דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי
לאורך כל השנים האחרונות שומע שאלונה מתערבת מקצועית.
אז איפה ההתערבות בנושא דיינר?דווקא ל"אוטוריטה" כמו קוז'וך היא נותנת להעיף את הזר הכי טוב שלנו במצבנו?
אז איפה ההתערבות בנושא דיינר?דווקא ל"אוטוריטה" כמו קוז'וך היא נותנת להעיף את הזר הכי טוב שלנו במצבנו?
הסיפור על עודף המשקל נראה די אמיתי.
לא צריך את רביד מספיק להסתכל על תמונה שלו מהמשחק נגד חיפה בטוטו.
כמובן שלא חותכים על זה שחקן מוכשר כמו דיינר.
לא צריך את רביד מספיק להסתכל על תמונה שלו מהמשחק נגד חיפה בטוטו.
כמובן שלא חותכים על זה שחקן מוכשר כמו דיינר.
הוא לא השחקן הראשון וכנראה לא האחרון שיחזור עם עודף משקל. אני לא רוצה להישמע כאילו צריך לעשות לכולם הנחות כי בתיאוריה קוז׳וק צודק אבל צריך גם הבנה בסיסית של סיטואציה.
ברגע שהאלטרנטיבה לדיינר היא בדש (בינינו גם עם 200 אחוזי שומן ועין עצלה דיינר עדיף) אני במקומו בולע רוק ומשלב את דיינר במהירות האפשרית, לפחות באירופה. גם לא חובה מיד הרכב, תתחיל מ20 דקות במשחק הראשון בטוטו ותעלה את המינון לאט לאט, היית מגיע למצב שהוא כשיר לעשות לך לפחות 50-60 דקות במשחק ההדחה נגד מלאדה ואולי משנה את התמונה עם היכולות שלו.
אפילו בכר למד פה בהתחלה, גם לעקרונות יש זמן ומקום ולא על כל גבעה צריך למות.
עם יד הלב, נניח ובאמת שנכונים הדברים והשחקן חזר באחוזי שומן גבוהים, לא בכושר משחק, זורק באימונים. אתה בתור המאמן פותח איתו בהרכב באירופה?dor69 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 22:44הוא לא השחקן הראשון וכנראה לא האחרון שיחזור עם עודף משקל. אני לא רוצה להישמע כאילו צריך לעשות לכולם הנחות כי בתיאוריה קוז׳וק צודק אבל צריך גם הבנה בסיסית של סיטואציה.
ברגע שהאלטרנטיבה לדיינר היא בדש (בינינו גם עם 200 אחוזי שומן ועין עצלה דיינר עדיף) אני במקומו בולע רוק ומשלב את דיינר במהירות האפשרית, לפחות באירופה. גם לא חובה מיד הרכב, תתחיל מ20 דקות במשחק הראשון בטוטו ותעלה את המינון לאט לאט, היית מגיע למצב שהוא כשיר לעשות לך לפחות 50-60 דקות במשחק ההדחה נגד מלאדה ואולי משנה את התמונה עם היכולות שלו.
אפילו בכר למד פה בהתחלה, גם לעקרונות יש זמן ומקום ולא על כל גבעה צריך למות.
כשאני מכיר את פוטנציאל הנפיצות (והוא מכיר) ביחס לאלטרנטיבה? לכל הפחות מתחיל לשלב אותו הרבה יותר מוקדם ממה שהוא שילב. גם הרבה יותר קל לרתום שחקן לתהליך חזרה לכושר כשהוא רואה שהוא מקבל יחס ודקות משחק.
גם בהתייחסות אינטרסנטית למשרה שלי במקומו יש לי תמריץ הרבה יותר גדול ללכת עם דיינר מאשר בדש שלא ייקח אותי לשום מקום.
להכניס שחקן לכושר יכול לקחת זמן.dor69 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 23:09כשאני מכיר את פוטנציאל הנפיצות (והוא מכיר) ביחס לאלטרנטיבה? לכל הפחות מתחיל לשלב אותו הרבה יותר מוקדם ממה שהוא שילב. גם הרבה יותר קל לרתום שחקן לתהליך חזרה לכושר כשהוא רואה שהוא מקבל יחס ודקות משחק.
גם בהתייחסות אינטרסנטית למשרה שלי במקומו יש לי תמריץ הרבה יותר גדול ללכת עם דיינר מאשר בדש שלא ייקח אותי לשום מקום.
אם בטווח המיידי יש לי בדש בכושר או דיינר לא, אני אישית הולך על בדש.
יכול להסכים שהיה צריך לקבל יותר דקות אבל בעיניי זה זניח.
נגד הצ'כים אחמד שעלה על הבלטה שלו היה טוב מאוד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אז אני אסכם את ״העובדות״ שסיפרו לנו על דייקי בקיץ:
1. הוא לא הסכים למלא הוראות טקטיות של המאמן.
2. הוא לא ביצע הוראות הגנתיות (מתי בדיוק? בכל המשחקים הרשמיים הוא לא נספר).
3. הוא חזר שמן (לא נראה ככה, נראה אותו מבנה גוף כמו שהיה לו תמיד, הוא בחיים לא יהיה שחיף).
4. הוא מאחר לאימונים.
5. הוא זורק באימונים.
שנה שעברה כל הדברים האלה לא היו, אבל בצירוף מקרים יוצא דופן דווקא בקיץ הנוכחי שהמאמן לא רוצה אותו ומראה לו תדלת החוצה, פתאום הוא נהיה חובבן שמן עם אופי בעייתי מה שמתאים בול להחלטה להראות לו תדלת החוצה.
גם צירוף מקרים שאותם גורמים שמדברים על אחוזי השומן שלו כותבים בפייסבוק שבמשחק האחרון הוא לא עשה פעולה אחת טובה ולא בלט בכלל גם בהשוואה לשחקנים שלנו שהיו איתו במגרש.
מרגיש כמו סיכול ממוקד בניסיון להצדיק/לרכך החלטה לשחרר אותו שאם תהפוך לרשמית תקבל המון אש מהקהל שגם ככה על קוצים כרגע.
1. הוא לא הסכים למלא הוראות טקטיות של המאמן.
2. הוא לא ביצע הוראות הגנתיות (מתי בדיוק? בכל המשחקים הרשמיים הוא לא נספר).
3. הוא חזר שמן (לא נראה ככה, נראה אותו מבנה גוף כמו שהיה לו תמיד, הוא בחיים לא יהיה שחיף).
4. הוא מאחר לאימונים.
5. הוא זורק באימונים.
שנה שעברה כל הדברים האלה לא היו, אבל בצירוף מקרים יוצא דופן דווקא בקיץ הנוכחי שהמאמן לא רוצה אותו ומראה לו תדלת החוצה, פתאום הוא נהיה חובבן שמן עם אופי בעייתי מה שמתאים בול להחלטה להראות לו תדלת החוצה.
גם צירוף מקרים שאותם גורמים שמדברים על אחוזי השומן שלו כותבים בפייסבוק שבמשחק האחרון הוא לא עשה פעולה אחת טובה ולא בלט בכלל גם בהשוואה לשחקנים שלנו שהיו איתו במגרש.
מרגיש כמו סיכול ממוקד בניסיון להצדיק/לרכך החלטה לשחרר אותו שאם תהפוך לרשמית תקבל המון אש מהקהל שגם ככה על קוצים כרגע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אינני יודע מה הסיפור איתו אבל באופן כללי לגיטימי וחצי ששחקן שחזר בקיץ עם בטן של דיא סבע יתחיל את העונה כשהוא מקבל הרבה פחות קרדיט מכל היתר ואין כל חשיבות לכמה הוא מוכשר, בטח אם מתלוות לכך בעיות משמעת, (ואין שום הצדקה לנרמל התנהגות כזו של שחקן).
אני חושב שזו הייתה טיפשות לא לשלב אותו יותר אבל בהחלט יכול גם להבין למה שחקן שמזלזל מקצועית ועושה עבירות משמעת (לכאורה) יתקבל בעין פחות נעימה ע״י מאמן חדש.
(אותו דבר אגב אמרתי על פוקו, אישית חשבתי שהוא סך הכל לא רע מקצועית אבל ברגע שהוא החליט לשים פס על המועדון אז תודה ושלום).
בעונה שעברה ספציפית עם קיניונס הסיטואציה הזו לא קרתה כי הוא פשוט לא היה כאן בקיץ, הגיע בפברואר לקבוצה שכבר רצה.
כך שלא רלוונטי לשאול אז למה הוא לא עשה כך בעבר.
בשורה תחתונה נקווה שכבר מול ק״ש ימשיך לפתוח ב-11 וכל הסאגה הזו תהיה מאחורינו כי בהחלט יש פה שחקן שהותיר אותנו עם טעם לעוד מעונה שעברה.
אני חושב שזו הייתה טיפשות לא לשלב אותו יותר אבל בהחלט יכול גם להבין למה שחקן שמזלזל מקצועית ועושה עבירות משמעת (לכאורה) יתקבל בעין פחות נעימה ע״י מאמן חדש.
(אותו דבר אגב אמרתי על פוקו, אישית חשבתי שהוא סך הכל לא רע מקצועית אבל ברגע שהוא החליט לשים פס על המועדון אז תודה ושלום).
בעונה שעברה ספציפית עם קיניונס הסיטואציה הזו לא קרתה כי הוא פשוט לא היה כאן בקיץ, הגיע בפברואר לקבוצה שכבר רצה.
כך שלא רלוונטי לשאול אז למה הוא לא עשה כך בעבר.
בשורה תחתונה נקווה שכבר מול ק״ש ימשיך לפתוח ב-11 וכל הסאגה הזו תהיה מאחורינו כי בהחלט יש פה שחקן שהותיר אותנו עם טעם לעוד מעונה שעברה.
אז אני חושב שדיינר עדיף על בדש גם בתנאים האלה. משחקנים כמו בדש גם ״בכושר״ אתה לא תראה חיר. אני כן הייתי מנסה לחבק ולהעביר אותו תהליך גם אם זה בהעלמת עין קלה אך ורק כי האלטרנטיבה גרועה בהרבה. אם היה בעמדה הזאת שחקן שווה לו ברמת הנפיצות זה משהו אחר לגמרי. מנהל מוכשר צריך לדעת לקרוא סיטואציות ולהוציא מהעובדים שלו את המיטב.
כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, צריך לדעת לזהות מתי הזמן להחליק טיפה בשביל תוצאה טובה יותר לטובת הסיטואציה ומתי ״למות על הגבעה״
תגיד אחי ביקורת אנחנו נשמע ממך או רק ליטופים ודרכים שונות לייפות את המציאות?Melikson24 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 22:23לאורך כל השנים האחרונות שומע שאלונה מתערבת מקצועית.
ואם גם היא לא אוהבת את קניונס? או שעוד לא התחילה להתערב מקצועית בשלב כל כך מוקדם?
על חמד היא נתנה הוראה יפה מאוד (לכאורה) לא לשתף אותו לעוד הרבה דק' כי יש לו חידוש חוזה אוטומטי והפילה את הרפש הזה על ברדה.
את חאתם היא החזירה לפה 50 פעמים למרות שאף אחד בצוות המקצועי לא סבל אותו, תבדוק מה הוא עשה בבוקר של הגמר גביע שניצחנו את חיפה ועדכן אותי מה גילית.
להמשיך? די אחי נשארת די בדד בתמיכה העיוורת הזאת, אני מבין שאתה אוהב את אלונה, גם אנחנו אבל הגרסה הנוכחית שלה לא תביא אותנו כבר לשום מקום טוב.
אם תבטיח לי שהגרסה הישנה חוזרת אני איתך יד ביד נגד כל מי שיוצא עליה.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
אם הוא עוזב ולא מרצונו זה טעות בשרשרת הטעויות של הנהלה.
אנחנו בדרך להיות הפועל פ"ת
אנחנו בדרך להיות הפועל פ"ת

- Sir Alex Ferguson
ran כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 23:54תגיד אחי ביקורת אנחנו נשמע ממך או רק ליטופים ודרכים שונות לייפות את המציאות?
ואם גם היא לא אוהבת את קניונס? או שעוד לא התחילה להתערב מקצועית בשלב כל כך מוקדם?
על חמד היא נתנה הוראה יפה מאוד (לכאורה) לא לשתף אותו לעוד הרבה דק' כי יש לו חידוש חוזה אוטומטי והפילה את הרפש הזה על ברדה.
את חאתם היא החזירה לפה 50 פעמים למרות שאף אחד בצוות המקצועי לא סבל אותו, תבדוק מה הוא עשה בבוקר של הגמר גביע שניצחנו את חיפה ועדכן אותי מה גילית.
להמשיך? די אחי נשארת די בדד בתמיכה העיוורת הזאת, אני מבין שאתה אוהב את אלונה, גם אנחנו אבל הגרסה הנוכחית שלה לא תביא אותנו כבר לשום מקום טוב.
אם תבטיח לי שהגרסה הישנה חוזרת אני איתך יד ביד נגד כל מי שיוצא עליה.
קוזוך מקבל את כל הגיבוי של אלונה.
לדעתי היא כועסת על הפוסט שברדה הוציא ובעיקר על האש שקיבלה בעקבות אותו פוסט ולכן אין לה בעיה לנקות כל מה שקשור אליו במועדון.
אולי היא גם קונה את כל הציטוטים של קוזוך שלא התמודדנו על האליפות שנה שעברה בגלל ברדה ושאיתו זה יהיה שונה.
אחרת אין הגיון להעיף אנשי מועדון שהיו אמורים לשמור על הידע ובעיקר להסתכל לטווח הרחוק (למשל להמשיך לחפש בלם זר מבחוץ במקום להתפשר ולנסות להביא את נמניה רק כדי שיהיה בלם למחזור הראשון מחשש להפסד שיפגע במעמד המאמן שכמובן מה שמעניין אותו זה הטווח הקצר ולהימנע מלקבל מכתב פיטורין כבר במחזור הרביעי כי הוא פותח בהרכב עם בלוריאן) רק כי היו אנשים של המאמן הקודם.
אני לא מאמין בצירוף מקרים, לא מאמין שתוך קיץ אחד נמחקים 5 זרים שונים ועוד במצב ביטחוני כמו היום שמקשה להביא זרים בצירוף מקרים, לא מאמין שמקרי שאנשי מועדון שעבדו תחת ברדה, ותחת רוני לוי, ותחת אבוקסיס, ותחת בכר, ואפילו תחת אלישע לוי פתאום כולם עוזבים.
משעשע אותי איך שנה שעברה שחקנים שהיו "נטל על המאמן" ו"הובאו לו על הראש", מהר מאוד הפכו למורשת שלו שקוזוך הרשע מנסה למחוק.
לא עזב עד עכשיו אף שחקן שראוי לשחק בהפועל באר שבע. אף אחד.
לא עזב עד עכשיו אף שחקן שראוי לשחק בהפועל באר שבע. אף אחד.
- Sir Alex Ferguson
בסיטואציה אחרת (הקיץ עוד לא נגמר, חכה) דייקי וספר כבר לא כאן כי הוא לא סופר אותם וזה ברור לכולם.
אבל בסיטואציה הנוכחית הוא ״תקוע״ איתם.
אני גם לא בטוח שבקיץ הנוכחי תמצא טוב יותר מפוקו שהיה גם אתלט, גם פיזי, גם סטופר וגם סגר המון שטחים (והיה יכול לתת גם פיתרון לעמדת המגן שהיא עמדה חלשה אצלנו).
לדעתי קישור של פוקו - גורדנה - וקינגס מתאים גם הרבה יותר לשיטה שקוזוך רוצה לשחק בה ופוקו היה מונע את הבור באמצע שיש היום ושדרכו כל מתפרצת או התקפת מעבר עוברים דרך האמצע שלנו כאילו הוא אוויר ואז מגיעים ביתרון מספרי למאבקים מול שחקני ההגנה שלנו.