא למעשה האלכס פרגוסון האמיתי שלנו נכון להיום .
אם המאמן יביא הצלחה באירופה - התקציב יגדל , לא יביא - יישאר זהה , ככה פשוט - אין לנו עוד מקורות מימון מהשרוול .
ההישגים הם לא שלה , הם של המועדון .
אף אחד לא סוגד לה או לדמות אחרת . רוצים בהצלחת המועדון .
מותר להחזיק בדעה שהיא או ברדה צודקים .
גדולים ממנה בארץ ובחו"ל מבינים שהענף הזה הוא מעגל .
פעם למעלה - פעם למטה . הפיק של הלמעלה זו אליפות ושלב בתים אירופי ( צ׳מפיונס ומטה ) והפיק של הלמטה יכול להיות גם ירידת ליגה והתפרקות . עד לפני 6 שנים היית בפיק למעלה ושים לב מה פיק הלמטה שלך - מקום 2-3-4 .
קפיצת מדרגה קורית שמתחברים כמה גורמים וכשזה מתחבר טוב זה גם מחזיק כמה שנים .
כולנו רוצים יותר אבל בעלת הבית שלך חושבת שאפשר להוציא הרבה יותר ממה שמוקצב . שאפשר ללכת על כל התארים עם מה שיש .
היא מאמינה בזה . אתה מרגיש מרומה ? זכותך . אתה מרגיש שיוצרים ציפיות גבוהות מידי ? זכותך .
העלאת תקציב מבקשים כשרוצים לעשות קפיצת מדרגה אחרי שמוצה מה שאפשר מהחומר הקיים . לטעמי לא מיצינו העונה 60% ממה שיש .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
15 יוני 2024, 10:38
אבל שוב, אולי ברדה באמת היה הבעיה, אני מחכה לראות את הישראלים והזרים שיגיעו לכאן כשברדה כבר לא איתנו.
נראה שאתה מחכה דווקא שקוז׳וך ייכשל ( ואיתו הקבוצה ) .. כדי להצדיק את הטענה שאתה דבק בה .
לא לעניין .
קוז׳וך כמו ברדה יישפט על דרך ותוצאות .

אני חייב להתייחס אבל למשפט הראשון שכתבת כי בעיניי הוא הכי פוגע : "רוצים לעבוד כאן כי אתה עם התקציב השלישי בגודלו בליגה"
זה בעצם מקטין את כל מה שנעשה במועדון .
גם הקטנת תקציב של 60 מיליון בעונה ( רק השלישי בגודלו בליגה .. לא מספיק מכובד בשבילך ) וגם הקטנת את שאר הפעילויות : מועדון מסודר , נקי מחובות , משכורות בזמן , מתקני אימון ברמה גבוהה , גורמי הצלחה מאפשרים , ריצה לתארים בכל עונה , צבא אוהדים , אווירת אנפילד בטרנר , היסטוריה מפוארת , השתתפות קבועה באירופה , הוצאת שחקנים קבועה לנבחרות ולקבוצות באירופה ...
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ForeverRed כתב:
15 יוני 2024, 11:58
זה בעבר.
זה אומר הכל.

ועל הדרך גם תתפרקו.
אז לפי מה שאתה כותב אין לנו עתיד עם אלונה?...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Sir Alex Ferguson כתב:
15 יוני 2024, 10:38
אף אחד לא אמר שברדה הוא הבעיה.
אבל מותר לכתוב שברדה טעה והרבה.
רוב האנשים פה בפורום חושבים שהיה נכון לתת לו עוד עונה למרות זאת.
מצד שני ההחלטה שלא לחדש לו את החוזה היא לחלוטין לגיטימית מצידה.

לא צריך לחכות לה ולמאמן הבא בסיבוב, זה לא תורם לכלום.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

nitsande כתב:
15 יוני 2024, 13:50
אז לפי מה שאתה כותב אין לנו עתיד עם אלונה?...
בגישה הנוכחית ובניהול הנוכחי, זה בדיוק מה שאני כותב.
זה ילך וידרדר ויוביל לפיצוץ.
את מה שיש לשווק היום, לא בטוח שאפשר יהיה לשווק מחר.

שלח תגובה