פול ארנולד גריטה חתם לשנתיים
Re: פול ארנולד גריטה חתם לשנתיים
חלוץ אמיתי צריך להיות נוכח במשחקים כאלו
ביטון הביא לו כדור גדול מול שוער
מתברר שגם להקפיץ מול שוער הוא לא יודע
שיביא לנו כבר נקודות כבר!!!
היו תקופות במכבי תל אביב במשחקים כאלו קשים שיובנוביץ היה יודע לסיים ולהביא להם נקודות
אותו דבר פיירו במכבי חיפה
אצלנו אין את זה
ביטון הביא לו כדור גדול מול שוער
מתברר שגם להקפיץ מול שוער הוא לא יודע
שיביא לנו כבר נקודות כבר!!!
היו תקופות במכבי תל אביב במשחקים כאלו קשים שיובנוביץ היה יודע לסיים ולהביא להם נקודות
אותו דבר פיירו במכבי חיפה
אצלנו אין את זה
- simply--red
- Title: CrazyRed
ד"ר פול ומיסטר גריטה
שחקן מוזר, יכול לתת גול מטורף כמו נגד ק"ש שעל פניו זה לא גול של רחבה בלבד אלא השתלטות מדהימה ובעיטה מחוץ לרחבה
ויכול להחמיץ גולים כמו ילד מפגר. אני לא שולל אותו עדיין אבל השליטה שלו בכדור זה משהו בלתי נסבל. יש משחקים שהוא ממש מתאים לשחק ויש משחקים שלא.
אתמול עם חלוץ נורמלי מתחילת המשחק אנחנו עם 2 גולים לפחות. לא יודע איך לאכול אותו באמת, פעם אוהב אותו פעם לא יכול לראות אותו.
ויכול להחמיץ גולים כמו ילד מפגר. אני לא שולל אותו עדיין אבל השליטה שלו בכדור זה משהו בלתי נסבל. יש משחקים שהוא ממש מתאים לשחק ויש משחקים שלא.
אתמול עם חלוץ נורמלי מתחילת המשחק אנחנו עם 2 גולים לפחות. לא יודע איך לאכול אותו באמת, פעם אוהב אותו פעם לא יכול לראות אותו.
- ForeverRed
בקיצור, לא מספיק טוב.ran כתב: ↑22 דצמבר 2024, 08:59שחקן מוזר, יכול לתת גול מטורף כמו נגד ק"ש שעל פניו זה לא גול של רחבה בלבד אלא השתלטות מדהימה ובעיטה מחוץ לרחבה
גם היה לו הזדמנות אתמול לתת שוב כדור פס פשוט לעבר ביטון שעשה תנועה לבד ושוב לא מסר לו
לא יודע איך לאכול אותו כבר וזה מתחיל להימאס ממנו
לא יודע איך לאכול אותו כבר וזה מתחיל להימאס ממנו
גם במשחק הקודם... פס פשוט ולא מתוחכם היה משאיר את החלוץ (ביטון?) חופשי... מהסס במסירה מכיוון שיודע וחושש מהמגבלות שלו. האם זה רק בטחון??
השחק החלש ביותר בהרכב הראשון.
גריטה ותורג׳מן זה לא מספיק . לא מספיק איכותי , לא מספיק יציב.
אנחנו נצטרך עוד חלוץ , קשה לי להאמין שיגיע לכאן שובר שוויון בעמדה הזאת אבל נצטרך שהעוגה ביניהם תתחלק לפי תקופות טובות שלהם .
אנחנו נצטרך עוד חלוץ , קשה לי להאמין שיגיע לכאן שובר שוויון בעמדה הזאת אבל נצטרך שהעוגה ביניהם תתחלק לפי תקופות טובות שלהם .
אני ממש בעד להביא את שון וייסמן. עובד על זה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אתם רואים אותו משחק שאתם מביאים אותו?כי הוא מסריח את הדשא בליגה הספרדית השניה.
קאנגווה יעשה אותו סופרסטאר .Melikson24 כתב: ↑22 דצמבר 2024, 19:17אתם רואים אותו משחק שאתם מביאים אותו?כי הוא מסריח את הדשא בליגה הספרדית השניה.
אם היתה, הייתי שובר. מה אכפת לי לכתוב את זה פה? אם זה יקרה, תייחסו לי כוחות על. אם לא, סתם זרקתי בדיחה לא מציאותית. Win win....

דרך אגב, מה בוזגלו עשה בבלגיה כשהבאנו אותו? כיכב? מה עשה מליקסון בצרפת? קרע רשתות? באו לפה וכתשו את הליגה.
ועוד דרך אגב- אני עובד במקביל על תאי בריבו כתכנית חלופית. מנסה להביא לפחות אחד מהם.

סימיוני כתב: ↑22 דצמבר 2024, 22:19אם היתה, הייתי שובר. מה אכפת לי לכתוב את זה פה? אם זה יקרה, תייחסו לי כוחות על. אם לא, סתם זרקתי בדיחה לא מציאותית. Win win....![]()
![]()
דרך אגב, מה בוזגלו עשה בבלגיה כשהבאנו אותו? כיכב? מה עשה מליקסון בצרפת? קרע רשתות? באו לפה וכתשו את הליגה.
ועוד דרך אגב- אני עובד במקביל על תאי בריבו כתכנית חלופית. מנסה להביא לפחות אחד מהם.

- ForeverRed
מחמאות על הכניסה שלו אתמול.
שימשיך ככה.
שימשיך ככה.
סחט נפלא את הפאול שיצר את ההחמצה הכואבת של ויטור על הבאזר.
וזה מה שהוא העלה היום לרשת (אמנם בסרטון מעט ליצני חחח)
״יש אומרים שעשיתי אתמול עבירה על השוער, בשבילי לא הייתה עבירה, בשביל השופט לא הייתה עבירה.
אתם באים לבית האדום (מתכוון לטרנר) לקחת נקודות ולחזור? זה מאוד קשה לקחת מכאן נקודה, הבית האדום זה הבית שלי, הבית שלי!
אף אחד לא לוקח נקודות מהבית שלי!״
לא חלוץ גדול אבל קשה שלא להתחבר לאופי
וזה מה שהוא העלה היום לרשת (אמנם בסרטון מעט ליצני חחח)
״יש אומרים שעשיתי אתמול עבירה על השוער, בשבילי לא הייתה עבירה, בשביל השופט לא הייתה עבירה.
אתם באים לבית האדום (מתכוון לטרנר) לקחת נקודות ולחזור? זה מאוד קשה לקחת מכאן נקודה, הבית האדום זה הבית שלי, הבית שלי!
אף אחד לא לוקח נקודות מהבית שלי!״
לא חלוץ גדול אבל קשה שלא להתחבר לאופי