כל מי שטועה מקבל ביקורת. צדק, דדיה, יוספי, טאהה, סולליך, לוויטה, מלי, יש מישהו שלא מקבל ביקורת או שלא קיבל ביקורת השנה?oshri26 כתב: ↑15 דצמבר 2020, 21:00אני לא מבין מה נתפסתם עליו?!
שנה שעברה היה מצוין באירופה שהגענו על הפליאוף,
השנה הפך ליותר טוב לטעמי, והשתפר ברמה שהצליח להתמודד יפה בליגה האירופאית, טעויות זה חלק מהמשחק ובמזל לא נשרק פנדל, לזכותו יאמר שאין לו הרבה טעויות כאלה.
מסקנה שלי, תמיד לקהל יהיה שעיר לעזאזל.
הוא כרגע על תקן שמעון ביטון 2020 של הקהל הבארשבעי,
אחר שלקח את התואר הנכסף מבן ביטון.
היחידי שלקח את התואר ביושר זה אביתר אילוז שזה היה סף פרוטקציה, כל שאר המקרים זה לצערי הבעיה הקהל שלנו שלא מודע לגודל שלו ולרמה של הכדורגלן הישראלי.
במידה ושון היה יודע התקפה בוודאות יכל לשחק באירופה.
שון גולדברג
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: שון גולדברג
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא טעה בשני העבירות, גם בעבירה שהובילה לגול וגם בפנדל שבמזל לא נשרק.
וכן הגיע לק"ש פנדל אבל למזלנו זכינו בטעות של שופטי הואר.
ד"א כולם מפרגנים לו העונה, הוא השתפר התקפית והגנתית ואני מצפה להמשיך לראות אותו במגמת שיפור.
וכן הגיע לק"ש פנדל אבל למזלנו זכינו בטעות של שופטי הואר.
ד"א כולם מפרגנים לו העונה, הוא השתפר התקפית והגנתית ואני מצפה להמשיך לראות אותו במגמת שיפור.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מתי נושר לו הקוקו?
דחוף חאתם דחוף ולא לעמדת הבלם
דחוף חאתם דחוף ולא לעמדת הבלם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא בסדר גמור העונה, זה הרף שלו זה מה שהוא יודע זה יקרה לפעמים, אבל בכללי הוא בסדר גמור העונה. אם היו לנו שאיפות אמיתיות זה כבר היה סיפור אחר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כמו סלליך, דדיה ולויטה- התחיל את העונה בסה"כ טוב, אבל צריך מחליף נורמלי.
כל הכבוד משה, ציפיתי להשתלחות שלך.Sir Alex Ferguson כתב: ↑23 דצמבר 2020, 22:27הוא בסדר גמור העונה, זה הרף שלו זה מה שהוא יודע זה יקרה לפעמים, אבל בכללי הוא בסדר גמור העונה. אם היו לנו שאיפות אמיתיות זה כבר היה סיפור אחר.
מסכים איתך לגמרי.
רק אהבה תנצח...
אחרי יחסית תקופה טובה אפשר לסלוח על הטעות הזו, כשנרצה+נוכל להיות קבוצה יותר רלוונטית ותחרותית בליגה הוא יישב הרבה בספסל.
לדעתי אינברום עשה עליו פאול ואם היה נופל היה מקבל שריקה.
אתם אומרים תקופה טובה אבל מה הוא עשה שאפשר להגיד תקופה טובה
הוא פשוט לא עשה יותר מדי נזק אז אתם אומרים תקופה טובה
הוא פשוט לא עשה יותר מדי נזק אז אתם אומרים תקופה טובה
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
המסירה שלו, שהתחילה את המהלך לגול, היא ברמת הג'וסוואה. לא ברור לי איך לא זכה אפילו לחצי מחמאה פה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
כולם עדיין תופסים את הראש.אוהד הצלחות כתב: ↑07 פברואר 2021, 08:38המסירה שלו, שהתחילה את המהלך לגול, היא ברמת הג'וסוואה. לא ברור לי איך לא זכה אפילו לחצי מחמאה פה.
מסירה אדירה.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
באמת מסירה מדהימה, הבעיה שלא נותנים מסירה כזאת ביום של החתמה נוצצת חחח
מצטער, אבל מסירה אחת לא מלבינה את הביזיון הזה שנקרא שון גולדברג.
דווקא המשחק הזה הוכיח כמה אנחנו חייבים מגן שמאלי.
ספרתי 5!!!!! פעמים שגולדברג נתן מסירה קדימה (בין אם זה לוארן, אלטון, ספורי או יוספי) וכל פעם השחקנים החזירו בדאבל קדימה, אבל גולדברג שכנראה לא יודע מה זה תן וקח, נשאר תקוע כמו רמזור והכדורים יצאו החוצה. מגן אמור לתת גם תמיכה בהתקפה, לפתוח קווים, למשוך בלמים החוצה. הדבר היחיד שגולדברג מושך זה עצבים.
חייבים חייבים חייבים מגן שמאלי נורמלי.
ספרתי 5!!!!! פעמים שגולדברג נתן מסירה קדימה (בין אם זה לוארן, אלטון, ספורי או יוספי) וכל פעם השחקנים החזירו בדאבל קדימה, אבל גולדברג שכנראה לא יודע מה זה תן וקח, נשאר תקוע כמו רמזור והכדורים יצאו החוצה. מגן אמור לתת גם תמיכה בהתקפה, לפתוח קווים, למשוך בלמים החוצה. הדבר היחיד שגולדברג מושך זה עצבים.
- simply-red
שיביאו את גרצין על חשבון החוב של אוחנה
- ForeverRed
סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו.oren2792 כתב: ↑07 פברואר 2021, 11:31מצטער, אבל מסירה אחת לא מלבינה את הביזיון הזה שנקרא שון גולדברג.