יוסי אבוקסיס
Re: יוסי אבוקסיס
לא ראיתי שום בונקר מיוחד.
ובגדול?אין לי בעיה להיות ״אתלטיקו״ או ״אינטר״(או צ’לסי של קונטה) של ישראל.
קבוצה שהיא קודם כל מעמידה הגנת ברזל, קבוצתית, ומשם ממשיכים. בישראל אתה קודם כל צריך לשמור על שער ריק, הגול כבר יבוא.
ובגדול?אין לי בעיה להיות ״אתלטיקו״ או ״אינטר״(או צ’לסי של קונטה) של ישראל.
קבוצה שהיא קודם כל מעמידה הגנת ברזל, קבוצתית, ומשם ממשיכים. בישראל אתה קודם כל צריך לשמור על שער ריק, הגול כבר יבוא.
חצי שעה לסוף?Totti כתב: מה נהיה איתכם תגידו?
מי מוביל בנוקאאוט מול קבוצה עדיפה ולא עושה בונקר בדקות הסיום.
לאיביץ מותר לעשות את זה נגד קש ולאבוקסיס ברבע גמר אסור?
יאללה צאו מהסרט של ביתר ירושלים. מצידי לראות את הקבוצה שלי גונבת 1:0 מסריח כל משחק אבל מניפה צלחת במאי ולא מלהטטת על הדשא והולכת לים בפברואר
ושוב אתמול למרות שזה נראה רע מאוד זה מתקבל על הדעת.
לאורך זמן ממש ממש לא,
אתה במיעוט, אני רוצה לראות כדורגל.
רק אהבה תנצח...
גם אבוקסיס יודע שזה המבחן הגדול בקריירה שלו. העונה הזו זה רק להוציא את מה שאפשר מהסגל הזה. בעונה הבאה נראה אם הוא מסוגל לזה.nitsande כתב: חצי שעה לסוף?
לאורך זמן ממש ממש לא,
זה ממש לא היה כמו שאתה מתארnitsande כתב: חצי שעה לסוף?
לאורך זמן ממש ממש לא,
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בחיי שאין לי מושג על מה אתם מדברים. היינו יותר מסוכנים מחיפה בכל שלב במשחק (גם כשההתקפה הורכבה מז'וסוואה, וארן ויוספי) ולא הרגשתי התבטלות.
ומסכים עם CR7. הניצחון הוא לא הדבר הכי חשוב, הוא הדבר היחיד שחשוב. כך היה גם עם בכר בלא מעט משחקים גדולים. נקודות נביא בוודאות רק עם שער ריק.
אין ספק שיש כאן סטיגמה על אבוקסיס מצד לא מעט אוהדים. חבל. למעט נפילה מביכה מול חיפה הוא בסך הכל עושה עבודה סולידית. כמובן שעונה הבאה היא המבחן הגדול בקריירה שלו.
ומסכים עם CR7. הניצחון הוא לא הדבר הכי חשוב, הוא הדבר היחיד שחשוב. כך היה גם עם בכר בלא מעט משחקים גדולים. נקודות נביא בוודאות רק עם שער ריק.
אין ספק שיש כאן סטיגמה על אבוקסיס מצד לא מעט אוהדים. חבל. למעט נפילה מביכה מול חיפה הוא בסך הכל עושה עבודה סולידית. כמובן שעונה הבאה היא המבחן הגדול בקריירה שלו.
לא ברורות הטענות והביקורת.
הגענו לכמות גדולה של מצבים, שיחקנו מהאגפים ואפילו יצאנו למתפרצות שאם קצת יותר אינטילגנציה היו מתורגמות לתוצאה היסטורית.
הגענו לכמות גדולה של מצבים, שיחקנו מהאגפים ואפילו יצאנו למתפרצות שאם קצת יותר אינטילגנציה היו מתורגמות לתוצאה היסטורית.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סמי לא מפסיק לרדוף אותנו, עכשיו הודיעו שגם החצי גמר וגם הגמר יערכו בסמי.MikiRed כתב:אתמול ביטלנו את קללת סמי עופר...
מחצית שנייה טקטית טובה, בדיוק סוג ההפסדים שספגנו בעבר מחיפה...
וכן, היינו מסוכנים יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ראיתם איך זוסוואה קפץ משמחה על אבוקסיס בסוף המשחק? כיף לראות את זה.
קפץ?! ניער אותו כאילו זה אח שלו מהשכונה...שמעון א כתב:ראיתם איך זוסוואה קפץ משמחה על אבוקסיס בסוף המשחק? כיף לראות את זה.
זסוואה זה אהבה בלב.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עם הסגל הנוכחי לגיטימי גם לשחק עם 11 שחקנים על קו השער. בטח ובטח בטורניר נוק-אאוט.
לא מעניין הכדורגל, מעניינת רק התוצאה.
העניין הוא בעיני שירידה דרמטית אחורה בדרך כלל לא תשיג את התוצאה, להיפך. פה הפחד הגדול.
בכל מקרה- היכולת של אבוקסיס תיבחן בעיני בעונה הבאה, אחרי שיהיה לו שקט וקיץ שלם לבנות קבוצה לבחירתו.
השנה שינסה למקסם כמה שהוא יכול, יש לו גרייס.
לא מעניין הכדורגל, מעניינת רק התוצאה.
העניין הוא בעיני שירידה דרמטית אחורה בדרך כלל לא תשיג את התוצאה, להיפך. פה הפחד הגדול.
בכל מקרה- היכולת של אבוקסיס תיבחן בעיני בעונה הבאה, אחרי שיהיה לו שקט וקיץ שלם לבנות קבוצה לבחירתו.
השנה שינסה למקסם כמה שהוא יכול, יש לו גרייס.
אין לי בעיה לקחת גביע בצורה מגעילה ובלי קהל ובלי חגיגות .Totti כתב: מה נהיה איתכם תגידו?
מי מוביל בנוקאאוט מול קבוצה עדיפה ולא עושה בונקר בדקות הסיום.
לאיביץ מותר לעשות את זה נגד קש ולאבוקסיס ברבע גמר אסור?
יאללה צאו מהסרט של ביתר ירושלים. מצידי לראות את הקבוצה שלי גונבת 1:0 מסריח כל משחק אבל מניפה צלחת במאי ולא מלהטטת על הדשא והולכת לים בפברואר
הפאניקה הזאת בדקות הסיום לא מתאימה . אמרתי שבנתיים זה בסדר ויש נסיבות מקלות אבל לאורך זמן זה לא יחזיק
אתה ממש מגזים. כדאי שתראה שוב את המשחק.שיש כתב: אין לי בעיה לקחת גביע בצורה מגעילה ובלי קהל ובלי חגיגות .
הפאניקה הזאת בדקות הסיום לא מתאימה . אמרתי שבנתיים זה בסדר ויש נסיבות מקלות אבל לאורך זמן זה לא יחזיק
משחק גביע, הלכנו אחורה 20 דקות אחרונות לשמור על התוצאה מול קבוצה טובה יותר. על הדרך יצאנו לכמה מתפרצות לא רעות.
- Sir Alex Ferguson
ראיון מאוד מוזר של אבוקסיס ב"ידיעות אחרונות".
מרגיש שמכין את הקרקע לנבחרת ישראל, ומדבר על דברים שהוא לא אמור לדבר עליהם ושיכולים לפגוע בנו כשהעונה עוד משוחקת.
מאוד מאכזב ומוזר.
מרגיש שמכין את הקרקע לנבחרת ישראל, ומדבר על דברים שהוא לא אמור לדבר עליהם ושיכולים לפגוע בנו כשהעונה עוד משוחקת.
מאוד מאכזב ומוזר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יש לינק?Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 יוני 2020, 12:29ראיון מאוד מוזר של אבוקסיס ב"ידיעות אחרונות".
מאוד מאכזב ומוזר.
- Sir Alex Ferguson