בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
מהמר שהוא מתפטר בסוף המשחק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה יעלה בירידת ליגה בטוחה.Totti כתב:מהמר שהוא מתפטר בסוף המשחק.
למרות שגם עכשיו זה הכיוון
הייתי מעדיף שיסביר מה הוא רואה בסאבו, למה טאהא משחק כל שבוע ומה הוא עושה איתם באימונים כבר חצי שנה.
זה יהיה פרס לשחקנים האלה.Totti כתב:מהמר שהוא מתפטר בסוף המשחק.
מקווה שאלונה לא תיתן לזה יד.
כשהצוות וההנהלה ממציאים שקרים על שחקנים כדי להסיט מהם את האשמה.... ככה זה נראה.
איבד את הדרך.
איבד את השחקנים.
אנחנו בקצב של ירידת ליגה.
תודה, יאללה הביתה.
בית זונות מה שקורה פה.
איבד את השחקנים.
אנחנו בקצב של ירידת ליגה.
תודה, יאללה הביתה.
בית זונות מה שקורה פה.
כן עוד באלגן למה לא
תהיה בריא אח. השחקנים האלה יקברו אותך(מקצועית).שמעון א כתב:כשהצוות וההנהלה ממציאים שקרים על שחקנים כדי להסיט מהם את האשמה.... ככה זה נראה.
זה לא רק סאבו וטאהא, זה ששחקנים לא רצים, מרווחים גדולים מדי בין ההגנה לקישור להתקפה, הקבוצה שנגדנו תמיד ראשונה לכל כדור, ועוד אינספור טעויות לא של משחק אחד לא טוב, אלא של קבוצה שלא מאומנת כמו שצריך ולא עומדת על המגרש, ואף אחד לא ישכנע אותי שזה השחקנים אשמים, כי גם בית"ר הייתה הקבוצה הכי חלשה בליגה ואז בא וקלינגר וייצב אותם והפך אותם לאחת ההגנות הכי טובות בליגה, עם אותם השחקנים בדיוק.הפועלעולה כתב:הייתי מעדיף שיסביר מה הוא רואה בסאבו, למה טאהא משחק כל שבוע ומה הוא עושה איתם באימונים כבר חצי שנה.
צר לי, לא רואה מצב שבקיץ תהיה פה מהפכה, אז כל עוד בכר פה עם הסגל הזה, זה ימשיך להיראות ככה
הקפה ומאפה לא עזר.
וזאת הבעיה. חושבים שהכל מנטלי, עוד רגע וזה "משתחרר". זהו, שזה לא. אנחנו פח והשחקנים פח, הקמה בהתאם. היינו צריכים להתחזק בינואר וזה שעזרא ובן בסט עולים כחילופים זאת יריקה בפנים.
וזאת הבעיה. חושבים שהכל מנטלי, עוד רגע וזה "משתחרר". זהו, שזה לא. אנחנו פח והשחקנים פח, הקמה בהתאם. היינו צריכים להתחזק בינואר וזה שעזרא ובן בסט עולים כחילופים זאת יריקה בפנים.
לא חושב שהיינו צריכים להתחזק בינואר מעבר למה שהגיע(אולי להמר על חלוץ זר כלשהו, אבל כמה זה כבר היה משנה את העונה?).הפועלעולה כתב:הקפה ומאפה לא עזר.
יותר מהכל היינו חייבים לנקות את הזבל שהצטבר כאן. לא עשו את זה ופה הבעיה.
מי הזר מהנוער שרוצים להעלות לבוגרת ?
בכר בריאיון הכי גונב דיעות שהיה לו פה אי פעם.
לפני שנה כמעט רצח את השחקנים אחרי ניצחון חלש על רעננה, היום הוא אומר שהיה חסר לנו מזל והוא ראה שחקנים שנלחמים...
לפני שנה כמעט רצח את השחקנים אחרי ניצחון חלש על רעננה, היום הוא אומר שהיה חסר לנו מזל והוא ראה שחקנים שנלחמים...
ההנהלה והצוות יקברו אותי העונה. לא השחקנים.CrazyRed7 כתב: תהיה בריא אח. השחקנים האלה יקברו אותך(מקצועית).
למה להמר? ידעת שסטו לא ממשיך מאז ספטמבר בערך, היה מספיק זמן להיערך ולהביא זר איכותי שיהיה חלק מהשלד של הקבוצה לשנים הבאות.CrazyRed7 כתב: לא חושב שהיינו צריכים להתחזק בינואר מעבר למה שהגיע(אולי להמר על חלוץ זר כלשהו, אבל כמה זה כבר היה משנה את העונה?).
יותר מהכל היינו חייבים לנקות את ה*** שהצטבר כאן. לא עשו את זה ופה הבעיה.
ויודע מה, גם אם אתה מהמר על מישהו כמו סילבסטר, כל חלוץ זר בינוני ומטה היה נותן לך את הנקודות ששהר לקח ממך במשחקים האחרונים. כנראה גם ואדים מנזון היה מצליח לכבוש היום. בליגה כ"כ צפופה כל נקודה חשובה.
וכן, ברור שזה חתיכת ביזיון ש-6 שחקנים שקיבלו שחרור עדיין בקבוצה. ועזוב את זה. עולים כל שבוע כחילופים. איבדנו את הדרך כקבוצה ומועדון. הבעיה היא שהכדור שלג הזה לא עוצר, הוא רק גדל וגדל.
--
ראיון עצוב של בכר.