2019-2020- סגל שחקנים וכו'
Re: 2019-2020- סגל שחקנים וכו'
אנחנו קבוצה טובה אבל כנראה לצערי לא תלויים בעצמנו. אם מכבי יהיו בפורמה של שנה שעברה כנראה לא ניקח אליפות. אם הם יישחקו/ייחלשו נוכל להיאבק על האליפות
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
תוציא את המונח האליפות.אסי, דגים כתב:אנחנו קבוצה טובה אבל כנראה לצערי לא תלויים בעצמנו. אם מכבי יהיו בפורמה של שנה שעברה כנראה לא ניקח אליפות. אם הם יישחקו/ייחלשו נוכל להיאבק על האליפות
החורבן שהיה בקיץ שעבר גרם לנזק לשנים הבאות.
אין לנו שום שחקן שובר שיוויון כמו מליקסון וואקמה,לא רואה מצב שאנחנו מתמודדים על תואר.
שוער והגנה שלנו ברמה גבוהה,המשל הסגל הוא מרכז טבלה .
תקשיבו, זה פשוט מופרך לדבר על אליפות כרגע. מקווה שגם הכותבים פה וגם הקהל הרחב מבינים שזאת עונת מעבר ויגיעו למגרש עם ציפיות בהתאם, אחרת טרנר יהפוך לאיצטדיון מאוד לא נעים
המכירה של אוחנה נותנת גם סוג של שקט מבחינה כלכלית. פחדו שהמנודים יכבידו על התקציב, עכשיו אני מאמין שההנהלה תיהיה פחות לחוצה אם מנודה כזה או אחר ינסה לעשות 'שרירים' במו"מ על עזיבה.
עכשיו שאין אוחנה ואין גם מליקסון כנראה, אין לנו את הקשר מתחת לחלוץ יותר. ממן לא מתאים וכנראה ישוחרר(או שההעברה של אוחנה טרפה תקלפים).
חבל שדווקא ממן נשאר במקום אוחנה.
חייבים עוד שחקנים יוצרים ואגרסיביים.
חייבים עוד שחקנים יוצרים ואגרסיביים.
ממן לא מתאים לרמה. אנחנו בבעיה מאוד גדולה מבחינה התקפית. אין לנו יצירתיות התקפית.
ממן לא ישוחרר כבר, אולי נייג'ל יכנס לתפקיד אבל אני בספק.yakar כתב:עכשיו שאין אוחנה ואין גם מליקסון כנראה, אין לנו את הקשר מתחת לחלוץ יותר. ממן לא מתאים וכנראה ישוחרר(או שההעברה של אוחנה טרפה תקלפים).
אין ספק שאנחנו בבעיה
אבל יש לנו מלא כסף בבנק...שיש כתב: ממן לא ישוחרר כבר, אולי נייג'ל יכנס לתפקיד אבל אני בספק.
אין ספק שאנחנו בבעיה
משקיע את כל הכסף בקשר אחורי,אחד תותח ייצב לנו את משחק ההגנה וכאשר סופגים פחות מ 20 שערים בעונה,מההתקפה אני כבר לא ההייה מודאג
hb7 כתב:משקיע את כל הכסף בקשר אחורי,אחד תותח ייצב לנו את משחק ההגנה וכאשר סופגים פחות מ 20 שערים בעונה,מההתקפה אני כבר לא ההייה מודאג
יביאו קשר אחורי אם טאפוקו יעזוב, זה ברור.
איך אבל אתם לא רואים בעיה במשחק ההתקפה? יש בעיה עצומה. אין יצירתיות. הרבה מאוד סימני שאלה.
יש בעיה אבל החליטו לחזק את ההגנה בשוער אז לא נשאר בררה,כל עוד אנחנו לא נתחיל את המשחק במינוס גול כמו עונה שעברה אנחנו במצב הרבה יותר טובyakar כתב:
יביאו קשר אחורי אם טאפוקו יעזוב, זה ברור.
איך אבל אתם לא רואים בעיה במשחק ההתקפה? יש בעיה עצומה. אין יצירתיות. הרבה מאוד סימני שאלה.
צריכים שני שחקנים לקישור ואחד להתקפה, יש מקום לאחד. על המדף ראדי אוגו הובאן וטוני.
מי תקחו? לפי מה שהסגל הנוחכי הכי צריך
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוני.שיש כתב:צריכים שני שחקנים לקישור ואחד להתקפה, יש מקום לאחד. על המדף ראדי אוגו הובאן וטוני.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
שלושה ימים למחנה האימונים, אפשר להגיד שההרכב הראשון הרע של העונה שעברה לא רק שלא התחזק אלא אפילו נחלש.
זו תמונת המצב נכון להיום.
זו תמונת המצב נכון להיום.