אנדרה פוקו חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: אנדרה פוקו חתם לשנתיים

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יולי 2024, 10:28
מבחינת מהות, אין הבדל בין פוקו למילסון.
שניהם לא הגיעו למחנה אימונים, שניהם לא ענו לטלפונים.
זה לא מעניין אם זה בגלל שרצו לעבור או בגלל שרצו להנות עוד מהחופש/בגלל המצב הביטחוני.
ההבדל היחידי הוא שמכבי מחזיקים ממילסון וקוז׳וק כניראה לא מחזיק מפוקו (ובגלל זה כניראה הייתה התעניינות בגלזר ויש התעניינות בקשר האחורי של אשדוד).

אפשר לחשוב שאם זה היה טוני נואקמה אז לא היו מוכנים לסלוח על ההיעלמות (כבר סיפרתי שאבא שלי היה במלון של הקבוצה לפני המשחק שלנו באשדוד בזמנו כשבכר החליט לספסל את טוני והוא ואוגו התפוצצו בלובי ועשו בלאגן בגלל הספסול ליד כולם ובקבוצה כמובן העבירו את זה כמו כלום בגלל המעמד שלהם).

הדיון המקצועי הוא שונה, אבל מבחינה מהותית בואו לא נהיה צבועים וננסה לשנות את הנסיבות, היעלמות ממחנה אימונים זה היעלמות, אם כבר מבין הרבה יותר מתקבל ששחקן זר שיגיד שנעלם בגלל המצב הביטחוני מאשר זר שהחרים כדי ללחוץ על הקבוצה למכור אותו…
עניין של שווי, ביקוש בשוק וכו'.
אתה לא תזרוק הרי כמה מיליוני יורו לפח.

אבין אם ישאירו את פוקו אבל הוויבים של חוסר רצינות מצידו, שהגיעו לשיא בהברזה ממחנה אימון בלי שום סיבה נראת לעין חוץ מזריקת ז**, קצת נמאסו.
מה גם שקוז'וך מאמן צעיר ולא איזה דמות בכירה. הוא לא יכול להרשות לעצמו ששחקן יחרבן עליו וימשיך כאילו לא קרה כלום.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הראל כתב:
10 יולי 2024, 12:50
שהוא ה6 הטוב ביותר שיש לנו (כי גם בעיקר אין לנו) , וגם כמגן ימני הוא יותר טוב ממה שיש לנו.
רושם ראשוני, זה כל הסיפור.
על שני משחקים של אנרגיות ועליונות פיזית הפכת אותו לאס. מאז הוא יותר בכיוון של 6 תלתן.
גם נגר. גם טיפש. גם התנהלות בעייתית.
שילוב קטלני.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

נניח שהוא 6 תפילתן ,יש לך 6 אס?
תמונה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

גיא חניה כתב:
10 יולי 2024, 13:23
שחקן שלא יודע לתת פס קדימה, חסר אחריות (אחמ אחמ, פנדל בגמר הגביע) והדבר היחיד שהוא יודע זה לרדת לגליצ'ים - אין לו מקום בהפועל באר שבע. בשביל מאבקי פושידו יש את אליאס.
אפילו בבושידו כבר אליאס לא טוב , הוא מפספס כל מאבק פיזי ועושה עבירה
נערך לאחרונה על ידי הראל ב 10 יולי 2024, 17:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

הראל כתב:
10 יולי 2024, 13:49
נניח שהוא 6 תפילתן ,יש לך 6 אס?
תביא זר אחר ולהתראות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
10 יולי 2024, 13:37
רושם ראשוני, זה כל הסיפור.
על שני משחקים של אנרגיות ועליונות פיזית הפכת אותו לאס. מאז הוא יותר בכיוון של 6 תלתן.
גם נגר. גם טיפש. גם התנהלות בעייתית.
שילוב קטלני.
זה לא נכון.
למרות שהגיע אחרי פתיחת העונה, הוא מוביל את הליגה במספר התיקולים ובמספר התיקולים המוצלחים (אינו שעומד להימכר בשני מיליון יורו מאחוריו במקום השני).
הוא פיזי, הוא אתלט, הוא סוגר המון שטחים.
באריירו ואליאס פעם היו כאלה, שנה שעברה שניהם שיחקו כמו שחקני עבר ולא התקרבו למספרים שלו.
יש לו את החסרונות שלו, אבל מה ששלו שלו ולא צריך לקחת ממנו.
גם כמגן ימני לדעתי הוא עדיף גם היום על מה שיש לך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יולי 2024, 15:53
זה לא נכון.
למרות שהגיע אחרי פתיחת העונה, הוא מוביל את הליגה במספר התיקולים ובמספר התיקולים המוצלחים (אינו שעומד להימכר בשני מיליון יורו מאחוריו במקום השני).
הוא פיזי, הוא אתלט, הוא סוגר המון שטחים.
באריירו ואליאס פעם היו כאלה, שנה שעברה שניהם שיחקו כמו שחקני עבר ולא התקרבו למספרים שלו.
יש לו את החסרונות שלו, אבל מה ששלו שלו ולא צריך לקחת ממנו.
גם כמגן ימני לדעתי הוא עדיף גם היום על מה שיש לך.
לא לוקח ממנו דבר.
הוא מכונת חילוצים וזהו.
כמגן שהוא בעצם חצי בלם הצליחו להחביא את החסרונות שלו. ברגע שחזר לקישור כל הליקויים התגלו.
נגמרו הימים שקשר הוא מכסחת דשא. אני מיציתי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
10 יולי 2024, 16:15
לא לוקח ממנו דבר.
הוא מכונת חילוצים וזהו.
כמגן שהוא בעצם חצי בלם הצליחו להחביא את החסרונות שלו. ברגע שחזר לקישור כל הליקויים התגלו.
נגמרו הימים שקשר הוא מכסחת דשא. אני מיציתי.

אין לך כלום בקישור היום חוץ מגורדנה שהוא פציע ולא יכול לעמוד בעומס. כלום.
באריירו נראה כמו שחקן עבר ולכן הוסט לעמדת הבלם וגם שם היה חלש (אם מיגל לא נפצע אנחנו בחיים לא מפסידים את הגמר), אליאס נראה כמו שחקן עבר ושיחק רק שלא הייתה ברירה כשבשלב מסוים העדיפו עליו אפילו את סטויאנוב המרגינה, שמיר שוחרר, יוספי אם יישאר הוא כניראה ילחם עם ספר על עמדת ה"10", ומי שהביאו כרגע זה נבחן מליגה לאומית שגם אם יוחתם לא אמור לתת אימפקט יותר מידי.
לא הייתי מזלזל ב"מכונת חילוצים" בקבוצה שאין בה מחלצים, אין בה פיזיות, אין אתלטיות, ושאמורה להביא מחליף בתקציב נמוך בזמן מלחמה...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יולי 2024, 16:20
אין לך כלום בקישור היום חוץ מגורדנה שהוא פציע ולא יכול לעמוד בעומס. כלום.
באריירו נראה כמו שחקן עבר ולכן הוסט לעמדת הבלם וגם שם היה חלש (אם מיגל לא נפצע אנחנו בחיים לא מפסידים את הגמר), אליאס נראה כמו שחקן עבר ושיחק רק שלא הייתה ברירה כשבשלב מסוים העדיפו עליו אפילו את סטויאנוב המרגינה, שמיר שוחרר, יוספי אם יישאר הוא כניראה ילחם עם ספר על עמדת ה"10", ומי שהביאו כרגע זה נבחן מליגה לאומית שגם אם יוחתם לא אמור לתת אימפקט יותר מידי.
לא הייתי מזלזל ב"מכונת חילוצים" בקבוצה שאין בה מחלצים, אין בה פיזיות, אין אתלטיות, ושאמורה להביא מחליף בתקציב נמוך בזמן מלחמה...
לא צריך לספר לי מה יש ומה אין.
פוקו אמור להיות מוחלף בזר טוב יותר, בדיוק כמו ששמיר אמור להיות מוחלף בישראלי טוב יותר.
עכשיו תגיד לי שמסיבות כאלה ואחרות אתה לא מאמין שיגיע טוב יותר. אז אענה לך כבר מראש, שאתה מתעסק בסימפטום במקום בבעיה עצמה.
אנחנו לא צריכים להתפשר על נגרים וטיפשים שלא מגיעים למחנה אימונים רק בגלל שהמועדון השכונתי שלנו לא מסוגל להעמיד תחליף טוב יותר.
שיתכבד המועדון וירים קצת את הרמה, או שיחטוף את הביקורת שמגיעה לו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
10 יולי 2024, 16:28
לא צריך לספר לי מה יש ומה אין.
פוקו אמור להיות מוחלף בזר טוב יותר, בדיוק כמו ששמיר אמור להיות מוחלף בישראלי טוב יותר.
עכשיו תגיד לי שמסיבות כאלה ואחרות אתה לא מאמין שיגיע טוב יותר. אז אענה לך כבר מראש, שאתה מתעסק בסימפטום במקום בבעיה עצמה.
אנחנו לא צריכים להתפשר על נגרים וטיפשים שלא מגיעים למחנה אימונים רק בגלל שהמועדון השכונתי שלנו לא מסוגל להעמיד תחליף טוב יותר.
שיתכבד המועדון וירים קצת את הרמה, או שיחטוף את הביקורת שמגיעה לו.

אני מחזיק ממך אדם רציני. מה נראה לך שיגיע במקום פוקו? מה נראה לך שיגיע במקום שמיר? מזכיר לי את הדיונים שנה שעברה שערכתי עם כאלה שאמרו שיחזקאל הוא שחקן טיפש ואגואיסט שנתן עונה אחת טובה ושטוב שהלך כי עשינו עליו כסף בשנת חוזה, ומה קיבלנו בסוף במקום?
אני מציאותי ולא חיי בעולם של חלומות, בגלל זה גם שמחתי שלופס וטיבי נשארו, כי אני יודע שנכון להיום הסיכוי שיגיע מישהו טוב יותר הוא קרוב לאפס, ולכן אני מעדיף את המוכר והקיים, גם אם מוגבל באספקטים מסוימים, על פני שנביא זרים/ישראלים שיגרמו לך להתגעגע למה שהיה.
אתם חושבים שמקום שלישי וגמר גביע זה התחתית? אולי שכחתם את הימים לפני שאליניב חזר, שעם התקציב הרביעי בגודלו בליגה ניצלנו שנתיים רצוף מירידה במחזור האחרון, אז אנחנו לא נאבק נגד הירידה, אבל לחלוטין אפשר לסיים עונה בלי אירופה ובאמת בלי מאבק על תואר...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יולי 2024, 16:43
אני מחזיק ממך אדם רציני. מה נראה לך שיגיע במקום פוקו? מה נראה לך שיגיע במקום שמיר? מזכיר לי את הדיונים שנה שעברה שערכתי עם כאלה שאמרו שיחזקאל הוא שחקן טיפש ואגואיסט שנתן עונה אחת טובה ושטוב שהלך כי עשינו עליו כסף בשנת חוזה, ומה קיבלנו בסוף במקום?
אני מציאותי ולא חיי בעולם של חלומות, בגלל זה גם שמחתי שלופס וטיבי נשארו, כי אני יודע שנכון להיום הסיכוי שיגיע מישהו טוב יותר הוא קרוב לאפס, ולכן אני מעדיף את המוכר והקיים, גם אם מוגבל באספקטים מסוימים, על פני שנביא זרים/ישראלים שיגרמו לך להתגעגע למה שהיה.
אתם חושבים שמקום שלישי וגמר גביע זה התחתית? אולי שכחתם את הימים לפני שאליניב חזר, שעם התקציב הרביעי בגודלו בליגה ניצלנו שנתיים רצוף מירידה במחזור האחרון, אז אנחנו לא נאבק נגד הירידה, אבל לחלוטין אפשר לסיים עונה בלי אירופה ובאמת בלי מאבק על תואר...
את שמיר אמרתי שהייתי משאיר בגלל שהשוק הישראלי מוגבל. פוקו זה סיפור אחר. אם המועדון לא מסוגל להציב אלטרנטיבה טובה יותר לאיש הזה על כלל החבילה שהוא מביא איתו, אז למועדון יש בעיה חמורה מאוד.
בזה צריך להתמקד ולא בהתפשרות על שחקנים שלא צריכים להיות כאן. מה שאתה עושה זה לנרמל את הסטנדרטים הנמוכים האלה. אני לא אשתף עם זה פעולה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
10 יולי 2024, 17:03
את שמיר אמרתי שהייתי משאיר בגלל שהשוק הישראלי מוגבל. פוקו זה סיפור אחר. אם המועדון לא מסוגל להציב אלטרנטיבה טובה יותר לאיש הזה על כלל החבילה שהוא מביא איתו, אז למועדון יש בעיה חמורה מאוד.
בזה צריך להתמקד ולא בהתפשרות על שחקנים שלא צריכים להיות כאן. מה שאתה עושה זה לנרמל את הסטנדרטים הנמוכים האלה. אני לא אשתף עם זה פעולה.
אני מציאותי, פלוס אני גם מחזיק מפוקו יותר ממך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יולי 2024, 17:27
אני מציאותי, פלוס אני גם מחזיק מפוקו יותר ממך.
זה בדיוק הפער, יש כאן כמה (לא הרבה) שמחזיקים מפוקו.
אני לא חושב שמדובר במשהו מיוחד ולכן מיותר להילחם עליו ולהכיל את ההפרעות הנפשיות שלו.

בשביל מכסחת דשא יכולנו להסתפק בגלזר (קצת פחות טוב מפוקו) ולהוסיף זר שיאזן את הקישור.
בשורה התחתונה, בלי להביא זר לאמצע מה שהיה הוא שיהיה. נגרות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
10 יולי 2024, 17:32
זה בדיוק הפער, יש כאן כמה (לא הרבה) שמחזיקים מפוקו.
אני לא חושב שמדובר במשהו מיוחד ולכן מיותר להילחם עליו ולהכיל את ההפרעות הנפשיות שלו.

בשביל מכסחת דשא יכולנו להסתפק בגלזר (קצת פחות טוב מפוקו) ולהוסיף זר שיאזן את הקישור.
בשורה התחתונה, בלי להביא זר לאמצע מה שהיה הוא שיהיה. נגרות.
הייתי רוצה לראות גורדנה, פוקו וזר נוסף באמצע, זה לדעתי שדרוג על כל גורדנה ישראלי וזר נוסף שיהיה כאן.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 יולי 2024, 16:43
השוואה בין החשיבות של לופז וטיבי לשמיר ? איפה הם ואיפה שמיר . 3-4 דרגות מעליו . אני לא מבין מה רואים בו . מה לעזאזל תפקידו על המגרש ? הוא לא בולט בכלום .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שלח תגובה