הכוונה שההימור הוא לממש אופציה בחסכון של 200 אמרתם ולא לחכות ואז אולי לשלם יותר
אדריאן פאון חתם בהשאלה לעונה
Re: אדריאן פאון חתם בהשאלה לעונה
הכי הזוי שהוא בכלל לא הרשים ואז מימשו את האופציה
נערך לאחרונה על ידי הראל ב 14 יוני 2024, 21:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
בכל מקרה ברגע שהובאן אמר כולם סמכו עליו ואז הייתה אופציה לשלם פחות על המלצה של הובאן אז קל שמממשים
אז כולם נפלו בזה ויאללה נקסט
אז כולם נפלו בזה ויאללה נקסט
תגיד אתה באמת דיברת עכשיו על גנבי דעת?ForeverRed כתב: ↑14 יוני 2024, 18:05בוא גבר, לא צריך לגנוב דעת.
כמה פאון שיחק כאן בזמן נטו לא כולל כניסה לכושר, בין היום האחרון של החלון ועד שמומשה האופציה?
בזמן הזה הוא הראה ניצוצות, היו צריכים לקבל החלטה והחליטו מה שהחליטו. ברדה טעה פה. מה לעשות, לזרוק לצינוק? לסקול בכיכר העיר?
לעניות דעתי מועדון כדורגל אמור להקל על אנשי המקצוע שלו. בהפועל באר שבע קורה ההפך ואז מתפלאים למה הם נכשלים.
אז יאללה בוא נתחיל לדבר.
מה ההבדל היום בין מיץ,אלונה ושחר בגזרת הזרים?
שניהם יחד עם תקציב כפול משלך מביאים זרים בכפול כסף ובסוף מתוך 12 זרים יש רק מילסון,פיירו שהם רמה אחת מעל,12 זרים!!
היתרון של שניהם זה ביכולת שלהם לשלם לישראלי 500,000 יורו לעונה.
ובהנחה שהמאמן שלך יודע את זה כל בחירה שלו בזר צריכה להיות בפינצטה ואם הוא לא צריך שלא יביא,זאת הביקורת שלי על אליניב.
אתם מתייחסים אליו כמו איזה למלמ במועדון,אחד כזה שהיו מנחיתים עליו שחקנים בלי לשאול,שהוא מבקש משהו אומרים לו אין,סוג של סמרטוט רצפה שבפועל תפקד מס 2 במועדון ובמעמד אחרי אלונה.
ועד שלא תהיה הגון ותעביר את הביקורת בצורה רצינית ולא מתוך פוזיציה מהולה בשנאה כל מה שתגיד יהיה לא רלוונטי ולא יקבל התייחסות עיניינית.
באופן כללי הפכת למבקר המדינה בשנים האחרונות שאני מזכיר לך שגם שהביאו את טוני וגוסוואה היו לך טענות,שתחרר ותחזור להיות FR מלפני כמה שנים,עינייני ורציני.
לFR תמיד היה ביקורת, גם ב16-17. זה דבר בריא גם אם זה לפעמים לא מדויק לכולם. אני תופס מהדעה המקצועית שלו.
לגבי החלק השני שלך, כל תגובה כאן היא טענה עניינית אבל טענות ענייניות מאבדות מערכם כשמערבבים את זה עם מילות תיאור שיותר קשורות לפוליטיקה ובמצב במדינה מאשר לפורום אוהדים של בש.
נהיה כאן מחנות וכל מיני מילים של פוזיציה וגנב דעת והשומרים של אלונה וכבשים, אותי אישית זה מאוד מעייף ומעדיף שהשיח יעבור למתי פתיחת עונה, אנחנו מדורגים בקונפרנס כל הדרך? ואיפה מארחים את אירופה.
ספיציפית בטופיק הזה, אני חושב שזוסואה, וחובאן הם אנומליות לסוג שחקן שלא תפס כאן - קשר אמצע-התקפי פליימייקר/50-50 כשהדגש המובהק הוא שהם הצליחו כאן מאוד למרות שלא היו עם יתרון פיזי מובהק וזה קשה מאוד למצוא, פשוט שחקנים מוכשרים עם כמויות של שכל כדורגל.
העניין השני הוא התאמה מושלמת של שחקן למערך וסגל מאוזן - וזה אין לנו שנים.
נערך לאחרונה על ידי shovalb9 ב 14 יוני 2024, 23:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
תפסיק לקשקש. בחייאת.Red Tiger כתב: ↑14 יוני 2024, 22:05תגיד אתה באמת דיברת עכשיו על גנבי דעת?
אז יאללה בוא נתחיל לדבר.
מה ההבדל היום בין מיץ,אלונה ושחר בגזרת הזרים?
שניהם יחד עם תקציב כפול משלך מביאים זרים בכפול כסף ובסוף מתוך 12 זרים יש רק מילסון,פיירו שהם רמה אחת מעל,12 זרים!!
היתרון של שניהם זה ביכולת שלהם לשלם לישראלי 500,000 יורו לעונה.
ובהנחה שהמאמן שלך יודע את זה כל בחירה שלו בזר צריכה להיות בפינצטה ואם הוא לא צריך שלא יביא,זאת הביקורת שלי על אליניב.
אתם מתייחסים אליו כמו איזה למלמ במועדון,אחד כזה שהיו מנחיתים עליו שחקנים בלי לשאול,שהוא מבקש משהו אומרים לו אין,סוג של סמרטוט רצפה שבפועל תפקד מס 2 במועדון ובמעמד אחרי אלונה.
ועד שלא תהיה הגון ותעביר את הביקורת בצורה רצינית ולא מתוך פוזיציה מהולה בשנאה כל מה שתגיד יהיה לא רלוונטי ולא יקבל התייחסות עיניינית.
באופן כללי הפכת למבקר המדינה בשנים האחרונות שאני מזכיר לך שגם שהביאו את טוני וגוסוואה היו לך טענות,שתחרר ותחזור להיות FR מלפני כמה שנים,עינייני ורציני.
יש גבול לכמות השטויות שאפשר לכתוב.
מה שהבדיל את מכבי חיפה ממכבי תל אביב בשנים האחרונות אלה הזרים. הם עשו תארים וקמפיינים באירופה לא בזכות העיניים היפות של שון גולדברג.
שרי, סק, בטובינסיקה, קורנו, פיירו, פלאניץ ועוד, אלה זרים מעל הליגה שעושים הבדל. השנה הם נפלו עם זר או שניים, והיו עוד אחד או שניים שהראש שלהם לא היה מחובר וזה ניכר היטב.
לגבי ברדה, אין הגון ממני פה.
זה פשוט לא בצד שמשרת את מסע היחצ שלך לגברת אז פחות מתאים לך לשמוע. לא שנאה ולא גרביים.
כשהוא התחיל את תפקידו כמאמן הוא לא התבייש לבקר בצורה מרומזת את ההנהלה בראיונות. בהמשך הצליחו ליישר אותו ומאז הוא נשכב על הגדר והתחיל להיות פוליטיקאי כלפי חוץ. כשאמרנו לכם שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה אמרתם שישים את המפתחות. כשהציב תנאים לגיטימיים, ערפו לו את הראש בבושת פנים וגם אז האשמתם אותו שעשה את מה שדרשתם ממנו מלכתחילה. לפחות תהיו עקביים. אני באופן אישי ביקרתי אותו פעמים רבות כשהאחרים לא העזו כי זה מה שראיתי לנכון. לא צריך לספר לי מה המגרעות של ברדה. הוא לא היה למלמ ולא אמרתי שהנחיתו לו שחקנים על הראש. העולם לא מורכב ממספרים בינריים 0 ו 1 ומי שלא מבין את זה שיפסיק לבזבז לי את הזמן.
לסיום, פרט שולי קטן - מהיום שהתחלתי לבקר את המועדון אנחנו הולכים ומתדרדרים. תבין מזה מה שאתה רוצה. כנראה שבכל זאת יש לי סיבה טובה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לפחות עברנו מהנושא של ברדה לנושא של פאון
״מסע היחצ שלך לגברת״, רק המשפט הזה מסגיר את כמות התיעוב שלך.ForeverRed כתב: ↑14 יוני 2024, 22:45תפסיק לקשקש. בחייאת.
יש גבול לכמות השטויות שאפשר לכתוב.
מה שהבדיל את מכבי חיפה ממכבי תל אביב בשנים האחרונות אלה הזרים. הם עשו תארים וקמפיינים באירופה לא בזכות העיניים היפות של שון גולדברג.
שרי, סק, בטובינסיקה, קורנו, פיירו, פלאניץ ועוד, אלה זרים מעל הליגה שעושים הבדל. השנה הם נפלו עם זר או שניים, והיו עוד אחד או שניים שהראש שלהם לא היה מחובר וזה ניכר היטב.
לגבי ברדה, אין הגון ממני פה.
זה פשוט לא בצד שמשרת את מסע היחצ שלך לגברת אז פחות מתאים לך לשמוע. לא שנאה ולא גרביים.
כשהוא התחיל את תפקידו כמאמן הוא לא התבייש לבקר בצורה מרומזת את ההנהלה בראיונות. בהמשך הצליחו ליישר אותו ומאז הוא נשכב על הגדר והתחיל להיות פוליטיקאי כלפי חוץ. כשאמרנו לכם שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה אמרתם שישים את המפתחות. כשהציב תנאים לגיטימיים, ערפו לו את הראש בבושת פנים וגם אז האשמתם אותו שעשה את מה שדרשתם ממנו מלכתחילה. לפחות תהיו עקביים. אני באופן אישי ביקרתי אותו פעמים רבות כשהאחרים לא העזו כי זה מה שראיתי לנכון. לא צריך לספר לי מה המגרעות של ברדה. הוא לא היה למלמ ולא אמרתי שהנחיתו לו שחקנים על הראש. העולם לא מורכב ממספרים בינריים 0 ו 1 ומי שלא מבין את זה שיפסיק לבזבז לי את הזמן.
לסיום, פרט שולי קטן - מהיום שהתחלתי לבקר את המועדון אנחנו הולכים ומתדרדרים. תבין מזה מה שאתה רוצה. כנראה שבכל זאת יש לי סיבה טובה.
א. מה לי ולה שאני צריך ליחצן אותה.
ב. לולא הגברת היית נשאר אוהד קבוצה בינונית במקרה הטוב ופושטת רגל במקרה הגרוע.
ג. לולא הגברת כנראה שהפורום הזה היה מונה 6 משתמשים וחתול.
ד. אתה אדם שגם לו היה אוהד מכבי או חיפה היה לך ים של ביקורת כי הציפיות שלך לא תואמות את המציאות,אחד כמוך בפורום של חיפה בתקופה הרעה זורק את יענקלה לפח הזבל ואת מיץ שולח לארוז בסופר שלו בקנדה על העובדה שעם התקציב הגדול ביותר בליגה הוא לא שולט בה ברמה של באיירן מינכן מה שבתאכלס צריך לקרות.
ה. לולא הגברת לא היית יודע מה זה דשא ירוק שאתה כל כך אוהב.
ו. לולא הגברת כנראה שגם לא היה נפתח נושא על ברדה למה זה היה נשאר אי שם בזכרונות שהוא שיחק כאן בגיל 19.
בגדול יש הרבה מין הביקורת שהיא מוצדקת על אלונה, אבל מה שאתה עושה לא קשור לביקורת מזמן.
שמחתי לסייע, להסברים נוספים יש לפנות לאתר www.alona.com
אני מעביר שם תדרוך חינם.
לחצתי על הלינק ..Red Tiger כתב: ↑15 יוני 2024, 00:31״מסע היחצ שלך לגברת״, רק המשפט הזה מסגיר את כמות התיעוב שלך.
ד. אתה אדם שגם לו היה אוהד מכבי או חיפה היה לך ים של ביקורת כי הציפיות שלך לא תואמות את המציאות,אחד כמוך בפורום של חיפה בתקופה הרעה זורק את יענקלה לפח הזבל ואת מיץ שולח לארוז בסופר שלו בקנדה על העובדה שעם התקציב הגדול ביותר בליגה הוא לא שולט בה ברמה של באיירן מינכן מה שבתאכלס צריך לקרות.
ו. לולא הגברת כנראה שגם לא היה נפתח נושא על ברדה למה זה היה נשאר אי שם בזכרונות שהוא שיחק כאן בגיל 19.
בגדול יש הרבה מין הביקורת שהיא מוצדקת על אלונה, אבל מה שאתה עושה לא קשור לביקורת מזמן.
אני מעביר שם תדרוך חינם.

הדומיין מוצע למכירה !!
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
Red tiger אל תשכח גם שבזכות הגברת זכינו פה בתארים והיינו מפלצת אבל גם בזכותה הפכנו להיות גם קבוצת צמרת בינונית שלא תתקרב לתארים (גביע זה יפה ותלוי בהמון דברים וזה רק משחק אחד שכמו שראית הכל יכול להיות בו).
מה שאתם לא מבינים בביקורת שלנו עליה ואתם עושים לה הנחה, זה שהיינו בטופ של הכדורגל הישראלי (ודי בזכותה) , דרסנו כמעט כל דבר אפילו באירופה ופתאום באה הירידה הזו מבלי שום רצון להתקדם ולחזור להיות בטופ להאבק על תואר האליפות ונכון שזה קשה עם תקציב של 20-30 מיליון פחות אבל אפשרי כי הוכחנו את זה בעבר בעצמנו .
מה שאתם לא מבינים בביקורת שלנו עליה ואתם עושים לה הנחה, זה שהיינו בטופ של הכדורגל הישראלי (ודי בזכותה) , דרסנו כמעט כל דבר אפילו באירופה ופתאום באה הירידה הזו מבלי שום רצון להתקדם ולחזור להיות בטופ להאבק על תואר האליפות ונכון שזה קשה עם תקציב של 20-30 מיליון פחות אבל אפשרי כי הוכחנו את זה בעבר בעצמנו .
אני לא חולק עליך ויש לי גם המון ביקורת,אבל היא תמיד תאמר בכבוד רב תוך הכרת הטוב שנעשה כאן.הראל כתב: ↑15 יוני 2024, 08:38Red tiger אל תשכח גם שבזכות הגברת זכינו פה בתארים והיינו מפלצת אבל גם בזכותה הפכנו להיות גם קבוצת צמרת בינונית שלא תתקרב לתארים (גביע זה יפה ותלוי בהמון דברים וזה רק משחק אחד שכמו שראית הכל יכול להיות בו).
יש כאן משתמשים שאיבדו את זה, מספיק לשים לב לניואנסים הקטנים כדי להבין שביקורת זה לא,אלה הרבה יותר ואז הם מאבדים אותי.
גם אם מחר בבוקר אלונה תחליט שלא בא לה יותר,תמכור ותלך עדיין אזכור לה את הטוב,זה אני.
תאמין לי שגם אלה שאתה חושב עליהם מוכירים לה את הטוב, למרות הכינויים שמכנים אותה.
אף אחד לא ישכח לרגע ש את החוויות והשמחה שראינו , שוב הביקורת הזו באה כי רוצים לחוות שוב את זה , רוצים להרגיש ולהתרגש שוב.
אף אחד לא ישכח לרגע ש את החוויות והשמחה שראינו , שוב הביקורת הזו באה כי רוצים לחוות שוב את זה , רוצים להרגיש ולהתרגש שוב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
המתנתי לראות מתי זה יקרה, מתי לא תוכלו להתמודד עם הטענות ותעברו לטענה שהיא תרמה המון אז לא משנה מה תעשה מעכשיו חמישים שנה קדימה היא לא טועה וגם אם כן אסור להעביר עליה ביקורת בונה.Red Tiger כתב: ↑15 יוני 2024, 00:31״מסע היחצ שלך לגברת״, רק המשפט הזה מסגיר את כמות התיעוב שלך.
אני מעביר שם תדרוך חינם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אז ברדה אשם שיש מגבלת תקציב קשוחה (הייתה גם בקיץ כשבנו קבוצה במהירות) ושהחליטו להביא זר בדקה האחרונה של החלון בינואר ולכן הביאו זר בהמלצת סוכן (ארתור).Melikson24 כתב: ↑14 יוני 2024, 14:33אז אל תטען כאילו אלונה מביאה שחקנים על דעתה.
יש מו"מ שנופל, יש שחקנים שמתחרטים ברגע האחרון או מעדיפים לבסוף הצעה אחרת, ככה זה בכל קבוצה בטח קבוצה ישראלית.
כל שחקן שהגיע - הגיע ברצון הצוות המקצועי.
אז אם ברדה לא כאן, אנחנו צפויים השנה לפגוע בזרים שיגיעו, כי אין קשר למגבלת התקציב לעומת רמת הציפיות, ולתזמון שהזרים הגיעו בינואר להחלטה של אלונה מתי כן לשחרר כספים לזרים.
הבעיה היא פרסנולית ולא מערכתית, אז אני מצפה לראות את הזרים שיגיעו הקיץ כשמי שהיה הבעיה כבר לא כאן…
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 15 יוני 2024, 10:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!