איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: תגיד אתה אמיתי?? מה נסגר איתכם אנשים? התבלבלתם לגמרי. יורקים עליכם ואתם מספרים לי שזה גשם.

יושב פה איזה פישר, תקוע כמו עצם בגרון, דורש את כל החוזה שלו במזוודה מבלי לתת דקת עבודה בתמורה ובנוסף לקבל חוזה חדש בקבוצה אחרת. איפה נשמע דבר כזה? איך אפשר להבליג על ניצול כל כך מכוער של הסיטואציה שמחבל בצורה ישירה בקבוצה?

למרות הכל הוא זוכה לכל התנאים כפי שמצוין בחוזה שנחתם מולו. אין הרבה קבוצות שהיו מתנהלות מולו בגנטלמניות עד לנקודת הזמן הזאת. כשמותחים יותר מדי את החבל הוא בסוף מתחיל להיקרע.

מצטער, רמת ההתחסדות כאן שוברת שיאים.
תקופת זינו עאלק.
כל מה שתרשום לא יטשטש במאומה את העובדה שמשפט כמו "האינטרסים של המועדון מעל הכל" ועוד בקונטקסט כזה, זה באבוה תקופת ז'ינו!! גם אז שהפיצו שמועות שהולכים לשדוד את שחקן X בדיוק במועד תשלום המשכורות, העלימו רכבים באישון ליל וניתקו מים וחשמל זה היה בשם "האינטרסים של המועדון". מאדם בוגר ומפוקח כמוך הציפייה המינימלית היא לדעת עד כמה אמירה כזו היא מדרון חלק.

ושלא לדבר שכל מה שרשמת זה במחילה מראש בליל שטויות לא רלוונטיות ועובדות לא נכונות. 'bs war' כבר ענה לך על עיקר הדברים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

delta7 כתב: בהתמודדות באירופה כנגד קבוצות בסדר גודל של סלטיק/לודוגורץ/מאריבור וכיו"ב כל ויתור על זר הוא לוקסוס.
גם בליגה לא כל פעם תתקל במכבי כ"כ חלשה כמו בפלייאוף השנה.
אפשר להתחיל את העונה עם 6 זרים ולתכנן שיהיה זר אחד שמסים חוזה בסוף העונה וואלה ראיון מעולה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אורי אדום בנשמה כתב:
כל מה שתרשום לא יטשטש במאומה את העובדה שמשפט כמו "האינטרסים של המועדון מעל הכל" ועוד בקונטקסט כזה, זה באבוה תקופת ז'ינו!! גם אז שהפיצו שמועות שהולכים לשדוד את שחקן X בדיוק במועד תשלום המשכורות, העלימו רכבים באישון ליל וניתקו מים וחשמל זה היה בשם "האינטרסים של המועדון". מאדם בוגר ומפוקח כמוך הציפייה המינימלית היא לדעת עד כמה אמירה כזו היא מדרון חלק.

ושלא לדבר שכל מה שרשמת זה במחילה מראש בליל שטויות לא רלוונטיות ועובדות לא נכונות. 'bs war' כבר ענה לך על עיקר הדברים.
טוב אחייי.
אני מקווה שכשאתה מקבל סטירה בחיים האמיתיים אתה לא מגיש גם את הלחי השנייה.

בכל שנותיי כאוהד כדורגל לא נתקלתי בדרישה כזאת משחקן כדורגל. לגיטימי לדרוש השלמת חוזה בקבוצה אחרת כך שהשכר לא יפגע. מה שקואנקה עושה זה עושק פר אקסלנס.
יש למישהו ספק שאם מכסת הזרים לא מלאה הוא כבר מזמן טס מפה?

נשבע שאתם הזיה.
מתחסדים בשקל.
קצת מזכיר את תמר זנדברג ושות.
הפלסטינים לא אשמים. אנחנו עם כובש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אורי אדום בנשמה כתב:

מה נסגר איתך? הכל בסדר? איך הגעת לזינו?
ב"ש יכולה לסגור את העניין טוב יותר וזהו.
לא צריך להקצין

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: טוב אחייי.
אני מקווה שכשאתה מקבל סטירה בחיים האמיתיים אתה לא מגיש גם את הלחי השנייה.

בכל שנותיי כאוהד כדורגל לא נתקלתי בדרישה כזאת משחקן כדורגל. לגיטימי לדרוש השלמת חוזה בקבוצה אחרת כך שהשכר לא יפגע. מה שקואנקה עושה זה עושק פר אקסלנס.
יש למישהו ספק שאם מכסת הזרים לא מלאה הוא כבר מזמן טס מפה?

נשבע שאתם הזיה.
מתחסדים בשקל.
קצת מזכיר את תמר זנדברג ושות.
הפלסטינים לא אשמים. אנחנו עם כובש.
גם אתה לא טומן ידך בצלחת.
הלו תתעורר,חתמת על הסכם תעמוד בו.
טוב לא טוב זה מה יש.
כח אחד כאן מוותר לי באהלן אהלן על חצי מליון יורו.
תפסיקו לבלבל במוח.
לא רוצים אותו? סבבה.
תשלמו לו ושיילך.
על טעויות משלמים ואם זה אומר שלא יוכלו להביא זר במקומו אז זה מה שיהיה.
כן,מה הבעיה בזה שהבן אדם אמר שקנה בית ויש לו התחייבות? צודק מליון אחוז.
חתם על חוזה לשנתיים עשה חשבון והתחייב.
כמו שאתה וחברים שלך שתגדלו קצת תתחייבו על משכנתא ואני רוצה לראות אותך מוותר על שקל.
ואין דברים כאלה בעולם כי רק כאן המציאו את המנודים עאלק.
לא רוצים? תשלמו ויילך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אדום זקן כתב: גם אתה לא טומן ידך בצלחת.
טוב לא טוב זה מה יש.
תפסיקו לבלבל במוח.
לא רוצים אותו? סבבה.
תשלמו לו ושיילך.
כמו שאתה וחברים שלך שתגדלו קצת תתחייבו על משכנתא ואני רוצה לראות אותך מוותר על שקל.
לא רוצים? תשלמו ויילך.
הבנת הנקרא זה לא הצד החזק פה בפורום.
איפה קראת ומאיפה הסקת ששכרו יפגע?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

טוב לא טוב זה מה יש.
תפסיקו לבלבל במוח.
לא רוצים אותו? סבבה.
תשלמו לו ושיילך.
לא רוצים? תשלמו ויילך.
בדיוק

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הולכים איתו לקצה.
יעמוד לוועדת משמעית וצפוי לקבל את הקנס המקסימלי - 20% מגובה משכורת חודשית
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מישהו כאן כתב שלא צריך לעמוד בחוזה של הספרדי?
במועדון לא מבקשים לפגוע בשכר של הספרדי, בדיוק להפך, הם התחייבו בפניו גם בינואר שהוא יקבל את מלוא החוזה שלו, רק במקום שאנחנו נשלם את כל החוזה, הקבוצה החדשה שלו תשלם חלק מהחוזה ואנחנו נשלים לו את יתרת החוזה.
מה לא לגיטימי ברצון של המועדון? קוואנקה עדין יקבל את כל הכסף בחוזה באותה תקופה של זמן והוא לא יפגע כלכלית.
אבל קואנקה, שמוצג בתקשורת כקורבן משום מה, יודע שאנחנו בבעיה כי יש בישראל הגבלת זרים ואנחנו כרגע עם 6 זרים, אז הוא מנסה לנצל את הסיטואציה כדי גם לקבל את כל החוזה אצלנו (בלי לשחק אצלנו בפועל את יתרת החוזה) וגם לקבל חוזה נוסף בקבוצה החדשה שלו ומזה במועדון רוצים להימנע.

בשורה התחתונה, זכותו של הספרדי לנצל את המצב שלנו כדי לנסות לקבל בו זמנית משכורת משני מועדונים ולקבל בשנה הקרובה סכומים יותר גבוהים ממה שהיה מקבל אם היה נשאר אצלנו. מצד שני, זכותו של המועדון לא לספור אותו מקצועית ולנצל כל הפרת משמעת כדי להעניש אותו ולגרום לו להבין שלמטבע יש שני צדדים...

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

טוב לא טוב זה מה יש.
תפסיקו לבלבל במוח.
לא רוצים אותו? סבבה.
תשלמו לו ושיילך.
לא רוצים? תשלמו ויילך.
אתה עדיין לא הבנת מה הבעיה בדרישה של קוואנקה, אף אחד לא אמר שהוא לא יקבל את הכסף עד היורו האחרון.
הציעו לו לצאת להשאלה, שהקבוצה השנייה תשתתף בשכר (לצורך העניין ישלמו 250 אלף יורו וב"ש תשלים את ה250 אלף יורו הנותרים)
הוא לא מעוניין, הוא מעוניין לקבל שיחרור עם כל הכסף ביד (חצי מיליון יורו) ואז ללכת לחתום במועדון אחר ולקבל עוד משכורת שנתית (נניח עוד 200-300 אלף יורו).
ז"א הוא לא מעוניין לקבל רק את החצי מיליון יורו שמגיעים לו ע"פ החוזה, הוא מעוניין לקבל את החצי מיליון יורו האלה ואז לקבל עוד 200-300 ממקום אחר.
אם כבודו היה מוכן לצאת להשאלה בספרד, גם היה משחק העונה ולא יושב עונה שלמה ביציע, גם מקבל את כל הכסף שמגיע לו ע"פ החוזה, וגם לנו לא היו בעיות יותר.
אבל הוא לא רוצה, הוא רוצה להרוויח ולשבת על התחת, או ללכת לשחק במקום אחר ולהרוויח 2 משכורות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: הבנת הנקרא זה לא הצד החזק פה בפורום.
איפה קראת ומאיפה הסקת ששכרו יפגע?
גם הבנת החיים זה לא הצד החזק פה.
מי אתם בכלל שתבקשו משחקן לוותר על כסף??
והשלמת שכר זה לוותר על כסף.
הוא חתום על חוזה,רוצה לפטר אותו? תשלם לו.
רק אם הוא בכוונות טובות בא ומוכן להתפשר אז סבבה,אם לא הוא לא חייב.
אתם כולכם ובעצם כולנו צריכים לסתום ולתת למועדון לפתור את זה ולא לצאת כאן בהצהרות שאתם יוצאים מהם לא הכי חכמים בעולם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

maxkid22 כתב: אתה עדיין לא הבנת מה הבעיה בדרישה של קוואנקה, אף אחד לא אמר שהוא לא יקבל את הכסף עד היורו האחרון.
הציעו לו לצאת להשאלה, שהקבוצה השנייה תשתתף בשכר (לצורך העניין ישלמו 250 אלף יורו וב"ש תשלים את ה250 אלף יורו הנותרים)
הוא לא מעוניין, הוא מעוניין לקבל שיחרור עם כל הכסף ביד (חצי מיליון יורו) ואז ללכת לחתום במועדון אחר ולקבל עוד משכורת שנתית (נניח עוד 200-300 אלף יורו).
ז"א הוא לא מעוניין לקבל רק את החצי מיליון יורו שמגיעים לו ע"פ החוזה, הוא מעוניין לקבל את החצי מיליון יורו האלה ואז לקבל עוד 200-300 ממקום אחר.
אם כבודו היה מוכן לצאת להשאלה בספרד, גם היה משחק העונה ולא יושב עונה שלמה ביציע, גם מקבל את כל הכסף שמגיע לו ע"פ החוזה, וגם לנו לא היו בעיות יותר.
אבל הוא לא רוצה, הוא רוצה להרוויח ולשבת על התחת, או ללכת לשחק במקום אחר ולהרוויח 2 משכורות.
הוא לא רוצה וזו זכותו.
מחר בבוקר המעסיק שלך אומר לך "שמע ממחר אתה עובד אצל x ואני משתתף בשכר"
אתה יודע מה אני עונה לו? ז י ן בעין,למה מה אני עבד שלך? אתה לא רוצה אותי,תשלם לי את החוזה ושחרר אותי.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

באר שבע לא הפסיקו לשלם לו לשניה והם גם לא יפסיקו.
קואנקה יקבל את כל החוזה שמגיע לו בישיבה ביציע או שיוסכם על פיצוי חלקי והוא יעזוב לקבוצה אחרת שכבר הביעה בו התעניינות, הוא לא יאכל מהעוגה וישאיר אותה שלמה, הוא לא יקבל את כל החוזה ביד וירוץ לקבוצה שרוצה אותו.
כל ביקורת על המועדון היא שיא של צביעות והתחסדות, יפה שאתם מפזרים כסף בכזאת קלות כי אתם כאלה ג'נטלמנים, אני רוצה לראות מי היה משחרר עובד שלו עם חוזה לכמה שנים ביד כדי שיום אחר כך הוא יילך ללא תמורה למקום אחר.
זה כבר לא משנה כמה כסף הוא מרוויח, זה העיקרון. זה לא בית הבראה פה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אדום זקן כתב: גם הבנת החיים זה לא הצד החזק פה.
מי אתם בכלל שתבקשו משחקן לוותר על כסף??
והשלמת שכר זה לוותר על כסף.
הוא חתום על חוזה,רוצה לפטר אותו? תשלם לו.
רק אם הוא בכוונות טובות בא ומוכן להתפשר אז סבבה,אם לא הוא לא חייב.
אתם כולכם ובעצם כולנו צריכים לסתום ולתת למועדון לפתור את זה ולא לצאת כאן בהצהרות שאתם יוצאים מהם לא הכי חכמים בעולם.
שמע, ממך לא ציפיתי לנאיביות כזאת.
כל אחד כאן זורק חצי מיליון יורו בשם המועדון באהלן אהלן מבלי להתייחס בכלל להשלכות.
היום זה קואנקה, מחר קורהוט ופקהארט ובעונה הבאה הזר התורן שלא יתחבר. אני רוצה לראות מישהו שינהל את העסק שלו בצורה הזאת.

למקרה שלא הבנת אומר את זה שוב, אין בהשלמת חוזה כל פגיעה בתנאי העסקתו של השחקן. להיפך, זה צריך להיות האינטרס של שני הצדדים וזה מה שנהוג בכל מקום מתוקן.

מאחר ואתה ודומיך ממשיכים להתעקש, אבקש מכם להפנות אותנו למקרים דומים מהעבר. הטענה שלי מגובה באלפי דוגמאות מרחבי העולם, כשמנגד לא זכור לי אפילו מקרה אחד של שחקן שקיבל חוזה עתק ביד ויצא לחתום בקבוצה אחרת ולהרוויח משכורת נוספת במקום אחר (ולא, חואן פאבלו לא נחשב).

הכי קל לקשקש באוויר.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כדורגל זה שונה משכיר רגיל.
לכן אף אחד לא משלם את מלוא החוזה במקרה מהסוג הזה, לכן לגיטימי משחקן כמו אורן (סתם דוגמא) לבקש שדרוג בשכר למרות שחתם רק לפני עונה על חוזה לכמה שנים.
ההקבלות הללו פשוט לא עובדות.

טועה מי שחושב שמקרים כאלה נגמרים בכך שהקבוצה משלמת באהלן-אהלן 100% מהחוזה לשחקן.
שחקן שמתנהג בצורה מקצועית, מגיע להסדר של תשלום כמה משכורות והתרת חוזה, או שיוצא להשאלה ושני המועדונים משתתפים בשכר.
מרגע שהספרדי סירב ל2 הדרכים הללו, הוא איבד את הכבוד העצמי שלו והכבוד המינימלי למקצוע שלו.
אין לי טיפת סנטימט אליו.

שלח תגובה