האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
לפני שמגדילים שיעשו קודם יציאות לכביש שדה תימן ולכביש 40
100%.אדום זקן כתב: לא צריך.
שלא ייגעו לנו בו.
ככה אנחנו אוהבים אותו,קטן ויעיל.
תודה רבה.שמעון א כתב:לפני שמגדילים שיעשו קודם יציאות לכביש שדה תימן ולכביש 40
בשבת המשטרה הגדילה לעשות ועקב הכמות העצומה של אוהדי סכנין שהגיעו וסכנה האדירה במפגש שלהם עם האוהדים שלנו מנעה מאוהדינו לחנות בחניה הצפונית (ואני כבר לא מדבר על שחרור תנועה צפונה לאחר המשחק..., עלות של 2 שוטרים לפחות משעה). חלם זה כאן...
אין מה להגדיל בשנים הקרובות. אולי אולי כשיהיה לאשדוד איצטדיון ויהיה לנו איפה להתנחל, כרגע אין טעם ואין סיבה להעלות את זה לפרק
מממ.. לפני שנה כבר?Eelect כתב:אתם רואים איזושהי סיטואציה שבשנים הקרובות נצטרך הרחבה של האיצטדיון?
לא מאמין שאפשר להגדיל.
נראה לי זה יעלה יותר מלבנות אצטדיון חדש.
נראה לי זה יעלה יותר מלבנות אצטדיון חדש.
- The red one
בואו נוריד כבר את שקר ה"משחקים לא חשובים" הזה מהפרק -
האצטדיון לא היה במלא בלא מעט ממשחקי הליגה. אז בסדר, אני קטנוני, ולפעמים הוא היה ריק רק ב-50 כרטיסים. צודקים והכל. ועדין. לרצות הגדלה במצב כזה זה (לדעתי!) מצחיק.
ובואו לא נשכח את משחק גביע המדינה - יום חול, שעה נוחה, שמינית גמר, היריבה היא קריית שמונה (ולא מ.ס כפר קאסם), המחיר הוא 50 שקלים אחיד - פחות מ10,000 איש טרחו להגיע לצפות.
כמובן שאם הרעיון של אורן היה יכול להיות מיושם (של הגדלה ללא נדידה והמתנה) אף אחד לא היה מתנגד.
האצטדיון לא היה במלא בלא מעט ממשחקי הליגה. אז בסדר, אני קטנוני, ולפעמים הוא היה ריק רק ב-50 כרטיסים. צודקים והכל. ועדין. לרצות הגדלה במצב כזה זה (לדעתי!) מצחיק.
ובואו לא נשכח את משחק גביע המדינה - יום חול, שעה נוחה, שמינית גמר, היריבה היא קריית שמונה (ולא מ.ס כפר קאסם), המחיר הוא 50 שקלים אחיד - פחות מ10,000 איש טרחו להגיע לצפות.
כמובן שאם הרעיון של אורן היה יכול להיות מיושם (של הגדלה ללא נדידה והמתנה) אף אחד לא היה מתנגד.
- ForeverRed
הסבירו לך בצורה מנומקת כבר יותר מפעם אחת ש-50 המקומות האלה לא משנים דבר. אין להם שום משמעות.The red one כתב:בואו נוריד כבר את שקר ה"משחקים לא חשובים" הזה מהפרק -
לא מבין למה אתה ממשיך להתעקש.
- The red one
משעמם לי בפגרה אז בא לי להציק לכםForeverRed כתב: הסבירו לך בצורה מנומקת כבר יותר מפעם אחת ש-50 המקומות האלה לא משנים דבר. אין להם שום משמעות.
לא מבין למה אתה ממשיך להתעקש.
בארץ אין מצב שיעשו בנייה ללא נדידה , לא ערוכים לזה לא יודעים לעשות את זה.
בבלאידוס של ויגו , ובסאן ממס החדש של בילבאו ובאיצטדיון של ראיו שיפצו יציעים תוך כדי עונה רצה זה לא גרן חהדידה.
בוויט ארט ליין הורסים אותו כדי לבנות איצטדיון חדש , אבל כבר התחילו עם הבנייה שלו תוך כדי העונה הנוכחית ולא גרמו לנדידה של הקבוצה (רק שנה הבאה הם ינדדו כי זה כבר הריסת איצטדיון שלם ולא שיפוץ יציע/הוספת יצייע).
בבלאידוס של ויגו , ובסאן ממס החדש של בילבאו ובאיצטדיון של ראיו שיפצו יציעים תוך כדי עונה רצה זה לא גרן חהדידה.
בוויט ארט ליין הורסים אותו כדי לבנות איצטדיון חדש , אבל כבר התחילו עם הבנייה שלו תוך כדי העונה הנוכחית ולא גרמו לנדידה של הקבוצה (רק שנה הבאה הם ינדדו כי זה כבר הריסת איצטדיון שלם ולא שיפוץ יציע/הוספת יצייע).
- ForeverRed
לגיטימי.The red one כתב: משעמם לי בפגרה אז בא לי להציק לכם
הצפוני גם נמכר ברובו בכרטיסי בוגר. מרחיק לא מעט אנשים. מתעלמים מזה פעם אחר פעם.
הביקוש הגדול גורם לזה ולהתייקרות במנויים (לא שאני בא בטענות).
לא אתפלא אם גם העונה נראה עלייה קלה במחירים.
באירופית כרטיס עלה המון כסף.
ברור שזה נועד לפצות על הכמות היחסית קטנה.
22-25 יושב עלינו מצוין.
יאפשר מחירים נורמליים יותר וגידול משמעותי בגרעין היותר מסור של הקהל.
הביקוש הגדול גורם לזה ולהתייקרות במנויים (לא שאני בא בטענות).
לא אתפלא אם גם העונה נראה עלייה קלה במחירים.
באירופית כרטיס עלה המון כסף.
ברור שזה נועד לפצות על הכמות היחסית קטנה.
22-25 יושב עלינו מצוין.
יאפשר מחירים נורמליים יותר וגידול משמעותי בגרעין היותר מסור של הקהל.
אגב, בתחילת השנה באתי בטענות על התורים בכניסות בגלל שיש רק 2 קרוסלות.
מאז שפתחו 2 עמדות נוספות, המצב השתפר פלאים ואין תורים בכלל.
כבוד!
מאז שפתחו 2 עמדות נוספות, המצב השתפר פלאים ואין תורים בכלל.
כבוד!
גם באנפילד בנו יציע חדש תוך כדי העונה.הראל כתב:בארץ אין מצב שיעשו בנייה ללא נדידה , לא ערוכים לזה לא יודעים לעשות את זה.
- The red one
תזכורת: אנחנו נמצאים במדינה שבה החליטו על סגירת אצטדיון מרכזי בתחילת העונה, וכיום מלבד המון חול והריסה של חלק (מאוד) קטן ממנו - שום דבר לא השתנה.bs war כתב:
גם באנפילד בנו יציע חדש תוך כדי העונה.