יוני סטויאנוב חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
Re: יוני סטויאנוב חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
עונה שנייה שלו בליגת העל, עם מספרים טובים. קיבל קרדיט מוגזם מברדה, מצד שני שיחק מגן ימין, מגן שמאל, כנף ימין,שמאל,חלוץ, 10, וקשר 50-50 בעונה אחת. יש לו מהירות ובעיטה מאוד טובה וזה יתרון לא מבוטל בישראל. בהתחשב שיש לו עוד 2 עונות ואנחנו נוטים לשחרר שחקנים בשנת חוזה - להשאיר לעוד עונה בתקווה שיאריך חוזה. הוא גם שווה 600 אלף יורו לפי טרנספרמארקט, כשספר שווה כפול ממנו. הייתי מתרכז בלעשות קופה על האחרון.
טרייד על גרופר וכסף נשמע רע.
טרייד על גרופר וכסף נשמע רע.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מקפיץ את הנושא שלו כי הוא הסריח היום, וכואב לי לראות את יוספי לא מקבל דקה, ספר לא,מקבל דקה, פרץ נכנס מחליף והוא באנקר.
בקושי מחליף, לא בטוח שברמה של הסגל.
בקושי מחליף, לא בטוח שברמה של הסגל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
- Title: CrazyRed
יוספי חזר מפציעה.
פרץ חתם לפני יומיים.
ספר כנראה לא ישחק באמצע או שיש משהו מאחורי הקלעים והוא עשוי לעזוב. דווח כבר מספרים פעמים שהוא לא רוצה להישאר.
בקיצור יותר מדי תיאוריות על מעט מדי מידע בשלב הזה.
פרץ חתם לפני יומיים.
ספר כנראה לא ישחק באמצע או שיש משהו מאחורי הקלעים והוא עשוי לעזוב. דווח כבר מספרים פעמים שהוא לא רוצה להישאר.
בקיצור יותר מדי תיאוריות על מעט מדי מידע בשלב הזה.
יש רגעים שרואים את הפוטנציאל ויש רגעים שבא לך לשבור עליו כיסא.
ועדיין לא יודע להצביע על העמדה הנכונה בשבילו.
שחקן מעצבן ועדיין אין ברירה חוץ מלהמשיך להאמין בו.
ועדיין לא יודע להצביע על העמדה הנכונה בשבילו.
שחקן מעצבן ועדיין אין ברירה חוץ מלהמשיך להאמין בו.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
מאוד לא מגובש, בשלב הזה אני כבר תוהה אם לא כדאי שיצא להשאלה, מאוד לא פרקטי ויעיל, משקיע הרבה בטח גם הוא מאוכזב.

יש לי אחלה רעיון
לתת לו לראות קצת ספסל
להילחם על המקום שלו
לדעתי זה יכול לעזור
לתת לו לראות קצת ספסל
להילחם על המקום שלו
לדעתי זה יכול לעזור
- ForeverRed
הכי מפוזר בארץ.
רק בהפועל באר שבע עם מאמן מוזר נותנים לסטויאנוב לפתוח במקום ספר אחרי שלושער של האחרון.
סה״כ הגיוני.
הייתי מצפה ממועדון חפץ חיים, במצב שבו קשה להביא זרים לחבק את הקיימים ולנסות להוציא מהם משהו ולו רק בשביל אירופה. יותר נראה לי כמו נסיון של המאמן הנוכחי לכאורה לייאש אותם שיבקשו ללכת כאילו בחוץ הוא מראיין תור של זרים שרוצים לשחק פה והוא רק צריך לשים את האצבע ומחר הם באים בכושר שיא ומתחברים לקבוצה בקצב גבוה ומתואמים.
חלם.
כנראה שספר בדרך החוצה , הוא לא קיבל אפילו דקהsumsum כתב: ↑21 יולי 2024, 06:45רק בהפועל באר שבע עם מאמן מוזר נותנים לסטויאנוב לפתוח במקום ספר אחרי שלושער של האחרון.
סה״כ הגיוני.
הייתי מצפה ממועדון חפץ חיים, במצב שבו קשה להביא זרים לחבק את הקיימים ולנסות להוציא מהם משהו ולו רק בשביל אירופה. יותר נראה לי כמו נסיון של המאמן הנוכחי לכאורה לייאש אותם שיבקשו ללכת כאילו בחוץ הוא מראיין תור של זרים שרוצים לשחק פה והוא רק צריך לשים את האצבע ומחר הם באים בכושר שיא ומתחברים לקבוצה בקצב גבוה ומתואמים.
חלם.
מאמן חדש =זרים חדשים
תמרורי האזהרה מתרבים מיום ליום. מאמן שמעולם לא הכין קבוצה לעונה ומעולם לא התעסק בזרים ולא מבין את המורכבות של להביא זרים איכותיים בעת הזו במיוחד שאין במערכת אחד שעקב אחרי זרים לאורך זמן/ מכיר/היה בקשר עם זרים (מנהל מקצועי, משהו?)לוותר על זרים של 8 שערים ן8 בישולים (כמדומני), זה לא פחות מפשע ספורטיבי ומראה על ניתוק וחוסר הבנה ומודעות עצמית.
כתבתי מאמן חדש זרים חדשים אבל אולי השחקן לא רוצה להיות פה בעצםsumsum כתב: ↑21 יולי 2024, 06:57תמרורי האזהרה מתרבים מיום ליום. מאמן שמעולם לא הכין קבוצה לעונה ומעולם לא התעסק בזרים ולא מבין את המורכבות של להביא זרים איכותיים בעת הזו במיוחד שאין במערכת אחד שעקב אחרי זרים לאורך זמן/ מכיר/היה בקשר עם זרים (מנהל מקצועי, משהו?)לוותר על זרים של 8 שערים ן8 בישולים (כמדומני), זה לא פחות מפשע ספורטיבי ומראה על ניתוק וחוסר הבנה ומודעות עצמית.
אני מאוד אתאכזב אם לא המומנטום על חלק מהשחקנים שלנו יתבזבז השנה לחינם.
כרגע לדעתי יש אפשרות לעשות כסף על 4 שחקנים בקבוצה:
יוספי, ספר, סטואינוב ואליאס.
בעיני גם זה מבחן של קוזוך ואלונה - מכירה (או השבחה) אמורה לקדם את הקבוצה תדמיתית וכלכלית.
כרגע לדעתי יש אפשרות לעשות כסף על 4 שחקנים בקבוצה:
יוספי, ספר, סטואינוב ואליאס.
בעיני גם זה מבחן של קוזוך ואלונה - מכירה (או השבחה) אמורה לקדם את הקבוצה תדמיתית וכלכלית.
מקווה שקוזוק לא יהיה גם עם פטיש כמו שהיה לברדה
להשאיר שחקנים על הדשא למרות שהם מסריחים אותו בכל רגע נתון.
לגבי סטויאנוב, ממשיך לטעון שמבחינתי לבנות עליו ליותר משחקן רוטציה זה יהיה פשע, הוא לא יכול להיות כרגע יותר מספסל בהפועל ב״ש.
להשאיר שחקנים על הדשא למרות שהם מסריחים אותו בכל רגע נתון.
לגבי סטויאנוב, ממשיך לטעון שמבחינתי לבנות עליו ליותר משחקן רוטציה זה יהיה פשע, הוא לא יכול להיות כרגע יותר מספסל בהפועל ב״ש.
העיקר שדובר על הצעה מהבולגרים אנשים כאן לא היו מוכנים למכור במיליון יורו.
ידעתי שצריך איזה מחצית כדורגל כדי להכניס אנשים לפרופורציות.
מחבב אותו, אבל אני סקפטי מאוד שיצא מזה משהו.
ידעתי שצריך איזה מחצית כדורגל כדי להכניס אנשים לפרופורציות.
מחבב אותו, אבל אני סקפטי מאוד שיצא מזה משהו.
אני עדיין לא פוסל אותו ולא מוכן למכור אותו במחיר כזה מצחיק. פשוט חושב שכרגע הוא ממש לא חומר להרכב, אולי עוד עונת השאלה תסייע