אחלה כתבה בוואלה ספורט הא?אלדר כתב:אחד הדברים שהכי מחברים אותי לברק זה נושא האצלת סמכויות.
הוא מאמן מהדור החדש, לא דיקטטור.
מבין שהוא סך הכל בן אדם ומפזר את הנטל בין כולם.
כל אחד בצוות יש לו תפקיד שצריך להתמקד בו.
זה מוריד עומס מברק וגורם לכמה מוחות לפעול במקביל.
כיף לראות מאמן מודרני בכדורגל שלנו, שבענו כבר ממאמנים שעשו קריירה על קשרים בתקשורת.
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
התקשורת היא כמו חביתה.Noam98 כתב:
אחלה כתבה בוואלה ספורט הא?
לפני ארבעה חודשים לא האמינו שהוא יצליח לתפקד בסיר לחץ הבאר שבעי והיום הוא המאמן הכי טוב בארץ.
כולירות,הוא צריך לעשות להם דויד בלאט,לנפות אותם לגמרי ולהביא תארים.
מאמן על.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דעתכם על המערך שעלה מול מכבי פתח תקווה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כתבתי כבר בפוסט אחר.Sir Alex Ferguson כתב:דעתכם על המערך שעלה מול מכבי פתח תקווה?
מערך שהפתיע לגמרי את רב"ש ושיבש לגמרי את שיטת המשחק שלו שבנויה על החזקת כדור.
הסוד הגדול של המערך הזה הוא הובאן. הוא פתאום מצטרף להתקפה עם כדרור מצוין והקבוצה היריבה לא יודעת איך לאכול את העליות שלו.
חסרון אחד ששמתי לב, מרחקים גדולים בין קו ההגנה לקו הקישור, אבל גם על זה חיפו ע"י הנעת כדור טובה למטה ובעיקר מליקסון שירד להתחיל התקפות מהאמצע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני פחות אהבתי את המערך.
הרגשתי שאנחנו לא מוצאים את עצמנו ובעיקר מפספסים את היתרון הגדול של טוני/בוזגלו באגף כשאופיר וביטון בעיקר בזבזו את הכדורים שקיבלו באגף.
היה ניסיון מעניין, אבל לטעמי המשחק הראשון וגם שתי ההתקפות של טוני מהאגף במחצית השנייה לימדו שאין להם דרך לעצור את טוני באגף ושאם טוני באגף כל המשחק אולי אנחנו גומרים את המשחק מוקדם יותר.
הרגשתי שאנחנו לא מוצאים את עצמנו ובעיקר מפספסים את היתרון הגדול של טוני/בוזגלו באגף כשאופיר וביטון בעיקר בזבזו את הכדורים שקיבלו באגף.
היה ניסיון מעניין, אבל לטעמי המשחק הראשון וגם שתי ההתקפות של טוני מהאגף במחצית השנייה לימדו שאין להם דרך לעצור את טוני באגף ושאם טוני באגף כל המשחק אולי אנחנו גומרים את המשחק מוקדם יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
דבר אחד ראוי מאוד לציון, אפשר לאהוב את המערך יותר או פחות, אבל הקבוצה היתה מתורגלת אליו בצורה פנטסטית.
אני מחכה למשחק המלא כדי לראות שוב, אבל מהמגרש יצא לי לראות שחקנים שיודעים את מקומם מעולה ומבצעים את ההוראות הטקטיות בצורה מושלמת.
חיפויים נכונים, משחק לחץ מתוזמן, חזרות נכונת לעמדות.
זו גולת הכותרת מבחינתי
אני מחכה למשחק המלא כדי לראות שוב, אבל מהמגרש יצא לי לראות שחקנים שיודעים את מקומם מעולה ומבצעים את ההוראות הטקטיות בצורה מושלמת.
זו גולת הכותרת מבחינתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:דבר אחד ראוי מאוד לציון, אפשר לאהוב את המערך יותר או פחות, אבל הקבוצה היתה מתורגלת אליו בצורה פנטסטית.
זו גולת הכותרת מבחינתי
ציון מאה ביצירת גמישות טקטית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:דבר אחד ראוי מאוד לציון, אפשר לאהוב את המערך יותר או פחות, אבל הקבוצה היתה מתורגלת אליו בצורה פנטסטית.
זו גולת הכותרת מבחינתי
ציון מאה ביצירת גמישות טקטית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
וזו החוכמה.
גם אלישע שיחק לפרקים במערך תשעת החלוצים שלו, החוכמה היא היכולת של החבר'ה לבצע
גם אלישע שיחק לפרקים במערך תשעת החלוצים שלו, החוכמה היא היכולת של החבר'ה לבצע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מאוד אהבתי את המחשבה והביצוע. החיסרון היחידי מבחינתי זה שהמגנים שלנו פשוט לא מספיק טובים בשביל סוג כזה של מערך מהבחינה ההתקפית וכמו שמשה אמר הם היו החוליה החלשה שלנו. אבל שניהם היו מחויבים מאוד הגנתית. מבחינתי אי אפשר להגיד עדיין המון דברים על המערך, כי עם כל הכבוד למשחק אחד ועוד כמה דקות בכמה משחקים קודמים, מערך ושיטת משחק לוקח זמן להטמיע ולשחקנים להבין, מאמין שפעם הבאה שבכר יבחר בשיטה הזאת נראה טוב יותר וכמו שמישהו אמר בפוסט אחר המטרה היא להגיע לפליאוף עם יכולת לשחק בכמה שיטות ולהפתיע כל פעם מחדש כל סוג של יריבה בהתאם לצרכים שלנו.Totti כתב:דבר אחד ראוי מאוד לציון, אפשר לאהוב את המערך יותר או פחות, אבל הקבוצה היתה מתורגלת אליו בצורה פנטסטית.
זו גולת הכותרת מבחינתי
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 04159.html" onclick="window.open(this.href);return false;
גדול
גדול
אחרי שראיתי 9 פרסומות בשביל 15 שניות של כתבה ויתרתי.
הדבר היחיד שיותר גרוע מאתר ערוץ הספורט זה אתר ערוץ הספורט למובייל.
- The red one
זה לא 15 שניות כתבה אלא 3 ומשהו. שווה לך לראות.סניור כתב:אחרי שראיתי 9 פרסומות בשביל 15 שניות של כתבה ויתרתי.
זה מה שהצלחתי לראות... כל שנייה קופצת פרסומת. אראה מהמחשב בהמשך!