חבל שלא עזב בקיץ.
המאיס את עצמו על כל המועדון ועל האוהדים.
גם להנהלה שלנו יש חלק בקרקס הזה.
כולם ידעו שהוא לא רוצה להישאר פה, והשאירו אותו בכוח.
היו חייבים לשחרר אותו, גם אם זה למכביות.
צודק
מרחו כמו מסטיק ועכשיו אין מחליף, בגלל הלחץ הביאו את בלוריאן....
שחקן אוברייטד, בלם בינוני, עושה פוזות לעיתים תכופות כאילו צריכים להגיד לו תודה שהוא פה.
כפוי טובה ששוכח ברגע שאנחנו אלה ששילמו עליו כדי שיחזור לארץ כשקפץ לו הפיוז ולא רצה להישאר בסקוטלנד.
טעות גדולה שלא ניצלו את הקיץ כדי למכור.
חבל שלא עזב בקיץ.
המאיס את עצמו על כל המועדון ועל האוהדים.
גם להנהלה שלנו יש חלק בקרקס הזה.
כולם ידעו שהוא לא רוצה להישאר פה, והשאירו אותו בכוח.
היו חייבים לשחרר אותו, גם אם זה למכביות.
השאלה שמעון היא למה הוא עזב.
ראיתי שכתבו כאן (אולי אתה?) שהוא לא מסכים לשחק מגן ימני וזה הכעיס את ברדה פלוס חופשה בסיני שיצא אליה ללא אישור וניתק קשר עם הנהלת המועדון ולכן החליטו לשחרר אותו כי נמאס להם מההתנהלות ואז אולי אתה צודק.
אבל אם הוא עוזב בגלל הסיבה השנייה שכתבו כאן (מצב רפואי קשה של אמא שלו) אז לא חושב שאפשר לבוא בטענות למועדון.
בגלל שאני לא יודע במה מדובר, אני נזהר לנקוט עמדה בעצמי, כי אם זאת הסיבה הראשון אז הוא יצא כפוי טובה ואדם קטן אחרי כל מה שעשינו בשבילו (ואז אולי באמת היה מקום למכור אותו), אבל אם זאת הסיבה השנייה (בעיה רפואית של אמא שלו) אז אני לא מתכוון לשפוט אותו כשמדובר בנושאים רגישים כאלה.
משה אם אמו במצב קשה אני לגמרי מבין את הסיטואציה הקשה אבל זה לא שבהפועל חיפה הוא לא צריך לנסוע דרך מסוימת ולהגיע לאימונים.
לא מבין מה נסגר עם הבחור אבל יותר מדי בעיות, מבין למה במועדון דחפו אותו החוצה לאחרונה.
אוהב את ההתהפכות עליו.
מה שיפה פה שהוא תמיד התנהג ככה אבל רק עכשיו כשהמועדון החליט שיש לו כבוד עצמי האוהדים מבינים כמה אלחמיד רע.
אני באופן איש מתהפך עליו אחריי הפוסט האחרון שהוט רשם כמה שהוא אוהב את הקבוצה...
גם אם יש בעיות בריאותיות למישהו מהמשפחה שלו זה לא מצדיק התנהגות כזאת.
הוא יכול להיות יומיים בצפון ובשאר הזמן להתאמן.
אוהב את ההתהפכות עליו.
מה שיפה פה שהוא תמיד התנהג ככה אבל רק עכשיו כשהמועדון החליט שיש לו כבוד עצמי האוהדים מבינים כמה אלחמיד רע.
היו כאן כמה שלא התהפכו עליו עכשיו אלא הרבה קודם, כשעשה מה שבא לו, כשהכתיב את העמדה בה כבודו מוכן לשחק (וואלה, עשה לנו טובה), כשהלך הביתה במחצית מול אשדוד וכן הלאה...
פספסת את הרכבת אחי, אם כבר למכור זה היה עכשיו.
ההשאלה הזאת זה נטו עבור השחקן, מן הסתם שהיכולת תרד כי הוא בקבוצה פחות טובה ופחות בולטת ואז גם המוניטין שלו יירד, לך תמכור שחקן במצב כזה עוד שנה.
מבין שלא רצו למכור ליריבה ישירה אבל חושב שהשאלה כזאת היא בעייתית ולא נרוויח ממנה כלום חוץ מהקטע המקצועי שהוא היה כבר מטרד לחדר הלבשה והצוות לא רצה אותו ממזמן, זה הפלוס היחידי וטוב שכך.
אח יקר, זה לא חוכמה להגיד על כל דבר ש״זה לא הכי טוב ואפשר יותר״.
זה בסדר להגיד את זה ולפעמים זה גם נכון אבל בוא, מה אתה היית עושה אחרת בסיטואציה הנוכחית?
זה או למכור לחיפה / מכבי במיליון יורו לפני חודש או להשאיל היום בחינם לקבוצת אמצע.
חד משמעית מעדיף את ההשאלה, ההחלטה הכי פחות גרועה שיכלו לקחת, יש בזה גם אמרה ברורה שאנחנו עדיין במשחק ואנחנו לא משחררים ליריבה ישירה בצמרת ישראלי בכיר גם אם נפסיד מיליון יורו, וגם אם לא הכל דופק כמו שעון אנחנו שומרים על המעמד מבחינה תודעתית, לא מבין מאיפה הטענות (בנושא אלחמיד, לא בנושאים אחרים כמו רכש ששם יש על מה ויש הרבה מה לשפר).
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 23 ספטמבר 2022, 17:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה בסדר להגיד את זה ולפעמים זה גם נכון אבל בוא, מה אתה היית עושה אחרת בסיטואציה הנוכחית?
זה או למכור לחיפה / מכבי במיליון יורו לפני חודש או להשאיל היום בחינם לקבוצת אמצע.
חד משמעית מעדיף את ההשאלה, ההחלטה הכי פחות גרועה שיכלו לקחת, יש בזה גם אמרה ברורה שאנחנו עדיין במשחק ואנחנו לא משחררים ליריבה ישירה בצמרת ישראלי בכיר גם אם נפסיד מיליון יורו, וגם אם לא הכל דופק כמו שעון אנחנו שומרים על המעמד מבחינה תודעתית, לא מבין מאיפה הטענות (בנושא אלחמיד, לא בנושאים אחרים כמו רכש ששם יש על מה ויש הרבה מה לשפר).
לפחות היו אומרים לו תחתום על חוזה חדש וצא לשנת השאלה אפילו שנתיים שהדברים המשפחתיים שלך יסתדרו.
הוא יחזור שנה הבאה שהוא נכנס לשנת חוזה ולמכור אותו שנה הבאה זה לא יהיה בהרבה כסף בגלל זה.
לפחות היו אומרים לו תחתום על חוזה חדש וצא לשנת השאלה אפילו שנתיים שהדברים המשפחתיים שלך יסתדרו.
הוא יחזור שנה הבאה שהוא נכנס לשנת חוזה ולמכור אותו שנה הבאה זה לא יהיה בהרבה כסף בגלל זה.
הוא יהיה כמעט בן 33 בעונה הבאה. אף אחת לא תרכוש אותו כבר וזה בכלל לא העניין.
אני לא פוסל חזרה שלו. במועדון יודעים יותר טוב מאיתנו האם באמת יש סיבה משפחתית אמיתית או סתם ניצול הזדמנות(אני אישית לא מאמין מכיוון שמעבר להפועל חיפה או סכנין לא היה בתוכניות שלו, זה בטוח).
מסכים לגמרי.
זה אגב עוד הוכחה שאלונה מוכנה להפסיד כסף, במקרה הזה כמיליון יורו בשביל להתקדם מקצועית ובמקרה הזה לא ללכת אחורה.