עדן בן בסט חתם לשלוש שנים
Re: עדן בן בסט חתם לשלוש שנים
מצטער, הטמטום של ההתחזות הרס למליקסון את בישול העונה באירופה.
כבר עברת את השוער בזווית טובה... תן גול!
איך אפשר בכלל להשוות כרגע בין דמארי לשכטר?הפועלעולה כתב:אם היו מחתימים את דמארי זה גם היה הזוי? או שכטר?
דמארי לדעתי זו החתמה הזויה לא פחות. שכטר החתמה הגיונית לחלוטין
היה פנדלyedidel כתב:מצטער, הטמטום של ההתחזות הרס למליקסון את בישול העונה באירופה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בן בסט היה הפתעה גדולה אתמול.
לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה לנו חלוץ עם טאץ כמו שלו, הורדת הכדור שלו בתחילת המשחק ביחד עם המסירה לטוני היו משהו שבן שהר לא עשה אצלנו לאורך כל הקדנציה כאן.
היה גם צריך לסיים עם שער שנפסל בגלל נבדל שלא היה.
אם אני לוקח משהו מהמשחק אתמול, חוץ מהעובדה שטוני ואוגו סוף סוף הגיעו לעונה זה את עדן, לא הבנתי למה הוא הועדף על פני שהר בהרכב, אבל אחרי המשחק אתמול, מבין לגמרי את ברק ולא אופתע אם גם בקפריסין בן בסט יפתח בהרכב.
לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה לנו חלוץ עם טאץ כמו שלו, הורדת הכדור שלו בתחילת המשחק ביחד עם המסירה לטוני היו משהו שבן שהר לא עשה אצלנו לאורך כל הקדנציה כאן.
אם אני לוקח משהו מהמשחק אתמול, חוץ מהעובדה שטוני ואוגו סוף סוף הגיעו לעונה זה את עדן, לא הבנתי למה הוא הועדף על פני שהר בהרכב, אבל אחרי המשחק אתמול, מבין לגמרי את ברק ולא אופתע אם גם בקפריסין בן בסט יפתח בהרכב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עדן גם לקח מנהיגות. ראיתי אותו מעודד בלי סוף את השחקנים מסביב והבנתי שגם בחדר ההלבשה דירבן את כולם.Sir Alex Ferguson כתב:בן בסט היה הפתעה גדולה אתמול.
אז כנראה שלא מדובר בהחתמה הזויה אה?
לא הראה שום דבר חדש
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא הראה שום דבר חדש שלא הראה בקריירה שלו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שחקן טוב, לוחם, כיום טוב משהר, זו המציאות וכולנו אוהבים את שהר.
- ForeverRed
מה שהוא עשה אתמול לא ראיתי משהר כבר כמה חודשים טובים.
אני נותן לפירגונים האלה להחזיק בדיוק 3 משחקים שלאחריהם שוב תבכו שאין לנו חלוצים ורגל מסיימת וכו.
- The red one
התפתתי לכתוב את זהאדום זקן כתב:אני נותן לפירגונים האלה להחזיק בדיוק 3 משחקים שלאחריהם שוב תבכו שאין לנו חלוצים ורגל מסיימת וכו.
לא אמרנו שזה הפתרון המושלם, רק שהוא כיום יעיל וטוב משהר בכושרו בשנה האחרונה.
מדברים עדין על תגבור של חלוץ, אולי קיצוני ימני.
מדברים עדין על תגבור של חלוץ, אולי קיצוני ימני.
לא היה פנדל. לא רק זה, כבר לפני שהוא קיבל את הכדור היה ברור שהוא מחפש את המגע עם השוער כדי ליפול.Noam98 כתב: היה פנדל
יצא טיפש. היה צריך לבעוט בסיבוב ושיהיה מה שיהיה. חבל.
באופן כללי משחק מעודד שלו.
רק אהבה תנצח...
ממן הוא בעל הרגל המסיימת הטובה בבאר שבע
בניגוד למשחקי הליגה, שם לרוב אנחנו משחקים מול הגנה מבוקרת עם מעט שטחים, אתמול זאגרב שחקה לידיים שלנו. משחק התקפי, המון שטחים מקדימה. בסוג משחק כזה בן בסט פורח (מה שהיה לו ברוב העונה האחרונה במדי הפועל חיפה). המבחן יהיה בליגה במשחקים עומדים. אתמול שיחק מצוין אבל מוקדם מאוד להסיק מסקנות.