הובאן חתום לעונה הזאת בלבד, אוגו לדעתי לא יעזוב, וויטור וטוני זה כבר סיפור אחר.hb7 כתב:גם הובן מועמוד לא להיות פה גם אוגו גם טוני גם וויטור וכולם חתומים לשלוש שנים
לוסיו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: לוסיו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איכזב אותי מאוד אתמול.
גאדיר עושה לפחו. שער אחד מהמצבים וחצי המצבים שהגיע אליהם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
תקף גם למשחק מול ביתרTotti כתב:איכזב אותי מאוד אתמול.
לא הייתי חותם על גאדיר, גם הוא מחמיצן לא קטן.Totti כתב:איכזב אותי מאוד אתמול.
yedidel כתב:אחלה לוסיו.
הוא מבקיע פחות משהר (למרות שבחלוקה לפי דקות לא כזה רחוק), אבל בניגוד לשהר הוא משפיע על המשחק גם שהוא לא מבקיע. אם זה במסירות נהדרות, תפקוד כפיבוט, הנעת כדור.
מה אכפת לכם אם הוא יהיה מלך השערים או לא? התרומה שלו לקבוצה זה מה שחשוב.

דווקא לוסיו היה בסדר אתמול.
היה לו קטע אחד שניסה להוביל כדור מחצית ראשונה, וזה היה קצת מביך האמת...
אבל חוץ מזה, סחט פנדל, ונתן מסירה יפה לאוחנה שהחמיץ ממצב נוח.
היה לו קטע אחד שניסה להוביל כדור מחצית ראשונה, וזה היה קצת מביך האמת...
אבל חוץ מזה, סחט פנדל, ונתן מסירה יפה לאוחנה שהחמיץ ממצב נוח.
- The red one
באמת שמצחיק אותי שיש פה אנשים שאומרים "אז הוא לא סקורר" "אז הוא כובש פחות"
הלו, הוא חלוץ מה נסגר איתכם?
הוא נותן דברים שאף אחד אחר מהחלוצים שלנו לא נותן. מי שיבקיע לא חסר, אף שחקן שלנו לא יסיים עם 25-30 שערים. זה בלתי אפשרי בקבוצה כמו שלנו.
- The red one
ובכל זאת, כל הדברים האלה "שהוא נותן" לא יהוו לך תכל'ס במשחקים שכן יצליחו לצופף אותך כל עוד הוא לא "נותן" כדור ברשת.
מה שלדעתי קורה עם לוסיו זה שפשוט הקבוצה מצליחה אז לא שמים לב לחולשתו ולחוסר התפוקה (היחסית) שלו.
מה שלדעתי קורה עם לוסיו זה שפשוט הקבוצה מצליחה אז לא שמים לב לחולשתו ולחוסר התפוקה (היחסית) שלו.
א. הוא שם את הכדור ברשת. כמה וכמה פעמים. בנוסף יש לו בישולים. גם כמעט בישולים מכדורים נהדרים שמוריד ואחרים לא מנצלים. גם אתמול אגב.The red one כתב:ובכל זאת, כל הדברים האלה "שהוא נותן" לא יהוו לך תכל'ס במשחקים שכן יצליחו לצופף אותך כל עוד הוא לא "נותן" כדור ברשת.
ב. לא כולם יכולים להיות כוכבים, וכשיש כדור אחד על המגרש אי אפשר שכולם חברינו. זה מה שיפה בקבוצה.
גם ברדה חלוץ של 10 שערים+- בעונה. זה הופך אותו לחלוץ לא טוב?The red one כתב:באמת שמצחיק אותי שיש פה אנשים שאומרים "אז הוא לא סקורר" "אז הוא כובש פחות"
לוסיו עושה עבודה נהדרת בשאר האספקטים. תן לו הרכב קבוע והוא גם יסיים עונה עם 10-15 שערים.
אם יש לכם שחקן עם ראית משחק פנטסטית כמו של לוסיו כוח כמו של לוסיו שמוסר כמו לוסיו אבל יותר מהיר מימנו וסקורר אתם מוזמנים לשלוח אותו לבכר או למוריניו שניהם צריכים אחד כזה
- The red one
איי איי עשית אותו מסי. איזו הפרזה.hb7 כתב:אם יש לכם שחקן עם ראית משחק פנטסטית כמו של לוסיו כוח כמו של לוסיו שמוסר כמו לוסיו אבל יותר מהיר מימנו וסקורר אתם מוזמנים לשלוח אותו לבכר או למוריניו שניהם צריכים אחד כזה
עד עכשיו בכל המשחקים אני רואה פעולה אחת-שתיים חיוביות שלו ותו לא. השער הכי חשוב שלו עד כה היה מול אינטר שהחזיר אותנו לתמונה (שער נהדר) וכל השאר בגארבג' (כבש את הראשון באחת החמישיות..סבבה)
כן, להשוות את התרומה של ברדה מאחורי הקלעים לתרומה של לוסיו למאחורי הקלעים. ממש חכם.
קיצור לא מחזיק ממנו, כמו שאמרתי בתחילת האשכול שהפכו אותו לאיזו מפלצת כדורגל (מוזמנים להסתכל) ומקווה שאוכל את הכובע בסיבוב הבא.
אגב, אני מעדיף את ג'ורדן פושה על פניו. גם פושה יבוא ללא אגו לקבוצה כמו שלנו. עם פושה יש 2 בעיות:
א. שיימן ינסה לחלוב את אלונה חזק.
ב. הוא מאוד חד גוני במשחק שלו. חיית רחבה מטורפת, אבל מבחוץ הוא סבבה ולא יותר. בכר לא אוהב שחקנם כאלה.
כמו בנושאים אחרים, זה ויכוח עקר.
תהנו מהתרומה שלו, כי אתם עוד תצטרכו לספר לילדים ולנכדים על העונה של לוסיו וטוני.
תהנו מהתרומה שלו, כי אתם עוד תצטרכו לספר לילדים ולנכדים על העונה של לוסיו וטוני.
השער הכי חשוב שלו היה השער האדיר בגלזגו שהחזיר אותנו למשחק אבל ההגנה פירקה לנו את חלום ליגת האלופות