איסאק קוונאקה
- ForeverRed
Re: איסאק קוונאקה
שלום ולהתראות.
אחד האפסים הגדולים שלבשו את החולצה האדומה.
1/3.
נקסט.
1/3.
נקסט.
פתחתי שמפניה ואבוקה יששששששששששששששששששש
עמה יעמיק הגיבו על הפרסום
״כולם לגיגסי״ חחחחחח אני מת ,
יאללה בשעה טובה , רוצים רכשששש
״כולם לגיגסי״ חחחחחח אני מת ,
יאללה בשעה טובה , רוצים רכשששש
הייתי שמח לדעת יום אחד מה היה, הסיפור המלא.
מהשיקולים שעשו לפני ההחתמה, ממה בדיוק הופתעו, להתנהלות באימונים שגרמו לכך שהדרדר עד לקצה הסגל...
מהשיקולים שעשו לפני ההחתמה, ממה בדיוק הופתעו, להתנהלות באימונים שגרמו לכך שהדרדר עד לקצה הסגל...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ולהתראות? לא רוצה לראות אותו פה שוב!ForeverRed כתב:שלום ולהתראות.
1/3.
נקסט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בחיים לא התרגשתי ככה משיחרור של שחקן
לשחרר את קורהוט בחינם לא תהייה בעיה אולי יעשו גם כמה גרושים ואת פקהארט כנראה לא ימהרו לשחרר ואולי ישאר פה כל המוקדמות
- The red one
לא תצטרך לחכות עוד הרבהyedidel כתב:הייתי שמח לדעת יום אחד מה היה, הסיפור המלא.
- yanivnew91
לא נצטרך לחכות הרבה כדי לקבל את הצד של השחקן.The red one כתב: לא תצטרך לחכות עוד הרבה
את הצד השני אני לא בטוח אם נקבל מתישהו
- The red one
תלוי עד כמה חמור יהיה הצד של השחקן. חוץ מזה שגם ממנו אפשר ללמוד הרבה.yanivnew91 כתב: לא נצטרך לחכות הרבה כדי לקבל את הצד של השחקן.
את הצד השני אני לא בטוח אם נקבל מתישהו
בשורות מעולות.
בגלל שאני מתחסד אז אני לא אפסח על איחולי הצלחה. הוא לא הראשון ולא אחרון שהשידוך לא מצליח. אני לםחות לא מכיר את כל הפרטים ולכן לא שופט אותו. להפיל עליו את מלוא האחריות שזה לא עבד זה עוול. הקבוצה לקחה סיכון כאשר הביאה אותו עם רזומה בעייתי של משחק בחול.
שולח לו הודעת וואטאף של תודה ובהצלחה.
וכמו שכתבו פה לפני - הכל פה היה עניין של משא ומתן. כאילו שהוא הראשון שעושה שריר. גם קורהוט עושה אותו דבר ואף אחד לא בא אליו בטענות. אל תצפו ששחקן ש"פוטר" יפעל לפי האינטרסים של הקבוצה. זו התחסדות.
בגלל שאני מתחסד אז אני לא אפסח על איחולי הצלחה. הוא לא הראשון ולא אחרון שהשידוך לא מצליח. אני לםחות לא מכיר את כל הפרטים ולכן לא שופט אותו. להפיל עליו את מלוא האחריות שזה לא עבד זה עוול. הקבוצה לקחה סיכון כאשר הביאה אותו עם רזומה בעייתי של משחק בחול.
וכמו שכתבו פה לפני - הכל פה היה עניין של משא ומתן. כאילו שהוא הראשון שעושה שריר. גם קורהוט עושה אותו דבר ואף אחד לא בא אליו בטענות. אל תצפו ששחקן ש"פוטר" יפעל לפי האינטרסים של הקבוצה. זו התחסדות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
זה קרה אלוהים זה קרה ,
החוזה של קאוונקה הותר ,
אחרי קיץ מתיש , הגיעה הבשורה
הדרום מתעורר לחיים ,
זר אכזר יחתום לאלתר ,
רומני או ניגרי , לא זה לא מאוחר
החוזה של קאוונקה הותר ,
אחרי קיץ מתיש , הגיעה הבשורה
הדרום מתעורר לחיים ,
זר אכזר יחתום לאלתר ,
רומני או ניגרי , לא זה לא מאוחר
הודה לי מאוד על איחולי ההצלחה והתודות על הרגעים בהם שמחנו בזכותו.גדי כתב:בשורות מעולות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
ההדחה מהגביע והשיוויון בתוספת הזמן בטדי היו ללא ספק רגעים בלתי נשכחים.גדי כתב:
הודה לי מאוד על איחולי ההצלחה והתודות על הרגעים בהם שמחנו בזכותו.
שמחה טהורה.