בגללו הגעת היום להארכה. לא לעניין.הפועלעולה כתב:לוזר. בחיים לא תזכה בכלום
אריאל הרוש
Re: אריאל הרוש
באמצע הייתי.הפועלעולה כתב: היית ביציע של מכבי או שלנו אתמול?
העיקר לא להיות אפס כמוך.
עדיף שלא יהמר. לפחות יזנק לכיוון.
בפנדלים אין שוער גדול יש שוער גרוע .
רדו ממנו .
מה שמפריע לי אצלו זה ההתנהגות אחרי הפסד בועט כדור מוריד חולצה ומתעצבן ורץ לחדר הלבשה .
רדו ממנו .
מה שמפריע לי אצלו זה ההתנהגות אחרי הפסד בועט כדור מוריד חולצה ומתעצבן ורץ לחדר הלבשה .
אותו טייפקאסט של עזרא. כל הקריירה שלו יתחיל טוב, יעשה הרבה רעש וצלצולים, יתראיין בלי הפסקה ואז יחרבן למשך כל העונה. קיוויתי שחזר עם אופי קצת שונה מקפריסין אבל גם איתו למדתי שעץ עקום לא מתיישר. את הקריירה שלו הוא יסיים עם ארון תארים ריק.
מאז "פרשת האדוויל" הוא רק עולה לנו בנקודות. הלוואי יפטרו ממנו בסוף העונה. איתו לא יצמח דשא.
געגועים לחיימוב ולגורש. להם היה קצת אופי.
מאז "פרשת האדוויל" הוא רק עולה לנו בנקודות. הלוואי יפטרו ממנו בסוף העונה. איתו לא יצמח דשא.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 15 ינואר 2019, 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
תגיד אתה שפוי??????הפועלעולה כתב:אותו טייפקאסט של עזרא. כל הקריירה שלו יתחיל טוב, יעשה הרבה רעש וצלצולים, יתראיין בלי הפסקה ואז יחרבן למשך כל העונה.
לקח 2 גולים בטוחים היום. מה נסגר איתך?
חחחחח עזוב את הליצן הזה. ב״אופי״ של חיימוב נקרעתי מצחוק.
רואים איזה אופי הוא מציג כשלפניו לא משחקת קבוצה מצוינת. איבד 12 נקודות ישירות למכבי חיפה.
רואים איזה אופי הוא מציג כשלפניו לא משחקת קבוצה מצוינת. איבד 12 נקודות ישירות למכבי חיפה.
אולי תיפול גם על האפסנאי ועל המזכירה?הפועלעולה כתב:אותו טייפקאסט של עזרא. כל הקריירה שלו יתחיל טוב, יעשה הרבה רעש וצלצולים, יתראיין בלי הפסקה ואז יחרבן למשך כל העונה. קיוויתי שחזר עם אופי קצת שונה מקפריסין אבל גם איתו למדתי שעץ עקום לא מתיישר. את הקריירה שלו הוא יסיים עם ארון תארים ריק.
- ForeverRed
יכול להיות שהקונספט של החתמת שחקנים בוגרים שלא השיגו כלום בקריירה לא הוכיח את עצמו.
ואני לא מדבר רק על הרוש.
ואני לא מדבר רק על הרוש.
אריאל הרוש זו הבעיה שלנו????
הוא???? 120 דקות השחקנים מחרבנים על הדשא
חוץ מקבהא כולם צריכים להתבייש בעצמם
הוא???? 120 דקות השחקנים מחרבנים על הדשא
חוץ מקבהא כולם צריכים להתבייש בעצמם
הביא אותנו לפנדלים. מכאן זה רק הבועטים
הוא ממש לא הבעיה שלנו, אפילו כשלאחרונה הוא בירידה. כשכל הקבוצה משחקת כמו גוש חרא, זה משפיע גם על השוער.
אחלה הרוש.
אחלה הרוש.
יותר מראה על הכנה לדו קרב פנדלים. קבוצות בדרך כלל לפניי משחק גביע עושים סקאוט על שחקני היריבה כדי לדעת לאן הם בועטים.אדום זקן כתב:אפילו לא היה קרוב לעצור פנדל.
כזה שוער אנמי.
הוא החליט כמו בשכונה לתפוס פינה ולזנק רק לשם. ודווקא בפעם ששינה כיוון גם תירם בעט שינה כיוון.
ה"לתפוס פינה" הזה משגע אותי.M.I.O כתב:
יותר מראה על הכנה לדו קרב פנדלים. קבוצות בדרך כלל לפניי משחק גביע עושים סקאוט על שחקני היריבה כדי לדעת לאן הם בועטים.
הוא החליט כמו בשכונה לתפוס פינה ולזנק רק לשם. ודווקא בפעם ששינה כיוון גם תירם בעט שינה כיוון.
אין קבוצה בארץ שיש לה 5 בועטים טובים, במקום להמר על פינה תתרכז בכדור ואני משוכנע שאתה עוצר לפחות פנדל או שניים, זה מה שהיה חסר היום...