תוקן, תודהyedidel כתב:טוטי פאוק סיימו מקום שני העונה. אולי לא הסתכלת על הפלייאוף
רשמית :: מיגל ויטור חתם
Re: רשמית :: מיגל ויטור חתם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
!!!avivgolan כתב:עכשיו רק נשאר לתת כבוד לוויליאם סוארז, השחקן היחיד שהיה פה איתנו בכל שלבי המהפך,
מתקופות של חורבה לאליפות, ועשה את המהפך בדיוק כמו הקבוצה,
מהחתמה הזויה לאחד הבלמים הטובים בליגה.
תודה ווילי!
נזכור אותו תמיד.
אחד הזרים הטובים שהיו פה ולמרות שאין לי לגמרי הרגשה של מיצוי, זו אחלה נקודה להיפרד כדי לעשות טוב יותר לשני הצדדים.
לך תעשה חיים בארה"ב עם האישה והילדים. הכי מגיע לו בעולם.
בהחלט. לתת כבוד ולהיפרד יפה.avivgolan כתב:עכשיו רק נשאר לתת כבוד לוויליאם סוארז, השחקן היחיד שהיה פה איתנו בכל שלבי המהפך,
תודה ווילי!
רוצה לזכור אותו כאחד הזרים הגדולים. הזר ששיחק הכי הרבה עונות וקינח עם אליפות היסטורית.
אם הוא שיחק אצל פאוק בשחקן הרכב קבוע, מישהו מוכן להסביר לי למה פאוק לא רצו להמשיך איתו את החוזה?
הפוך. דרש שדרוג משמעותי ונדחהyuvalv64 כתב:אם הוא שיחק אצל פאוק בשחקן הרכב קבוע, מישהו מוכן להסביר לי למה פאוק לא רצו להמשיך איתו את החוזה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אז אשתו אהבה את העיר?
בטח שהיא תאהב, למרות שבאר שבע עיר קצת מכוערת, היא ראתה את המגדלים, המזרקות, הפארקים והקניונים החדשים והבינה שבאר שבע היא לא עיר במדינת עולם שלישי, ושגם ישראל מדינה מפותחת. כי יש אנשים בעולם שחושבים שבישראל יש כל הזמן מלחמות, והמדינה שלנו נחשלת כמו מצרים וירדן, ואז שהם מבקרים כאן הם נדהמים מזה שאנחנו מדינה מערבית ומפותחת.
בטח שהיא תאהב, למרות שבאר שבע עיר קצת מכוערת, היא ראתה את המגדלים, המזרקות, הפארקים והקניונים החדשים והבינה שבאר שבע היא לא עיר במדינת עולם שלישי, ושגם ישראל מדינה מפותחת. כי יש אנשים בעולם שחושבים שבישראל יש כל הזמן מלחמות, והמדינה שלנו נחשלת כמו מצרים וירדן, ואז שהם מבקרים כאן הם נדהמים מזה שאנחנו מדינה מערבית ומפותחת.
בהצלחה!
הלוואי שבסוף העונה נגיד עליו שהוא הבלם הזר הכי טוב שנחחת ששיחק בארץ.
הלוואי שבסוף העונה נגיד עליו שהוא הבלם הזר הכי טוב שנחחת ששיחק בארץ.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
ישלו יותר גולים מיובל אבידור
חחחRed Temple כתב:ישלו יותר גולים מיובל אבידור
ואני השוויתי את השיא שלו העונה בלי לשחק דקה!
מצויין שיהיה בהצלחה
עושה רושם של בלם מעל הליגה, בהצלחה לו ולנו ותודה גדולה לויליאם כנראה נפרדים, זה שי !

ובאמצע טקס הפרידה ממנו להשמיע צבע אדום..., סתם...avivgolan כתב:עכשיו רק נשאר לתת כבוד לוויליאם סוארז, השחקן היחיד שהיה פה איתנו בכל שלבי המהפך,
תודה ווילי!
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 26 יוני 2016, 14:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
בהצלחה ויטור, יופי של החתמה.
לכמה שנים חתם?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
3אסי, דגים כתב:לכמה שנים חתם?