האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
gate5

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי gate5 »

bs war כתב:ושוב אתם חושבים שהיציעים המזרחי והמערבי יהיו ריקים ורק יחכו שתמלאו אותם במעודדים... לא, אנשים הולכים לשבת שם. לשבת. על הישבן. ובשביל שאנחנו לא נפריע להם והם לא יפריעו לנו- נתקדם לאן ש- 99% מהקהלים בעולם התקדמו.

כבר אמרתי, התמקמות הגוש המעודד ביציע המערבי/מזרחי משמעותה להמשיך את המצב הקיים היום בשער 5. אם אתם רוצים גוש של 200 איש אז תהנו.
א. יציע של 5,000 זה לא יציע של 2,500 כמו בשער 5.
ב. שידעו שהיציע מעודדים זה במזרחי - אז מי שלא ירצה לעודד או כאלה שיתלוננו מלכתחילה ישבו במערבי.
ג. ישיבה בצפוני או בדרומי = 90 אחוז ממשחקי הבית היציע המערבי יהיה ריק. זה מה שאתה רוצה?

למה בטדי זה עובד? כי מי שלא מעוניין לעודד או ששונא שמעודדים לידו פשוט יושב במערבי.

טעות אנוש זה יהיה לשבת בצפוני/דרומי. פשוט טעות אנוש.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gate5 כתב:
א. יציע של 5,000 זה לא יציע של 2,500 כמו בשער 5.
ב. שידעו שהיציע מעודדים זה במזרחי - אז מי שלא ירצה לעודד או כאלה שיתלוננו מלכתחילה ישבו במערבי.
ג. ישיבה בצפוני או בדרומי = 90 אחוז ממשחקי הבית היציע המערבי יהיה ריק. זה מה שאתה רוצה?

למה בטדי זה עובד? כי מי שלא מעוניין לעודד או ששונא שמעודדים לידו פשוט יושב במערבי.

טעות אנוש זה יהיה לשבת בצפוני/דרומי. פשוט טעות אנוש.
מה עובד בטדי? הגוש המעודד של התל-אביביות (וזה לא גוש, זה יציע) גדול בערך פי 2.

מה אכפת לך מה רואים בטלויזיה? אתה שלט פרסומת של הקהל? אכפת לי איך ניראה ונישמע באיצטדיון, ונהיה הרבה יותר עוצמתיים מאחורי השער. וגם יהיו הרבה יותר מעודדים במקום ה- 200 שיש היום.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

bs war כתב:

מה אכפת לך מה רואים בטלויזיה? אתה שלט פרסומת של הקהל? אכפת לי איך ניראה ונישמע באיצטדיון, ונהיה הרבה יותר עוצמתיים מאחורי השער. וגם יהיו הרבה יותר מעודדים במקום ה- 200 שיש היום.
תגיד לי אתה רואה מה אתה כותב או שזה על אוטומט אצלך ?
הגוש בטדי פי 2 גדול יותר, עוצמתי יותר וטדי רועד שהם מעודדים שזה כמו 10 בלומפילד. מה אתה משווה בכלל ?
וזה לא עניין של שלט או לא..זה עניין שזה ייראה מאד רע! אני חייב להבין כאילו מאיפה המושפעות הזאת של ה"אולטראס" ? " לשבת מאחורה " ..זה פשוט יהיה אסון.

הרבה יותר עוצמתיים וכח יהיה לשבת במזרחי מבחינת כל המדדים! מי שלא ירצה לעודד יישב במערבי.
בקיצור אך ורק במזרחי..לשבת מאחורי השער תהיה טעות אנוש!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

gate5 כתב:
תגיד לי אתה רואה מה אתה כותב או שזה על אוטומט אצלך ?
הגוש בטדי פי 2 גדול יותר, עוצמתי יותר וטדי רועד שהם מעודדים שזה כמו 10 בלומפילד. מה אתה משווה בכלל ?
וזה לא עניין של שלט או לא..זה עניין שזה ייראה מאד רע! אני חייב להבין כאילו מאיפה המושפעות הזאת של ה"אולטראס" ? " לשבת מאחורה " ..זה פשוט יהיה אסון.

הרבה יותר עוצמתיים וכח יהיה לשבת במזרחי מבחינת כל המדדים! מי שלא ירצה לעודד יישב במערבי.
בקיצור אך ורק במזרחי..לשבת מאחורי השער תהיה טעות אנוש!
בקיצור שער 2+5 במזרחי, שער משפחות במערבי, והדרומי יהיה שער של אוהדי שער 6 וכאלה שמעודדים לפעמים, והצפוני שער היריבה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

דר אדום בנשמה כתב:בקיצור שער 2+5 במזרחי, שער משפחות במערבי, והדרומי יהיה שער של אוהדי שער 6 וכאלה שמעודדים לפעמים, והצפוני שער היריבה.
בדיוק!!!!! זה הסידור המושלם !!!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

תמונות עדכניות:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 044&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה מלמעלה -
תמונה
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 09 יוני 2013, 02:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ובהמשך לויכוח שהתנהל כאן:

תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

מספר שאלות על ההתפלגות:

מה הכוונה במסעדה? ולמה זה לוקח מקום ביציע? יכול להיות שתהיה מסעדה פתוחה לכיוון המגרש?
ומה יהיה מיוחד במקומות לנכים?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

clark kent כתב:מספר שאלות על ההתפלגות:

מה הכוונה במסעדה? ולמה זה לוקח מקום ביציע? יכול להיות שתהיה מסעדה פתוחה לכיוון המגרש?
ומה יהיה מיוחד במקומות לנכים?
לא ראית מעולם את האצטדיונים בנתניה ובפתח תקווה?
המסעדה באה בתוך מתחם הVIP, היא תשרת את אורחי הVIP ונדמה שאולי אם יחליטו כך היא תפעל ביוםיום כמסעדה לכל דבר.
כלומר אתה יכול להכנס לשם ולאכול באצטדיון...
ויהיה אפשרי להשכיר את המקום לאירועים פרטיים...
זה משהו מודרני שאין לנו כיום בוסרמיל וברוב האצטדיונים והוא ייתן מענה לאנשים בעלי ממון...

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

https://www.youtube.com/watch?v=tMjncZu4IKA" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=H4en45tpIos" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=N3NoRZPhS3s" onclick="window.open(this.href);return false;

אצטדיון פחות או יותר בגודל שלנו מהקבוצה שאוסיקו הגיע אלינו מרומניה אולי זה יעזור לכם לקבל פפורציה על עוצמה מאחורי השער
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

יש משהו אחד באיצדיון הזה (וגם בטדי) שאין בבלומפילד - גג.
זו העוצמה של הגוש המעודד בטדי.
אני חייבת להודות שבחיים לא היתי במשחקת בטדי (פדיחה..) ואין לי מושג למי יש גוש מעודד גדול יותר.
אני כן חושבת שהיום אנחנו בבעיה בגלל שאנחנו יושבים במקומות הכי טובים במגרש - זה מביא אנשים שרק רוצים לראות משחק אז לא איכפת להם לעמוד בשביל זה. מצד שני באיצטדיון החדש לא אמורה להיות את הבעיה הזו.

באמת שלא איכפת לי איפה נשב רק שלא יהיה קילומטר בינינו לבין השער הקרוב.
כלומר שזה לא יהיה בוסרמיל
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

bs war כתב:

https://www.youtube.com/watch?v=tMjncZu4IKA" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=H4en45tpIos" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=N3NoRZPhS3s" onclick="window.open(this.href);return false;

אצטדיון פחות או יותר בגודל שלנו מהקבוצה שאוסיקו הגיע אלינו מרומניה אולי זה יעזור לכם לקבל פפורציה על עוצמה מאחורי השער!
תמונה

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

LaRed כתב:

אצטדיון פחות או יותר בגודל שלנו מהקבוצה שאוסיקו הגיע אלינו מרומניה אולי זה יעזור לכם לקבל פפורציה על עוצמה מאחורי השער!

חחח נו באמת..הבאת כאן את הדוגמה הכי לא קשורה שיש.
האצטדיון מלא עד 0 מקום. זאת לא דוגמה.

אמרתי, אם היה לנו קהל שמביא כל משחק ממוצע של 7..אז היה מאד הגיוני לשבת מאחורה! אבל ראבק מה יהיה עם משחקים של 3,000? ויהיו כאלה!!!
אז היציע המזרחי יהיה ריק, היציע של המעודדים יהיה בדיוק רבע מהיציע הזה ולא הרווחנו כלום.

תבינו לכל אלה שמפחדים שיבואו לשבת ביציע המזרחי כאלה שבא רק לראות את המשחק - יציע שתיים ונגיד חצי משער 5 זה משהו כמו 3,500? המערבי מכיל 4+.. לכן כל מי שירצה לראות את המשחק יישב במערבי - כאלה שלא ירצו לעודד או אפילו לשמוע שמעודדים לידם לא יתקרבו למזרחי בידיעה ששם זה הגוש המעודד.

אסור לשבת מאחורה בכל מקרה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

gate5 כתב:

חחח נו באמת..הבאת כאן את הדוגמה הכי לא קשורה שיש.
האצטדיון מלא עד 0 מקום. זאת לא דוגמה.

אמרתי, אם היה לנו קהל שמביא כל משחק ממוצע של 7..אז היה מאד הגיוני לשבת מאחורה! אבל ראבק מה יהיה עם משחקים של 3,000? ויהיו כאלה!!!
אז היציע המזרחי יהיה ריק, היציע של המעודדים יהיה בדיוק רבע מהיציע הזה ולא הרווחנו כלום.

תבינו לכל אלה שמפחדים שיבואו לשבת ביציע המזרחי כאלה שבא רק לראות את המשחק - יציע שתיים ונגיד חצי משער 5 זה משהו כמו 3,500? המערבי מכיל 4+.. לכן כל מי שירצה לראות את המשחק יישב במערבי - כאלה שלא ירצו לעודד או אפילו לשמוע שמעודדים לידם לא יתקרבו למזרחי בידיעה ששם זה הגוש המעודד.

אסור לשבת מאחורה בכל מקרה.
תודה רבה....
זה בדיוק מה שאני חושב, אפשר אפילו להפוך גם את השער הדרומי לשער משפחות או לשער מעודדים שפוים, מה רע בלשלב את שער 2+6, הריי גם ככה יהיה חלוקה כלשהי בכל יציע ויציע, אז צד אחד מהיציע המזרחי יהיה ליושבי שער 5 והשער השני ליושבי שער 2.
למרות שמצד שני יהיה איבוד של אפקט היו-יה אבל הוא יכול לעבוד במידה ובאמת תהיה חלוקה של היציע לשניים נניח ואז במצב כזה זה אפשרי לעשות את זה....

כלומר צריך לחשוב מחוץ לקופסא ולהרגלים....

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

איזה יציע משפחות בעולם נמצא מאחורי השער?? מי ירצה לשבת שם?

שלח תגובה