חוסה אנחל קריו
Re: חוסה אנחל קריו
גם את לוסיו שחררנו כי הוא היה שחקן זול בלי רזומה ועד היום אנחנו מצטערים על כך.
פקהארט שרדפו אחריו כל קיץ שעבר עשה עונה בליגה של קריו עם גול אחד, נו ו?
אני מרגיש הבדל גדול מאופן ההבאה של הזרים הקיץ הזה לעומת סטו ואנסטיס שבאמת היה נראה כמו שליפה מהמותן (גם התזמון והדרך)
אני מרגיש הבדל גדול מאופן ההבאה של הזרים הקיץ הזה לעומת סטו ואנסטיס שבאמת היה נראה כמו שליפה מהמותן (גם התזמון והדרך)
הצלחה של זרים טמונה בסבלנות שייתנו להם.
צריך להפסיק עם הקשקשת הזאת וחוסר הסבלנות שמאפיין אוהדים ישראליים טיפוסיים.
את קריו נשפוט אחרי סיבוב יכול להיות שתצאו צודקים אבל צריך לתת לו את הזמן הדרוש.
וגם אני מסכים שבחירת הזרים הפעם נראית על פניו טובה ומקצועית יותר.
צריך להפסיק עם הקשקשת הזאת וחוסר הסבלנות שמאפיין אוהדים ישראליים טיפוסיים.
את קריו נשפוט אחרי סיבוב יכול להיות שתצאו צודקים אבל צריך לתת לו את הזמן הדרוש.
וגם אני מסכים שבחירת הזרים הפעם נראית על פניו טובה ומקצועית יותר.
- ForeverRed
לא מתאים לך להיות ראש קטן.yedidel כתב:גם את לוסיו שחררנו כי הוא היה שחקן זול בלי רזומה ועד היום אנחנו מצטערים על כך.
פקהארט עשה עונות טובות בקריירה בליגות גדולות מישראל.
קאריו לא הצליח בשום מקום.
לקחת עונה נקודתית אחת זה לא נכון.
גם לוסיו לא עשה שום דבר והנה הוא חוגג בישראל.ForeverRed כתב: לא מתאים לך להיות ראש קטן.
פקהארט עשה עונות טובות בקריירה בליגות גדולות מישראל.
קאריו לא הצליח בשום מקום.
לקחת עונה נקודתית אחת זה לא נכון.
אני גם חשבתי פעם שהכל זה מספרים ורזומה אבל וואלה זה יותר מורכב בזה בשטח
לוסיו הבקיע לא מעט לפני שהוא בא לישראל.yedidel כתב:
גם לוסיו לא עשה שום דבר והנה הוא חוגג בישראל.
לא הכל זה שקר, אבל הרבה מאוד כן, אפילו הרוב.izguy83 כתב:אתם חייבים להפסיק עם השטות הזו שכל מה שכתוב בתקשורת הוא שקר. כמו שיש שחקנים שיוצאים בגלוי נגד פשכצקי, ככה יש שחקנים שמספרים לו ולכתבים אחרים מה קורה מאחורי הקלעים.
במיוחד כשזה בא מפשכה
- ForeverRed
לוסיו הבקיע בליגות נמוכות בברזיל, קאריו לא.yedidel כתב:
גם לוסיו לא עשה שום דבר והנה הוא חוגג בישראל.
לא משנה איך תסובב את זה, קשה לרבע את המעגל.
דעתי על הבחור ידועה, אם היה ניתן לחתוך אותו מחר בבוקר ולהנחית במקומו שחקן אגף שאשכרה יועיל לקבוצה לא הייתי חושב פעמיים, אבל שוב, זה לא ריאלי ולכן אין טעם לדון בזה בכלל.
ניתן לו את הזמן ונקווה להיות מופתעים.
חלוץ זה הכי קל לבקר אותו כי המספרים זה המדד שלו וככל שהמספרים שלו עולים כך הערך שלו עולה,איזה מספרים את מצפים משחקן שמרוויח 150 אלף אפילו פחות מלוסיו שהגיע? אם הוא יגיע ל 8 בליגה זה הצלחה מסחררת,כבר מול קרייאט יהיה אפשר לראות אם אנחנו שווים משהו
גם אם זה שחקן שאמר לו, זה לא אומר כלום, וזה לא שווה כותרת בכלל. רק כתב שסוגר חשבונות יכול בכלל להעלות כזה דבר לאתר ככתבה/ידיעה. לא תראה את כלפי, טוכמן ואפילו מוגילבסקי הפראנואיד מעלים כזה דבר. פשכצקי וגם אתם נשמעים כמו הללי ופרימו ב-103fm. קוטלים לי שחקן שלא שיחק משחק אחד על סמך שמועות.izguy83 כתב:אתם חייבים להפסיק עם השטות הזו שכל מה שכתוב בתקשורת הוא שקר. כמו שיש שחקנים שיוצאים בגלוי נגד פשכצקי, ככה יש שחקנים שמספרים לו ולכתבים אחרים מה קורה מאחורי הקלעים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא קטלתי כלום אחי.אסי, דגים כתב:
גם אם זה שחקן שאמר לו, זה לא אומר כלום, וזה לא שווה כותרת בכלל. רק כתב שסוגר חשבונות יכול בכלל להעלות כזה דבר לאתר ככתבה/ידיעה. לא תראה את כלפי, טוכמן ואפילו מוגילבסקי הפראנואיד מעלים כזה דבר. פשכצקי וגם אתם נשמעים כמו הללי ופרימו ב-103fm. קוטלים לי שחקן שלא שיחק משחק אחד על סמך שמועות.
אמרתי שלא כל מה שכתוב בתקשורת הוא שקר.
מאוד נוח לברוח לשם לפעמים, אבל זה פשוט לא נכון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זרמתי איתך דווקא שבאמת שחקנים מסרו לפשכה את הידיעה, והבאתי לך את הצד השני של המטבע עם התגובות על האימונים של קוואנקה (זוכר את השער שלו באימון שכיכב בכל מקום לפני תחילת העונה?).izguy83 כתב:אתם חייבים להפסיק עם השטות הזו שכל מה שכתוב בתקשורת הוא שקר. כמו שיש שחקנים שיוצאים בגלוי נגד פשכצקי, ככה יש שחקנים שמספרים לו ולכתבים אחרים מה קורה מאחורי הקלעים.
לא יודע אם החלוץ הספרדי איכותי או לא, כן יודע שזה לא רציני לגבש דעה בלי לראות אותו קודם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מבין, אני רק טוען שגם אם פשכצקי לא המציא, רכילות זולה כזאת ראוי שלא תתפוס מקום של שיח אצלנוizguy83 כתב: לא קטלתי כלום אחי.
אמרתי שלא כל מה שכתוב בתקשורת הוא שקר.
מאוד נוח לברוח לשם לפעמים, אבל זה פשוט לא נכון.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מסכיםSir Alex Ferguson כתב: זרמתי איתך דווקא שבאמת שחקנים מסרו לפשכה את הידיעה, והבאתי לך את הצד השני של המטבע עם התגובות על האימונים של קוואנקה (זוכר את השער שלו באימון שכיכב בכל מקום לפני תחילת העונה?).
לא יודע אם החלוץ הספרדי איכותי או לא, כן יודע שזה לא רציני לגבש דעה בלי לראות אותו קודם.
קודם כל, גם אם הוא לא מציג יכולת מיוחדת זה רק ההתחלה של ההתחלה של העונה.
דבר שני. עם כל הכבוד להוגי הדעות בתקשורת חוות דעתם לא מעניינת כי ברוך השם אנחנו יודעים לזהות מי שחקן ומי לא.
דבר שלישי. מלכתחילה אמרו לנו שמדובר בחלוץ שבעיקר עובד קשה בשביל החברים שלו, ופחות עילוי שכובש בצרורות.
עד מחזור 10 נדע מה יש לנו בידיים. עד אז כל דעה לגביו מונעת מפנטזיות ותחושות בטן ולא ממציאות
דבר שני. עם כל הכבוד להוגי הדעות בתקשורת חוות דעתם לא מעניינת כי ברוך השם אנחנו יודעים לזהות מי שחקן ומי לא.
דבר שלישי. מלכתחילה אמרו לנו שמדובר בחלוץ שבעיקר עובד קשה בשביל החברים שלו, ופחות עילוי שכובש בצרורות.
עד מחזור 10 נדע מה יש לנו בידיים. עד אז כל דעה לגביו מונעת מפנטזיות ותחושות בטן ולא ממציאות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא רק אנחנו קראנו את הידיעה בתקשורת, יש דיבורים שנס ציונה גם קראו את הפרסומים ששחקנים בקבוצה טענו שהוא מאכזב באימונים והגישו בקשה להשאיל אותו בעונה הקרובה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!