בתור כלבויניק אוחיון פחות טוב (כמגן הוא לא איי איי איי) ואלחמיד יכול לתת לנו את הורסטיליות הזו. חוץ מזה תאוורר טיפה, תביא שחקנים שרעבים לתארים. ככה שומרים הגמוניהReDo כתב:מקווה שלא יעבירו את אוחיון.
שחקן שמבין לחלוטין את מעמדו ולא עושה פרצופים, נותן 100% בכל פעם שנקרא לדגל וכשזה קורה לרב הוא מציג יכולת מספיקה בהחלט.
חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
ועדיין, אוחיון לסגל זה אף פעם לא רע. גם אם יקבל 10 דקות בעונה לא יגיד כלום. זה שחקן שיכול לתרום אבל לא באמת מעמיס על הסגל.dor69 כתב: בתור כלבויניק אוחיון פחות טוב (כמגן הוא לא איי איי איי) ואלחמיד יכול לתת לנו את הורסטיליות הזו. חוץ מזה תאוורר טיפה, תביא שחקנים שרעבים לתארים. ככה שומרים הגמוניה
אני ממש בעד ההבאה של אלחמיד אבל גם מקווה שישאירו את אוחיון בנוסף.
אוחיון בחור מאוד חיובי והוא כלי מאוד נוח לרוטציה בסגל אבל אי אפשר לבלוע את כל העולםReDo כתב: ועדיין, אוחיון לסגל זה אף פעם לא רע. גם אם יקבל 10 דקות בעונה לא יגיד כלום. זה שחקן שיכול לתרום אבל לא באמת מעמיס על הסגל.
אני ממש בעד ההבאה של אלחמיד אבל גם מקווה שישאירו את אוחיון בנוסף.
אוחיון יושב בדיוק על המשבצת של אלחמיד, הוא לא יראה דקה אם הוא יגיע.
על וובה בכר (וכנראה רובנו) כבר לא סומכים בשביל שיעלה בהרכב במשחק ליגה.
את טאהא אסור לשחרר. אני עדיין לא משוכנע שאלחמיד טוב ממנו. אסור בכלל לעלות את שמו בשבוע שהוא אמור לפתוח במשחק הכי חשוב של המועדון
על וובה בכר (וכנראה רובנו) כבר לא סומכים בשביל שיעלה בהרכב במשחק ליגה.
את טאהא אסור לשחרר. אני עדיין לא משוכנע שאלחמיד טוב ממנו. אסור בכלל לעלות את שמו בשבוע שהוא אמור לפתוח במשחק הכי חשוב של המועדון
אין שום סיכוי בעולם שלואי יעזוב לשאדוד כנל וובה
מאמין שיסגר על סכום מסוים פלוס בונוסים עתיידים .
מאמין שיסגר על סכום מסוים פלוס בונוסים עתיידים .
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
בגלל זה הזכרתי את שמו של אלברמן לא פעם ולא פעמים לפני שעזב לחיפה, היה נותן לנו שקט נפשי בליגה ובאירופה ובכלל מתי שנצטרך אותו.. חבל היה חוסך לנו גם עכשיו קצת כאבי ראש, אם נצטרך קשר אחורי, אלחאמיד יכול להשתלב שם באופן מצויין.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- ForeverRed
אם וובה הולך לאשדוד (קשה לי להאמין שישאר), אני הייתי הולך על שחקן מוכח במקומו. במידה ולא מתאפשר אז פוטנציאל עתידי.
ניר ביטון, אלמוג כהן.
דוד קלטינס, דור פרץ, עדן שמיר.
למען האמת, כנראה שאפילו בן בנימין יעשה עבודה טובה ממנו.
ניר ביטון, אלמוג כהן.
אם יש אפשרות להביא את קלנטינס במקומו זה בינגוForeverRed כתב:אם וובה הולך לאשדוד (קשה לי להאמין שישאר), אני הייתי הולך על שחקן מוכח במקומו. במידה ולא מתאפשר אז פוטנציאל עתידי.
ניר ביטון, אלמוג כהן.
הבהילות הזאת בנוגע לאל חמיד לא אמורה להדליק לנו נורה אדומה לגבי ויטור?
- The red one
היה דיבור על פגישה בין ב"ש לאשדוד שאמורה להתקיים בסוף השבוע הקרוב כבר בתחילת השבוע (כתבו על זה בוואלה)אדום זקן כתב:הבהילות הזאת בנוגע לאל חמיד לא אמורה להדליק לנו נורה אדומה לגבי ויטור?
לדעתי זירזו את העיניינים כי יש מצב שהפציעה אולי חמורה יותר משחשבו.The red one כתב: היה דיבור על פגישה בין ב"ש לאשדוד שאמורה להתקיים בסוף השבוע הקרוב כבר בתחילת השבוע (כתבו על זה בוואלה)
ח(א)תם?
כל עוד סימן שאלה מרחף מעל בן ביטון אוחיון צריך להישאר.
אפשר להכניס סעיף שאם ב1.9 בן עדיין פה, אוחיון ישוחרר תמורת סכום כלשהו שינתן על ידינו כעת ויקוצץ בעת המעבר.
על וובה אני לא סומך, נראה שגם בכר לא.
מעדיף לקצר את הסגל אך לעלות את האיכות שלו.
מצב של אלו וביטון בימין, קורהוט וביטון בשמאל, צדק, ויטור וטאהא במרכז ההגנה כשאלחמיד משמש כגיבוי ורוטציה לרביעייה האחורית (כל עוד המגנים בריאים זה למרכז ההגנה בלבד כמובן) פלוס הקשר האחורי הוא מצב שאפשר לחיות איתו.
אפשר להכניס סעיף שאם ב1.9 בן עדיין פה, אוחיון ישוחרר תמורת סכום כלשהו שינתן על ידינו כעת ויקוצץ בעת המעבר.
מצב של אלו וביטון בימין, קורהוט וביטון בשמאל, צדק, ויטור וטאהא במרכז ההגנה כשאלחמיד משמש כגיבוי ורוטציה לרביעייה האחורית (כל עוד המגנים בריאים זה למרכז ההגנה בלבד כמובן) פלוס הקשר האחורי הוא מצב שאפשר לחיות איתו.
תסריט, אלונה עושה נוקאאוט לג'ורדי ויענקלה..
רמי גרשון חותם פה, אלחמיד היה סיפור כיסוי, לא פחות ממדהים!!!
רמי גרשון חותם פה, אלחמיד היה סיפור כיסוי, לא פחות ממדהים!!!
- ForeverRed
מרכז שדה לא מספיק עמוק ולא מספיק איכותי לטעמי.yossi כתב:כל עוד סימן שאלה מרחף מעל בן ביטון אוחיון צריך להישאר.
זה לב הקבוצה ועונה ארוכה לפנינו.