מרוואן קבהא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
AG77
Title: קרייזי-רד

Re: מרואהן קבהא

שליחה על ידי AG77 »

שיש כתב:מכבי נכנסו לתמונה והציעו יותר רק כדי שנשתכנע לשחרר את אוחנה במיליון יורו, מה אכפת להם לשלם ולייבש אותו אצלהם
FYP

ניסו לעשות את התרגיל הזה גם לחיפה עם בוזגלו במהלך המו"מ על אלירן עטר

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אסי, דגים כתב:
לדעתי זה בגלל שמצאנו תחליף טוב יותר לקבהא, או החליטו להאריך לראדי את החוזה, והשארנו אותו עם הז** ביד. הלוואי.
שמע מאוד אופטימי. אבל לא מחובר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

שמעון א כתב: הוא אמור להחליף את ראדי בעתיד(הקרוב)
מה זאת אומרת בניה לרוחב? לא להביא שחקני 50:50?
בנייה לרוחב זה אומר להביא שחקנים בינוניים.
שחקנים בינוניים מעמיסים על הסגל ומקשים על בניית סגל בריא, במיוחד שחקנים כמו קבהא שהם אמנם בינוניים אבל הם חושבים שאם הם שיחקו בחו"ל אז הם סופרסטארים וצריכים לשחק כל דקה.

המחליף של ראדי הולך להחליף את הווינר הכי גדול בסגל, אפשר וצריך להביא זר לתפקיד הזה אם אין ישראלי טוב. במיוחד שבממוצע יש לך 2 זרים על הדשא

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

שמעו,
עזבו רגע צריך או לא צריך, מתאים או לא מתאים.
כל ההרחשות עושה לי פלאשבקים לימים אפלים בהם מנהלים חודשיים מו"מ עם שחקן ובסוף הוא חותם בדקה בקבוצה אחרת.
מקווה מאוד שלא יגיע למכבי, זה יהיה מאוד משפיל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

ניב כתב:שמעו,
כל ההרחשות עושה לי פלאשבקים לימים אפלים בהם מנהלים חודשיים מו"מ עם שחקן ובסוף הוא חותם בדקה בקבוצה אחרת.
מי שמבריז לנו בדקה ה90 כולם ידעו איפה יסיים .
סומך על המערכת.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

מסכים עם רוח הדברים אבל יודע מה? הכל לטובה. קבהא הוא לא המושיע שלנו והוא גם לא יושיע את מכבי ת"א. אני סומך על ברק ואלונה שבמידה והוא יבריז הם יידעו להגיב עם החתמה הרבה יותר נוצצת. אם לא בחלון הנוכחי אז בקיץ. האליפות לא תוכרע על מרוואן קבהא.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מת על אלה שמתהפכים בשנייה שמתברר שמגיע דווקא ליריבה המרה. הבעסה מאי הגעתו היא כפולה, גם מזה שמדובר בישראלי, טוב, נטול אגו וחרוץ שמאיים מאחור וזה בדיוק מה שחסר לנו וגם בגלל שהוא מגיע למכבי. מבאס אבל אם זה באמת המצב אז חייבים לחשוב בגדול יותר לשנה הבאה, משמע אלמוג כהן בכל הכח. את הכבוד נקווה להחזיר על הדשא...

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

מה משפיל בזה?
הבנאדם הפך מכורח הנסיבות למלפפון חם, בדק את כל הכיוונים האפשריים שמתאימים לו, כנראה בחר ללכת למכבי מכל סיבה שהיא.
בגלל שכתבי החצר חסרי המושג של התקשורת כתבו שהוא סגור בבאר שבע זה אומר שזה נכון? הוא לא חתם וזיגזג בשנייה האחרונה, פשוט העדיף את הצד השני וזה הכול.
אתם באמת עושים מהסאגה הזאת יותר ממה שהיא גם מבחינה תדמיתית וגם מבחינה מקצועית, הוא לא עשה שום מהלך ש"משפיל" את באר שבע והוא שחקן טוב במונחים של השוק המקומי אבל לא אחד כזה שצריך לבכות אם לא יגיע.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

eitam כתב:מת על אלה שמתהפכים בשנייה שמתברר שמגיע דווקא ליריבה המרה. הבעסה מאי הגעתו היא כפולה, גם מזה שמדובר בישראלי, טוב, נטול אגו וחרוץ שמאיים מאחור וזה בדיוק מה שחסר לנו וגם בגלל שהוא מגיע למכבי. מבאס אבל אם זה באמת המצב אז חייבים לחשוב בגדול יותר לשנה הבאה, משמע אלמוג כהן בכל הכח. את הכבוד נקווה להחזיר על הדשא...
לא חושב שמישהו התהפך. בראייה לחלון הנוכחי הוא יכול לעזור אף אחד לא ממעיט בערכו אבל הוא לא יעשה את ההבדל באליפות, וגם אם בסופו של עניין הוא יגיע, מי שיצפה ממנו לעשות את ההבדל יתאכזב.

אני חושב שבקיץ הקרוב ייפתחו כמה אופציות ישראליות עדיפות. אולי אלמוג כהן, אולי ניר ביטון, אולי נאתכו. אם מכבי תיקח חנו את קבהא עכשיו היא תנצח בקרב, אבל לא במלחמה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

South Boy כתב:
מה משפיל בזה?
הבנאדם הפך מכורח הנסיבות למלפפון חם, בדק את כל הכיוונים האפשריים שמתאימים לו, כנראה בחר ללכת למכבי מכל סיבה שהיא.
בגלל שכתבי החצר חסרי המושג של התקשורת כתבו שהוא סגור בבאר שבע זה אומר שזה נכון? הוא לא חתם וזיגזג בשנייה האחרונה, פשוט העדיף את הצד השני וזה הכול.
אתם באמת עושים מהסאגה הזאת יותר ממה שהיא גם מבחינה תדמיתית וגם מבחינה מקצועית, הוא לא עשה שום מהלך ש"משפיל" את באר שבע והוא שחקן טוב במונחים של השוק המקומי אבל לא אחד כזה שצריך לבכות אם לא יגיע.
אומר לך בוודאות ש"כתבי החצר חסרי המושג" לא אמרו את זה סתם.

וגם עכשיו העניינים לא הכי ברורים. אם נסתכל קצת וננסה לפענח מה באמת קורה פה - ערוץ הספורט, שבדר"כ עם יד על הדופק (ולפעמים "יותר מדיי"), לא פירסם כלום על קבהא ומכבי. יותר מכך - בחדשות הספורט (ששודר ב-23:00 וכל הסיפור עם מכבי התפוצץ לקראת 20:00) הם עוד היו עם קבהא סיכם בב"ש.
אז אפשר לחשוב שהם ישנים בעמידה, למרות שזה לא אופייני, אבל צריך לזכור שהיום הם העלו את אבא של קבהא לראיון בצהריים ואולי יש להם מידע שהם בטוחים בעצמם שאין מה לפרסם על התעניינות במכבי.

בקיצור - סאגה מעניינת מאוד ויהיה מסקרן לשמוע מה מתרחש כרגע מאחורי הקלעים. אני רק מקווה שיגמרו את הסיפור מחר ולא ימשכו את זה עד רביעי ב-19:50

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

חבל, היה עוזר לנו אחושרמוטה העונה לדעתי.

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

oranu כתב:חבל, היה עוזר לנו אחושרמוטה העונה לדעתי.
אתה חושב שהוא סגור במכבי 100 אחוז?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

tomer224 כתב: אתה חושב שהוא סגור במכבי 100 אחוז?
אין לי מושג אני מדבר נטו מהידיעות בתקשורת אבל ציטוט כזה חד משמעי מהמנהל המקצועי של מאריבור לא נראה לי יכול להשתמע לשתי פנים.
הם התחילו לשחק מלוכלך והגיע הזמן של אלונה להטיל קוביות להוציא 6-6 ולזיין אותם בתחת.

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

הוא ידוע כאחד שאוהב לדבר , בסופו של דבר אני מאמין
ההחלטה תיהיה נטו של השחקן .
אני מקווה מאוד שהם לא עשו לנו מהלך מתחת לאף !!
נראה שמכבי מנסים בכל דרך לשבש לנו בדרך
קבהא , הצעה לאוחנה שגורמת לבלאגן
הפחד מאיתנו משתלט עליהם בקריית שלום

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

בטח עומד לו ששני המועדונים רבים עליו.
מי שלא רוצה לבוא שיבושם לו, שיראה מה קרה עם כל השחקנים שבחרו בחיפה/מכבי.
תמונה

שלח תגובה