בגישה, במקצוענות, בהבדל מהשחקן הישראלי הממוצע שצריך לגעת מאה פעם בכדור לפני שמשחרר אותו ושמעדיף לבלות מאשר לבנות את הכושר הגופני שלו.nitsande כתב:לא הבנתי את ההשוואה לזריהן... באיזה קטע? מה הקשר ביניהם?
הוא שחקן טוב בפני עצמו, אבל אם להשוות למישהו צריך להשוות לשחקני אמצע מקבילים
דויד סימאו חתם - בהשאלה עד תום העונה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: דויד סימאו חתם - בהשאלה עד תום העונה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסר יותר מכל אחד אחר (61 מסירות).Redbull כתב:שיחק בסדר גמור אבל לא ראיתי משהו מיוחד כמו עם זוסוואה או אקולטסה.
צריך לבחון טוב לפני שמחתימים לעוד עונות.
נתן לפחות שני כדורים (הכדור ששהר נגח למשקוף והכדור לאלטון באגף) שהיו אמורים להסתיים בשער. גם בתוספת הזמן חטף כדור בתאקל והוציא אותנו למתפרצת עם יתרון מספרי (שבוזבזה).
לסימאו היו אתמול 5 חילוצי כדור, יותר מכל שחקן קישור/התקפה אחר, רק לשחקני ההגנה שלנו היו יותר חטיפות.MikiRed כתב:לא 6.... רחוק מזה. שמיר ניצח בהרבה קרבות, ובעיקר באוויר.
לדעתי סימאו לא ניצח כמעט באף תיקול.
יש זמן עד שנדע מה הוא שווה. יהיה מעניין לראות אותו ואת יהושוע ביחד.
כמובן שלא מדובר בגרזן ולא קרוב לזה, אבל הוא גם לא אוויר באמצע.
חבל שהאגו הפריע לנו להשאיר את אוגו, קלאסי לשחק עם שחקן כמו אוגו מאחורי סימאו וזוסואה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עוברים לי הרהורי כפירה...
כולנו מצפים לשחקן 6, גרזן סטייל אוגו.
רואה את הקבוצה הטובה בעולם, ברצלונה, משחקת ללא גרזן.
אולי תיבנה אצלנו קבוצה ללא גרזן 6 אבל עם שחקנים שיודעים לתקל, והעיקר כשזוכים או מקבלים כדור יודעים מה לעשות אתו.
נראה איך יהיה השילוב של יהושוע וסימאו.
אולי תיבנה אצלנו קבוצה ללא גרזן 6 אבל עם שחקנים שיודעים לתקל, והעיקר כשזוכים או מקבלים כדור יודעים מה לעשות אתו.
בארסה לא הקבוצה הטובה בעולם. ובכל אופן יש לה את אחד מקשרי ה- 6 הטובים של העשור האחרוןMikiRed כתב:עוברים לי הרהורי כפירה...
בוסקטס. לא גרזן, לא נגר, טכני, סדרן עבודה.
מודל אחר ואולי מתקדם יותר של 6.
בברצלונה בנו תורה שלמה על איך מתנפלים ותוך כמה זמן מחזירים כדור אחרי שמאבדים אותו.
אצלינו, אין אנרגיה לעשות מתפרצת כשהכדור כבר ברגליים שלנו, אז לא בטוח שיש מה לקחת מהם.
אצלינו, אין אנרגיה לעשות מתפרצת כשהכדור כבר ברגליים שלנו, אז לא בטוח שיש מה לקחת מהם.
- ForeverRed
אחד לאחד קבהא.MikiRed כתב:בוסקטס. לא גרזן, לא נגר, טכני, סדרן עבודה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
קבהא הוא בלגאן, לא סדרן...ForeverRed כתב: אחד לאחד קבהא.
סימאו בינתיים אכזבה...
לא ברור לי בדיוק באיזה תפקיד צוות. צריך לתת לו עוד ימי חסד כמובן לפני שמוותרים עליו. זה שחקן שעוקבים אחריו כמה שנים.
משום מה נדמה לי שלפעמים הוא ויהושוע מייתרים האחד את השני.
לא ברור לי בדיוק באיזה תפקיד צוות. צריך לתת לו עוד ימי חסד כמובן לפני שמוותרים עליו. זה שחקן שעוקבים אחריו כמה שנים.
משום מה נדמה לי שלפעמים הוא ויהושוע מייתרים האחד את השני.
דווקא ראיתי ניצוצות.
משחק בעייתי לשפוט אותו. כלום לא היה טוב היום.
משחק בעייתי לשפוט אותו. כלום לא היה טוב היום.
בכל אופן, לא מה שהיינו צריכים, כמו שחשדנו מההתחלה.
כשחקן טוב הוא שחקן טוב וברור שצריך לשחק בהרכב עד סוף העונה.
אולי בקיץ, בפעם הראשונה מאז אוגוסט 2015, יביאו לקישור רכש נחוץ ומשדרג.
כשחקן טוב הוא שחקן טוב וברור שצריך לשחק בהרכב עד סוף העונה.
אולי בקיץ, בפעם הראשונה מאז אוגוסט 2015, יביאו לקישור רכש נחוץ ומשדרג.
אחלה שחקן אם לא היה מגבלת זרים, לא מה שאנחנו צריכים.
היו לו כמה מסירות יפות של השתחררות מלחץ והנעת כדור. ממש לא מספיק.
מלבד זה, משחק חלש מאוד שלו,
הבעיה הכי גדולה שלו זה שהוא לא 6, וגם לא 50 50, וגם לא 8 ובטח לא 10...
בינתיים.
ניתן לו עד סוף השנה להוכיח אחרת
בינתיים.
רק אהבה תנצח...
- simply-red
אולי הוא שוער בכלל?nitsande כתב:היו לו כמה מסירות יפות של השתחררות מלחץ והנעת כדור. ממש לא מספיק.
בינתיים.
וברצינות.. הבן אדם מסכן, הגיע לקבוצה של שחקנים שלא זזים, לא עושים תנועה, הולכים על המגרש ורוצים כדור לרגל.. למי הוא ימסור, מי פותח? מי עושה תנועה? שתעל זבאם
בהתחשב במצב הקבוצה ורמת השחקנים הירודה שמסביבו הוא דווקא הרשים אותי.
הרשים אותי במשחק בנגיעה אחת בכדור שלו, במסירות לעומק שחתכו כמה פעמים את ההגנה של חיפה ובנגיעה יפה ורכה.
היום גם חילץ כמה כדורים יפים לעומת המשחק הקודם. יש לו טאצ' יפה בכדור ובעונה עם אנרגיות טובות יותר וחיזוקים בעמדות הבעייתיות שמסביב כמו שכתבתי שבוע שעבר וזה יוכל להיראות טוב יותר.
קשר אחורי זר, מגן שמאלי זר וקיצוני ימני ישראלי (לגנוב שחקן לאחת הגדולות אין ברירה אחרת) ונהיה קבוצה טובה.
הפורטוגלים שלנו 5 רמות מעל כל שאר השחקנים. אפשר להסתנוור בקלות מהתוצאה ומהסירחון של ספורי, קבהא וגולדברג, אבל כן ראיתי דברים טובים היום בעיקר במחצית הראשונה.
אני נמנע מלדבר על אבוקסיס כרגע בקטע שלילי, הוא יצטרך את הקיץ ולפחות עד ינואר הבא כדי שנשפוט אותו. נכון הוא משחק קצת פחדני אבל בהתחשב בכלים הלא איכותיים קשה לבוא בטענות.
בקיצור סימאו שחקן.
הרשים אותי במשחק בנגיעה אחת בכדור שלו, במסירות לעומק שחתכו כמה פעמים את ההגנה של חיפה ובנגיעה יפה ורכה.
היום גם חילץ כמה כדורים יפים לעומת המשחק הקודם. יש לו טאצ' יפה בכדור ובעונה עם אנרגיות טובות יותר וחיזוקים בעמדות הבעייתיות שמסביב כמו שכתבתי שבוע שעבר וזה יוכל להיראות טוב יותר.
קשר אחורי זר, מגן שמאלי זר וקיצוני ימני ישראלי (לגנוב שחקן לאחת הגדולות אין ברירה אחרת) ונהיה קבוצה טובה.
הפורטוגלים שלנו 5 רמות מעל כל שאר השחקנים. אפשר להסתנוור בקלות מהתוצאה ומהסירחון של ספורי, קבהא וגולדברג, אבל כן ראיתי דברים טובים היום בעיקר במחצית הראשונה.
אני נמנע מלדבר על אבוקסיס כרגע בקטע שלילי, הוא יצטרך את הקיץ ולפחות עד ינואר הבא כדי שנשפוט אותו. נכון הוא משחק קצת פחדני אבל בהתחשב בכלים הלא איכותיים קשה לבוא בטענות.
בקיצור סימאו שחקן.