ועדיין, אין קשר בין זה לבין העובדה שההגבהות שלו לא מגיעות לראש אדום ברחבה. והיום היה לו הרבה זמן לכוון כשפקהארט חיכה לכדור ברחבהאדום זקן כתב:תכניסו כבר לראש שלכם פעם אחת ולתמיד.
כל מגן כל מגן!! שמשחק בצד של טוני יראה כמו בן תורג'מן משופר.
סהכ עשה את העבודה שלו היום.
מיחאי קורהוט
- yanivnew91
Re: מיחאי קורהוט, דונו
כדאתה מקבל כדור פעם ב10 שנים אז כן,קשה לך להרים מדןיק פעם ב..yanivnew91 כתב: ועדיין, אין קשר בין זה לבין העובדה שההגבהות שלו לא מגיעות לראש אדום ברחבה. והיום היה לו הרבה זמן לכוון כשפקהארט חיכה לכדור ברחבה
קח את ביטון בימין,קיבל היום ים כדורים,נתן כמה הגבהות ושום דבר לא הגיע ליעד.
אז תחשוב מה קורה שאתה מקבל כדור אחד להגבהה כל המשחק.
בינוני כרגיל.
פעם גם אני חשבתי שטוני מעלים אותם. היום אני חושב שהם פשוט לא מספיק טובים.
פעם גם אני חשבתי שטוני מעלים אותם. היום אני חושב שהם פשוט לא מספיק טובים.
- ForeverRed
תפנימו, המגנים הם עקב האכילס של הקבוצה.
קורהוט בהגנה זה פורפרה. נותן קילומטר מרחב לשחקן התוקף. עד שפעם אחת הוא קרוב אז הוא מצלם. המסירה האחרונה שלו ארה מאוד.
ביטון זה חתיכת אונס התקפות. הסלובנים איפשרו לו מרחבים פעם אחר פעם והוא כרגיל חירב את זה. איי קיו מאוד נמוך של כדורגל.
בארץ אפשר להסתיר את החסרונות שלהם.
ברמות קצת יותר גבוהות הם הורגים את הקבוצה.
קורהוט בהגנה זה פורפרה. נותן קילומטר מרחב לשחקן התוקף. עד שפעם אחת הוא קרוב אז הוא מצלם. המסירה האחרונה שלו ארה מאוד.
ביטון זה חתיכת אונס התקפות. הסלובנים איפשרו לו מרחבים פעם אחר פעם והוא כרגיל חירב את זה. איי קיו מאוד נמוך של כדורגל.
בקשר להגנה של קורהוטForeverRed כתב:תפנימו, המגנים הם עקב האכילס של הקבוצה.
טוני כמעט ולא יורד להגנה אז אין לו ברירה ולתת לשחקן לקיצוני מרחק כדי שהוא יסגור שטח בין המגן לקיצוני.. זה נראה שהוא לא עושה הגנה טובה אבל אין לו ממש מה לעשות עם זה.. ילחץ את הקיצוני אז המגן פנוי לחלוטין..
מה שכן, אפשר להגיד שמה שהעיתונאים מהונגריה אמרו עליו כשהגיע היה נכון לגמרי.
אחלה שחקן, מבין את המשחק, בחור נהדר. אבל לא מורגש מספיק ולא מספיק לוקח על עצמו. לא סתם היו מופתעים כשהחתמנו אותנו.
אני עדיין בדעה שהוא הרבה יותר טוב מהבררה שיש בארץ ואין שום סיבה להתפשר על שחקן בלי יסודות כדורגל כמו דוידזאדה על חשבונו.
אבל לא אתנגד אם מגן שמאלי זר משדרג ודומנניטי יותר יגיע על חשבונו.
אחלה שחקן, מבין את המשחק, בחור נהדר. אבל לא מורגש מספיק ולא מספיק לוקח על עצמו. לא סתם היו מופתעים כשהחתמנו אותנו.
אני עדיין בדעה שהוא הרבה יותר טוב מהבררה שיש בארץ ואין שום סיבה להתפשר על שחקן בלי יסודות כדורגל כמו דוידזאדה על חשבונו.
אבל לא אתנגד אם מגן שמאלי זר משדרג ודומנניטי יותר יגיע על חשבונו.
מה אתם רוצים מביטון???אדום זקן כתב: כדאתה מקבל כדור פעם ב10 שנים אז כן,קשה לך להרים מדןיק פעם ב..
קח את ביטון בימין,קיבל היום ים כדורים,נתן כמה הגבהות ושום דבר לא הגיע ליעד.
אז תחשוב מה קורה שאתה מקבל כדור אחד להגבהה כל המשחק.
עשה יופי של הגנה היום. שם למליקסון 2 כדורים על הראש. מה עוד?
- red ultras
לצערי קורהוט הוא לא שידרוג ביחס לכלום. מלבד עזרה בהנעת הכדור הוא לא יעיל בשום פרמטר. לא בהתקפה שם הוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי ולא בהגנה שם הוא עושה הרבה חורים ולא מספיק אגרסיבי לשחקן שמולו. הייתי משחרר אותו ומביא זר לקישור
- ForeverRed
מצטער אבל הוא פח.izguy83 כתב: מה אתם רוצים מביטון???
עשה יופי של הגנה היום. שם למליקסון 2 כדורים על הראש. מה עוד?
מחרב לנו את המשחק.
עדיף בטח דור אלו שרק עושה חורים הגנתיים ויותר מזיק מאשר מועיל התקפית.
תרצו או לא, טוב או רע, ביטון המגן הימני הכי טוב בליגה.
תרצו או לא, טוב או רע, ביטון המגן הימני הכי טוב בליגה.
אתם מדברים על מגנים שהחוליה שנחלשה משמעותית ומשפיעה על כל הקבוצה זה הקישור.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא, דור אלו היה ממש נותן לנו בישולים אתמול.ForeverRed כתב: מצטער אבל הוא פח.
מחרב לנו את המשחק.
ביטון נתן משחק נהדר הגנתית וגם עזר התקפית.
זה לא שקורהוט היה טוב ממנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ביטון גרוע מבחינה התקפית ורואים שמאריבור למדה את זה והשאירה אותו פנוי הרבה פעמים.דר אדום בנשמה כתב:לא, דור אלו היה ממש נותן לנו בישולים אתמול.
ביטון נתן משחק נהדר הגנתית וגם עזר התקפית.
זה לא שקורהוט היה טוב ממנו.
לגבי קורהוט אחרי שהעדפתי אותו על כל מגן ישראלי אני כבר לא בטוח לגביו, מאוד חלש בכדור האחרון.
לסיכום אין לנו קיצוניים טובים לשיטת 3 בלמים
קורהוט מגן סביר בסך הכול ,שליטה בכדור בליגה הוא יציב מאוד אבל לא לדעתי בסוף השנה הוא כבר לא פה למרות שהוא סבבה , תגידו שלא הייתם מעדיפים עוד קורהוט עם רגל ימין בצד מגן ימני במקום ביטון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור, טוני אשם כשהוא אתמול לקח עליו את שני השחקנים באגף, ביטל אותם כשמסר לקורוהט כדור שהשאיר את קורוהט לבד לגמרי, ממש מחוץ לרחבה, עמדה מושלמת למגן שמאלי לבשל שער, כשיש לו את כל הזמן שבעולם, וההונגרי הרים כדור שלא התקרב אפילו לעבור את שחקן ההגנה הראשון.אדום זקן כתב:תכניסו כבר לראש שלכם פעם אחת ולתמיד.
כל מגן כל מגן!! שמשחק בצד של טוני יראה כמו בן תורג'מן משופר.
סהכ עשה את העבודה שלו היום.
צריך להפנים שזה שקורוהוט הוא המגן הכי טוב בליגה הישראלית שהיא ליגה דלה במגינים איכותיים, לא מעידה שהוא טוב לרמות הגבוהות, כי הוא לא, גם הגנתית עברו אותו בגול הראשון אתמול כמו אוויר.
או במילים אחרות -
ForeverRed כתב:תפנימו, המגנים הם עקב האכילס של הקבוצה.