איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
אם היה אפשר לשלב את פקהארט וקוואנקה לשחקן זה יכל להיות סבבה
https://sports.walla.co.il/item/3165574" onclick="window.open(this.href);return false;
קצת הגזימו איתו.
גם אני רוצה שיעוף קיבינימט, אבל לא כותב לו תגובות באינסטגרם ולא דופק לו גרפיטי באמצע אימון.
קצת הגזימו איתו.
גם אני רוצה שיעוף קיבינימט, אבל לא כותב לו תגובות באינסטגרם ולא דופק לו גרפיטי באמצע אימון.

קמפיינים מטופשים בפייסבוק שרק עושים נזק.
עם הפרסומים נכונים שהוא לא מוכן לעבור בהשאלה בלי להיפגע בשכר זה ועוד איך מגיע לו ויש לו מזל שהוא לא נמצא בטורקיה
"מגיע לו" כל הקמפיינים וגידופים (במרכאות כי לא באמת עשו משהו והוא קיבל יחס של מלך לאורך כל התקופה), מה לא יעשה בשביל הכסף. אפס אמביציה ואפס תשוקה למשחק, אין לי ספק שבעוד כמה שנים ידיע לךיגה שלישית ורביעית בספרד. בוזגלו ואוחנה חראות גדולים כל אחד בתחומו אבל וואלה לפחות הם כעסו כשהם לא שיחקו, הוא? תן לו לשבת כל היום בטן גב ולקבל משכורת שמנה. איזו נפילה יא אללה
- The red one
איפה חותמים?הפועלעולה כתב:תן לו לשבת כל היום בטן גב ולקבל משכורת שמנה.
אפשר לומר עליו הרבה דברים נכונים, אבל בסוף ההפסד הוא שלנו. על מה הוויכוח? 200 א' יורו?
בסוף עדיף להביא רכש במשכורת יותר נמוכה ב-200 א' יורו מאשר להחזיק את העציץ הזה רק בשביל העקרון. עדיף להיות חכמים ולא צודקים ולחזק את הקבוצה ולא לוותר שוב על עמדה של זר.
בסוף עדיף להביא רכש במשכורת יותר נמוכה ב-200 א' יורו מאשר להחזיק את העציץ הזה רק בשביל העקרון. עדיף להיות חכמים ולא צודקים ולחזק את הקבוצה ולא לוותר שוב על עמדה של זר.
צא איתו פראייר אחרי זה יבוא לך קורהוט אחר כך עזרא ולקינוח קבהא. מעל הכל רוצים להעביר מסר
קוואנקה וקורהוט זרים, שכשהם יושבים ביציע הם מחלישים את הקבוצה כי אי אפשר להחתים זרים במקומם.הפועלעולה כתב:צא איתו פראייר אחרי זה יבוא לך קורהוט אחר כך עזרא ולקינוח קבהא. מעל הכל רוצים להעביר מסר
הוא מתכוון שאם תצא איתם פראייר ותשלם להם והם ילכו, יקום שחקן אחר ויתחיל לעשות בעיות כשהוא יודע שכבר שילמו לשחקנים לפניו כדי שישחררו אותם אז גם הוא יבין שעם מלחמה הוא יקבל הרבה כסף וילך לאן שרוצה.
קוואנקה וקורהוט לא עושים בעיות - המועדון חתך אותם והם לא מוכנים לוותר על השכר. בלי להיכנס לדיון אם בצדק/לא בצדק או אם אתה/אני היינו מוותרים, הם יודעים שהם מחזיקים את המועדון בביצים בנושא הזה כי אי אפשר להחתים זרים במקומם.
לדעתי עדיף לשלם 300-400 א' יורו ולהתכונן לעונה הבאה, כי במקרה של פציעות בתחילת העונה שחקן זר שתורם יכול לעשות את ההבדל בין עליה לשלב הבא (בשלב מתקדם) או לא, שזה יותר מ-400 א יורו.
לדעתי עדיף לשלם 300-400 א' יורו ולהתכונן לעונה הבאה, כי במקרה של פציעות בתחילת העונה שחקן זר שתורם יכול לעשות את ההבדל בין עליה לשלב הבא (בשלב מתקדם) או לא, שזה יותר מ-400 א יורו.
ההתמסכנות הזאת שלו בחלק מהכתבה לא ראויה.
אף אחד לא מסתכל עליו כאל פושע, סה״כ שחקן שעל הדשא לא תחרותי אבל כשזה קשור לכסף הוא יודע לתת פייט.
״אם לא שיחקת כמעט שנה בישראל קשה למצוא קבוצה״
סתם כדרך אגב, יכל להשתחרר בינואר אבל בחר להחזיק בחוזה עתק.
עם כל הכבוד היחס כלפי קוואנקה היה מצוין, כמוני ועוד רבים הגנו עליו בסיטואציות הכי קשות ומורכבות. נלחמנו עליו והוא לא הצליח להפיק אחוז מהציפיות ולהחזיר חזרה.
המינימום שהוא יכול לעשות זה להכנס למו״מ לגיטימי להתיר את החוזה שלו, גם שישחק ״מי נשבר ראשון״
אבל לצאת ככה לעיתונות ולספר מעשיות כאילו מתייחסים אליו כאל פושע? איזה אפס.
אף אחד לא מסתכל עליו כאל פושע, סה״כ שחקן שעל הדשא לא תחרותי אבל כשזה קשור לכסף הוא יודע לתת פייט.
״אם לא שיחקת כמעט שנה בישראל קשה למצוא קבוצה״
סתם כדרך אגב, יכל להשתחרר בינואר אבל בחר להחזיק בחוזה עתק.
עם כל הכבוד היחס כלפי קוואנקה היה מצוין, כמוני ועוד רבים הגנו עליו בסיטואציות הכי קשות ומורכבות. נלחמנו עליו והוא לא הצליח להפיק אחוז מהציפיות ולהחזיר חזרה.
המינימום שהוא יכול לעשות זה להכנס למו״מ לגיטימי להתיר את החוזה שלו, גם שישחק ״מי נשבר ראשון״
אבל לצאת ככה לעיתונות ולספר מעשיות כאילו מתייחסים אליו כאל פושע? איזה אפס.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 14 יוני 2018, 02:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מסכים כל כךyedidel כתב:קמפיינים מטופשים בפייסבוק שרק עושים נזק.
שחקן שמשתמש במנופי לחץ אגרסיביים על הקבוצה ורוצה לפגוע בה ישירות בהכנות לאירופה כשהידיים של המועדון קשורות, לגיטימי ואפשרי להפעיל מנופי לחץ מצד הקהל כל עוד זה בקמפיינים לגיטימיים שלא מדרדרים לאלימות.
זה בדיוק יושב על המשבצת של ״משא ומתן אגרסיבי״
אתה חושב שהשחקן יתפשר כי שלחו לו הודעות בפייסבוק?אלדר כתב: אני לא מסכים כל כך
שחקן שמשתמש במנופי לחץ אגרסיביים על הקבוצה ורוצה לפגוע בה ישירות בהכנות לאירופה כשהידיים של המועדון קשורות, לגיטימי ואפשרי להפעיל מנופי לחץ מצד הקהל כל עוד זה בקמפיינים לגיטימיים שלא מדרדרים לאלימות.
זה בדיוק יושב על המשבצת של ״משא ומתן אגרסיבי״
בסופו של דבר צריך לזכור שמנקודת המבט שלו הוא היה בסדר גמור ולא קיבל הזדמנויות.
לא נשבר הבן אלף הזה.
הלוואי היה במגרש חזק כמו שהוא חזק במו"מ הרבע עוף הזה.
הלוואי היה במגרש חזק כמו שהוא חזק במו"מ הרבע עוף הזה.