כן, אבל התדירות שהוא מבלה שם גבוהה.yedidel כתב:מה כל כך סוער בגפאניקה שאני מפספס? זאת לא מסעדת סושי פשוט?
ואגב, לא רק הוא מהשחקנים פוקדים את המסעדות לא מעט. פשוט הוא עושה את זה ובמקביל פצוע כול הזמן.
כן, אבל התדירות שהוא מבלה שם גבוהה.yedidel כתב:מה כל כך סוער בגפאניקה שאני מפספס? זאת לא מסעדת סושי פשוט?
גם גאדיר אוהב את הספרייהThe red one כתב: כן, אבל התדירות שהוא מבלה שם גבוהה.
ואגב, לא רק הוא מהשחקנים פוקדים את המסעדות לא מעט. פשוט הוא עושה את זה ובמקביל פצוע כול הזמן.
כי הוא סטודנטred and white כתב: גם גאדיר אוהב את הספרייה
ברור, הוא שם בשביל הספרים.אריאל2 כתב: כי הוא סטודנט
סטודנט למה?אריאל2 כתב: כי הוא סטודנט
+11111dardasmiley כתב:די באמא שלכם אתם מביכים.
חיים ספורטיביים הם נגזרת של תזונה נכונה, מנוחה מדודה ודברים כאלה, כל עוד מה שהוא אוכל מאושר ע''י התזונאי/ת של המועדון וזה מתואם עם שעות השינה שלו מה אכפת לכם?
אם היה מזמין מהג'אפניקה הביתה או שולח חבר לאסוף ויושב בבית הייתם מרגישים טוב יותר?
ילד שמרוויח כמו כל החברים שלו ביחד, מה ציפיתם שלא יהנה מהחיים הטובים שיש לכסף להציע כדי לשמור על מראית עין???
מילא אם על הקוים היה איזה אלמוש שמפחד להעיר אבל ממתי ברק בכר פראיר?
הייתי הולך על השאלה במידה והיו לנו אופציות בכנףForeverRed כתב:ג'פניקה או לא, זה פחות מעניין.
אם מסתכלים על התכלס אז בדקות ששיחק זריהן היה רחוק מלהרשים. ניצוצות פה ושם זה לא מספיק.
על הפציעות והשמועות על התנהלות לא מספיק מקצוענית (ולא בגלל שהוא אוהב סושי) אני כבר לא מדבר.
כרגע מדובר באחת העקיצות הגדולות שנראו פה.
אני הייתי מחפש דרך לחתוך במינימום נזקים ולהביא מחליף טוב יותר. אבל זה רק אני.
אח שלי הלוואי שהיה מדובר רק בסושי.dardasmiley כתב:די באמא שלכם אתם מביכים.
חיים ספורטיביים הם נגזרת של תזונה נכונה, מנוחה מדודה ודברים כאלה, כל עוד מה שהוא אוכל מאושר ע''י התזונאי/ת של המועדון וזה מתואם עם שעות השינה שלו מה אכפת לכם?
אם היה מזמין מהג'אפניקה הביתה או שולח חבר לאסוף ויושב בבית הייתם מרגישים טוב יותר?
ילד שמרוויח כמו כל החברים שלו ביחד, מה ציפיתם שלא יהנה מהחיים הטובים שיש לכסף להציע כדי לשמור על מראית עין???
מילא אם על הקוים היה איזה אלמוש שמפחד להעיר אבל ממתי ברק בכר פראיר?
למה הוא לא לוקח איתו את טוני שימצא כלה ישראלית? לפחות שיועיל במשהוגיא חניה כתב: אח שלי הלוואי שהיה מדובר רק בסושי.
הבחור אוהב את בארקה סטונדטים והפורום כמו אחרון הבארשבעים.
שחקן פצוע אמור להתעסק באיך אני מבריא כמה שיותר מהר , ואיך אני מחזק את הגוף שלי על מנת שהפציעה לא תחזור.
במקרה של זריהן זה לא המקרה , מתעסק הרבה יותר בלתקוע יתד בבנות בש מאשר בשיקום.
צודק. אבל מה אם נניח באופן היפוטתי שזה לא המצב?dardasmiley כתב:די באמא שלכם אתם מביכים.
כי אם נניח שזה לא המצב אז יש מאמן וצוות מקצועי ענף שיתנו על זה את הדעת.אביאל כתב: צודק. אבל מה אם נניח באופן היפוטתי שזה לא המצב?
שחקן יכול להיות לא מקצוען גם מבלי לעבור על החוק היבש.dardasmiley כתב:
כי אם נניח שזה לא המצב אז יש מאמן וצוות מקצועי ענף שיתנו על זה את הדעת.
הרי לא הגיוני שכל העיר יודעת שהוא בבארקה סטודנטים וההנלה לא, נכון?
אם בכר בוחר לא להגיב או לחילופין להגיב בדרך סמויה לנו איפה התלונות?
אם באמת המצב איתו היה קשה כל כך כמו שאתם רומזים אני לא מאמין שזה היה עובר בלי ועדות משמעת.