מקצועית נטו ברור שיכול לתרום, אבל ככל והסיפורים נכונים מה שווה היכולת שלו? צריך לחכות לעוד ''שפשף'' שלו כדי להבין את זה?
השאלה אם זה שפשף או שאובייקטיבית.
אני מנסה להריץ בראש תרחיש שבו ישראלי בחול צריך אץ משרד הפנים ויש איזה סיבוך בקלות זה יכול להגרר לשבועיים. תוסיף לזה שאין הרבה טיסות לארץ בטח לא מקייפ ורדה ולא בטוח שאירוע העדרות של שבועיים שלושה זה שפשף.
יכול להיות גם שיצא לו האפריקאי וזה באמת משחקי כוחות. טוב יעשו במועדון אם יספרו לנו מה נסגר.
אני מנסה להריץ בראש תרחיש שבו ישראלי בחול צריך אץ משרד הפנים ויש איזה סיבוך בקלות זה יכול להגרר לשבועיים. תוסיף לזה שאין הרבה טיסות לארץ בטח לא מקייפ ורדה ולא בטוח שאירוע העדרות של שבועיים שלושה זה שפשף.
יכול להיות גם שיצא לו האפריקאי וזה באמת משחקי כוחות. טוב יעשו במועדון אם יספרו לנו מה נסגר.
בינתיים נערמו אינדיקציות ל''שפשף''. ככל שהן לא נכונות? שיואילו במועדון להסביר אחרת
הוא הגיע לפה אחרי שנה של מלחמה בעזה, מלחמה עם חיזבאללה ותימן ואחרי 600 טילים וכטבמים מאיראן... זר שמגיע לארץ אחרי כל זה כבר כלום לא יפחיד אותו, כך שהסיפור על מצב ביטחוני לא נשמע הגיוני.
סיטואציה מאוד מוזרה, בסוף מה שקוז׳וק ואלונה יחליטו לגביו אקבל בהבנה לכאן או לכאן.
הוא הגיע לפה אחרי שנה של מלחמה בעזה, מלחמה עם חיזבאללה ותימן ואחרי 600 טילים וכטבמים מאיראן... זר שמגיע לארץ אחרי כל זה כבר כלום לא יפחיד אותו, כך שהסיפור על מצב ביטחוני לא נשמע הגיוני.
סיטואציה מאוד מוזרה, בסוף מה שקוז׳וק ואלונה יחליטו לגביו אקבל בהבנה לכאן או לכאן.
וזה אומר ששובר שיוויון הוא לא .
וכדי לקחת פה אליפות ולהתגבר על כל מבקשי רעתנו - צריך שובר שיוויון. ולמרות זאת אני לא סותם את הגולל עליו.
מה שכן - בוודאות ניתן לומר ששיר ה-welcome שלו הוא הטוב בהיסטוריה שלנו !
וזה אומר ששובר שיוויון הוא לא .
וכדי לקחת פה אליפות ולהתגבר על כל מבקשי רעתנו - צריך שובר שיוויון. ולמרות זאת אני לא סותם את הגולל עליו.
מה שכן - בוודאות ניתן לומר ששיר ה-welcome שלו הוא הטוב בהיסטוריה שלנו !
כל בלם שיגיע לפה יהיה לו קשה על סף הבלתי אפשרי להחליק לכולם בגרון, להיכנס לנעליים של ויטור שאלו נעליים בגודל של קיאק זה משהו שכנראה לא נראה קורה בשנים הקרובות אם בכלל.
נצטרך כאוהדים להפנים שזה המצב ולהיאזר בסבלנות עם פונק או עם כל בלם אחר שיגיע.
אגב לגבי ההערה על נתניה, אם לא הוא אנחנו כנראה לא עושים את המהפך המטורף מול אותה נתניה, אין אף בלם מלבד ויטור שהיה מחלץ בצורה הזו. לצייר מציאות כאילו הוא אשם במשהו זו כבר רדיפה.