אף אחד לא אמר ששנה הבאה ניקח אליפות. צריך לבנות פה קבוצה חדשה וזה ייקח זמן. אבל אין לי ספק שנראה טוב יותר מהשנה. המפתח יהיה בקישור, נצטרך קישור חזק ודינאמי מה שאין לנו היום בכלל, ההגנה חלשה אבל אותה הגנה במשך 3 שנים ספגה הכי מעט בליגה. חיזוקים נכונים בעמדות מפצח וזה יראה אחרת לגמרי. גם המרצדס הכי יפה ומאובזרת לא תוכל להסיע אותך לשום מקום בלי מנוע. לנו הלך ראש מנוע. צריך לפתוח ולתקן, וזה אי אפשר לעשות תוך כדי נסיעה. מחכה למאי בקוצר רוח ומתפלל שברק לא ייכנע לכל הסמרטוטים שרק מחפשים את הראש של מישהו.rkuka כתב: הבעיה היחידה עם התאוריה הזאת היא, שלא בטוח שיש חיילים שיהיו מוכנים למות למענו על הדשא. אני מסתכל על הסגל, אם משחררים את כל מי שרוצים לשחרר זאת אומרת עזרא, צדק,בן בסט,זריהן, ואלו ובהנחה שאוגו לא מאריך חוזה אתה צריך להביא 4-5 ישראלים בעמדות שונות ועוד איזה זר שנים או שלוש תלוי את מי ישחררו.
אתה רואה איזה ישראלי זמין שיכול באמת לשדרג אותנו ולמות למען בכר? אחד כזה שיכול לשנות את האווירה בחדר הלבשה? מה שאומר שסופו של דבר אותו סגל ככל הנראה ירוץ גם שנה הבאה עם שינויים קטנים בתוספת אוחנה,הבלם הוירטואלי ויטור וזר אם תפגע (הרקורד שלנו לא משהו בגזרה הזאת).
אני יודע שאני חופר על זה פה למוות, אבל אני לא מצליח להבין מאיפה המחשבה הזאת שבקיץ יקרה נס, נלחץ על הריסטרט והכל יחזור להיות כמו שהיה.
בכר ראוי לפסל בכניסה לטרנר על מה שעשה בעבר, ואני רוצה להיות אופטימי כמו כולם, אבל משהו פה לא מסתדר לי לוגית בלהגיד זה ישתנה כי זה ישנה.
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
- red ultras
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
- ForeverRed
תתפלל חזק.red ultras כתב:
אף אחד לא אמר ששנה הבאה ניקח אליפות. צריך לבנות פה קבוצה חדשה וזה ייקח זמן. אבל אין לי ספק שנראה טוב יותר מהשנה. המפתח יהיה בקישור, נצטרך קישור חזק ודינאמי מה שאין לנו היום בכלל, ההגנה חלשה אבל אותה הגנה במשך 3 שנים ספגה הכי מעט בליגה. חיזוקים נכונים בעמדות מפצח וזה יראה אחרת לגמרי. גם המרצדס הכי יפה ומאובזרת לא תוכל להסיע אותך לשום מקום בלי מנוע. לנו הלך ראש מנוע. צריך לפתוח ולתקן, וזה אי אפשר לעשות תוך כדי נסיעה. מחכה למאי בקוצר רוח ומתפלל שברק לא ייכנע לכל הסמרטוטים שרק מחפשים את הראש של מישהו.
בקצב הזה ספק אם יסיים אפילו את העונה.
- red ultras
לכן אני חושב שהקהל חייב לארגן מפגן תמיכה בברק.
להראות לכולם, לאלונה, לשחקנים, לתקשורת וגם לחלקים מהקהל - שאנחנו מאחוריו.
להראות לכולם, לאלונה, לשחקנים, לתקשורת וגם לחלקים מהקהל - שאנחנו מאחוריו.
- The red one
ברק יודע שהקהל הרחב מאחוריו. לא הגענו למצב של "ברק בכר תתפטר" מהמזרחי למערבי ונראה שזה רחוק מאוד מאוד מאוד (מאוד) משם, למרות הבעבוע ביציעים.
גם כשהאוהדים הגיע למחות בשבועות האחרונים, בכר זכה מהם לעידוד נפרד, חזק ומרגש.
מאוד מאוד מאוד (מאוד) מקווה שאתה צודק. אחרי כל משחק יש לי ויז'ן בראש של "ברק בכר לך הביתה נמאס לנו ממך"The red one כתב:ברק יודע שהקהל הרחב מאחוריו. לא הגענו למצב של "ברק בכר תתפטר" מהמזרחי למערבי ונראה שזה רחוק מאוד מאוד מאוד (מאוד) משם, למרות הבעבוע ביציעים.
לא מאמין שנגיע העונה לקריאות לבכר להתפטר כולם יודעים איזה מאמנים יש בשוק(אבוקסיס או הרפתקה כמו של מכבי תל אביב עם זרים כל עונה מאמן אחר),בכר אשם אבל גם מי שעוזר לו להביא את השחקנים האלה(ברור שהוא לא מחליט לבד),ומי ששואל מה הוא עושה איתם באימונים:מגן שלא למד להרים כדור בילדים גם לא ילמד עוד 200 אימונים לא משנה בכמה מיליוני יורו תקנה אותם ואפשר לעבור ככה מההגנה ועד השפיץ בכר לא קוסם ואף מאמן בעולם לא יקח עם הסגל שלנו אליפות (ואל תגידו לי הסגל שלנו בין הטובים בליגה יש לנו המון בעיות )
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברק הגיע חד היום למסיבת העיתונאים, הלוואי השחקנים יגיעו למשחק בשבת חדים כמוהו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
המנכל החדשSir Alex Ferguson כתב:ברק הגיע חד היום למסיבת העיתונאים, הלוואי השחקנים יגיעו למשחק בשבת חדים כמוהו.
לא חושב שהראש שלהם יהיה במשחק ובהתחשב באיך שנראינו העונה אלוהים ישמורSir Alex Ferguson כתב:ברק הגיע חד היום למסיבת העיתונאים, הלוואי השחקנים יגיעו למשחק בשבת חדים כמוהו.
מי ישמע עד היום הראש שלהם כן היה.שיש כתב: לא חושב שהראש שלהם יהיה במשחק ובהתחשב באיך שנראינו העונה אלוהים ישמור
בגלל זה הוספתי את המשפט האחרוןאדום זקן כתב: מי ישמע עד היום הראש שלהם כן היה.
בינתיים זלקאי המשועמם קוצב את זמנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לדעתי יעזוב בתום העונה.
העזיבה של אלונה תהיה פקטור משמעותי.
העזיבה של אלונה תהיה פקטור משמעותי.
לא יודע.
לאן ייילך ולמה?
דווקא עכשיו יוכל להפוך לבעל כח משמעותי במועדון.
יש לו חוזה,הוא לא יכול להפר אותו.
וחוץ מזה מה זה השטויות האלה??? להפועל בש יש תקציב,יש בעלים ויש כסף,מספיק כבר עם האבל הזה כאילו מתפרקים
גם לא מבין את כל האנשים שמתנהגים כאילו הקבוצה מתפרקת.
רן פסח.. טוב שלא הביא לכתבה את אלי להב.
יאללה חאלס,אובר דרמטיות כמו סרט טורקי.
לאן ייילך ולמה?
וחוץ מזה מה זה השטויות האלה??? להפועל בש יש תקציב,יש בעלים ויש כסף,מספיק כבר עם האבל הזה כאילו מתפרקים
בטווח הקרוב יש כסף והכל כביכול בסדר אבל ברור לכולם שהמצב הזה יביא האטה בצמיחה שלנו ולא יהיה את ההחתמות הנוצצות שהורגלנו עד שלא יגיע מחשהו רציני עם רעב ורצון להגיע רחוק יותר מאלונה. הערפל הזה מבאס הרבה אנשים ובגלל זה הפסימיותאדום זקן כתב:לא יודע.
לאן ייילך ולמה?