לוסיו
Re: לוסיו
שחקן נחמד פיזי מאוד בעייה בסיומת מול השער
יחסית למספר המצבים שהוא מגיע אליה כמות הכיבושים קטנה ביותר
רק בסאן סירו הגיע ל 2 מצבים מעולים מול שוער
גם אתמול מול בית''ר
אם רוצים שידרוג בקייץ בעמדת הזרים
אז להביא גולר זר
ואולי אפילו מחליף להובאן (לא הולך ונהייה צעיר)
יחסית למספר המצבים שהוא מגיע אליה כמות הכיבושים קטנה ביותר
רק בסאן סירו הגיע ל 2 מצבים מעולים מול שוער
גם אתמול מול בית''ר
אם רוצים שידרוג בקייץ בעמדת הזרים
אז להביא גולר זר
ואולי אפילו מחליף להובאן (לא הולך ונהייה צעיר)
המצב אתמול ממש לא היה מצב מדהים. זווית לא קלה וכדור עמוק מדי.
אתם קשים מדי איתו. חלוץ צריך לשחק והרבה בשביל להיות חד וזה לא המצב איתו. לא חושב שביחס לעלות-תועלת נוכל למצוא מישהו טוב יותר. אפשר להביא תותח ב-2 מיליון יורו שיכבוש 20 שערים אבל לא חושב שזה מה שאנחנו מחפשים. אם נניח היה משחק בבית"ר כיום, אני די בטוח שהוא היה מכפיל את המספרים שלו. הוא חתיכת שיחוק ושחקן מעולה שמוסיף לנו משהו שלא היה בעונה שעברה.
אתם קשים מדי איתו. חלוץ צריך לשחק והרבה בשביל להיות חד וזה לא המצב איתו. לא חושב שביחס לעלות-תועלת נוכל למצוא מישהו טוב יותר. אפשר להביא תותח ב-2 מיליון יורו שיכבוש 20 שערים אבל לא חושב שזה מה שאנחנו מחפשים. אם נניח היה משחק בבית"ר כיום, אני די בטוח שהוא היה מכפיל את המספרים שלו. הוא חתיכת שיחוק ושחקן מעולה שמוסיף לנו משהו שלא היה בעונה שעברה.
- ForeverRed
אז עכשיו בשביל חלוץ רציני צריך לשלם 2 מיליון יורו? הלו, לוסיו מרוויח 250 אלף דולר. לא בדיוק פיצוחים. יותר מלא מעט שחקנים בסגל.הפועלעולה כתב:המצב אתמול ממש לא היה מצב מדהים. זווית לא קלה וכדור עמוק מדי.
בשביל הפיזיות שהוא מוסיף לא צריך לשלם שכר מופרז. שחקנים כאלה יש בכמויות. אפשר גם להביא איזה פרוספקט על המשבצת הזאת.
התאוריה שלי היא שלוסיו נהנה מאוד מהשחקנים שמשחקים סביבו. בקבוצה אחרת היה הולך לו הרבה יותר קשה.
לוסיו מרוויח 180 אלף יורו לפי הדיווחים. ואני חושב ההפך ממך.ForeverRed כתב: אז עכשיו בשביל חלוץ רציני צריך לשלם 2 מיליון יורו? הלו, לוסיו מרוויח 250 אלף דולר. לא בדיוק פיצוחים. יותר מלא מעט שחקנים בסגל.
בשביל הפיזיות שהוא מוסיף לא צריך לשלם שכר מופרז. שחקנים כאלה יש בכמויות. אפשר גם להביא איזה פרוספקט על המשבצת הזאת.
התאוריה שלי היא שלוסיו נהנה מאוד מהשחקנים שמשחקים סביבו. בקבוצה אחרת היה הולך לו הרבה יותר קשה.
אני לא חושב שלוסיו מרוויח 250 אלף דולר.ForeverRed כתב: אז עכשיו בשביל חלוץ רציני צריך לשלם 2 מיליון יורו? הלו, לוסיו מרוויח 250 אלף דולר. לא בדיוק פיצוחים. יותר מלא מעט שחקנים בסגל.
כרגע זה החלוץ שלנו ולעונה הנוכחית הוא מתאים(זר משלים בלי אגו). לעונה הבאה אם ברדה יחליט לפרוש נצטרך כנראה לחפש חלוץ מוביל.
אם זה היה תלוי בי, הייתי מביא את דמארי בהשאלה עם אופציית רכישה בינואר.
אם יראה ניצוצות - הולך על חוד ישראלי בעונה הבאה(שהר, דמארי, גאדיר, ברדה/ישראלי צעיר אם אליה יחליט לפרוש).
זה גם מפנה מקום לזר בעמדה אחרת.
- ForeverRed
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 35,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;הפועלעולה כתב: לוסיו מרוויח 180 אלף יורו לפי הדיווחים. ואני חושב ההפך ממך.
יש גם פרסומים שבהם הוא מרוויח פחות, אבל זאת לא הנקודה.
בשורה התחתונה, הוא מקבל שכר לא נמוך. שכר שאפשר מעט לשדרג ולמצוא שחקן טוב ממנו.
אחלה לוסיו.
הוא מבקיע פחות משהר (למרות שבחלוקה לפי דקות לא כזה רחוק), אבל בניגוד לשהר הוא משפיע על המשחק גם שהוא לא מבקיע. אם זה במסירות נהדרות, תפקוד כפיבוט, הנעת כדור.
מה אכפת לכם אם הוא יהיה מלך השערים או לא? התרומה שלו לקבוצה זה מה שחשוב.
הוא מבקיע פחות משהר (למרות שבחלוקה לפי דקות לא כזה רחוק), אבל בניגוד לשהר הוא משפיע על המשחק גם שהוא לא מבקיע. אם זה במסירות נהדרות, תפקוד כפיבוט, הנעת כדור.
+1yedidel כתב:אחלה לוסיו.
אני תמיד טענתי
לוסיו לוקה בהנעת כדור
וגם בפיזיות הוא נראה יותר ממה שהוא חזק באמת.
יחד עם זאת הוא חלוץ רחבה מטורף.
יש לו כדורגל והוא נותן לנו מה שאנחנו מחפשים לנקודת זמן הזו.
לוסיו לוקה בהנעת כדור
מסכים איתך חלקית. הוא לא דריבליסט אבל יודע לשחק בנגיעה ויש לו1x1 לא רעאלדר כתב:אני תמיד טענתי
לוסיו לוקה בהנעת כדור
לגבי הפיזיות: הבן אדם קרנף! אולי הכי קרנף בליגה
כשמחפשים להשתפר מעונה לעונה ולהשיל את הפחות טובים תוך כדי תנועה, לוסיו הוא מועמד בכיר לא להיות פה בעונה הבאה
- ForeverRed
ממצה.ns75 כתב:כשמחפשים להשתפר מעונה לעונה ולהשיל את הפחות טובים תוך כדי תנועה, לוסיו הוא מועמד בכיר לא להיות פה בעונה הבאה
בולns75 כתב:כשמחפשים להשתפר מעונה לעונה ולהשיל את הפחות טובים תוך כדי תנועה, לוסיו הוא מועמד בכיר לא להיות פה בעונה הבאה
גם הובן מועמוד לא להיות פה גם אוגו גם טוני גם וויטור וכולם חתומים לשלוש שנים