FYPשיש כתב:מכבי נכנסו לתמונה והציעו יותר רק כדי שנשתכנע לשחרר את אוחנה במיליון יורו, מה אכפת להם לשלם ולייבש אותו אצלהם
ניסו לעשות את התרגיל הזה גם לחיפה עם בוזגלו במהלך המו"מ על אלירן עטר
FYPשיש כתב:מכבי נכנסו לתמונה והציעו יותר רק כדי שנשתכנע לשחרר את אוחנה במיליון יורו, מה אכפת להם לשלם ולייבש אותו אצלהם
שמע מאוד אופטימי. אבל לא מחובר.אסי, דגים כתב:
לדעתי זה בגלל שמצאנו תחליף טוב יותר לקבהא, או החליטו להאריך לראדי את החוזה, והשארנו אותו עם הז** ביד. הלוואי.
בנייה לרוחב זה אומר להביא שחקנים בינוניים.שמעון א כתב: הוא אמור להחליף את ראדי בעתיד(הקרוב)
מה זאת אומרת בניה לרוחב? לא להביא שחקני 50:50?
מי שמבריז לנו בדקה ה90 כולם ידעו איפה יסיים .ניב כתב:שמעו,
עזבו רגע צריך או לא צריך, מתאים או לא מתאים.
כל ההרחשות עושה לי פלאשבקים לימים אפלים בהם מנהלים חודשיים מו"מ עם שחקן ובסוף הוא חותם בדקה בקבוצה אחרת.
מקווה מאוד שלא יגיע למכבי, זה יהיה מאוד משפיל.
מסכים עם רוח הדברים אבל יודע מה? הכל לטובה. קבהא הוא לא המושיע שלנו והוא גם לא יושיע את מכבי ת"א. אני סומך על ברק ואלונה שבמידה והוא יבריז הם יידעו להגיב עם החתמה הרבה יותר נוצצת. אם לא בחלון הנוכחי אז בקיץ. האליפות לא תוכרע על מרוואן קבהא.ניב כתב:שמעו,
כל ההרחשות עושה לי פלאשבקים לימים אפלים בהם מנהלים חודשיים מו"מ עם שחקן ובסוף הוא חותם בדקה בקבוצה אחרת.
מה משפיל בזה?ניב כתב:שמעו,
לא חושב שמישהו התהפך. בראייה לחלון הנוכחי הוא יכול לעזור אף אחד לא ממעיט בערכו אבל הוא לא יעשה את ההבדל באליפות, וגם אם בסופו של עניין הוא יגיע, מי שיצפה ממנו לעשות את ההבדל יתאכזב.eitam כתב:מת על אלה שמתהפכים בשנייה שמתברר שמגיע דווקא ליריבה המרה. הבעסה מאי הגעתו היא כפולה, גם מזה שמדובר בישראלי, טוב, נטול אגו וחרוץ שמאיים מאחור וזה בדיוק מה שחסר לנו וגם בגלל שהוא מגיע למכבי. מבאס אבל אם זה באמת המצב אז חייבים לחשוב בגדול יותר לשנה הבאה, משמע אלמוג כהן בכל הכח. את הכבוד נקווה להחזיר על הדשא...
אומר לך בוודאות ש"כתבי החצר חסרי המושג" לא אמרו את זה סתם.South Boy כתב:
מה משפיל בזה?
הבנאדם הפך מכורח הנסיבות למלפפון חם, בדק את כל הכיוונים האפשריים שמתאימים לו, כנראה בחר ללכת למכבי מכל סיבה שהיא.
בגלל שכתבי החצר חסרי המושג של התקשורת כתבו שהוא סגור בבאר שבע זה אומר שזה נכון? הוא לא חתם וזיגזג בשנייה האחרונה, פשוט העדיף את הצד השני וזה הכול.
אתם באמת עושים מהסאגה הזאת יותר ממה שהיא גם מבחינה תדמיתית וגם מבחינה מקצועית, הוא לא עשה שום מהלך ש"משפיל" את באר שבע והוא שחקן טוב במונחים של השוק המקומי אבל לא אחד כזה שצריך לבכות אם לא יגיע.
אתה חושב שהוא סגור במכבי 100 אחוז?oranu כתב:חבל, היה עוזר לנו אחושרמוטה העונה לדעתי.
אין לי מושג אני מדבר נטו מהידיעות בתקשורת אבל ציטוט כזה חד משמעי מהמנהל המקצועי של מאריבור לא נראה לי יכול להשתמע לשתי פנים.tomer224 כתב: אתה חושב שהוא סגור במכבי 100 אחוז?