חושש לבנאדם שקיבל את הכדור.
דנילו אספרייה
Re: דנילו אספרייה חתם רשמית לשנתיים בהפועל באר שבע
חלאס להגיב לו בחייאת. ה״עקיצות״ שלכם רק גורמים לו לחזור הנה.
ולי לראות את התגובות שלו.
שוב מזכיר אוהדי בש, נא לעטות מסיכה בתחומי האצטדיון, ולשים נודניק למשתמש המעייף הזה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שאתה אומר ׳משהו בו לא התאקלם טוב׳, אתה מתכוון למחזור ה-3?
זה מגוחך לחוות דיעה על שחקן במחזור שלישי, זה כבר ברור לנו או טרם הגענו לתובנה הזו?
ובכל מקרה, הוא ההימור הכי טוב שלנו לשחקן קיצוני/אגף-אין אף שחקן יוצר ברמה שלו בסגל הזה שגם יכול לתת מספרים (מיכה לא נתן מספרים בצורה עקבית בשנים הכי טובות שלו).
אנסה למעט העונה הקודמת, עונות חלשות מבחינת מספרים.
זה מגוחך לחוות דיעה על שחקן במחזור שלישי, זה כבר ברור לנו או טרם הגענו לתובנה הזו?
ובכל מקרה, הוא ההימור הכי טוב שלנו לשחקן קיצוני/אגף-אין אף שחקן יוצר ברמה שלו בסגל הזה שגם יכול לתת מספרים (מיכה לא נתן מספרים בצורה עקבית בשנים הכי טובות שלו).
אנסה למעט העונה הקודמת, עונות חלשות מבחינת מספרים.
- simply-red
אם הוא לא מיישר קו עם הדרישות הטקטיות של לוי אז לא נראה אותו יותר מידי על הדשא.
אתמול בדקות הראשונות דדיה היה צריך להגן לבד מול שניים-שלושה שחקנים באגף שלו כי דנילו הסתובב אני לא יודע איפה לכן נראה לי לוי הוציא אותו ראשון בגלל שלא היה ממושמע טקטית.
אני לא מבין למה מלכתחילה הוא שם אותו על האגף של מנחם ולא על האגף השני מול מאיר, גם נגד מכבי הוא תופקד באגף שמאל של ההתקפה והיה לא רע.
אתמול בדקות הראשונות דדיה היה צריך להגן לבד מול שניים-שלושה שחקנים באגף שלו כי דנילו הסתובב אני לא יודע איפה לכן נראה לי לוי הוציא אותו ראשון בגלל שלא היה ממושמע טקטית.
אני לא מבין למה מלכתחילה הוא שם אותו על האגף של מנחם ולא על האגף השני מול מאיר, גם נגד מכבי הוא תופקד באגף שמאל של ההתקפה והיה לא רע.
תצפה שוב, החילופים של רוני היו ׳חברתיים׳.
להוציא את אספרייה המהיר והדריבליסט ולהשאיר את רוקאביצה זה היה טמטום צרוף.
את דדיה היה צריך להציל מעצמו, הוא הסתחרר שם כמו סביבון בחנוכה.
אספרייה כוכב, אם יתייחסו אליו כמו שחקן סגל לא נוציא ממנו את המיטב.
והוא צריך רצף דקות ובטחון, ובתור חילוף ראשון (ספורי ורוקאביצה מאיזה טעם נותרו על הדשא?) זה לא יתרום לנו.
להוציא את אספרייה המהיר והדריבליסט ולהשאיר את רוקאביצה זה היה טמטום צרוף.
את דדיה היה צריך להציל מעצמו, הוא הסתחרר שם כמו סביבון בחנוכה.
אספרייה כוכב, אם יתייחסו אליו כמו שחקן סגל לא נוציא ממנו את המיטב.
והוא צריך רצף דקות ובטחון, ובתור חילוף ראשון (ספורי ורוקאביצה מאיזה טעם נותרו על הדשא?) זה לא יתרום לנו.
- ForeverRed
צפיתי בשידור החוזר ואספריה היה מחויב הגנתית כהרגלו.
העיקר לבלבל את המוח.
חילוף מביך ביותר.
העיקר לבלבל את המוח.
חילוף מביך ביותר.
לשיטת משחק של 4:4:1 רוקביצה היה יותר מתאים מאספרייה, אבל זה לא משנה כי אני לא אשכנע אותך.ForeverRed כתב: ↑05 אוקטובר 2021, 17:26צפיתי בשידור החוזר ואספריה היה מחויב הגנתית כהרגלו.
העיקר לבלבל את המוח.
חילוף מביך ביותר.
מה לעשות והתוצאה בסוף היא שזה עבד. תנסה לשפוט על פי זה.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
כפרה עליו.
שילם את מחיר הבלאגן בסמי (לא היה צריך לשלם).
חגג כמו ענק בתום המשחק ובגולים. בטוח שיחזור כמו גדול להרכב נגד פת
שילם את מחיר הבלאגן בסמי (לא היה צריך לשלם).
חגג כמו ענק בתום המשחק ובגולים. בטוח שיחזור כמו גדול להרכב נגד פת
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- ForeverRed
רוקאביצה היה כל כך מתאים שלא נגע בכדור מאז ההרחקה וסיים את חלקו במחצית. זה חילוף לא מקצועי.
גם אם יש כאלה שמאמינים שכן, לא צריך להפוך את דנילו לאיזה זרקן בהגנה. הוא נתן את התחת גם נגד מכבי וגם נגד חיפה.
לסיום טיפ קטן, לעולם לא שופטים רק על פי תוצאה.
לפעמים דברים פשוט מסתדרים, גם אם טועים בדרך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבין מה אתה אומר.ForeverRed כתב: ↑05 אוקטובר 2021, 20:34רוקאביצה היה כל כך מתאים שלא נגע בכדור מאז ההרחקה וסיים את חלקו במחצית. זה חילוף לא מקצועי.
גם אם יש כאלה שמאמינים שכן, לא צריך להפוך את דנילו לאיזה זרקן בהגנה. הוא נתן את התחת גם נגד מכבי וגם נגד חיפה.
אבל ההחלטה המקצועית של רוני לוי הייתה קודם כל לא להתפרק, לא לחטוף עוד שערים, ואז בסוף המשחק כשאנחנו בפיגור מינימלי לעבור לשלושה בלמים כדי שהמגינים יוכלו לתקוף וננסה לעקוץ במתפרצת, מעבר או נייח.
אפשר להתווכח על המהלך, להחזיק בגישה מקצועית שונה, אבל עובדתית המהלך שלו היה בינגו, כשכל המחליפים (גם אבו עביד, גם יוספי וגם שכטר) מעורבים בשני השערים.
בסופו של יום, גם אם אתה מחזיק בדעה שונה משל רוני לוי, אתה צריך לתת לו קרדיט על התוכנית שלו שעבדה ושבזכותה ניצחנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רק אל תשכח שזה נכון לשני הכיוונים:ForeverRed כתב: ↑05 אוקטובר 2021, 20:34רוקאביצה היה כל כך מתאים שלא נגע בכדור מאז ההרחקה וסיים את חלקו במחצית. זה חילוף לא מקצועי.
לפעמים עושים הכל נכון והכל משתבש....
- ForeverRed
"תכנית"Sir Alex Ferguson כתב: ↑05 אוקטובר 2021, 20:56מבין מה אתה אומר.
אבל ההחלטה המקצועית של רוני לוי הייתה קודם כל לא להתפרק, לא לחטוף עוד שערים, ואז בסוף המשחק כשאנחנו בפיגור מינימלי לעבור לשלושה בלמים כדי שהמגינים יוכלו לתקוף וננסה לעקוץ במתפרצת, מעבר או נייח.
אפשר להתווכח על המהלך, להחזיק בגישה מקצועית שונה, אבל עובדתית המהלך שלו היה בינגו, כשכל המחליפים (גם אבו עביד, גם יוספי וגם שכטר) מעורבים בשני השערים.
בסופו של יום, גם אם אתה מחזיק בדעה שונה משל רוני לוי, אתה צריך לתת לו קרדיט על התוכנית שלו שעבדה ושבזכותה ניצחנו.
עצם החילוף של רוקאביצה במחצית הוא הודאה בטעות.
אתה לא מוציא שחקן יוצר בשביל חלוץ ללא אוויר שאין מי שימסור לו, ובטח שלא עבור שחקן יוצר אחר (ספורי) שמשחק באגף עם מהירות של צב.
בנוסף, אם אתה מוצא את עצמך בדקה ה-65 ללא אנסה, ללא רוקאביצה, וללא דנילו על המגרש, כשהשחקן הכי "מהיר" שלך על הספסל ועל הדשא בחלק ההתקפי הוא שכטר, כנראה שעשית משהו לא נכון. המעבר לשלושה בלמים אכן היה נכון אבל הייתי עושה אותו קודם.
בקיצור, המון מזל.
מתוך 10 משחקים עם "תכנית" כזאת כנראה תצא ללא נקודות ב-8 או 9.
מי שחושב שרוני לוי האמין שאבו עביד יסיים עם צמד, או ששכטר ירוץ עם הכדור על חצי מגרש, די חי בסרט.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא רצה להישאר קרוב ולנסות להבקיע בנייח או מתפרצת.ForeverRed כתב: ↑05 אוקטובר 2021, 21:34"תכנית"
עצם החילוף של רוקאביצה במחצית הוא הודאה בטעות.
אתה לא מוציא שחקן יוצר בשביל חלוץ ללא אוויר שאין מי שימסור לו, ובטח שלא עבור שחקן יוצר אחר (ספורי) שמשחק באגף עם מהירות של צב.
בנוסף, אם אתה מוצא את עצמך בדקה ה-65 ללא אנסה, ללא רוקאביצה, וללא דנילו על המגרש, כשהשחקן הכי "מהיר" שלך על הספסל ועל הדשא בחלק ההתקפי הוא שכטר, כנראה שעשית משהו לא נכון. המעבר לשלושה בלמים אכן היה נכון אבל הייתי עושה אותו קודם.
בקיצור, המון מזל.
מתוך 10 משחקים עם "תכנית" כזאת כנראה תצא ללא נקודות ב-8 או 9.
מי שחושב שרוני לוי האמין שאבו עביד יסיים עם צמד, או ששכטר ירוץ עם הכדור על חצי מגרש, די חי בסרט.
בנייח גם מיגל ובריירו יכולים לכבוש.
בסוף הייתה נגיחה של אבו עביד שהייתה אמורה להיות השער הראשון, ומתפרצת של שכטר שסחט פנדל שזה בדיוק מסוג הדברים ששכטר נכנס בשבילם.
אני ואתה היינו מתנהלים אחרת, אבל מצד שני אם התוכנית לא הייתה עובדת הוא היה מקבל את הביקורת אז כשהתוכנית שלו הצליחה מגיע לו לקבל מחמאות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!