בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי yanivnew91 »

dor69 כתב: אם עושים הכל נכון העונה הבאה צריכה להיות סוג של בילד אפ לזו שאחריה- שם באמת נתמודד על התואר
בעולם האינסטנט קשה לי לראות אותנו נבנים עם ראייה אמיתית קדימה במטרה לבוא מוכנים לעונה שאחרי.
זה לא ישראלי

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב: אם עושים הכל נכון העונה הבאה צריכה להיות סוג של בילד אפ לזו שאחריה- שם באמת נתמודד על התואר
זה ייקח יותר מעונה אחת, אם בכלל.
את הבסיס לשושלת הקודמת לקח לנו שנתיים לבנות. והפעם אין ברדה. אין פה כלום כרגע

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yanivnew91 כתב: בעולם האינסטנט קשה לי לראות אותנו נבנים עם ראייה אמיתית קדימה במטרה לבוא מוכנים לעונה שאחרי.
זה לא ישראלי
לא אומר שצריך להכריז על עונה פיננסית. בהחלט יש לנסות להיאבק על התואר אם זה עולה יפה אבל הדגש צריך להיות על דרך ועל פיתוח של שחקנים צעירים (דבר שלא הצלחנו בו בתקופת התארים) מתוך מחשבה על בניית שלד לעתיד היחסית קרוב

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:
זה ייקח יותר מעונה אחת, אם בכלל.
את הבסיס לשושלת הקודמת לקח לנו שנתיים לבנות. והפעם אין ברדה. אין פה כלום כרגע
כשאני מסתכל על זה אני רואה כרגע ארבעה עוגנים בהרכב (בן ביטון, ויטור, אלחמיד, ובן שהר). בתרחיש האופטימי תוסיף לזה שלושה-ארבעה זרים טובים, כמה שחקנים צעירים שאפשר לקדם ועוד משלימים שיפרחו בתנאים המתאימים (יש לנו בשפע) וקיבלת אחלה סגל למאבק רציני על התואר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעון א כתב:מחר ב 7:45 זה מאוחר מידיי.

שיחה בין אלונה לברק צריכה להיות עכשיו!
ברק אמר אתמול במסיבת עיתונאים שכבר היום בבוקר תהיה פגישה עם ההנהלה וכל הצוות המקצועי בנוגע לבניית הקבוצה לעונה הבאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Sir Alex Ferguson כתב: ברק אמר אתמול במסיבת עיתונאים שכבר היום בבוקר תהיה פגישה עם ההנהלה וכל הצוות המקצועי בנוגע לבניית הקבוצה לעונה הבאה.
איזה צוות מקצועי נשאר פה כבר ש״כולו״ יהיה חלק מפגישת הכנה לעונה הבאה?

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

yanivnew91 כתב: איזה צוות מקצועי נשאר פה כבר ש״כולו״ יהיה חלק מפגישת הכנה לעונה הבאה?
השלישיה שקובעת.....

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

חייב להגדיל את הצוות, להביא אנשים שלמדו , אנשי מקצוע שמבינים. חייבים לעזור לברק. השחקנים צריכים להיות מטרה משנית הקיץ.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

בינתיים איביץ' מרחיב את הצוות המקצועי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מרגיש לי שבינגו בעמדה של עוזר המאמן תקפיץ את הרמה של הצוות. כבר ראינו כמה זה חשוב

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ran כתב:די נו אתם מאכילים את עצמכם בחרטות ומאמינים לזה עם הזמן.
יש פה מישהו שחשב שלא נחטוף אחרי ההחמצות האלה?
יש לי שיחה בווצאפ ב-1-0 לנו אחרי ההחמצות שכתבתי שנקבל צד שני אוטוטו.
לא עברה דקה קיבלנו אחד, לא עברו 3 דק' קיבלנו 2.
סף שבירה מסריח ולצערי זה הכל בא מלמעלה, כשהמאמן שלך בטירוף, רעב, רוצה ולא מרמר 90 אחוז משחקני הקבוצה (תעברו אחד אחד בשחקני הסגל ותראו) רק אז זה היה יכול להיראות אחרת.
גם אם מקבלים אחד, לא מתפרקים ככה כמו נמושות. שחקנים לא משחקים בשביל המאמן כבר, הכל כבוי הכל מת, אי אפשר באמת להצליח ככה. צריך דם חדש בכל הצוות המקצועי וכמה חיזוקים יפים על המגרש.
אין לאן לברוח מזה, תזכרו את ההודעה הקודמת שלי, אני עומד בה חזק ואיתן! הפועל ב"ש צריכה רענון בעמדת המאמן כדי ששחקנים יתנו פה את התחת ויפחדו על התחת!
ואין פה אחד שאוהב את ברק יותר ממני!

ולא נרחיב על ה-6 ק"מ ריצה יותר של חיפה.
אלה הפרשים שאי אפשר לנצח משחק וזה נטו קשור להכנה שבועית ומנטליות שבאה מצוות מקצועי.

אופס, מרגיש לי דז'וו.
ואם אתם חושבים שתוך חודש מהיום זה ישתנה בבום אתם טועים ובגדול!
אנחנו נמשיך כמו שסיימנו את העונה גם בעונה הבאה ואף יותר גרוע!
לקהל לא תהיה את הסבלנות וההבלגה של העונה אחרי 3 אליפויות גם בעונה הבאה.
תתכוננו לעונת סיוטים! הקבוצה לא נראית מאומנת בשיט, קבלת החלטות הזויה מדי שבוע, שחקנים משוטטים על המגרש.
רק שחקן אחד יוצא ללחוץ ועושים לו משולשים עד שהוא מתייאש, זה בדיחה, זאת קבוצה שהשחקנים שלה לא מיישמים או שהמאמנים שלה לא מספיק קשוחים כדי ששחקנים יישמו, זו בעיה של שני הצדדים.
יש פה דברים בסיסיים של קבוצת כדורגל שאם לא יהיו אותם מבחינתי זאת לא קבוצה! אתמול ובעוד הרבה משחקים העונה הפועל ב"ש נראיתה כמו עדר ללא רועה!
מערכים מוזרים, 4 שחקנים לפחות שלא שיחקו בעמדות שלהם אתמול בדקות מסויימות, סאבו מגן ימני, יוספי מגן שמאלי, קבהא בלם, בן שהר קיצוני שמאלי, האסלביינק חלוץ ואני יכול להמשיך.
ברק איבד את הקבוצה, איבד את השחקנים, הם איבדו אותו, אי אפשר לשחרר את כולם ולכן הוא זה שחייב ללכת גם כי מהקודקוד של הקבוצה מגיעות האנרגיות, איך שלא תסובבו את זה ככה זה עובד בכדורגל!
אחזור ואומר שאין פה אחד שאוהב את ברק יותר ממני ואין אחד פה שרצה יותר ממני שברק יגיע לב"ש, בדיוק בגלל הטירוף הזה שעשה בק"ש נגד מכבי והמשחק ההתקפי ומשחק הלחץ. אין כלום מזה בהפועל ב"ש של היום. ברק יקבל עוד עונה בוודאות, אבל זאת תהיה טעות, צריך לדעת להיפרד גם בזמן כי זה כן יכול להיות יותר גרוע וזה אכן יהיה, אתם תראו, אני בטוח ב-100 אחוז בעצמי.
ההחלטה לתת להרוש הממורמר לשחק אתמול היא לא פחות מבזיונית! אם יש עוד שחקן חוץ משהר שעוד עשה את העבודה שלו העונה זה לויטה, הציל לנו את התחת בתקופה קשה שהרוש עשה פדיחות ופשוט העלה אותנו במו ידיו לפלייאוף העליון. למה שחקן שעוזב בוודאות בעונה הבאה צריך לשחק במשחק אחרון וחשוב לקהל? כשהוא לא בכושר, שהוא לא יהיה אכפתי ושיודע שלא ממשיך פה? זה לא כמו במקרה של אוגו שיודעים שהוא יעזוב אבל נתן פה תקופה אדירה וירצה לסיים משחק אחרון עם לחימה. אתמול כל ארבעת השערים רשומים על הרוש, או יותר נכון על בכר!
ככל שהזמן עובר אני יותר ויותר מתחזק בדעתי שברק חייב לשחרר עכשיו לפני שיהיה לזה טעם מגעיל יותר. עשית את שלך, עשית פה משהו שלא עשו בעבר, אין לך את אותן אנרגיות, אין לך את אותה החדות בקבלת ההחלטות, אין לך את אותה ההשפעה על השחקנים, אין לך את היכולת בהבאת שחקנים טובים. הדבר שהכי נחוץ להפועל ב"ש של העונה הבאה זה אנרגיות חדשות! דם חדש שיטריף את הקהל, שיגרום לשחקנים לשרוף את הדשא בידיעה שמי שלא יילחם פה לא ישחק או לא יהיה פה. איך ומי יעמוד במקומו? לא מתפקידי למרות שאני יכול לזרוק שמות, אבל זה חייב לקרות בשביל שנתחיל בתהליך החזרה לעצמנו ולא נבזבז שנים יקרות.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ran כתב:

אופס, מרגיש לי דז'וו.
ואם אתם חושבים שתוך חודש מהיום זה ישתנה בבום אתם טועים ובגדול!
אנחנו נמשיך כמו שסיימנו את העונה גם בעונה הבאה ואף יותר גרוע!
לקהל לא תהיה את הסבלנות וההבלגה של העונה אחרי 3 אליפויות גם בעונה הבאה.
תתכוננו לעונת סיוטים! הקבוצה לא נראית מאומנת בשיט, קבלת החלטות הזויה מדי שבוע, שחקנים משוטטים על המגרש.
רק שחקן אחד יוצא ללחוץ ועושים לו משולשים עד שהוא מתייאש, זה בדיחה, זאת קבוצה שהשחקנים שלה לא מיישמים או שהמאמנים שלה לא מספיק קשוחים כדי ששחקנים יישמו, זו בעיה של שני הצדדים.
יש פה דברים בסיסיים של קבוצת כדורגל שאם לא יהיו אותם מבחינתי זאת לא קבוצה! אתמול ובעוד הרבה משחקים העונה הפועל ב"ש נראיתה כמו עדר ללא רועה!
מערכים מוזרים, 4 שחקנים לפחות שלא שיחקו בעמדות שלהם אתמול בדקות מסויימות, סאבו מגן ימני, יוספי מגן שמאלי, קבהא בלם, בן שהר קיצוני שמאלי, האסלביינק חלוץ ואני יכול להמשיך.
ברק איבד את הקבוצה, איבד את השחקנים, הם איבדו אותו, אי אפשר לשחרר את כולם ולכן הוא זה שחייב ללכת גם כי מהקודקוד של הקבוצה מגיעות האנרגיות, איך שלא תסובבו את זה ככה זה עובד בכדורגל!
אחזור ואומר שאין פה אחד שאוהב את ברק יותר ממני ואין אחד פה שרצה יותר ממני שברק יגיע לב"ש, בדיוק בגלל הטירוף הזה שעשה בק"ש נגד מכבי והמשחק ההתקפי ומשחק הלחץ. אין כלום מזה בהפועל ב"ש של היום. ברק יקבל עוד עונה בוודאות, אבל זאת תהיה טעות, צריך לדעת להיפרד גם בזמן כי זה כן יכול להיות יותר גרוע וזה אכן יהיה, אתם תראו, אני בטוח ב-100 אחוז בעצמי.
ההחלטה לתת להרוש הממורמר לשחק אתמול היא לא פחות מבזיונית! אם יש עוד שחקן חוץ משהר שעוד עשה את העבודה שלו העונה זה לויטה, הציל לנו את התחת בתקופה קשה שהרוש עשה פדיחות ופשוט העלה אותנו במו ידיו לפלייאוף העליון. למה שחקן שעוזב בוודאות בעונה הבאה צריך לשחק במשחק אחרון וחשוב לקהל? כשהוא לא בכושר, שהוא לא יהיה אכפתי ושיודע שלא ממשיך פה? זה לא כמו במקרה של אוגו שיודעים שהוא יעזוב אבל נתן פה תקופה אדירה וירצה לסיים משחק אחרון עם לחימה. אתמול כל ארבעת השערים רשומים על הרוש, או יותר נכון על בכר!
ככל שהזמן עובר אני יותר ויותר מתחזק בדעתי שברק חייב לשחרר עכשיו לפני שיהיה לזה טעם מגעיל יותר. עשית את שלך, עשית פה משהו שלא עשו בעבר, אין לך את אותן אנרגיות, אין לך את אותה החדות בקבלת ההחלטות, אין לך את אותה ההשפעה על השחקנים, אין לך את היכולת בהבאת שחקנים טובים. הדבר שהכי נחוץ להפועל ב"ש של העונה הבאה זה אנרגיות חדשות! דם חדש שיטריף את הקהל, שיגרום לשחקנים לשרוף את הדשא בידיעה שמי שלא יילחם פה לא ישחק או לא יהיה פה. איך ומי יעמוד במקומו? לא מתפקידי למרות שאני יכול לזרוק שמות, אבל זה חייב לקרות בשביל שנתחיל בתהליך החזרה לעצמנו ולא נבזבז שנים יקרות.
אז ברק לא מאמן יותר או שרק במקום אחר הואיחזור להיות מאמן?
ומי במקומו עכשיו?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני לא חושב שצריך לוותר על מאמן שהוכיח את עצמו ככה בגלל עונה לא טובה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

בטח לפטר.
שימו לב לרשימה האיכותית שמחכה להחליף את בכר: קלינגר, רוני לוי, שרון מימר, גיא לוזון ועוד שלל טאלנטים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:בטח לפטר.
שימו לב לרשימה האיכותית שמחכה להחליף את בכר: קלינגר, רוני לוי, שרון מימר, גיא לוזון ועוד שלל טאלנטים.
אולי נחזיר את אלישע לוי!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה