אשכרה גאווה, אחד משלנו.RedHell כתב:
דודו איש ענק.
טוב שאת הסקאוטינג עושה אחד כמוהו שקודם כל ולפניי הכל טובת הקבוצה היא לפניי הכל.
רשמית :: מיגל ויטור חתם
Re: רשמית :: מיגל ויטור חתם
RedHell כתב:
דודו איש ענק.
במבחן התוצאה - לא רואה את יורדי ממטר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הבנאדם רואה משחקים שלמים של שחקנים שמבקשים ממנו חוו"ד עליהם, בעזרת זה הרבה יותר קל לפגוע ולהביא מציאות מאשר סרטוני סוכנים...גדי כתב:
במבחן התוצאה - לא רואה את יורדי ממטר.
בקיצור הוא הרווח של כולנו.
העלה תמונה לאינסטגרם שלו של התאפורה של הMEN IN RED, ורשם " שמח להצטרף לקבוצה החדשה שלי."
שינה תפרופיל שלו לתמונה עם המדים שלנו , גבר על , אני כבר אוהב אותו.
שינה תפרופיל שלו לתמונה עם המדים שלנו , גבר על , אני כבר אוהב אותו.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
כתבה על ויטור בספורט 5
- simply-red
בכתבה רשמו שהבחור "פציע", מחסיר בסביבות עשרה משחקים בכל עונה בגין פציעות.YallaHapoel כתב:כתבה על ויטור בספורט 5
כתבה לא כל כך מחמיאה
פציע ועצבני
פציע ועצבני
להזכיר לכם מה רשמו על הובאן לפני שהגיע, אינטרסים של התקשורת תמיד יהיו, נחכה לראות אותו ולשפוט בעצמנוtaltal כתב:כתבה לא כל כך מחמיאה
פציע ועצבני
גם סוארס החמיץ מספר משחקים דומה בעונות האחרונות.simply-red כתב: בכתבה רשמו שהבחור "פציע", מחסיר בסביבות עשרה משחקים בכל עונה בגין פציעות.
יש לנו סגל עמוק ומחליף בכל עמדה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
RedHell כתב:
דודו איש ענק.
אחד הנכסים הכי אסטרטגיים של המועדון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
1. יש לו יומהולדת היום.
2. שיחק בעונה החולפת 39 משחקים.
2. שיחק בעונה החולפת 39 משחקים.
- The red one
לגבי הפציעות של ויטור -
בדקתי את זה. בעונה שעברה נפצע למשך חודש-חודשיים וכל העונה היה בסדר גמור. בעונת 14/15 לא נפצע כלל. בעונת 13/14 גם כן נפצע לתקופה של חודשיים.
הפציעות לא מפוזרות לאורך כל העונה. אני לא באמת יודע מה קרה לו באותם חודשים, אבל זה נראה לגמריי כמו פציעה שיכולה לקרות לכל לשחקן, ללא קשר לעבודה שלו/גוף שלו. אם לאורך עונה שלמה כל חודש היה מפספס משחק (א-ללה מליקסון) זה משהו אחר. לא נראה שזה המצב.
בדקתי את זה. בעונה שעברה נפצע למשך חודש-חודשיים וכל העונה היה בסדר גמור. בעונת 14/15 לא נפצע כלל. בעונת 13/14 גם כן נפצע לתקופה של חודשיים.
הפציעות לא מפוזרות לאורך כל העונה. אני לא באמת יודע מה קרה לו באותם חודשים, אבל זה נראה לגמריי כמו פציעה שיכולה לקרות לכל לשחקן, ללא קשר לעבודה שלו/גוף שלו. אם לאורך עונה שלמה כל חודש היה מפספס משחק (א-ללה מליקסון) זה משהו אחר. לא נראה שזה המצב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עבודת הסקאוטינג על מיגל הייתה מקיפה מאוד בעיקר כי דודו עוקב אחריו כבר לא מעט שנים.
אחת ההחתמות היותר יסודיות שהמועדון שלנו עשה מאז ומעולם, ולכן לא צריך להתרגש מהכתבה (שגם היא מפרגנת מאוד למיגל בכל הקשור לנושא המקצועי ומציינת כחיסרון נושא שלא קשור ליכולת המקצועית אלא למשהו אחר לגמרי).
וגם אם נניח יפצע או יעדר תקופה מסוימת (קורה לכל שחקן), זאת בדיוק הסיבה שאנחנו מחזיקים בספסל בלם שלישי ברמה של טאהה ולא איזה בן אלגרבלי.
אחת ההחתמות היותר יסודיות שהמועדון שלנו עשה מאז ומעולם, ולכן לא צריך להתרגש מהכתבה (שגם היא מפרגנת מאוד למיגל בכל הקשור לנושא המקצועי ומציינת כחיסרון נושא שלא קשור ליכולת המקצועית אלא למשהו אחר לגמרי).
וגם אם נניח יפצע או יעדר תקופה מסוימת (קורה לכל שחקן), זאת בדיוק הסיבה שאנחנו מחזיקים בספסל בלם שלישי ברמה של טאהה ולא איזה בן אלגרבלי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Sir Alex Ferguson כתב:זאת בדיוק הסיבה שאנחנו מחזיקים בספסל בלם שלישי ברמה של טאהה ולא איזה בן אלגרבלי.

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
:ONE-קרא עכשיו ב
מסוזה עד בכר: מיגל ויטור בא לשמור על התואר
https://m.one.co.il/mobile/article/16-1 ... 73596.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה מעניינת על מיגל
מסוזה עד בכר: מיגל ויטור בא לשמור על התואר
https://m.one.co.il/mobile/article/16-1 ... 73596.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה מעניינת על מיגל