לא יודע אם זה אינטרס או סתם נתון לא מדויק, שורה תחתונה לא היו 9000 ירוקים בטרנר, להערכתי גם לא 7000Itay כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 13:32איזה אינטרס יש להם לשקר?
בסוף זה גם לפי סיבובי הקרוסלות עד כמה שאני יודע.
בכל מקרה הם לא באמת מעניינים, בשורה תחתונה עצוב שהמועדון מתעסק באיך מצליחים להביא לפחות 10,000 ליציעים למרות כדורגל טוב סה״כ.
שנים שאנחנו הקהל (ובמיוחד בטרנר) היינו הפתרון של הקבוצה ברגעים קשים, היום כבר הפכנו לבעיה.
נושא איצטדיון טוטו טרנר
Re: נושא איצטדיון טוטו טרנר
להביא קהל זו עבודה . גם כשאתה SOLD OUT .Itay כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 13:32איזה אינטרס יש להם לשקר?
בסוף זה גם לפי סיבובי הקרוסלות עד כמה שאני יודע.
בכל מקרה הם לא באמת מעניינים, בשורה תחתונה עצוב שהמועדון מתעסק באיך מצליחים להביא לפחות 10,000 ליציעים למרות כדורגל טוב סה״כ.
שנים שאנחנו הקהל (ובמיוחד בטרנר) היינו הפתרון של הקבוצה ברגעים קשים, היום כבר הפכנו לבעיה.
עד שלא יבינו את זה - ככה זה ייראה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הקרקס התקשורתי על הגב של הפועל ב״ש- טייק 326.
והפעם- מכבי ת״א זועמת על ההחלטה ״התמוהה והחסרת סולידריות בזמן מלחמה של קבוצה מהדרום״ לא לפתוח עבורם את הדרומי למכירה.
טפי על מי שנתן למטונפים הירוקים והצהובים האלו את המפתחות לאיצטדיון שלנו, במקום להגיד תודה ולסתום את הפה מתעסקים רק באיך לפזר רעל נגדנו.
ואיכשהו העירייה ואלונה נגררים לשיח הזה ומוציאים האשמות הדדיות על מי האחריות איפה להושיב אוהדים, לעזאזל מה אתם עושים?!
תודיעו חד וחלק זה מה שיש, מי שלא נאה לו מוזמן לחפש מגרש אחר.
והפעם- מכבי ת״א זועמת על ההחלטה ״התמוהה והחסרת סולידריות בזמן מלחמה של קבוצה מהדרום״ לא לפתוח עבורם את הדרומי למכירה.
טפי על מי שנתן למטונפים הירוקים והצהובים האלו את המפתחות לאיצטדיון שלנו, במקום להגיד תודה ולסתום את הפה מתעסקים רק באיך לפזר רעל נגדנו.
ואיכשהו העירייה ואלונה נגררים לשיח הזה ומוציאים האשמות הדדיות על מי האחריות איפה להושיב אוהדים, לעזאזל מה אתם עושים?!
מי שמרחם על אכזרים - זה סופו .Itay כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 18:18הקרקס התקשורתי על הגב של הפועל ב״ש- טייק 326.
תמימות באר שבעית טיפוסית .
https://x.com/miguel_vitor4/status/1851 ... wluvnq-T5AItay כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 18:18הקרקס התקשורתי על הגב של הפועל ב״ש- טייק 326.
אלוהים ישמור פתטיים כאלה לא ראיתי מעולם

שופרות על סטרואידים.
מההה ????
חחחחחח
טוב אז עכשיו זה רשמי :
אתר ONE - שופר של מכבי ת"א
אתר ספורט5 - שופר של מכבי חיפה
חחחחחח
טוב אז עכשיו זה רשמי :
אתר ONE - שופר של מכבי ת"א
אתר ספורט5 - שופר של מכבי חיפה
לא נמאס לכם להיות בטילט 24/7?
גבר במקום להתמרמר עליהם כל היום כדאי שתלמד איך עובדת מכונה רצינית.Itay כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 19:01https://x.com/miguel_vitor4/status/1851 ... wluvnq-T5A
אלוהים ישמור פתטיים כאלה לא ראיתי מעולם![]()
![]()
שופרות על סטרואידים.
לדעתי צריך לפתוח את טרנר לכל הקבוצות המעוניינות לשחק פה.
המדינה במלחמה וצריך לאפשר לאוהדים מכל רחבי המדינה
להנות מכדורגל גם במחיר של ונדליזם.
יש לי הרבה חברים שעשו איתי מילואים רוצים לראות כדורגל
טרנר צריך להיות מפוצץ באוהדים בתקופה קשה זו.
המדינה במלחמה וצריך לאפשר לאוהדים מכל רחבי המדינה
להנות מכדורגל גם במחיר של ונדליזם.
יש לי הרבה חברים שעשו איתי מילואים רוצים לראות כדורגל
טרנר צריך להיות מפוצץ באוהדים בתקופה קשה זו.
בול!
מי ישמע בית המקדש
שום מצער אח שלי, קח כורסא תתרווח ותלמד איך עובדת מערכת רצינית ומשומנת כזאת שבשיטה שלה מגדילה ומגדילה את כמויות האוהדים שלה.
אין שופרות אין קהל
שלא יתקפלו, יעבור שבוע וישכחו מזה.
אפשר לחשוב מי עמד לצידנו כשזאת הייתה הבעיה רק שלנו, שיחקנו משחקים ללא קהל במקום לקבל דחיות כמו בני אדם. אותי מרגיז שאנשים אצלנו נופלים לצביעות המטונפת הזו.
איזה צביעות זה בלתי יאמן.
סולידריות בתחת שלי, טרנר לא צריך להפוך למושבה!
אין בעיה לארח באהבה.זה לא האצטדיון של אבא שלנו אבל ראית מה קורה ביציע אורח על אחת כמה וכמה עם זה יהיה בדרומי.
יום אחרי אתה מארח אתה רוצה את כל יציע 4 סטיקרים, ונדליזים.
יש שמה מנואלה, יש את הקירות בדרומי.
יש את טדי. יש את אשדוד.
לא צריך לעשות דווקא.
הגיע הזמן שנגדל ביצים! תפסיקו לפחד !!!
מישהו אירח אותנו בסבבים הבלתי פוסקים בדרום? לא זוכר כתבות על אוהדים מסכנים שרק רוצים לראות כדורגל