מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
אישתו לא רוצה לפתוח בית ספר לפורטוגזית ליד הבית האדום?שכל המועדון ילמד פורטוגזית יקל על הזרים שיגיעו בעתיד
מקצועית אין משהו שלא נאמר כבר,
גם על רמת החיבור, הכי מקומי שיש.
לראות אותו מארח את הזרים בביתו, מארח את הסוכן הפורטוגלי של פונק במסעדה, משכנע זרים ולא בפעם הראשונה להגיע לארץ לשחק אצלנו, מגבש ומחבר את הזרים לקבוצה ולעיר, מרים את כולם מנטלית וחברתית... איזה נכס, פשוט לעצור לרגע ולהגיד תודה לאלוהים על הזכות.
היה פה ג׳ובאני רוסו והיו פה חלילוביץ׳,אוגו,הובאן ונוואקמה ועוד רבים וטובים, אבל היום בפה מלא בוחר את מיגל לזר הכי גדול בהיסטוריה שלנו, התרומה שלו למועדון הן על הדשא והן מחוצה לו ייחודית רק לו,
חד משמעית אגדה שנמצאת בשורה אחת עם אליה ומלי.
לעוד הרבה שנים טובות ויפות! תודה עליך מיגי
לראות אותו מארח את הזרים בביתו, מארח את הסוכן הפורטוגלי של פונק במסעדה, משכנע זרים ולא בפעם הראשונה להגיע לארץ לשחק אצלנו, מגבש ומחבר את הזרים לקבוצה ולעיר, מרים את כולם מנטלית וחברתית... איזה נכס, פשוט לעצור לרגע ולהגיד תודה לאלוהים על הזכות.
היה פה ג׳ובאני רוסו והיו פה חלילוביץ׳,אוגו,הובאן ונוואקמה ועוד רבים וטובים, אבל היום בפה מלא בוחר את מיגל לזר הכי גדול בהיסטוריה שלנו, התרומה שלו למועדון הן על הדשא והן מחוצה לו ייחודית רק לו,
לעוד הרבה שנים טובות ויפות! תודה עליך מיגי

רק היום?Itay כתב: ↑22 ינואר 2025, 01:26מקצועית אין משהו שלא נאמר כבר,
לעוד הרבה שנים טובות ויפות! תודה עליך מיגי![]()
כבר מזמן הוא הכי גדול.
מבחינתי, הוא ומליקסון זאת אהבה שאי אפשר לתאר.
ומבחינתי הם גם הכי גדולים שאני אי פעם ראיתי לובשים אדום(משנת 89)
אם מיגל ירוץ מול רוביק לראשות העיר, מיגל ינצח קל.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מיגל ויטור מבחינתי ראוי לפסל יחד עם ברדה ומליקסון
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחד לדור, רק שיילך יבינו מה עשו כאן הוא ומשפחתו בשביל הפועל בש.
רק שיהיה לנו בריא. כמה שאני אוהב אותו. גם בימים שאני צריך לשמור על הקול שלי, אני צורח את שיר השחקן שלו מכל הלב כמו שהיה עם ברדה ומליקסון.
- simply--red
- Title: CrazyRed
טוב שקיבל צהוב
מרגיש שהוא זקוק למנוחה
שני משחקים אחרונים פחות טובים שלו
מרגיש שהוא זקוק למנוחה
- dardasmiley
היה נהדר היום. טאטא את כל החורים של מזרחי ודל בלוריאןsimply--red כתב: ↑08 פברואר 2025, 22:21טוב שקיבל צהוב
מרגיש שהוא זקוק למנוחה